The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Most újrakezdtem a játékot, Dark Elf vagyok és mágusnak készülök. Az lenne a kérdésem hogy honnan lehet a legjobb varázsbotokat, mágusruhákat beszerezni? Ja és hogy a Magicka-t hogyan lehet magas szintre növelni? KÖSZ!
én szeretem ha a karimnak vannak erõsségei és gyengeségei, úgy sokkal élethûbb
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Breton + Apprentice csillagjegy + Mundane Ring = 100 bónusz magicka viszont a breton alap 50% magicka resistance eltûnik
Szerintem az Mage verzió messze jobb mint az Apprentices <#nezze>#nezze>
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Elakadtam a játékban (ez nem volt nehéz mert még sose játszottam RPG-vel).
Kvatch-ban vagyok beszéltem Martinnal ,utána eljutottam egy olyan helyre ahol egy bástyákkal körülvett udvar van egy kapuval. Bementem a kapun ,lemészároltam mindent ami mozgot ,végigjártam az összes szobát ,de a legutolsó már zsákutca volt igy vissza kellet fordulnom és most megint ott vagyok az udvaron. Néha a bástyákról tûzgolyóval dobálnak (aszem daedrák).Ha a várból kijövök egy hídon át ,ott van egy lovasszobor de az is zsákutca. Az a baj hogy minden végigjátszás csak nagy vonalakban irja le a történetet ezért nem tudtam ez esetben hasznát venni.Lehet ,hogy bug-ba futottam?
csillagjegy: Mage
kaszt: spellsword vagy sorcerer
Mágussal a harc NEM elkerülhetetlen, egyszerûen csak nem kell közelharcba bonyolódni.
Ha mindenáron harcos-varázslót akarsz akkor elõször a harcos vonalat tápold (Endurance, Strength) és csak utána a varázslót (Intelligence és Willpower) harmadiknak meg az Agility de az csak akkor kell ha rendszeresen közelharc van.
Szerintem jobban járnál egy sima Mage kaszttal ami heavy armort is használ (minor szkill de ez lényegtelen mert nagyon gyorsan fejlõdik) és szintlépésnél mindig az End+Will+Int -re rakjál.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Mert harcolni nem szeretek annyira, de néha muszály, és ezzel nagyon nehéz.
Meg azt is olvastam, hogy ha nagyon gyorsan lépek szintet, az sem jó, márpedíg én 9-es vagyok, öcsém meg 4 es, és õ 2 nappal elõttem kezdte el.
Bár õ imperial, és lady a csillagjegye, tehát mégcsak nem is harcos.
Ja meg a másik, neki is van tûzlabda varaázslata, de kb 1 tõl simán megmurdálnak a simább karakterek, pl egy orknak is csak 2 kellett, énmeg örülök, hogyha akkro meghal, mire elfogy a manám, szal ezt sem értem, ennek az erõségét is befolyásolja vmi?
Szintlépésnél Endurance, Strength és Agility amíg el nem érik a 100-at.
Nem baj ha a szorzók alacsonyak, ha ezekre raksz akkor nem lesz baj.
Heavy armort minnél hamarabb fel kell fejleszteni nem kell feltétlenül major szkillnek lennie), amíg nincs daedriced addig shield enchantokkal pótold ki az AC-det 85-re.
Tanulj meg blokkolni és mozogni harc közben viszont hagyd magad megütni különben nem fejlõdnek a védelmi szkillek és hiába találsz über kardokat te inkább az ezüst karddal nyomulj, így gyorsabban fejlõdik a Blade 😊
Ja és soha ne javíttas, mindig te magad javítsd a felszerelésedet.
Ha varázsló ÉS harcos akarsz egyszerre lenni akkor nem árt ha a szorzókból mindig 4-5 szerzel mert ha már kétfelé fejlesztesz akkor jobb erre odafigyelni.
Ebbõl a karakterbõl is lehet még kezdeni valamit de macerás lesz szal szerintem kezdj újat és elsõre ne akarj vegyeset hanem döntsd el hogy tolvaj, harcos vagy varázsló legyen-e és ragaszkodj ahhoz.
alacsonyabb szinten érdemes speializálódni egy kicsit tehát jobb vagy a mágiára, vagy a face2face harcra vagy a lopakodásra rágyúrni, fõleg ha nem modoltad agyon a játékot (errõl sokat beszéltünk már ha visszaolvasol pár oldalt képben leszel)
amit te felsoroltál abból csak a heavy armor volt skill a többi tulajdonság.
a mostnai kariddal is játszhatsz tovább (nincs játszhatatlan kari, csak "nehezebb")vagy kezdhetsz egy újat. (9 szint még nem olyan sok)
ha télleg könnyû játékot szeretnél én a tolvajt ajánlom, a sneak attack szorzók miatt egy-két találattól megfexik az ellenfél és ott van neki még az illlusion skillhez tartozó láthatatlanság varázslat, ha tényleg nagy bajba kerül
megpróbálkozhatsz még egy varázslóval is, de itt nagyon fontos hogy mágus csillagjegyet válassz különben nem lesz elég manád (a hq-n elolvashatod meikek azok)
én nemrég kezdtem újra egy harcossal és eddig ez a legnehezebb úgyhogy neked nemajánlom (persze lehet hogy énvok béna, splinter cell és hitamn fanként persze hogy jobban feküdt a tolvaj)
Én elég kezdõ vagyok, nem rég kezdtem a játékot, olvasgattam az Oblivion HQ-n lévõ dolgokat a karakteremmel kapcsolatban, de nem vagyok biztos, hogy ez lesz a megfelelõ nekem, mert én egy olyan karaktert szeretnék, aki elég erõs, szal ne kelljen állandóan minden emberrel szenvedni harcnál, meg mellette a mágikus skilleket is szerném használni, vagyis leginkább azt.
Egy Dark Elf-em van, 9-es szintû, Thief a csillagjegyem, Adventurer (én válogattam ki) a skilleket. a Major skillek között a heavy armor, intelligence, strenght, willpower, stb.
Na szal nem vettem ki tisztán, hogy ebbõl a karakterbõl lehet valamit kezdeni, vagy kezdjem elõrõl?
Mert én nagyon gyorsan lélpek szintet, a szorzók kb 3-4 között vannak, de egyszerûen nem erõs a karakter, öcsémmel egy idõben keztük el, de õ 3-as szinten sokkal jobb harcos mint én.
Én az Arenaban a meccseket egyszerûen csak vértizzadva tudom megcsinálni, õmeg röhögve végigvitte...
Bevallom õszintén, ha ilyen iramban halad az RPG-k fejlesztése nemsokára azt vesszük észre, hogy "bárcsak itt élhetnék" gondolatok telepednek meg az ember agyában.
Ez a játék eccerûen... ehhh, értitek na.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Van egy magus nõm. Egyszerre csak egy spell lehet "kinn", amit a "C" billentyûvel aktiválhatok? Ha váltani akarok, harc közben a Tab. az egyetlen megoldás vagy vannak "gyorsbillentyû"-k hozzá?.
Elõre is köszi
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tele van csapdákkal, tényleg extra sokkal és az ooo1.3 óta minden csapda halálos, így nagyon izgalmas, tényleg nem lehet rohangálni a dungeonban. Na meg ott vannak a vadászok/játékosok. Az egyiket úgy nyírtam ki, hogy amikor megcsaptam kardal hátratántorodott és beleesett egy csapdába. A gödör alján lévõ karók felnyársalták. Kampó volt rögtön, hehehehe.
Azt tudja valaki, hogy ha a házamban lévõ ládákba pakolok holmikat azok mindig megmaradnak, vagy lába kélhet-e bármi módon? Teszem azt, ellopják, vagy ilyesmi...
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
BattleTag: zydar#2910
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
igaz én emelett bf2-zök és mostanában csinálgatom a ghost recon advanced warfightert,mert igazából a taktikai fps-ek az én fõ mûfajom, de nagyon megszerettem az obliviont. meg hát heti max kb. 7-8 órányi játékidõvel nem tudok gyorsan haladni mindegyik játékban<#vigyor2>#vigyor2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[X]
A játk határtalan, ezért tetszik annyira.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
amd64 3800+, gigabyte 7600gt sp2, 2x512@400mhz (dual)
persze nem az a játékgépem ami ott található, azt csak a vérpistiknek irtam😄
(csak akkor amikr leg elöször belépek a játékba és körülnézek-nyilván azért, mert teletömi hirtelen a memóriát, de utána már semmi gond)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!