The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuxa
Lemész egy templom (Chapel, minden városban van egy) kriptájába, megölsz egy pár szellemet egy ezüst vagy enchantos karddal (Így egszerûbb), felveszed a maradványaikból az ektoplazmát.

Because cheese...

Sziasztok!Lécci segítsetek!A Fighter Guild nél van egy olyan küldetés asszem,hogy el kell mennem Leyawinba(vagy hova)ott beszélnem kell 3 taggal,akinek vmi munkát kell szereznem!Van az a Margaret nevû nõ,akinek ectoplasmát kell gyûjteni!Ezt hol tudom megtenni?Lécci segítsetek,ha ezta kérdést már máskor is feltették,akko bocsi.
Köszi!
PiszkosFred
Az a beugro kveszt. Versenyezned kell a masik kettovel egy lopas kapcsan, vagyis neked kell a szajret megtalalnod, lenyulnod es leszallitanod leghamarabb. Aki nyer harmatok kozul, az belephet a Tolvajokhoz. Aki nem, az masnap ujra probalkozhat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Matt07
A másik az én problémám:A csövesektõl kérdezgettem Gray Fox után.Meg is kaptam a questet,hogy találkozhatok vele.Amikor arra megyek hogy csatlakozni akarok,akkor nem tudok csatlakozni mert valami Wood Elf-rõl meg Aragonian-rõl beszél.A disposition a maxon van.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Matt07
Az lenne a kérdésem hogy nem tudjátok hogy az miért van hogy az ember pajzsa és fegyverei villognak?Mert felrakta a barátom is,a csatornában még jó volt de ahogy kiszabadult a börtönbõl villognak a fegyverek.
PLS HELP!<#confused><#confused><#help>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

PiszkosFred
Nem talán, tuti a ps3, már van is fenn pár kép a hiv. oldalon. A kezdõcsomag egyik játéka lesz az Oblivion (amolyan zászlóshajó, mint volt az xbox360 esetében is). Kapják majd hozzá a KotN kieget is, bonusként.

PiszkosFred
Nem talán, tuti a ps3, már van is fenn pár kép a hiv. oldalon. A kezdõcsomag egyik játéka lesz az Oblivion (amolyan zászlóshajó, mint volt az xbox360 esetében is). Kapják majd hozzá a KotN kieget is, bonusként.

CS@
Igen a PS2 már kb 5éve kijött.
Az Oblivion természetesen nem jelent meg rá és nem is fog, majd talán PS3 –ra.

Ps2 már rég kijött, de hogy Ps2-re a játék kijött-e, azt nem tudom. Xbox386-ra biztos megjelent.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

watto
PlayStation2

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Ps 2? Még is pontossan mire gondolsz?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem is keményebb felvételi rendszer kellet volna. Mondjuk a harcos guildbe mehetne aki akar, mert mágus is tud szekeret védeni ha kell, de Mage guildbe ne sétálhassak már be csak úgy egy kétkezes pallóssal. Egyetemen meg növendékem van, aztán mit tanítok neki? Semmit, elküldöm virágot szedni, na erre futja max egy tudás nélküli Archmagenak.

watto
Ps 2 kijött?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Morrohoz voltak jó nehezítõ pluginok ahol bedurvultak a guild követelmények, pl 40-es erõ alatt fel se vettek a fighters guildbe vagy mondjuk 50 IQ alatt a telvannik egyszerûen kiröhögtek és a feljebbmenetelekhez is egyre magasabb fix képesség és szkillhatárokat kellett elérni, nem lehetett archmage minden retardált konzervbõl mint itt az obliban 😛

Sokkal jobb rendszer mert így ténylegesen fejlõdni kellett és nem csak akárhogyan megoldani a questeket, remélem oblihoz is lesz majd ilyen mod.

koschwarz
<#worship>

elhiszem. még nem sikerült 10es szintnél továbbjutnom, és soha nem a varázslásra koncentráltam, nem tudtam, hogy a skillnövekedéssel csökken a manaigény, de ez jó.

akkor viszont semmi baj azzal, hogy archmage legyek harcosként, hiszen eljuthatok odáig, hogy legalább expert legyek varázslásból.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Minnél magasabb a szkill annál kevesebb manába kerülnek a varázslatok, még 90-rõl 100-ra növelve is erõsen érzõdik ennek a hatása szal szerintem a rendszer egész jól mûködik, ha Attronach akkor kapásból tudja használni az expert spelleket ha viszont nincs manabónusza akkor várnia kell amíg lecsökken a szkillnövekedés miatt a manaigénye a spellnek vagy egyébb módon kell kipótolni a "bénaagyúságot".

A csillagjegy fõleg a kezdeti nyomulást könnyíti meg az alsó szinteken de elvileg (soha nem próbáltam szal tényleg csak elvileg) akárkibõl lehet jó mágus maximum a páncélját tele kell pakolnia fortify magicka enchantokkal és lesz mana bõven.

Ja és a legbrutálabb spellezéshez pont nem a manatenger igényû spellek kellenek hanem a weaknes to X spell-láncok ahhoz meg tényleg nem kell sok magicka.

Grat, Egyébként remélem megszereted az RPG-ket.

Majdnem biztossan mondom, hogy úgy van ahogy te mondod. Akkor kell beakasztani, mikor lassan megy fel a pöcök.
Sokat probáltam ezt is azt is. És a lassan felmenõ pöcök a legbiztosabb. Alaptudással is ki lehet velen nyitni hard zárat.
Amikor leggyorsabban esik le az azt követõ felmenetel a lassú, ez nemm mindig van így föleg magas szinten. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

Ja látom te is írtad.

Hát most se mmorpg-zel hanem RPG-zel. (RPG=Role playing Game) 😊
MMORPG= Masszive Multiplayer Online Role Playeing Game
Tehát akkor MMORPG valami, ha neten játszod másokkal és még szerepjáték is.

Casseus
Sikerült egybõl egy 4 pöckût kinyitni! Köszke koswarc
mindkettõtöknek igaza van, mert amikor leggyorsabban esik le az azt követõ felmenetel a lassú!

ha te azt tudnád...^^

koschwarz
én azt vettem észre hogy akkor kell rányomnom, amikor a leglassabban megy fel a pöcök.

Ez sem MMORPG, tehát hátrányod az nincs emiatt. :-)

Amúgy meg a zárnyitásnál azt kell nézni mikor esik vissza leggyorsabban a pöcök és az azt követõ felütésnél kell rányomni az egérrel és ott marad. Nem a felütés sebessége a mérvadó, hanem a visszaesésé. Ha meg van elegendõ lockpicked, akkor nyomkodhatod az automatát is. Elõbb, utóbb kinyitja, csak zabálja a pickeket.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Casseus
A megvadult lóval lehet valamit csinálni?

ha te azt tudnád...^^

Casseus
Amugy csak a vga miatt tettem fel mert kíváncsi voltam hogy fut, de megtetszett ugyhogy szerintem elleszek vele egy darabig!

ha te azt tudnád...^^

koschwarz
ja jó, én is így voltam<#nyes>

Casseus
kösz a segítéget!
ma kezdtem el játszani! még sohasem mmorpg-ztem ugyhogy még sok segítséget fogok kérni!

ha te azt tudnád...^^

koschwarz
bahh, azt nem úgy kell:

elkezded pöckölni az egyik pöcköt, amikor a leglassabban megy fel, akkor nyomni kell egy bal egeret. akkor fennmarad a pöcök, te meg mehetsz a következõ pöcökre. de vigyázz, ha azt elrontod, akkor leesik a másik is, amit már sikerült beakasztanod, plusz eltörik a lockpicked is, és lehet elölrõl kezdeni az egészet. de figy, ezeket leírja a tutorial is, angolul, ha már ez is nehézséget okoz, akkor mi lesz késõbb?

Casseus
A 2pöckös ajtót még lehet unlockolni manuálisan?
Mert hiába lennék én gyors, addig nem mozdul oldalra a pick amíg nem esik le a pöcök!???

ha te azt tudnád...^^

koschwarz
azér itt fizetni kell, sajnos.

Casseus
kösz szépen!

ha lenne mod gomb a hsz-nál akkor meglehetne oldani!

ha te azt tudnád...^^

koschwarz
egy hsz-bõl megoldani ezt?<#szomoru2>

inventoryban shiftet lenyomva rákattintani a cumóra, amit el akarsz dobni. mikor kimész az invetoryból, láthatod, amint a földre hullanak a tárgyak, amit eldobtál.

koschwarz
ez igaz, az arch-mage-nek minimum expert szinten kéne ûznie egy iskolát. ezzel egyetértek.

más kérdés, hogy mint annyi mást, ezt a varázslós dolgot is elszarták, hiszen jóformán csak a csillagjegyen múlik, hogy képes leszel e késõbb expert illetve master szintû varázslatokra. legalábbis a sok expert szintû varázslat manaszükséglete 200-300 körül van, master szinten 400, sõt van 800-as is, és ha az intelligence-t mondjuk egy high elfel, atronach csillagjeggyel kimaxolod 100-ra, akkor van esélyed a master szintû varázslatokra. de expertbõl is csak 2 varázslatot tudsz elnyomni egyszerre.

persze ha hardcore szintû szerepjáték lenne a gamma, akkor ez így jó is, de látható, hogy az alapkoncepció nem ez volt

Casseus
hogy lehet eldobni bármit is?

ha te azt tudnád...^^

Casseus
talán tul sok cumót vettem fel?

ha te azt tudnád...^^

Casseus
Segítség:
You are over-oncumbered!
Valami ilyesmit ír ki és nem tudok mozogni! Mit tegyek?

ha te azt tudnád...^^

Ez a "frakciók mindenkinek" (vagy mindegy-kinek), nekem sem jön be annyira.
Szerintem nevetséges, hogy úgy vagyok archmage hogy alig tudok pár varázslatot. A Mage Guild küldijeiben szinte egyáltalán nem varázsoltam és mindet megoldottam. Ez szerintem unreális.

koschwarz
én is gondolkodtam, hogy legyen még egy karakterem, de aztán meggondoltam magam: nekem nincs problémám azzal, hogy én vagyok a mágusok vezére, de titokban a tolvajok fõnöke is, a fighters guild megbecsült tagja, éjszaka viszont kegyetlen bérgyilkos. akinek ma segítettem, holnap suttyomban megölöm vagy meglopom valami értékes cucca miatt <#hehe>. összetett, skizofrén személyiség...<#gonosz2>

praktikus okokból meg: másrészt nincs idõm se hogy a több száz játékórát kétszer játszam végig, harmadrészt nincs kedvem egy másik karaterrel ugyanazokat a romokat sokadszorra végiglátogatni. ha akarom, akkor lopakodva kerülök ki minden szörnyet, de ha akarom, berontok ajtóstul.

hogy egy klasszikust idézzek: "i want it all"

PiszkosFred
Innen csak egy ugras a nagyon hianyolt werewolf mod ;]

Nuxa
Tréfás 😄

Because cheese...

CS@
Két mókás kép hátha valaki nem nézi a karakterek topikot: 01 , 02

Matt07
Pontosan ezért szeretnék több karival játszani.

MikX
Hali!
Lenne egy olyan problémám, hogy az inteligence, és az endurance-om valami csökkenti, de a mágiáknál nincs kiírva, hogy betegség miatt, és ha megiszok egy ellenmérget, akkor sem szûnik meg, vki találkozott már iennel? ez vmi hiba akar lenni?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

PiszkosFred
Mert vannak olyanok, akik szerepjatszanak egy szerepjatekkal, es nem csak tapolnak, hentelnek, gyaknak. Az archmagus egyben a Tolvajfonok, es persze mellekallasban profi bergyilkos, de csak azert, mert megunta hogy o parancsol mindenkinek a Harcosoknal? Van aki ezt szereti, am legyen. De van aki nem keveri a dolgokat, es minden egyes tipusbol kulon karaktere van. Nem baj ez, sot, ha rajtam mulna, nem raktam volna bele ezt a egy vezer minden cehben lehetoseget. Mint anno a Nagy Hazaknal, egy valasztas, egy fakcio, egy karakter.

Nuxa
Minek két kari?<#idiota>

Because cheese...

koschwarz
nem baj, viszont marhaság.

Matt07
Lenne egy elég fura kérdésem 😛 :Szeretnék több karival játszani de a fõküldit csak az egyikkel akarom vinni.Az baj ha az egyikkel egyáltalán nem viszem a fõküldit?

Nuxa
A frapsot próbálom inkább ki. kösz a linket!

Because cheese...

CS@
A PrintScreen –hez nem kell pause, azzal elvileg bármikor készíthetsz fényképet miután az ini –t átírtad. De többször volt róla szó, hogy ha valami(aszem az AA) be van kapcsolva, akkor nem mûködik.

Én Fraps-al fényképezek!
Letöltheted innen!

BattleTag: zydar#2910