The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
BattleTag: zydar#2910
Link meg ott van a banner alatt.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Mit csináljak most? Hogy bírjam szóra a fogadóst?
-Sziasztok! Erre nemtudjátk véletlenül a megoldást??? Köszönöm!
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Srácok, a modokról érdeklõdnék tõletek. Milyen modokat ajánlotok, és mitújítanak be? Csak azok érdekelnek amiket már kipróbáltatok, megbízható és tényleg jókat újít be. Thx mindenkinek, csáó.
\"Heroes never die. They just reload.\"
púúúúú
Azt kétlem, hogy a legújabb drivert kaptad volna, legfeljebb a csomagoláskor rendelkezésre álló legfrissebbet. Elég gyakran van ám frissülés (az utolsó most Novemberi az NVidia kártyák driverei közül) érdemes lehet körülnézni az NVIDIA oldalán.
Lenne egy kisebb gondom az Oblivonnal. Néha befagy, majd, vagy kilép, vagy ÚJRINDUL a gép. Ha pedig gyorsan szeretnék kilépni a játékból, néha akkor is befagy, majd resettel kell újraindítanom.
Szerintetek valami bug miatt nem tetszik a gép a játéknak, vagy valami driver hiba van? Asszem a kártyához a legújabb forcewaret adták, 'szal nincs most még sok lehetõségem cserélni.
A gépem :
3000+ AMD (Fél éves)
1 GB DDR400 Kingmax (szintúgy)
Chieftec Delta 450W táp (vadi új)
Geforce 7600 GT (ez is új)
Ja, valószínûleg nem túlmelegedés, vagy táphiba a gond. A kártya elég csendes, nem melegszik még talán 60 fokig se, a táp pedig, ahogy írtam, vadi új. (Bár csak 1-2 demóval játszottam azóta ezen kívül amióta megvettem a VGA-t, meg a tápot.)
púúúúú
De ha az O3-at leszeded, deaktiválod, akkor felejtsd el az ottani mentésed visszahozását.
Mit csináljak most? Hogy bírjam szóra a fogadóst?
Elõre is köszi!!!
az biztos hogy az alapjátékban 10-es szintûként se minotaur lorddal, se goblin warlorddal nem találkoztam, a legnehezebb ellenfelem talán a skeleton hero volt<#fejvakaras>#fejvakaras>igaz a 10. szintet szinte alig pár órányi játék után már elértem, és elképzelem, hány ellenfél-típust ugrottam át emiatt.
szóval nekem tetszik, hogy most nagyon gyenge és nagyon erõs ellenféllel is találkozhatok egyaránt, így tényleg élõbb és reálisabb a világ.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ahogy a sima wolf is eltûnik bizonyos szint fölött és jön az erõsebb verzió.
viszont most találkozom mindenféle nehézségû ellenféllel már alacsony szinten is, de hiába állok ki ellene nagy mellénnyel, ha 3 ütésbõl lever. úgyhogy ilyenkor állásmentés visszatölt, és inkább menekülök.
Köszönöm!!!
Itt nem az oscuro és a sima Obli közötti választásról van szó hanem az oscuro és az egyébb (szintén kiválló) pluginokkal moddolt Obli között.
Az oscuro nem tartalmazza az összes jó modot, vannak rajta kívül más cuccok is ahol ÉN dönthetem el hogy mi kell nekem és mi nem, Morroban se a nagy pluginokat szerettem hanem inkább én raktam össze sok kicsibõl azt a világot ami nekem tetszett (volt olyan hogy több mint 130 plugin futott egyszerre gond nélkül <#hehe>#hehe>)
jó volt, hogy tegnap kalandozásaim során a 4-es szintû karakterrel 2 csapás volt egy sima goblin (ez az alap játékkal egy hosszú küzdelmet jelentett volna-szerintem értelmetlenül), viszont az arénában a következõ ellenfelemet nem tudtam legyõzni 8 gyógylötyivel sem, arra még gyúrnom kell egy kicsit. ha találkozok egy astral warriorral, akkor futok. szeritnem jó ez így<#vigyor2>#vigyor2>
ha nemjó akkor valszeg a hasonlóak se foknak mûxeni...
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
ashead:
Az Oscuro mod teljesen kompatibilis mindegyik eddig megjelent hivatalos plugin-al. Én is úgy játszottam, hogy fenn voltak azok is meg az Oscuro is.
mármint úgy érted, hogyha közelharcolni szeretek, akkor jön jól a paralízis<#fejvakaras>#fejvakaras>
Asszem újrarakom az Oblit és inkább én válogatom össze hozzá a dolgokat
Szerintem a legjobb ha a játékstílusodhoz választasz botot. Ha lõdözni szeretsz és nem közelharcolni, akkor a paralízis nagy segítségedre lesz. Silence-t sosem használtam, mert mindig volt valami mágiát semlegesítõ cucca vagy képessége a karakternek, ami azért elég hasznos segítség tudott lenni ilyen téren. Ekkor meg lõhették rá a varázslatokat, legfeljebb jól kiröhögte a próbálkozót.
A destruction botok amolyan vésztartalék kisegítõ támadási formáknak jók. Ha elfogytak a varázspontok, nincs több létyó amivel feltöltõdhetnél, akkor ez jól jöhet az ellenfelek leküzdésében. Pénz meg lesz elég, lélekkõ is akad bõven, tehát nem lesz nehéz feltöltve tartani ezeket a támadó eszközöket.
ti melyik enchantot választottátok a mages guild küldetésében, amikor a saját staffunkat kell megcsinálni? tegnap életemben elõször eljutottam idáig, de valhaogy nem is tudom melyik lenne a leghasznosabb. a harcos karateremnek talán a paralyze lenne jó, bár nagyon sokba kerül tölteni (ha már itt tartunk, ha soul gemmel töltök, akkor a visszatöltés mértéke is függ a soulgem nagyságától, vagy bármekkora soulgemet használok, visszatölti maxra a cuccot?)
de tetszik a silence is (az impek halálra idegesítenek a burden-varázslatukkal, meg a silence-szel).
az erejük miatt meg destruction staffok is jónak tûnnek.
nehéz választás<#vigyor2>#vigyor2>
A vért általi engedélyezés meg csak akkor mûködik, ha egyszerre veszed fel minden darabját és ezt elõször teszed meg. És csak addig él míg ezt a heavy armort viseled. Páran elkövették a hibát, hogy már felpróbálták valamelyik darabot, majd levetté. Onnantól meg nem mûködik a dolog. Vagy az egészet egyszerre veszed fel vagy sehogy.
Illetve van még egy mód a dologra, ha letöltöd a patchet amit OOO 1.3-hoz adtak ki. Az javítja a bugot ami nem veszi teljesítettnek a dolgot.
Nincs összefüggés annak tekintetében hogy mágus vagy netán sem. Nem kell tagnak lenned sehol (a mágus kapcsán íródott levél csak egy érdekesség, a nekrók hatalmának túlbecsülésérõl).
Én sem voltam az mikor a küldetést csináltam, de mint írtam, maga a páncélgyûjtés véget ér Yeleri és a sisak után. A többi már más vonal ami egy másik sztorit fed majd fel. Semmi jelentõsége és ténylegesen csak hangulatelem meg erõs tárgyak miatt érdemes végigvinni.
Az egész fosztogatós társaság akik az erõdökben vannak egy alvilági szervezet tagjai. Egy táborban van errõl napló. Ott van egy nemes aki ezeknek az ellenfele és szintén a páncélra vadászik.
Ha még egy ilyen jellegû sztorit akarsz, akkor javaslom a vámpírokról szóló könyvek elolvasását. Na ott említik a Light of Dawn nevû fegyvert. Az erre való vadászat és a fegyver aktiválása is egy jó sztori. Nagyon erõs vámpírölõ fegyverré válik majd ez a kétkezes kardocska.
Ha meg abszolúte nem tudod mûködtetni a dread armor szettet (akkor valószínüleg nem lelted meg minden darabját vagy valami bug van), használd a következõ console lehetõséget:
Vedd le az összes dread páncéldarabot, nyisd meg a konzolt és írd be:
set DreadSetInt to 0
Ezután ha felveszed az egész páncélt minden darabjával egyetemben, akkor már mûködni fog.