The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

például de ha körbenézel van másfajta is arrafelé

zizz21
Nemtudjátok melyik az a mod,amivel lehet célkeresztet rakni thirdperson nézetben? Mert olvastam,h van ilyen,de azt nem irták,h mi a neve és h honnan lehet letölteni??? 😛
Köszi!!!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

zizz21
haxoror! - Köszi a segítséget! 😉

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Nuxa
Vak vagyok!! A HQ-ban megméztem, benne van, nem figyeltem <#falbav><#falbav>

Because cheese...

Nuxa
Lehet, hogy láma kérdés, de hol van ilyen tolvajos céh?

Because cheese...

Narindból kihozott kõ az állatok szelidítéséhez és az extra idézõ spellekhez kell (spéci állatszellemek lesznek idézhetõek, ha a kõ is kiszabadul és Yeleriben is kipucolsz mindent, de Yelerivel kellene ehhez kezdeni, nem Narinddal). Ja és ha kiszabadul a kõ, akkor onnantól viselheted a Braided vérteket.
Yeleriben van az elf banda másik fele, akik ez után kutattak. Ha a fõnököt kinyírod és elveszed a páncélzatát, akkor neki lehet állni a hiányzó dread cuccok keresésének. Ennek eredménye annyi, hogy ha felveszed a teljes dread armor szettet, akkor elveheted a leölt szellemkatonák fegyvereit és harcolhatsz velük. Nem fognak megfagyasztani. Gyakorlatilag Yeleriben van majd mindegyik páncél a fõnöknél.
Fort Facianba csak azért kell elmenni, mert ott van a páncél utolsó darabja a sisak. Ha mind nálad van, akkor egyszerre kell felvenni õket, majd amíg viseled, felvehetsz és használhatsz spectral fegyvereket.

A sztori itt véget is ér.
A Fort Flecia már egy másik sztorihoz kapcsolódik. Gyakorlatilag egy kissebb alvilági szervezet nyomait lehet itt végig felgönygölíteni és kivégezni az összes jelentõs emberüket. A fõnökük meg fenn van északon egy kis táborban valamelyik Ayelid rom mellett. Az érdekesség a spéci fegyverek/vértek és tárgyak amik összeszedhetõek tõlük.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. O3-al játszom, és van egy történetszál ami Narindban indul. Narindból kihoztam azt a bizonyos követ, és az ott talált üzenetet követve Yeleribe mentem, ott is volt egy üzenet ami alapján négy fortot kerestem fel ( Fort Facian, Fort Flecia a többire nem emlékszem) . Itt ugye két nevesített hõs volt , mindkettõnél volt üzenet ami alpján Dasek Moorba mentem, és ott legyõztem az Arctic Beart. Innen egy Bruma melletti barlangot kerestem fel ahol egy bizonyos nekromanta volt ( valami Noor ). Itt volt egy üzenet ami szerint a fõmágus vérére van szükségük. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a történetszál folytatódik-e valahogy, mert én nem jöttem rá mit kellene csinálni. Azt felfogtam az üzenetekbõl , hogy a spectral világ titkait akarják megfejteni, és valami artifactokat keresnek hozzá. Szóval szívesen venném ha valaki tudna valami infót adni errõl, nekem nagyon tetszik ez a szál szeretném folytatni. kíváncsi vagyok hova is vezet.

PiszkosFred
Lodd a foldbe ;] (de ha fegyvert valtasz, akkor is asszem visszarakja a helyere)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

zizz21
Na elkezdtem végre! :p Wood Elf - Archer - Thief(csillagjegy).

Ha már felhúztam az íjam,akkor hogy lehet "visszaengedni",vagyis ,h lehet megoldani,h ne lõje ki mégsem a nyilat?

És melyiket céh-t válasszam szerintetek,a tolvajcéh-t? Vagy a Dark Brotherhood-ot? Mi éri meg jobban hosszútávon?
Köszönöm!

Stimmel. Ha nem vagy tag, nem is állnak veled szóba az orgazdák.

Nuxa
És csak akkor lehet eladni a cuccokat, ha tagja vagyok a tolvajcéhnek? Anélkül sehol?

Because cheese...

CS@
A válasz Nuxa #27255 üzenetére ott van eggyel felette SaGa Jr #27256 -os üzenetében.

Nuxa
Válasz Nuxa #27255 üzenetére??

Because cheese...

hehe jól elírtam szal az "Oscuro's Oblivion Overhaul" modban már van állatszelidítés is.

link

Ja és ehhez asszem már kell a hivatalos Oblivion_v1.1Final patch is de azt amúgy is megéri alapból felrakni mert sokat javít.

Állatszelidítéss az alapjátékban nincs de az Oscuro Oblivion Overhaul ha jól tudom már azt is lehet.

Jaja, Breton + Mage! <#hehe>

thx <#worship>
CS@
A launcherben a DataFiles rész alatt be kell pipálni.

elmondaná vki???? plzzz
CS@
Hello!
Bár nem tõlem kérdezted, de szerintem Breton faj és Mage csillagjegy a legideálisabb, ha nem tévedek, akkor gondolom haxoror is ezt vagy valami hasonlót fog ajánlani.

zizz21
köszi szépen! erre voltam kiváncsi! most már csak megkell várnom,míg "beszerzem" az oblit. 😛 talán holnap majd el is tom kezdeni,addig meg olvasgatoma HQ-t.

azt hogyan kell???
Knox
Szia!

látom, Te értesz a dolgokhoz. Kérdeznék, ha nem bánod:
Csatamágus félét szeretnék összehozni, de nem tudom, hogy melyik csillagjegy, faj, kaszt lenne a legjobb. ooo-fent van.

Más: állatszelidítés (magad mellé állítás) lehetséges a játékban?

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Beléphetsz mindegyikbe, nincs igazán követelmény sehol.
Íjásznak a Thief-guild és a Dark Brotherhood az alap.

A wood elfet ajánlom de amúgy tökmindegy mert a végére mindegyik egyforma lesz, igazán csak az elsõ pár szinten vannak különbségek.

Ha íjászt akarsz akkor az legyen csak íjász (legalább is eleinte) és ne keverd bele a kardozást mert akkor mindkét fegyverszkill csak lassan fog fejlõdni.

Szerintem breton assassint indíts és csak az íjat használd amíg nem leszel benne elég jó (90+), szintlépésnél rakj mindig az agilityre és a speed-re.
Ha már jó vagy íjásznak akkor kezdheted a kardot használni, innentõl a strength-re is rakj pontokat.

imperial, breton, nord, redguard

zizz21
és céh szempontjából melyik elõnyõsebb? gondolom a mágus nem annyira 😛

Ron Ragm
Imperial talán, de bármelyikbõl remek céllövõt lehet csinálni.
Amúgy melyik a negyedik fajta? 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

zizz21
mondjuk ez logikus 😄 😛
és melyik fajta embert ajánlod(ijásznak 😛)?
köszi!

Emberbõl 4 fajta van.

A jó íjásznak az íjászatot kell fejlesztenie. <#idiota>
A kardozáshoz meg a kardozást kell fejleszteni. <#idiota>

Agilityre mindig rakj szintlépésnél.

És aktiváltad is?

tud valaki írni nekem olyan modot, ami cool nõi páncélt, vagy ruhát tartalmaz? mert a white rose armor nem akar mûködni... átmásoltam, de nem találom sehol...pedig elvileg a Best defense-ben kéne lennie
zizz21
sziasztok! Most fogom elkezdeni az oblit és szeretnék kérni pár tippet vagy tanácsot! Ijász szeretbék lenni,sztem ember.Ezzel kapcsolatban kéne a segítség.Mit érdemes fejleszteni egy jó ijásznak?? Igazából olyan karaktert szeretnék,mint amilyen aragorn v faramir a LotR-ben.Amólyan vándor féle,aki elsõsorban ijal bánik jól de nem jön zavarba a hosszúkardtól sem!!
Elõre is köszönöm a válaszokat!!!

Nuxa
És tudtok mondani legalább egy ilyen helyet?

Because cheese...

ollie
10 dolcsit megér nekem.

ollie
Ja. a 9200 csak dx8-as kari, ha el is indul, hihetetlenül lassu lesz.

Vki keresett anno shadowbanish piakat. Fort Dirich-ben is van ketto, Skingradtol eszaknyugatra, az S betu also kunkorjatol felfele.
Alapból sehol. Ha tagja vagy a tolvajok céhének, akkor majd andak címet pár orgazáról, akiknél elpasszolható az ilyen lopott áru.

Nuxa
A lopott cuccokat hol is lehet eladni?

Because cheese...

waó, 27ezer hsz, ezt biztos nem fogom átolvasni <#wilting> <#vigyor>

Mát az sem kizárt. Hehehe
Masszív bûnözõ a srác. <#hehe>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

PiszkosFred
11.000 bountyval mar lehet hogy Kill on Sight effektus van ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

serito
Nekm nem kell, hogy erõs legyek mert mindenkit lesbõl támadok meg úgy, hogy azt más észre sem veszi. Így egyenként egy egész sereget is likvidálhatok mire feleszmélnek mindenki az eliziumban kergeti a pillangókat.<#eplus2>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Bugz
Asszem a májusi ati control panel van fenn.
Amugy 9200-m van.

Dirty South

koschwarz
de mire a harcosommal kimaxolom a strenght-et, endurance-t (és az agility-re adom mindig a maradékot-általában arra is plusz 5-öt), addigra magas agility-vel és magas sneak és security skillel fogok rendelkezni, úgyhogy mire a tolvaj-céhbe belépek, profi tolvaj leszek. arról nem is beszélve, hogy egyben erõs harcos is<#nevetes1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

serito
Én pontosan ezért választottam a tolvaj/assassin karaktert!!!!
Gold és csak betörni kell hozzá.... ez ám az igazi.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

koschwarz
érdekes, én még nem jutottam el odáig, hogy a tolvaj céh tagja legyek, sõt, nem is loptam, elõször le akarom tudni a fighters guild küldijeit, de tegnap csak úgy viccbõl betörtem egy házba, kinyitottam a ládákat, egy halom aranyat bezsebeltem (egyéb cuccokkal még nem törõdök), és azt kell hogy mondjam, jól esett<#whatever><#nyes><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem kell tolvajnak lenni, hogy a Céh tagja legyél. Bekerülni bár körülményes, de nem nehéz. Fizess le egy hajléktalant az elmondja hogy kerülhetsz be a Céhbe. Onnantól egy feladatot kell teljesítened és már tag is vagy.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Na elõször is a bûnöd nem fog elévülni. Ergó arra hiába vársz, hogy "elfelejtenek", sõt ország szerte ismernek a körözvény miatt, így mindenhol üldöz az õrség.
Három lehetõséged van alapvetõen: 1. tovább menekülsz 2. feladod magad és kifizeted a birságot (lopot cuccokat elkobozzák) 3. feladod magad és leülöd (a lopott cuccokat ez esetben is elkobozzák, +a börtön évek miatt veszítesz a kondíciódból).

Van egy alternatív lehetõség, de ehhez tagja kell hogy legyél a Tolvaj Céhnek. Ha tagja vagy akkor tud ki Armand Christopher (õ vett fel a Céhbe) és õ a körözvény feléért elsikálja a dolgot és természetessen a lopott cuccaidat is megtarthatod. Sõt Armand ajánl orgazdát is.

Nuxa
Sajnos nem tolvaj vagyok, na mind1, inkább megölök mindenkit<#violent>

Because cheese...