The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because cheese...
Köszi!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
PLS HELP!<#confused>#confused><#confused>#confused><#help>#help>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Az Oblivion természetesen nem jelent meg rá és nem is fog, majd talán PS3 –ra.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Sokkal jobb rendszer mert így ténylegesen fejlõdni kellett és nem csak akárhogyan megoldani a questeket, remélem oblihoz is lesz majd ilyen mod.
elhiszem. még nem sikerült 10es szintnél továbbjutnom, és soha nem a varázslásra koncentráltam, nem tudtam, hogy a skillnövekedéssel csökken a manaigény, de ez jó.
akkor viszont semmi baj azzal, hogy archmage legyek harcosként, hiszen eljuthatok odáig, hogy legalább expert legyek varázslásból.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A csillagjegy fõleg a kezdeti nyomulást könnyíti meg az alsó szinteken de elvileg (soha nem próbáltam szal tényleg csak elvileg) akárkibõl lehet jó mágus maximum a páncélját tele kell pakolnia fortify magicka enchantokkal és lesz mana bõven.
Ja és a legbrutálabb spellezéshez pont nem a manatenger igényû spellek kellenek hanem a weaknes to X spell-láncok ahhoz meg tényleg nem kell sok magicka.
Sokat probáltam ezt is azt is. És a lassan felmenõ pöcök a legbiztosabb. Alaptudással is ki lehet velen nyitni hard zárat.
Amikor leggyorsabban esik le az azt követõ felmenetel a lassú, ez nemm mindig van így föleg magas szinten. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
MMORPG= Masszive Multiplayer Online Role Playeing Game
Tehát akkor MMORPG valami, ha neten játszod másokkal és még szerepjáték is.
mindkettõtöknek igaza van, mert amikor leggyorsabban esik le az azt követõ felmenetel a lassú!
ha te azt tudnád...^^
Amúgy meg a zárnyitásnál azt kell nézni mikor esik vissza leggyorsabban a pöcök és az azt követõ felütésnél kell rányomni az egérrel és ott marad. Nem a felütés sebessége a mérvadó, hanem a visszaesésé. Ha meg van elegendõ lockpicked, akkor nyomkodhatod az automatát is. Elõbb, utóbb kinyitja, csak zabálja a pickeket.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
ha te azt tudnád...^^
ma kezdtem el játszani! még sohasem mmorpg-ztem ugyhogy még sok segítséget fogok kérni!
ha te azt tudnád...^^
elkezded pöckölni az egyik pöcköt, amikor a leglassabban megy fel, akkor nyomni kell egy bal egeret. akkor fennmarad a pöcök, te meg mehetsz a következõ pöcökre. de vigyázz, ha azt elrontod, akkor leesik a másik is, amit már sikerült beakasztanod, plusz eltörik a lockpicked is, és lehet elölrõl kezdeni az egészet. de figy, ezeket leírja a tutorial is, angolul, ha már ez is nehézséget okoz, akkor mi lesz késõbb?
Mert hiába lennék én gyors, addig nem mozdul oldalra a pick amíg nem esik le a pöcök!???
ha te azt tudnád...^^
inventoryban shiftet lenyomva rákattintani a cumóra, amit el akarsz dobni. mikor kimész az invetoryból, láthatod, amint a földre hullanak a tárgyak, amit eldobtál.
más kérdés, hogy mint annyi mást, ezt a varázslós dolgot is elszarták, hiszen jóformán csak a csillagjegyen múlik, hogy képes leszel e késõbb expert illetve master szintû varázslatokra. legalábbis a sok expert szintû varázslat manaszükséglete 200-300 körül van, master szinten 400, sõt van 800-as is, és ha az intelligence-t mondjuk egy high elfel, atronach csillagjeggyel kimaxolod 100-ra, akkor van esélyed a master szintû varázslatokra. de expertbõl is csak 2 varázslatot tudsz elnyomni egyszerre.
persze ha hardcore szintû szerepjáték lenne a gamma, akkor ez így jó is, de látható, hogy az alapkoncepció nem ez volt
You are over-oncumbered!
Valami ilyesmit ír ki és nem tudok mozogni! Mit tegyek?
ha te azt tudnád...^^
Szerintem nevetséges, hogy úgy vagyok archmage hogy alig tudok pár varázslatot. A Mage Guild küldijeiben szinte egyáltalán nem varázsoltam és mindet megoldottam. Ez szerintem unreális.
praktikus okokból meg: másrészt nincs idõm se hogy a több száz játékórát kétszer játszam végig, harmadrészt nincs kedvem egy másik karaterrel ugyanazokat a romokat sokadszorra végiglátogatni. ha akarom, akkor lopakodva kerülök ki minden szörnyet, de ha akarom, berontok ajtóstul.
hogy egy klasszikust idézzek: "i want it all"
Lenne egy olyan problémám, hogy az inteligence, és az endurance-om valami csökkenti, de a mágiáknál nincs kiírva, hogy betegség miatt, és ha megiszok egy ellenmérget, akkor sem szûnik meg, vki találkozott már iennel? ez vmi hiba akar lenni?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Letöltheted innen!
BattleTag: zydar#2910