41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#30034 nálam egy szimpla alttab máris hazavágja a progit :)
#30029: az .omod file-okat az OBMM (oblivion mod manager) kezeli. lényegében egy telepítőfájlként funkcionál, be kell tölteni a programban (load) majd aktiválni (ami kibontja, és létrehozza az .esp -t, illetve figyelmeztet, ha valamivel ütközik) utána műxik :) -
#30033 Most irjuk be egyenkent, hogy "bocs, de nincs otletunk"? Hidd el, ha lenne valami tipp, mar beirtam volna. Nem tudom miert fagy le. Az alt+tab-olast nem szereti a jatek, ekkor szokott leallni az egesz kezelofelulet. Mas okot nem tudok, nalam nem volt ilyen gond, csak egy-ket alttab utan. -
#30032 Hát ez bizony nem a tudakozó! Olyan válaszokat vársz, hogy gőzünk sincs?! -
Romel #30031 Azért fasza, hogy senki sem tud segíteni. Itt nyöszörgök már egy ideje, de senki nem méltat válaszolni. -
#30030 Az .omod fileokat ha minden igaz, az "oblivion mod manager" kezeli. En kizarolag az .esp verziokat hasznaltam a modokbol, igy ez csak tipp, ha tevednek, akkor valaki javitson ki. -
Code92 #30029 kicsomagoltam a colr mapot és omod kiterjesztésben van, láma kérdés de ezt hova kell bemásolni?? -
Code92 #30028 köszi
BlackShadow, MrAndre és Piszkos Fred
igazából csak a színes mapra gondoltam de most h. így említitek kipróbálom azt a dark ui-t is. -
Romel #30027 Mi a megoldás arra, hogy ne fagyjon le a nyíl és az irányítás? -
Romel #30026 Valaki segítsen pls. -
#30025 ha arra gondolsz h színes a térkép akkor az egy szimpla color map mod.. nemtom melyik, de én ezt használom : http://www.tessource.net/files/file.php?id=1950
ha az UI kinézetére akkor az meg DarkUI:
http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=oblivionmods.Detail&id=162
ami mellé ajánlott feltenni:
http://www.tessource.net/files/file.php?id=4970
szerk: mire kikerestem a linkeket már elmondta mindenki ^^ -
Romel #30024 Help pls! A játékban bizonyos idő után ( 2-3per múlva) megakadt a billentyűzet és az egér. Semmire nem reagáll a játék. Az irányítással vannak gondok. Segítsen valaki pls! -
MrAndree #30023 Ugyan nem nekem címezted a kérdést de azért válaszolok: Colour Terrain Map v1.0 -
#30022 darkui
katt -
Code92 #30021 MerlinW ez milyen mod???
-
#30020 tánksz -
AC2 #30019 Brush with Death -
#30018 Melyik a festményes küldetés? Mikor a festményben kell tökölni? -
#30017 No, fel is öltöztettem a lányomat az alábbi kép alapján:)
Miért hibás? Ott van a ruha ahol írja. -
#30016 nekem csak miután elvégeztem a küldetést és "bekapcsolt" a vízellátás a városban :) amúgy nincs most semmi textúra pack fennt.
#30013 ezt leszedtem énis .. ha nem a hibás mod felkutatásával szaroztam volna már rég meglátogattam volna a hölgyet és a szeretőmmé varázsoltam volna! ^^ -
#30015 Tök jól nézki -
#30014 reméljük nem az -
#30013 Ez azért elég meleg:)
Amazon Armor DV
-
#30012 Jöhetne már a patch, mert addig nem kezdek új karit
Na annyi nyugtat csak hogy legalább mire megjön a patch, addigra minden mod kompatibilis lesz a kieggel -
#30011 ez nekem is fennvan, de nem okozott problémát. de szerintem egyébként a túl sok textúra mod azért biztos hogy összeakad. -
AC2 #30010 Ha belegondolsz a legtöbb mod nem fontos, csak valamiképp javítja a játékélményt. -
#30009 Sztem annyira nem fontos ez mod -
#30008 nah.. ha csak 1 mod tett nekem keresztbe akkor megvan a bűnös
**dobpergés**
Let the People Drink!
kár érte tök szép dolgokat művelt a fővárossal
elötte ment minden simán, bekapcsoltam.. kis idő után kilépett.. visszamentem később, majd idő után megint kilépett.. kikapcsoltam, és most ment eddig rendesen.
valaki tud még hasonló modról? (imp city-be tesz szép kutakat, ill talos plazaban a sárkányos szobor vizetköp és szép szökőkút lett belőle) -
#30007 Én most lánypartyval nyomom! Csárlee angyalai+1! -
#30006 mondjuk én férfi karit használok :D a csaj test meg max annyira jó, ha nőstény nmy-ről lehúzom a cuccát akkor ott virít alsóneműben, égnek meredő mellekkel! :D -
#30005 DE vaze! Összvissz két armor van erre építve (ennyit leltem én), az egyik meg nem is egykönnyen beszerezhető, mert lev14-ről induló bosziról kéne leszedni! Noooormális! Nekem Eshme butikja a templom azóta, mióta használom! :D Mindenféle földi jóak rucikkal tömve! Ha hülye szőke nő lennék, egész nap ott rohadnék! :D
Ha nem tudom tisztességgel ruházni a lányokat, akkor mi légyen?!
Remélem jön ehhez is sok jó ruha/armor mod! -
haxoror #30004 TÉNYLEG olyan jól néz ki a játékban is mint a szkríneken! -
#30003 Gondótam olyat adtok, amin már a ti karijaitok vannak beöltözve stb...
Ezek a "gyári" beállítások csalókák ám... -
#30002 -
--
én exnem underwearesét használom.. a nude nemigazán illik a világba sztem :D
-
haxoror #30000 TÉK! -
haxoror #29999 1 -
haxoror #29998 2 -
haxoror #29997 3 -
haxoror #29996 Biztos van olyan mod ami a követ rögtön a kapu túloldalán a lábad elé rakja -
haxoror #29995 Ott a link a #29987-ben