The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[X]
BattleTag: zydar#2910
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Tegnap kezdtem el Oblivionozni, kiértem a csatornából az elsõ nagyobb külsõ térre, és azt vettem észre,hogy a távolban lévõ objektumok, hegyoldalak baromi rondák, azok, amik nem tartoznak szervesen a pályához. Ezenkívül a nagyon távoli dolgokat egy köd-szerû izé fedi el, és nagyon zavaró. A játék abszolút max grafikán megy egyébként 1024-ben, AA, AF nélkül, de toltam már rá 16X-os AF-et is, lassabb nem lett, de legalább szebb, a grafikai hiba most is fennt áll...
Egyátalán ez hiba?Sehol nem találtam erre vonatkozólag semmit...jah, driver csere volt már.
nagyon nem tudom eltalálni a nõi arc arányait. Eccer sikerült ugyan, de az meg nagyanyámhoz hasonlított, amikor az age csúszkát felhúztam<#idiota>#idiota>
aztán rákattintottam a female gombra és utána finomhangolgatom a karit és így már úgy ahogy sikerül.
Nemtudom ki hogy van vele, de én eccerûen képtelen vagyok olyan karakterrel jáccani, ami nem tetszik. Viszont tanulhatna a többi RPG játék ezektõl a fejlesztõktõl. Itt a karaktergenerálásra gondoltam persze.
Csak pár modót használok: OOO1.3, Ren, Eshme's.
Az arc öszerakásnál én is sok idõt eltökölök. Ahoz nem használok semmit, csak ami a játékban lehetõség. Sokat csúszkázgatok a kívánt eredményig. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha netán egy 6600GTrõl van szó, akkor próbáld ki, hogy a GPU sebességét leveszed 500 -ról 400 –ra.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
az új az 400 mega ezért nem tudták feltölteni a tessource-ra (kihagytál egy c-t sztem az volt a baj)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
[X]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az a baj hogy félek nekikezdeni mert félrenevelem a hõst😞
De akkor azokat kell fejleszteni pl.: egy harcosnál, hogy blokk kard....
mindenbõl felviszem tízre és utána lépek 1 szintet vagy 10-esig lehet felvinni max?
53 szint van ez azt jelenti, hogy 5 képességet lehet kimaxolni?
Használsz valami mod-ot vagy csak a játék alap lehetõségeit veszed igénybe. Nagy nehezen tudtam egy elég helyes arcú Dark Elf mágus csajszit összehozni, de megizzadtam vele, hogy észre lehessen venni rajta némi nõiességet<#nevetes1>#nevetes1>
Na mindenesetre gratula a karihoz nagyon impozáns.
arra mész amerre akarsz, de van egy fõsztori-vonal, és van rengeteg mellékküldetés. azokat csinálod meg, amelyiket akarod. a fõsztorit is befejezheted, ha akarod, és utána még több hónapot is játszhatsz az un. mellékküldetésekkel. szintet lépni úgy lehet hogy a választott fõ képességeid gyakorlásával (használatával) összegyûjtesz 10 pontot szintlépésenként. összesen 53 szint van.
az hogy ne lépj szintet, igazából marhaság, mert sokmindenrõl lemaradsz, ugyanis az új szörnyek, fegyverek, küldetések stb. a szintedtõl függenek. csak azért van ilyen elképzelés is, mert oda kell figyelni, milyen képességeidet, tulajdonságaidat akarod fejleszteni, ugyanis ha rosszul fejlesztesz, nagyon nehéz (de nem lehetetlen) lesz a játék késõbb, ugyanis az ellenfelek is veled együtt lépnek szintet. ez kiküszöbölhetõ a szintlépések elhagyásával.
ez az alap (modolatlan) oblivionban van így, egyes modok ezt megváltoztatják.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Magyarítás ugye sokára lesz?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
de ha nem akarod lelõni a pojént, akkor annyi is elég, hogy cheydinhal-ban kell kérdezõsködni, onnan már tudni fogod, hova kell menni. én azóta is használom a jutalmat, mert jó.
Te említetted egyszer, hogy van egy festményes story:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Felvettem a questet de még nem aktivizáltam.
Ez az amirõl szó volt????