The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Nem tudom a lovagodnak mennyire fog tetszeni ez a fegyver, mivel ez egy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Katana

CS@
A HQn megvan az összes ilyen leírása térképpel együtt.
Boethia ITT.
A nagyobb alkimisták is szoktak Daedra szívet árulni.

serito
Erre gondoltam én is, hogy a kapuk túloldalán lévõ daedrákból kivágom.
A penge nem igazán az én fegyverem, nekem egy nagy hatóerejû íjjra lenne szükségem vagy az is elég lenne, ha azt ami van meg tudnám javíttatni. Hogy annak mi a neve nem tudom de azt igen, hogy 20 pont fire sebzés és 20 pont (valamilyen ártást tud). Ennél kéne jobbat szerezni, de eddíg még nem találtam.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

ssdd
kösz

A #27043 ben pontossan rámutatnak egy linkre ahol ez részlettessen le van írva.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lvl 18 nem kezdheted el, csak 20 vagy a felett.
A Blade-et nem úgy értette hogy a Blade nevû társoság. Azokhoz semmi köze. Blade alatt a fegyvertípus megnevezését értette, azaz ha szeretd a szúró vágó fegyvereket akkor ez kifejezetten a te küldetésed lesz, mert az egyik legjobb ilyen típusú fegyver a jutalomtárgy.
Daedra szívet nem kapuzáráskor, hanem Daedra öléssel szerezhetsz. Ez standart felszerelési tárgyuk, amíg ki nem vágod belõlük. Bár tény hogy Oblivionban kapuk zárásakor tucatjával találhatsz belõlük mivel hemzsegnek a daedrák.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ssdd
HI! Valaki meg tudná nekem mondani, hogyha vámpirrá változok, akkor hogy tudok visszaváltozni? Mer rohadtul idegesít, hogy fogy az életem a naopon!!<#zavart2> (És csak régi mentésem van; nem akarom újracsinálni az egészet.) Szal ha valaki tudja mi a "megoldás", pls írjon. THX

serito
LVL 18 on vagyok agility, speed kimaxolva. A Blade küldikbõl talán 1-2-t csináltam meg. BoethiaShrine hol található? Van egy térképem amin minden fel van tüntetve, de ez nincs rajta. Ha Daedra szív kell azt lehet szerezni a kapuk bezárásakor nem?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Igen a konzol lehív és van ez a player.addihem után beírod a kódot és már ott is van a tatyódban a csillag (vagy az a cucc aminek a kódját beütötted).

Az egyik legfontosabb skill. Sürgössen kezdj el kovácsolgatni. Ez egyedül talán a varázslóknak nem fontos az összes többi karakter osztálynak igen.
Általában a fegyverárúsok kovácsok is. Náluk kikovácsoltathatod a fegyvereidet/vértedet addig is. Szintén tõlük vehetsz kis kalapácsot (Repair Hammer). 1 egység a súlyuk /db, kezdetben küldetésenként legyen nálad legalább 10 db mert nagyon fogy. Minden kopásnál kalapálj szorgalmassan. A holtestek leggagyibb fegyvereit is vedd föl kovácsold ki és aztán eldobhatod, hogy gyakorolj.
És igen Gray Fox egyik rucija is meg lehet javítani/tatni. Mint mondtam akár 125% is, de erre csak te leszel képes magas (kovácsolási) szinten.

serito
Ezt nem értem!! Console lehív és üssem a kódot? A csillaggal mit lehet kezdeni? Én hogy tudok kovácsolni? még egyetlen fegyvert sem kovácsoltam, de van egy íjjam amit nem szívesen veszítenék el mert elkopott. Ja meg a Gray Fox egyik rucija is elkopott már, azt is meg lehet javítani/tatni? Hol vannak ilyen fegyverkovácsok?

Jaj arról hallottam. Azzal fogom kezdeni, az a Lovag karakteremnek is mehet. Ha jól tudom egy vs egy küzdelmeket kell folytatni életre halálra, amolyan Aréna módra. És az egyik legfrankóbb kard a jutalom. Ha jól tévedek. Asszem ha hazamentem rögtön nekiállok.

A Szentélynek Daedra szívet kell áldozni.

CS@
Ha vagy már legalább LVL20as, és még nem csináltad meg a BoethiaShrine küldetést, akkor azt mindenképp javaslom. Ha még ráadásul kedveled a blade -kat is, akkor fõleg(a jutalom szerintem az alapjáték legjobb bladeja), de amúgy is ott annyi cuccot szedhetsz össze, hogy normál esetben lehet, hogy el sem bírod hozni a jobbnál jobb dolgokat(nem lehet többé visszamenni).

Simán. Csináld csak meg az Fõvárosi Egyetemen adott küldiket. Fõként Nekromantákat fogsz öldösni tömegével. Jó móka. Bár az utolsó fõ mókamester megizzasztott egy kicsit.

Ha elég jó kovács vagy meg tudod javítani. Amíg nem vagy olyan szinten addig fegyverárusok kikovácsolják neked.

Mindkét karakterem profi kovács. Így õk képessek 125% kovácsolni a fegyvereket/vérteket(mágikussakat is), amitõl élesebbek (nagyobb sebzés) és erõsebbek (nagyobb védelem) lesznek. A lovag karakterem Mester szinten kovácsol. Így õ már csak egy kalapácsot cipel magával, mert nem töri el többet.
Ja és az eladott fegyverek/vértek többet érnek ha elõtte kikovácsolod õket 125%-ra.

Ioles
Köszi sikerült megcsinálnom, most Magician rangú vagyok a Mages Guild-ben. Olvastam az oblivionhq.hu-n hogy a Arch-Mage a legmagasabb, ezt hogyan tudom elérni?

Ha a csillagot Martinnak adtad és még is nagyon kéne a cucc, akkor van egy mód. Én lehet ezt fogom csinálni. Ha valóban igaz, hogy Martinnak akármi jó, akkor a többi Daedra cucc közül az egyiket, ami a legkevésbé kell eldobod és beírod magadnak kódból a csillagot.
Azura's Star kódja: 00000193 (player.additem)

Ez végül is nem csalás, ha helyette beáldozol valami mást. Szerintem.

serito
Majd meglátom, egyenlõre maradok a romok kifosztásánál mert rengeteg cuccost lehet találni, meg persze a pénzem is gyarapszik ezzel. Nem mintha nagy szükségem lenne rá!
Ja most jut eszembe.
Ha egy mágikus fegyverem elhasználódik (nem az energiájának lemerülésére gondolok) azt hogyan lehet megint feljavítani, mert a repair hammer csak mágiával nem rendelkezõ fegyvert képes javítani?.

Pontosan. Jó helyen jársz.

serito
A szentélyek ahol 4-5 figura imátkozik egy szobor körül? Elszórva vannak mindenütt? Pl: farkas, meg medvebõr kell vagy vámpír por...stb?

Odamész a szentélyhez aztán elkezded... ha van nálad megfelelõ áldozat az istenhez.
Tökmindegy a sorrend, a lényeg hogy van egy utolsó, amit csak akkor csinálhatsz meg, ha az összes többi (kb 14 szentélyes küldi) kész. Ez a Hermaeus Mora. Ott ne is próbálkozz addig.

Kifejezetten gonosz karaktereknek ajánlott, mert ilyen küldik vannak, mint háború kirobbantás, megbotránkoztatás, fogadalom megszegetés, stb.

Nem. Csak egyet, de ahhoz nem kell Martin, magadtól is bármikor megcsinálhattad volna. Ha odaadtad neki (Martinnak) a csillagot, akkor azt te is elcseszted, mert az egy fasza kis tárgy. Na mindegy. Engem kárpótolnak a black soulgemek.

serito
Martin adja a daedra küldiket? Mert ha igen akkor egy csillgot már adtam neki, de hanyagoltam egy kicsit mert a gyûjtõs küldiket csináltam.

serito
A daedra küldiket, hogy tudom elkezden? Ki az elsõ állomás, ki adja küldiket???

Azt már elcsesztem... <#rinya>
Na majd a lovagommal...

CS@
Akkor gondolom a csilagot adtad oda Martinnak, erre azt ajánlom, hogy válassz ki egy olyan daedra artifactot amirõl biztosan tudod, hogy semmi szükséged rá és szerezd meg. Mivel Martinnak tök mind1 melyiket adod, így ezt add oda neki és ne a csillagot.

De az orvgyilkos karakteremmel megcsináltam a fõszállat. És igen azt az egyet megcsináltam. Asszem az adja a feltölthetõ lélekkövet, de nem vagyok biztos benne.
Ja meg a Vaermina aszem elkezdtem vele, de lehet be is fejeztem. Mindenesetre vannak fekete léleköveim.

Én is ezt hallottam, + megtanulom, hogy lehet sötét lélekkövet elõállítani. A orvgyilkosom már tudja (és használom is, szépen töltöm az öldöséssel õket), de mehet a lovagomnak is a tudás fonákja (bár vele nem fogom használni, de a házikóban a polcon jól fog mutatni).

CS@
Azt hogy bírtad ki, hogy még Azura csillagát sem szerezted meg, nekem mindig ez az elsõ.
Akkor ezek szerint még a fõszálat sem csináltad meg egyik karaktereddel sem?

CS@
Ha még nem nagyon akarod folytatni a fõszálat és még nem csináltad a Hoz_Hun álltal is említett daedra küldiket, akkor szerintem az is jó választás, mert vannak köztük szórakoztató dolgok és nagyszerû jutalmak is.

serito
Akkor azt hiszem folytatom a fõ küldetést a kapuk bezárását és a medál visszaszerzését.

Most hirtelen nem jut eszembe.
Azt tervezem, hogy megcsinálom a shrine küldetéseket. Abból még egyet sem csináltam egy karakterrel sem.
Jelenleg Forth-okat fosztogatok Shadowbanis Whine után illetve Ayleid romokat lové és cuccok után.

serito
Igaz, erre rájöhettem volna én is de köszi! Van még valami hasonló küldetés sorozat amit javasolnál?

Damage, amivel sérülést okozol, de szerintem ide tartozik akár melyik Damage Attribute varázslat is.
Fortify pedig a tuning varázslatok, pl Fortify Agility. Ennek asszem van olyan változata, amit másra lehet nyomni, ide lehet ilyen kell.

Talán kaptál pár tekercset is. Kell közte lennie megfelelõnek. Én anno biztos tekercsbõl nyomtam rá.

Ioles
Ezt én is tudom, de azt kérdeztem hogy mi az a damage meg a fortify varázslat?

Ha a hamisat adod oda neki akkor meghal a szertartás alatt. Ha nálad nem halt meg akkor nyílván a jót adtad oda neki.

1. av molag anyammis - tûzvarázs
2. av mafre nagaia - fagyasztó varázs
3. magicka loria - damage varázs
4. magicka sila - fortify varázs

Van a terem közepén egy nagy oszlop függõleges bordázattal. Arra kell rálõni ilyenfajta varázslatokkal a felsorolt sorrendben. (Értelemszerûen az érintõvarázsok esetén oda kell menni az oszlophoz, a távvarázslatok esetén pedig elég messzirõl eltalálni azt.)

serito
Ez jó mert pontosan ezt...
csináltam én is. Igaz, hogy figyelmeztetett a csajszi, hogy valami turpisság van a dologban de miután megszereztem az összes szobrot és eladtam a gyüjtõnek elkalandoztam a Lindai romokhoz és megszereztem a másik sisakot(44.000 gold). Úgy gondoltam az olcsóbbat (kb 22.000 goldot ért ami a csajnál volt persze azt meg elloptam)adom oda a gyüjtõnek a másikat meg megtartom. Most már csak az a kérdés melyik volt ahamisítvány??? Mert ha drágábbik akkor azonnal visszatöltök egy korábbi állást ahol még nem dtam oda neki a sisakot és kipróbálom mi van ha a drágábbikat adom oda neki. Ezt megsúghatnád.....

Köszi a tippet mégegyszer!!!<#worship>

Ioles
Valaki tudna segíteni?

A medium adja szerintem a legjobb játékélményt <#eljen>

Ja és mégvalami fontos ezzel a küldivel kapcsolatban.
Az egyik változatban a sisak tönkremegy. Azaz elkopott sisak jele lesz. A poén az, hogy megpróbálhatod kikovácsolni, de az én emberemnek nem sikerült és csak kovácsolt, csak kovácsolt és kovácsolt... aztán hip-hop mester kovács lett. A sisak meg maradt ugyan olyan szétcseszõdött.

koschwarz
<#dumcsi><#law>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Csatorna + a kijárattal szemben Vilvarin(?) kifosztásából összejön annyi hogy rögtön meg lehessen venni az IC házat, én eleve csak a szintlépés miatt és fõleg saját házban szoktam aludni esetleg már kitisztított dungeonokban, alvás közben még sohasem haraptak meg, mindig csak harc közben szedtem össze a fertõzést.

Óvatossan a spoilerrel, lehet valaki még nem csinálta meg.

A sisakot nem kell feltétlen ellopni a másik gyûjtõtõl, hanem lehet rá hallgatni is és kalandozni egyet arrafele amerre a másik mondja. Nagy poén a végén, hehehehe.
Persze az igazi tolvaj/orvgyilkos elkalandozik a sisak hasonmásért aztán elopja a gyûjtõtöl végül a hamissal átveri a megbízóját. Ahogy az én tolvaj orvgyilkosom csinálta. )😊

serito
Bocsi megfeletkeztem "SPOILER"!!! Én vagyok a hülye!!

koschwarz
a francba elolvastam<#rinya>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hyder
Köszönöm mindenkinek a válaszát <#worship>

Steam: [HUN]Feriggno

serito
Easy vagy medium nagyobbra ne rakd mert a köelharcban elvérzel!!!

Ioles
Sziasztok!
Megtudná nekem vki mondani hogy melyek azok a damage és a fortify varázslatok, mert a Magic Guild küldetésémél vagyok ahol le kellett menni egy földalatti alagútba ahol egy Elf lefordított nekem egy könyvet hogy milyen varázslatokat lõjjek rá a következõ teremben lévõ oszlopra. A tûz és a fagyasztó varázslatot már rálõttem, de a damage-t meg a fortify-t nemtom, mert nemtom hogy milyen varázslatok tartoznak ide.

serito
A gyûjtõs misson amit ajánlottál igen brutális. A figura megéri a pénzét, õsszegyüjteti velem a szobrokat meg ellopat egy sisakot egy másik gyûjtõtõl (aki figyelmeztet, hogy gonoszságra akarja haználni)a végén meg meg akar öletni. Nagyon ráfaragot az ember mert már az örök vadászmezõkön kergeti a skeletonokat.<#gonosz2> Én meg kiraboltam (miután egypár elf nyílvesszõ átdöfte a testét) házát és duplán kerestem az eladott holmin + amit nála találtam.<#nyes><#vigyor>
Köszi a tippet gyarapította a cassa-t és a kincsesládikáim is csordúltig vannak.