The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

serito
Ez igaz, és én is szívesen bekapcsolnám ha támogatná a kártya. De az X850XT olcsóbb és nekem csak erre volt zsetonom. Ugyhogy ár/érték arányban nem csináltam rossz boltot.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Láttam már ezt a tesztet és látom hogy az X850XT jobban teljesít a 7800GS-el szemben az Oblivion alatt. Egy apró különbség: én HDR-el játszok és nagyon tetszik.

BattleTag: zydar#2910

serito
Akkor olvasd el ezta tesztet. Ezért vettem n is egy X850XT-t.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Úgy tudom, hogy a Sapphire mostanság kezdte gyártani az X1950pro AGP-s verzióját! Ezen már egész jól mehet a játék 1024x768-on is. Nekem egy 7800GS-el közepes beállításokon megy türhetõen ugyanilyen felbontáson(persze füvel).

koschwarz
azért neked súlyos problémáid lehetnek a játékban rejlõ lehetõségek kiaknázásával, már meg ne haraguggy<#wilting>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ron Ragm
Istállónál van kis ház, ott menj be és beszélj a tulajjal.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

X Revenge
A legjobb ló 5 rongy, van bóvli potom 500ért <#nyes>

[X]

Gyocsika
Persze csak nem tom hol/hogy kell megvenni

serito
Mert 5000 gold egy ló!!!!! Van rá lóvéd??

Gyocsika
Hogy lehet lovat veni oda megyek a stable hoz de nem tom megvenni

serito
F.A.Q fejlõdj, és aludj!!! Major skill-ek fejlesztése a legfontosabb!!

serito
Kérdésedre a válasz: Igen!!! Én ilyenkor -mivel a karakterem egyáltalán nem a közelharc mestere- lesbõl valami magas helyrõl egyenként leszedem õket. Persze ehez kell az is, hogy master sneak szinten vagyok. Ha közelharcra kerül a sor bizony a futást választom, és ha lenyugodtak visszamegyek.

#26916: Már megvan!!!!

ollie
olvasd el a kézikönyvet!

szerinted az elõzõ 27000 hozzászólásban még nem írta le senki?

Gyocsika
És hogy kell szintete lépni mert sehol sem találom írj még légyzsi ilyesmi tippeket köszi!!!

ha gladiuátort akarsz akkor fõképp a strenght-et kell fejleszteni nekem is egy "harceddzett karakterem van de nem csak az erõt fejlesztettem magyarán tud eléggé jól varázsolni is sok sikert

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Gyocsika
Sziasztok lenne egy nagy kérésem tudnátok nekem hozzá adni valami pénz kódót szeretnék egy kicsit költeni néhány dologra fontos lenne ja és légyszi valaki írja le hogy hogy kell fejlõdni meg ilyenek azt szeretném hogy a karakterem jó legyen közel harcban mert valami jó kis gladiátort szeretnék faragni belõle és arra lennne szöükségem h valaki mondja el h miket kell fejleszteni meg stb kösziiii elõre is!

Normális páncélzat vagy shield varázslat nélkül közelharcban rendszeresen meg fognak ölni.

SiteDisagner
Hello! Nem olyan rég játszottam már ezzel a játékkal, most újbol megkivantam, de mar az elejen problémám van, mer a királyt mikor kísérem egyszeruen ujra indul a gép.. van vmi ötlete vkinek? (FAQ-ba sem találtam ilyet)

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

ChevyG
tényleg!
köszi!
köszi, rendben, egyébként a minor skillekre figyelek, és azt próbálom fejleszteni, jol le is vagyok maradva, aszt hiszem elég hülye skilleket választottam😞..lehet ujra kellene kezdenem(100 óra után😞)
CS@
Pedig ott van a FAQban a „Segítség, VÁMPÍR lettem!” –rész alatt.

ChevyG
vámpir lettem😞

mit lehet ez ellen tenni?

(faqba nem találom, tom h szó volt róla, de 26000hsz az 26000hsz)
PiszkosFred
Elmelet (valahol olvastam, de nem probaltam ki)

Alapesetben minden karaktergeneralasnal a fajoknak megfeleloen a csuszkak vegso ertekei behataroltak. Vagyis egy woodelf szemevel nem tudsz ugy jatszani, mint egy human eseteben. Hulye pelda, de asszem ertheto ;] Van egy mod, amely ezeket a faji limiteket kikapcsolja, es akar egy elf fejet is addig lehet gyurmazni, hogy egy ember nezzen vissza. Namost van egy masik mod, amely megmutatja, hoyg az adott csuszka hanyas erteken all, vagyis szamszerusiti a karakter(arc)generalas egyes lepeseit. Na ezt kell elvileg pontosan lejegyezni.

Utana az uj karakterrel mar csak ezt kell ujra vegig beallitgatni, akar kezdetben, akar a enableracemenu paranccsal menet kozben.

Megegyszer mondom, nem probaltam ki, anno a hiv. forumon olvastam errol, nemtudom mennyire mukodokepes. De talan egy probat meger, ha mas nem, utananezni ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

herczeg
igen, normális, de ha nem figyeltél különösebben arra, hogy erõs karid legyen (vagyis harci skillekbõl jöjjön össze a szintlépés) akkor egy idõ után az a medve egyedül is le fog nyomni. ezt úgy korrigálhatod ha a másodlagos skilljeidet fejleszted és használod egy ideig mert akor csak te erõsödsz de az ellenfeleid nem

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Legegyszerubb a Paint (Win alapkeszlet) progi, de barmely grafikai progi jo.. Betoltod
a BMP filet, es a "Mentes maskent" alatt a JPG-ben mented...
Ja, ez szerintetek milyen faj..?!😉):http://ghalla.pbm.hu/dl.php?fileid=1555
Apropo.. Van arra valami lehetoseg, hogy egy regi karakter kinezetet (arcat) atvarazsoljam
egy ujonan inditott karakterre..?! Magyarul hol tarolhatja a program ezeket az adatokat, es
van-e ra modszer, hogy ezeket a parametereket sikeruljon "atmasolni" az uj karakterhez..?

szerintetek az normális hogy 16-os szinten egy barlangban barnamedve, hegyi oroszlán, és oriásogre egyszerre támad?..én feljõdök lassan vagy mi?mert marha nehéz igy haladni, egy szük folyosón szinte lehetetlen ezekkel egyszerre megbirkózni...battlemage vagyok..és nincs semmi fejlõdés modosító-befolyásoló mod felrakva
serito
Még mindíg az Ayleid statue gyüjtögetõs quest-et csinálom. Már végigjártam vagy 10-12 romot de még egyetlen szobrot sem találtam, értékes fegyvereket ékszereket annál többet. Ha eladnám õket már milliomos lehetnék de ez érdekel a legkevsbé, inkább gyüjtöm a cuccokat, hátha valamelyik éppen kell. Szóval melyik romokat erdemes meglátogatni, hogy szobrot is találjak?????

PiszkosFred
| Mielõtt kérdeznél kattints ide! | <<< szep nagy randa zold betuk mogott ott a valasz. bmb-t passzolom, de bmp-t barmelyik kepnezegeto at tudja konvertalni, slowviewtol az acdseeig barmi. Ha van valami kepszerkesztod, az meg plane at tudja.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Figyu,nem tudjátok hogy lehet screenshotokat csinálni a game-ban?Ja, és hogy lehet a bmb-t átalakítani jpg-be? A segítséget megköszönöm.
Köszi a segítséget.
Megtaláltam a hibát <#taps>

Ha berakom a Rens Beauty mod mellé a magyarítás modot akkor egyszerûen csak a Mystic elfeken lesz Renes haj a többi fajon nem. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Ki hitte volna, hogy összeakad a magyarítással ez a mod. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

elég "szarul" van animálva..döbbenet,mennyire tudnak😊)
serito
Ja és katt az izgatóan lebegõ cicikre!!!!

serito
Ha szereted a japán lányokat (márpedig szereted) akkor nézd meg ezt!

Hát nem!
- Ren BeautyPack v1.1 full ~125MB
( csak a haj~60MB; csak a faj ~65M😎

Letöltés: Ren BeautyPack v1.1 full

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Vagy 3-szor végignéztem az összes lehetõséget, de sehol sem találtam a Renes hajakat.

Esetleg van valami plusz amit meg kell csinálni hogy legyen az öszes fajnál Renes haj?
(bemásoltam a text és meshes mappákat + az esp fájlokat és ki is pipáltam õket)

Honnan töltöttétek le a ren's beauty packot?
A tiétek is 6,1MB?

Nam csak valamelyiket, mindet!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
hát megérte simán vazze<#taps>

de jó neked hogy tudsz nagykerben vásárolni!

koschwarz
az ilyen ezüst meg arany nuggetteket én mindig eladtam.

lehet pénzt keresni barlangok és romok tisztogatásával, de igazi nagy lét questekkel lehet összeszedni.

a varla kövekkel a varázsfegyvereidet tudod újratölteni, szerintem nem nagyon érdemes eladni, mert úgysem adnak annyit érte amennyit ér (legalábbis kezdetben mindenképpen) viszont a varázsfegyverek töltéséért sokat kérnek.

a welkynd kövek meg magicka töltésre jók, meg questekhez is kell néhány darab belõle.

viszont ha sok pénzt akarsz keresni, akkor hasznos ha mindig ugyanazokhoz a kereskedõkhöz viszed a cuccokat, mert nála már tudtál alkudni (HAGGLE-gomb), meg a szimpátiája is egyre nõ és így többet tudsz belõle kihúzni.

serito
"egyszerûen már sehol nem lehet kapni agp-s kártyát"
Pontosan ezért vettem meg én is az X850XT-t mikor megláttam, hogy a nagykerben még van. Talán 10 db volt belõle. Ha most nem vettem volna meg akkor mostanában biztosan nem jutottam volna jobb VGA-hoz, mert én sem tudok beinvesztálni egy komplett gépcserébe a PCI-E miatt.
Már 3 napja megvan a VGA de csak annyi idõm volt, hogy a 3DMark05-06-ot feltelepítettem és egyszer lefuttattam.
Ha valakit érdekel: 3DMark06 :2100 pont
3Dmark05 :5000 pont
A korábbi VGa-m (9800pro):
3DMark06 :391 pont
3DMark05 :1800 pont
A régi kértyámat garanciába visszacseréltetem így az új kártya csak 14E Ft-be kerül. Szerintem negyon megérte, a ponkülömbségeket nézne.<#vigyor1><#nyes><#ravasz1>

A két stone közül az ezer aranyba kerülö feltölti valamelyik varázstárgyad, az olcsóbbik pedig a manádat.

Nekem mindig sok pénzem van abból, hogy lerángatom a leölt ellenfelek holmiját és eladom kereskedönek. persze csak azokat szedem össze, aminek jó az érték/súly aránya, rusty holmival nyilván nem veszödöm.
Az elején jó pénzkereseti lehetöség még talán, ha a legdélebbi városban a város vezetõje által adott mazoga-s küldit megcsinálod, majd a környéken banditákat ölsz. A város vezetõje minden ijért 100 aranyat ad.

koschwarz
hehe, látom nem csak én vagyok egyedül "komoly" családapa. én már gondolkozom egy elektromos kerítésen is <#hehe>

serito: én már annak is örültem, amikor a 800x600-at egy nagy sóhajjal felvettem 1024x768-ra (6600gt), már így sokkal szebben néz ki, és annyival nem is akad jobban, mint gondoltam volna, igazából elhanygaolható az fps-csökkenés a szépséghez képest <#vigyor2>

de én is gondolkozom egy jobb kártya beszerzésén. viszont rohadtul idegesít, hogy egyszerûen már sehol nem lehet kapni agp-s kártyát. a használtakban meg nem bízom. pci-e-re meg nem tudok váltani.

Végignézted az összes hajkombinációt a többi fajnál? Nem azt adja be elsõként, hanem a tradícionálisakat. Aztán miközben kapcsolgatsz a hajak között bejönnek a Ren féle hajak is. Nálam legalábbis így volt. Mûködött minden fajnál ugyanaz a hajszerkezet.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sajon akkor nem tudom.<#wilting>

Mind a két esp fájlt (addrace és only hair) bemásoltam a Data könyvtárba a text és meshes mappákkal együtt és kipipáltam mind a kettõt, de csak a mystic elf fajjal mûkszik a haj, a többi fajjal nem.

Járt már így valaki?

Please HELP!

Pedig mindhez be kéne raknia. Nekem mindhez berakja. Biztos mindent kipipáltál a data-ban?

Az Ayleid Statuet add el boltban. Pár napon bellül felkeres egy szolga aki az úrához kisér. Na dolgozz annak a faszinak és nagy lét akaszthatsz. Több ezer goldot.
Többi követ ne add el (a fehéret meg semmiképp).

Üdv mindenkinek!

Légyszi segítsetek nekem!

Letöltöttem a Ren's beauty packot és a hajakat nekem csak a Mystic elfhez adja be, a többi fajhoz nem. Próbáltam hogy csak az only hair van berakva de akkor semmi sem változik. Ha meg mind a két esp-t berakom (haj + all) akkor meg csak a Mystic elf fajnál vannak a Ren-es hajak.

Valaki Please HELP!

Segítene valaki tippekkel, hogy lehet viszonylag gyorsan sok pénzt keresni? már vagy 20 órája játszok, de még sosem volt 400-500g-nél több pénzem egyszerre.
Egy barlangból szereztem valami szorbocskát /Ayleid Statue/, meg pár követ /Varla Stone, Welkyd stone. Mit lehet ezekkel csinálni? vagy csak adjam el õket?
És a pearl-ök, és a silver, meg gold nugget használható valamire?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Ja bocs! Most nézem hogy már megírta ezt valaki!