The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

serito
Mi a konfigod?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

koschwarz
én mondtam: egy erõsebb konfig kell.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

serito
VGA Driver????

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

koschwarz
ha a tolvaj céh tagja vagy már, akkor ott bizonyos személyek a vérdíj felének megfelelõ összeg ellenében elsikálják a gázos ügyeidet...<#ravasz1>

serito
Az egyik orgazda ad a legtöbbet 1500 gold azt hiszem Elven garden-ben van éjszakánként, bár nálam mióta én vagyok a Thief Guild Master mindíg a Gray Fox házában (amit nekem adott) eszi a "rosseb". Valamalyik városban is találkoztam már olyan kereskedõvel akinél 1500 Gold volt a felsõ limit de már nem tudom hol.(?)

Bugz
Na vki!
Léccives segitsen!
Minden fehér a játékban...
Leszedtem az oldblivion-t de nem tom mit h kell ott csinálni me nem igazán megy az angol.
Szal plz help<#worship>

Dirty South

Nuxa
"feléért megoldják neked a problémádat"? ezt hogy érted?

Because cheese...

serito
Ha tolvaj vagy a feléért megoldják neked a problémádat. Vagy minden katonát kivégzel!<#eplus2><#ravasz1>

Nuxa
Háj! Hogyan tudom lerázni a katonákat? A vérdíjjam már 11000 arany, lehet, hogy ezért nem segít semmi; átöltözök másik ruhába, alszok egy pár órát, elmegyek más városokba, semmi haszna nincs a katonákkal szemben, egybõl leállítnak, hogy vigyenek a börtönbe. Help!

Because cheese...

Nyomozós quest. Érdekes. ki se kell mozdulni a Chorrol-i kastélyból (és kétféleképp végzõdhet).
Cheydinhal-ban nem a Countot kell keresni. Nem tudom a nevét akinél a küldi van.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

serito
A Chorrol-ban (fesmény tünt el quest)-et már felvettem de nem kezdtem el. Azt hiszem már írtam, hogy mikor a Chorrol-i házat vettem meg akkor derült ki, hogy eltünt egy festmény. Ez quest milyen érdemes?
Cheydinhal-ban ki is kell keresni a festõs stryhoz? Az itteni Count-ot?

PiszkosFred
Nov 21.-én jön, "Knights of the Nine" névvel, kivételesen bolti dobozos formában is. Tartalmazza az összes eddigieket, plusz a legújabbat. De ha itthon nem lesz kapható, akkor le is töltheted, 10 dolcsiért.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

van már forgalomban olyan kieglemeze ami az eddigi összes upgrade packot és peccselést, hibajavítást tartalmazza? mert akkor nem szarozok, életemben elõször igazán megtehetem hogy legálisan vásárolok játékot és megveszem. egyszerûbb mint keresgélni meg telepítgetni különkülön, és különben is megérdemlik hogy ezért a játékért fizessen az ember

Bugz
Na léccives...Szeretnék már végre jáccani😊

Dirty South

Bugz
Na felraktam a game-t.
És minden csupa fehér.
Nem lehet látni semmit.
Mit tegyek?
Leszedtem azt a oldblivion-t.Avval micsináljak?
Leirná vki léccives
kössz

Dirty South

Cheydinhal, de mindegy, értjük. Két festményes van, az egyik valóban itt (eltünt festõs quest), a másik Chorrol-ban (fesmény tünt el quest).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szia Serito! Mi ez az 1500? Nem 1200-as a leggazdagabb kereskedõ? A festményes küldetést valahol Chedinhalban(jól írtam?) keresd!

BattleTag: zydar#2910

serito
Én is gyûjtöm Õket de 1500 ért nem fogom eladni amellett is van rengeteg goldom. Az a gond, hogy 2 game-mel nem lehet egyszerre játszani. Mostanában hanyagoltam az Obliviont ( Gothic3) de hétvégén meg akarpm csinálni az eltünt festõs questet. Tényleg azt hol is lehet felvenni, kivel kell beszélni?

Én a nagyon drágákat félreteszem. De ha nem kell akkor add el õket.

serito
Kérdés:
A drága (20.000-45.000 aragy értékûekre gondolok) cuccokat hol adod el vagy eledod egyáltalán? A leggazdagabb árus is csak 1500-at ad értük.
Mi a megoldás? Ezekbõl kb fél millió értékem van ha nem több!!!

Amikor meglett a hatodik üveg kiírta, hogy menjek vissza. Ha neked is megvan akkor, igen, csak vidd vissza neki aztán kész.

Aha! Én azért csinálom, h ki legyen végre pipálva. Azt hiszem nekem már megvan a 6 üveg és le sem reagálja a program. Egyszerûen vissza kéne mennem a fogadóba és odaadni a borokat?

Na megvan az összes Shadowbanis Whine (kösz a Fort Magia tippet). Azaz hat üveg, mert annyit kér a kocsmáros csaj. Nevetséges a reward; ad érte 1000 aranyat, meg minden további üvegért 100-at. Vicc. De legalább ki lett pi(p)álva ez a küldi is. Az üvegeket általában kettesével lehet találni. A következõ Fort-okban van ilyen.
- Fort Magia
- Fort Griet (épületen kivül, fenn egy ládában)
- Fort Carmalaban (?) ebben nem vagyok biztos
Itt mindenhol két-két üveggel kell lennie és ennyi elég is a küldetés teljesítéséhez.

koschwarz
<#taps>

Bugz
Kössz.
A First Personal Shooter-t tudtam😊
De mostmár ezt is tom😊
Holnapra ienko má nyomni fogom a game-t😊

Dirty South

Voltan
Huh! Tegnap végre fejlesztve lett a gépem. Nem is hittem volna, hogy az Oblivion így is tud futni, hátmég így kinézni! 😄 Egyelõre nem is játszok vele, csak nézem 😄D

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

herczeg
frame per sec
ami azt jelenti hogy képkocka/mp
egy film asszem most 23 képkocka/seckel nyomja és nagyjából ez a játszható szint határa is. persze 12 fpssel játszani de az már elég durva

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

fps az egyszer lehet "First Person Shooter" rövidítése, de itt nem az...
Itt a Frame /(per) Sec(secundum)-nak a rövidítése, azaz hogy milyen gyors a géped képfrissítése, vagy valami ilyesmi. Minnél nagyobb a szám annál jobb. Ennek a tünete az, hogyha nagyon leesik ez a szám (mert mondjuk sok karakter mozog a képernyõn) akkor "képregényszerûvé" válik a játék azaz nagyon darabol.

Bugz
Közbe gondolkodtam h mi lehet az az fps...
Nem az a látótávolság?

Dirty South

Bugz
Holnap ienkorra már meglessz a game😛

Dirty South

Bugz
Ja leszedtem azt az oldblivion-t.

Dirty South

Bugz
Amugy mondogatták már sokan h20 fps meg mittomén hány.
De az tulajdonképpen mit is jelent?😛
Ja és h érted h sebbességnövelésre?
kössz

Dirty South

herczeg
ez a patch egy modhoz van nem az alapgémhez...
a konfogodon meg sztem simán eldöcög 20 fps körül ha a látótávolság meg minden más a minimumon van (ami kb 10 méter szóval nemtudom ismered e a silent hill 2 nevû klasszikust, mert abban még viszonylag jól lehetett fürkészni a messzeséget ehhez képest)
esetleg az oldal alján a keresõbe pötyögd be hogy oldblivion és kaphatsz pár tippet a sebességnövelésre

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Kösz! Sajna csak hétvégén tudok nyomulni, ezért csak jövõ héten tudok írni(nincs otthon netem)! <#confused>. Amúgy ha még nem tudod, akkor a Fort Magia-ban is van egy két bor! Ja és mi ez az OOO 1.3 és a OOO 1.31-es patch hozzá? Talán egy mod? Hol tudom letölteni?

Bugz
És ha felrakom azt a patchet vagy mit?

Dirty South

koschwarz
háááááát....<#szomoru2>

erõsen kétséges elfogadható futást kisajtolni ebbõl a masinából még minimum beállítások mellett is. ennél jóval erõsebb gépeken sem fut tökéletesen.

Bugz
Császtok!
Intel 2.4ghz,768mb ram és asus radeon 9200 128mb-os vid kártyával el fog futni a game?
elõre is kössz

Dirty South

Jaja, sokat javít, érdemes feltenni.

koschwarz
fõleg a játék futását gyorsító dolgok miatt érdemes feltenni. ahogy néztem, pont javítja azt is, ami nálam elõfordul, hogy mikor meglát egy ellenség és megtámad, mindig van egy röccenés.

koschwarz
ezzel ahogy nézem, azért el fogok vacakolni egy darabig, mert néhány dolgot nem használtam az 1.3-ból (pl. a HKtorch-ot, de látom azt javította, ami engem is zavart)

koschwarz
<#puszis><#law>

Ja és megjelent egy patch (OOO 1.31) az OOO 1.3-hoz! (Ha már volt belinkelve, bocs.)

Oscuro's Oblivion Overhaul (1.31)

kb. 20 Mb. Mivel ez egy patch csak az tegye fel akinek fenn van az OOO 1.3. Nem kell buherálni semmit csak simán felüllírni a kicsomagolt fájlokat. Mentett állások természetessen rendben vannak (annyi, hogy a patch feltétele elõtt ajánlatos a karakternek letenni a köpenyt, mert annak texturaváltása lehet, aztán patch után kivenni a ládából, vagy ahova tetted). Javít egy csomó apró bugot, amikbe én eddig ugyan nem futottam bele, de azért feltettem magamnak.

Igen Oghma Infinium. Letenni nem lehet és ha elolvastad, akkor eltünik(kiváncsi voltam, hogy néz ki kívülrõl, de nem engedte letenni). Azt nem tudom a varázslók útja bugos-e, de az Árnyék Útja az jó, és nagyon táp reward.

Igen, az is egyfajta "megoldása" a küldetésnek.

koschwarz
igen, az a könyv az Oghma Infinium vagy mi. abban állítólag ha a varázslós utat választja valaki, akkor az bugos, mert a willpowerre nwm adja meg a + pontokat.

thx szal ha nem adom vissza az umbrát akkor is teljesíthetõ a végsõ küldetés a könyvért, jó tudni <#eljen>

Ja és az Umbrát véletlenül se adjátok oda annak a Daedra Istenségnek. Valami szõrnyû gagyi maszkot adna cserébe, ami semmire sem jó. Az Umbra ezerszer többet ér, és innentõl fogva nem quest item, azaz akkor teszed le, amikor akarod. Csak símán tagadjátok meg tõle. Kicsit ideg lesz, de semmi több. Én jól kinyírtam a követõit is amiért fenyegetõzött.

Végég csiáltam az orvgyílkosommal az össze Daedra szentélyes küldetést. Volt egy két nagyon érdekes. A legutolsó szentély, aminek az alapfeltétele az összes többi megcsinállása az valami félelmetessen brutális könyvet ad. 3 választási lehetõség van mit tanulsz meg. Orvgyílkosként természetessen az Árnyék Útját tanultam meg. Mivel a Speedem és az Agility-m már 100 volt így +10zel mindegyiket fölé növelte így most mindkettõ 110. Aztán még adott a skillekre is nem keveset, (Sneak, Security, stb).
Rögtön léptem három vagy négy szintet.

Asszem 5-öt vagy 6-ot. Még én is keresem õket, addig 4 üveg jófajta piát találtam.
Asszem az egyik Fort Carmalaban van valahol Choroll alatt. Aztán Fort Griet (Bravil közelében egy szigeten áll, nem tévesztheted el), itt biztosan van, de nem az épületben benn, hanem még kinn. Fel kell menni lépcsõn és a legtetején átugorva a másik oldalra van egy láda. Na abban van megint valamennyi.

Ha találtál írd be légysz, mert még én is gyûjtöm õket.

Kösz! Majd megnézem! Valaki le tudná írni, hogy mely Fort-okban találhatok Shadowbanish borokat? Mennyit kell összegyûjteni?