The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
BattleTag: zydar#2910
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
#26916: Már megvan!!!!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
mit lehet ez ellen tenni?
(faqba nem találom, tom h szó volt róla, de 26000hsz az 26000hsz)
Alapesetben minden karaktergeneralasnal a fajoknak megfeleloen a csuszkak vegso ertekei behataroltak. Vagyis egy woodelf szemevel nem tudsz ugy jatszani, mint egy human eseteben. Hulye pelda, de asszem ertheto ;] Van egy mod, amely ezeket a faji limiteket kikapcsolja, es akar egy elf fejet is addig lehet gyurmazni, hogy egy ember nezzen vissza. Namost van egy masik mod, amely megmutatja, hoyg az adott csuszka hanyas erteken all, vagyis szamszerusiti a karakter(arc)generalas egyes lepeseit. Na ezt kell elvileg pontosan lejegyezni.
Utana az uj karakterrel mar csak ezt kell ujra vegig beallitgatni, akar kezdetben, akar a enableracemenu paranccsal menet kozben.
Megegyszer mondom, nem probaltam ki, anno a hiv. forumon olvastam errol, nemtudom mennyire mukodokepes. De talan egy probat meger, ha mas nem, utananezni ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
a BMP filet, es a "Mentes maskent" alatt a JPG-ben mented...
Ja, ez szerintetek milyen faj..?!😉):http://ghalla.pbm.hu/dl.php?fileid=1555
Apropo.. Van arra valami lehetoseg, hogy egy regi karakter kinezetet (arcat) atvarazsoljam
egy ujonan inditott karakterre..?! Magyarul hol tarolhatja a program ezeket az adatokat, es
van-e ra modszer, hogy ezeket a parametereket sikeruljon "atmasolni" az uj karakterhez..?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Megtaláltam a hibát <#taps>#taps>
Ha berakom a Rens Beauty mod mellé a magyarítás modot akkor egyszerûen csak a Mystic elfeken lesz Renes haj a többi fajon nem. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ki hitte volna, hogy összeakad a magyarítással ez a mod. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
- Ren BeautyPack v1.1 full ~125MB
( csak a haj~60MB; csak a faj ~65M😎
Letöltés: Ren BeautyPack v1.1 full
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Esetleg van valami plusz amit meg kell csinálni hogy legyen az öszes fajnál Renes haj?
(bemásoltam a text és meshes mappákat + az esp fájlokat és ki is pipáltam õket)
Honnan töltöttétek le a ren's beauty packot?
A tiétek is 6,1MB?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
de jó neked hogy tudsz nagykerben vásárolni!
lehet pénzt keresni barlangok és romok tisztogatásával, de igazi nagy lét questekkel lehet összeszedni.
a varla kövekkel a varázsfegyvereidet tudod újratölteni, szerintem nem nagyon érdemes eladni, mert úgysem adnak annyit érte amennyit ér (legalábbis kezdetben mindenképpen) viszont a varázsfegyverek töltéséért sokat kérnek.
a welkynd kövek meg magicka töltésre jók, meg questekhez is kell néhány darab belõle.
viszont ha sok pénzt akarsz keresni, akkor hasznos ha mindig ugyanazokhoz a kereskedõkhöz viszed a cuccokat, mert nála már tudtál alkudni (HAGGLE-gomb), meg a szimpátiája is egyre nõ és így többet tudsz belõle kihúzni.
Pontosan ezért vettem meg én is az X850XT-t mikor megláttam, hogy a nagykerben még van. Talán 10 db volt belõle. Ha most nem vettem volna meg akkor mostanában biztosan nem jutottam volna jobb VGA-hoz, mert én sem tudok beinvesztálni egy komplett gépcserébe a PCI-E miatt.
Már 3 napja megvan a VGA de csak annyi idõm volt, hogy a 3DMark05-06-ot feltelepítettem és egyszer lefuttattam.
Ha valakit érdekel: 3DMark06 :2100 pont
3Dmark05 :5000 pont
A korábbi VGa-m (9800pro):
3DMark06 :391 pont
3DMark05 :1800 pont
A régi kértyámat garanciába visszacseréltetem így az új kártya csak 14E Ft-be kerül. Szerintem negyon megérte, a ponkülömbségeket nézne.<#vigyor1>#vigyor1><#nyes>#nyes><#ravasz1>#ravasz1>
Nekem mindig sok pénzem van abból, hogy lerángatom a leölt ellenfelek holmiját és eladom kereskedönek. persze csak azokat szedem össze, aminek jó az érték/súly aránya, rusty holmival nyilván nem veszödöm.
Az elején jó pénzkereseti lehetöség még talán, ha a legdélebbi városban a város vezetõje által adott mazoga-s küldit megcsinálod, majd a környéken banditákat ölsz. A város vezetõje minden ijért 100 aranyat ad.
serito: én már annak is örültem, amikor a 800x600-at egy nagy sóhajjal felvettem 1024x768-ra (6600gt), már így sokkal szebben néz ki, és annyival nem is akad jobban, mint gondoltam volna, igazából elhanygaolható az fps-csökkenés a szépséghez képest <#vigyor2>#vigyor2>
de én is gondolkozom egy jobb kártya beszerzésén. viszont rohadtul idegesít, hogy egyszerûen már sehol nem lehet kapni agp-s kártyát. a használtakban meg nem bízom. pci-e-re meg nem tudok váltani.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Járt már így valaki?
Please HELP!
Többi követ ne add el (a fehéret meg semmiképp).
Légyszi segítsetek nekem!
Letöltöttem a Ren's beauty packot és a hajakat nekem csak a Mystic elfhez adja be, a többi fajhoz nem. Próbáltam hogy csak az only hair van berakva de akkor semmi sem változik. Ha meg mind a két esp-t berakom (haj + all) akkor meg csak a Mystic elf fajnál vannak a Ren-es hajak.
Valaki Please HELP!
Egy barlangból szereztem valami szorbocskát /Ayleid Statue/, meg pár követ /Varla Stone, Welkyd stone. Mit lehet ezekkel csinálni? vagy csak adjam el õket?
És a pearl-ök, és a silver, meg gold nugget használható valamire?
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert