The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#beka3> <#nyes>
X Revenge
Járd a kocsmákat elõbb-utóbb vmelyikbe lesz. Ne csak a tulajdonosnál nézd meg mit ad el, hanem a jobb kocsmákban sarokban van borostartó rekesz, ami tele van borral, onnan is el lehet csenni <#nyes>.

[X]

Hello! Valaki megtudná mondani, hogy Surilie Brothers és Tamika boraiból a 399-es évjáratút hol tudok szerezni? Alchemy Traininghez kell.

BattleTag: zydar#2910

PiszkosFred
A tavoli tajak texturait le lehet cserelni, akar 1024x1024re, vagy nagyobbra, ha a geped birja. Keress olyan modot a tessource-n, hogy distant land, vagy valami ilyesmi. Az elsok kozott jott ki, es bizony sokkal szebb a tavol, nincsenek elmosott fu texturak. Igaz, sokkal tobb erot igenyel a geped reszerol, ertelemszeruen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jah, köszönöm szépen, azt hittem ez hiba...ha nem, akkor nem izgatom magam, game-elek, és kész, nagyon tetszik a dolog, bár sok minden nem tiszta még...😄
amúgy meg ilyen a játék... lehet, hogy téged idegesít... ez van
koschwarz
itt találsz modokat erre, ha ez ennyire zavar

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sziasztok!
Tegnap kezdtem el Oblivionozni, kiértem a csatornából az elsõ nagyobb külsõ térre, és azt vettem észre,hogy a távolban lévõ objektumok, hegyoldalak baromi rondák, azok, amik nem tartoznak szervesen a pályához. Ezenkívül a nagyon távoli dolgokat egy köd-szerû izé fedi el, és nagyon zavaró. A játék abszolút max grafikán megy egyébként 1024-ben, AA, AF nélkül, de toltam már rá 16X-os AF-et is, lassabb nem lett, de legalább szebb, a grafikai hiba most is fennt áll...
Egyátalán ez hiba?Sehol nem találtam erre vonatkozólag semmit...jah, driver csere volt már.
koschwarz
válassz nõi orkot, akkor nem tudod elrontani a karakter "szépségét"<#hehe>

Akkor úgy látszik én vagyok láma<#hehe>
nagyon nem tudom eltalálni a nõi arc arányait. Eccer sikerült ugyan, de az meg nagyanyámhoz hasonlított, amikor az age csúszkát felhúztam<#idiota>
aztán rákattintottam a female gombra és utána finomhangolgatom a karit és így már úgy ahogy sikerül.
Nemtudom ki hogy van vele, de én eccerûen képtelen vagyok olyan karakterrel jáccani, ami nem tetszik. Viszont tanulhatna a többi RPG játék ezektõl a fejlesztõktõl. Itt a karaktergenerálásra gondoltam persze.

koschwarz
persze

7300GT-vel menne ez a progi?
Köszi. 😊
Csak pár modót használok: OOO1.3, Ren, Eshme's.
Az arc öszerakásnál én is sok idõt eltökölök. Ahoz nem használok semmit, csak ami a játékban lehetõség. Sokat csúszkázgatok a kívánt eredményig. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Dave00
plz segítsetek.akkor sem jó hogyha átállítom a képernyõ frissítést

Dave00
egy 19colos monitornál mekkorára kell tenni?

Dave00
már megvan

Dave00
és azt holl kell?

Nekem ezt régen játékot elindítva csinálta. Ilyenkor mindig a képernyõ frissítés volt tul magasra állítva. Vedd kissebbre egy kicsit és nézd meg jó lett-e.
Dave00
ati radeon 9600xt

CS@
Videókártyád?
Ha netán egy 6600GTrõl van szó, akkor próbáld ki, hogy a GPU sebességét leveszed 500 -ról 400 –ra.

Dave00
egyébként is meg játékok közben meg netezés közben

X Revenge
Mindezt oblivion alatt vagy úgy egyébként?

[X]

Dave00
most már csak azt a problémát kellene megoldanom h miért kapcsol ki a monitorom!sárgán világít úgy csinál mintha nem kapna jelet.de a gép meg mûxik.ha tudtok vmit plz írjátok le.köcce

Dave00
már töltöm le.1óra és meg lesz

herczeg

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Dave00
köcce szépen a segítséget

herczeg
ott úgyse találod meg cxsak a régebbi verziót
az új az 400 mega ezért nem tudták feltölteni a tessource-ra (kihagytál egy c-t sztem az volt a baj)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

X Revenge
Utánna néztem azon az oldalon nincs fönn hanem itt

[X]

Dave00
és ezt hogy kell beírni hogy rálépjen az oldalra?mert beírtam h www.tessoure.net és nem jó

Dave00
thx

X Revenge
az ooo és a tessoure.net-en tuti fönn van

[X]

Dave00
v melyik mod ez?

Dave00
szisztok.bocsi h megkérdezem/gondolom már leírtátok/ezt a modot amirõl beszéltek honnan lehet leszedni?elõre is köcc

PiszkosFred
Magyarítás kapcsán azért lényegesen könnyebb a helyzet, mint a Morrowinddel. Ezért várható hogy lesz, bár kétségtelen, hogy nem holnap.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Értem. Köszi a segítséget valami ilyesmit vártam.
Az a baj hogy félek nekikezdeni mert félrenevelem a hõst😞
De akkor azokat kell fejleszteni pl.: egy harcosnál, hogy blokk kard....
mindenbõl felviszem tízre és utána lépek 1 szintet vagy 10-esig lehet felvinni max?
53 szint van ez azt jelenti, hogy 5 képességet lehet kimaxolni?
Hoz_Hun. Néztem a galériádban a képeket és a csaj karakter baromi jól néz ki (az oblivionból persze<#hehe>). Már ami az arcát illeti. Hogy a csudába tudtál ilyen karit kialakítani. Én is órákat el tudok bíbelõdni a karatkergeneráló képernyõn a csúszkákkal, de olyan Shy-Guy-s arcokat tudok összehozni, hogy borzasztó<#idiota>
Használsz valami mod-ot vagy csak a játék alap lehetõségeit veszed igénybe. Nagy nehezen tudtam egy elég helyes arcú Dark Elf mágus csajszit összehozni, de megizzadtam vele, hogy észre lehessen venni rajta némi nõiességet<#nevetes1>
Na mindenesetre gratula a karihoz nagyon impozáns.

koschwarz
magyarításra ne várj.

arra mész amerre akarsz, de van egy fõsztori-vonal, és van rengeteg mellékküldetés. azokat csinálod meg, amelyiket akarod. a fõsztorit is befejezheted, ha akarod, és utána még több hónapot is játszhatsz az un. mellékküldetésekkel. szintet lépni úgy lehet hogy a választott fõ képességeid gyakorlásával (használatával) összegyûjtesz 10 pontot szintlépésenként. összesen 53 szint van.

az hogy ne lépj szintet, igazából marhaság, mert sokmindenrõl lemaradsz, ugyanis az új szörnyek, fegyverek, küldetések stb. a szintedtõl függenek. csak azért van ilyen elképzelés is, mert oda kell figyelni, milyen képességeidet, tulajdonságaidat akarod fejleszteni, ugyanis ha rosszul fejlesztesz, nagyon nehéz (de nem lehetetlen) lesz a játék késõbb, ugyanis az ellenfelek is veled együtt lépnek szintet. ez kiküszöbölhetõ a szintlépések elhagyásával.

ez az alap (modolatlan) oblivionban van így, egyes modok ezt megváltoztatják.

serito
A banner (kép) alatt link: "Oblivion HQ" katt és ott rengeteget olvashatsz a game-rõl!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Tudom, hogy ez nem arrol szol de valaki elmondani, hogy hogy mûködik ez a game? Arra megyek amerre akarok? Hogy lehet szintetlépni? Olvastam valami olyasmit, hogy inkább ne lépjek szintet? Ha valakinek van kedve magyarázza már el😄
Magyarítás ugye sokára lesz?
koschwarz
érdemes, mert egyrészt a régi mentésekkel is kell szarkodni, ha felteszed a modot, másrészt mivel megváltoztatja a játékegyensúlyt, ezért amikor "átszámolja" a meglévõ karaktert, az valszeg túl erõs lesz.

Köszönöm. Kipróbálom. Gondolom ehez új karaktert illik indítani?
serito
Köszi este meg is keresem az illetékest!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

koschwarz
itt

de ha nem akarod lelõni a pojént, akkor annyi is elég, hogy cheydinhal-ban kell kérdezõsködni, onnan már tudni fogod, hova kell menni. én azóta is használom a jutalmat, mert jó.

serito
Azt a quest-et hol találom? Kíváncsi vagyok mi a történet.

serito
Nekem ilyen gondom nem volt OOO1.3 és Vanilla van fenn és szinte mindíg lesbõl támadok szemtõl-szemben soha. Ha lesbõl támadsz Pl íjjal akkor 4-8x sebzést lehet elérni. Bár nálam is vannak esetek mikor a legjobb döntés a futás, de ez ritkán fordul elõ mert mire feleszmélnek már rég halottak. Ha sokan vannak akkor meg kifigyelema mozgásukat és egyenként szedem le Õket mikor a násik nem látja, így nem támadnak rám.

koschwarz
szerintem ez nem az a festményes sztori, abban egy festõ tûnt el, nem egy festmény...

koschwarz
ez igaz az ooo-ra is, sõõõõt. csak azzal az eltéréssel, hogy ha ebben lecsépelek egy falka goblin senkiházit, akkor a jutalmam is ennek megfelelõ (pár arany, esetleg egy-két drágakõ). ha viszont beljebb-lejjebb megyek egy labirintusban, és egy goblin warlorddal kerülök össze, aki együtt mászkál egy goblin shamannal, akkor vagy legyen nálam 25 üveg gyógylötyi, vagy iszkiri, és majd ha léptem 10 szintet akkor visszatérhetek, hogy megküzdjek velük és elvegyem a warlord gyünyörû dwarven pajzsát<#ravasz1>

serito
Nekem meg pont az tetszik, ha meg kell küzdeni a gyõzelemér és a jutalomért. (ez csak a játékban érvényes az életre nem ez a felfogás vezérel <#vigyor1><#ravasz1>)

serito
Egy kérdésem van:
Te említetted egyszer, hogy van egy festményes story:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt hiszem most találtam rá én is ha ez az. Chorrolban akartam egy házat vásárolni, és felkerestem Arrian Valga-t aki készségesen el is adta nekem a házat és természetesem ajánlotta a város legjobb lakberendezõjét (akinél természetesen fullosra berendeztem a "kérót" ). Az üzlet megkötése után megkérdezetem "segírhetek-e " valamit. Egy kis "Bribe" után ( mert persze infamy vagyok ) megeredt a nyelve és említett egy festményt ami rejtelmes módon etünt.
Felvettem a questet de még nem aktivizáltam.

Ez az amirõl szó volt????

koschwarz
ez teccik<#taps>