The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a mod elsõ ránézése teccik, még nem tudtam kipróbálni sajnos, majd hétvégén.

Aki átbasz, az basszon bét is!

CS@
Upsz azt kifelejtettem, hogy ne írjatok olyat véleményt, hogy ez így meg úgy cheat, mivel én is tisztában vagyok vele.

CS@
Sátor

Kis magyarázat arra, hogy miért is csináltam:
Tudom, hogy van kismillió hasonló sátor MOD, de azok mindegyike a következõ elven mûködik:
Egy tárgyat eldobsz és azt használod , akkor a tárgy eltûnik(Disable) és kitesz egy sátrat. Amikor a sátrat lebontod, akkor az eltûnik(Disable) és kapsz egy darab eldobható tárgyat.

A Disable parancsról annyit nem árt tudni, hogy a tárgy ugyan nem látszik a világban és nem is ütközik, de ugyanúgy ott van ahová tettük.

Ez a mod nem használ sem PlaceItem parancsot sem Disable –t abból a célból, hogy megjelentessen vagy eltüntessen valamit, hanem minden esetben ugyanazt a tárgyat teszi ki. Ezáltal nincs káros hatása a mentések méretére, így azok nem fognak növekedni minden egyes sátor felverésnél vagy tûzgyújtásnál, mint a többi ilyen(PlaceItem/Disable) elven mûködõ sátornál.

További infók a readme –ben.

koschwarz
nemtom használod-e az ooo-t, de azzal is kompatibilis?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

QUEST AWARD LEVELING_V1_6

Én ezt használom <#eljen>

koschwarz
több olyan mod is van, ami - automatikusan vagy máshogy - a játékos aktuális szintjéhez igazítja azokat a cuccokat, amelyek questawardként, vagy csak úgy véletlen lootként szintfüggõek. namost én még mindig 5 szintû vagyok, ooo féle 3x lassú fejlõdéssel, egy csomó questet megcsináltam már, és egy rahedli ilyen cuccot szereztem, de egy kissé idegesít, hogy ezek mind a legalacsonyabb szintûek, és ezen nem is tudok már változtatni.

már használ valaki ilyen modot? mi a véleményetek errõl? én hajlok arra, hogy beizzítok egy ilyet, mert idegesítõ, hogy csak azért kell várnom egy csomó quest teljesítésével, hogy legalább 10-es szintû legyek, mert akkor jobbat ad...

koschwarz
jaja<#taps>

meg az ooo-n kívül egy csomó modot is használok, állítólag a modmanagerben van valami ütközés-vizsgáló is, úgyhogí majd azt is lecsekkolom.

Én pont fordítva csináltam és megy. Azért érdekelne a pontos sorrend, hogy tudjam hova tegyem az OOO, hogy még véletlenül se más érvényesüljön (pl. szintfejlõdés).

Hehe, de azért ez a OMM nem volt egy rossz gondolat, mi?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
nem tudom. igazából a sorrend ugyanaz maradt, mint volt, csak a knights-ot vittem alulra. eddig az össze ooo esp alatta volt, most felette. szerintem így utoljára tölti be.

Tényleg, mondja meg valaki, hogy akkor hogy van a betöltõdési sorrend? Ami allul va az töltõdik be utoljára, vagy ami fellül van?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Egy bizonyos mennyiségû ütközés még nem zavaró. de ha sok az ütközés akkor rendszeresen kilép a játék amit inkább elkerülök. Néhány ütközésnél még általában normálisan megy a játék.

koschwarz
meg is kaptam a questet, úgyhogy <#taps>

koschwarz
nekem is sikerült, bár még nem mentem el anvilba, de nekem LEFELÉ kellett vinni a kotn esp-jét, mikor felülre vittem, akkor ugyanúgy kilépett töltés közben, így meg nem. amint kiérek a mehrunes razoros labirintusból rögtön anvilba megyek

Nuxa
Én is felgóróm már a gépemre az OMM-et. Amúgy ha a KotN-t feltelepítem, a korábbi mentéseket be tudom majd tölteni?

Because cheese...

Ja nálam is. Amig fut rendessen addig nem izgatom magam miatta.

A mod managerem szerint a hivatalos pluginok is ütköznek egymással <#nezze><#idiota>

Jaja. Meg is oldotta a problémát. Meg is kaptam a questet mindkét karakteremmel.

Én az o3-as karakteremmel vittem végig a KOTN-t úgyhogy biztos hogy lehet a kettõt együtt használni. Van egy Francesco-s karakterem is, de azzal több ütközést jelez a mod manager. A mod managerben van conflict detector az általában megmutatja az ütközéseket, én ez alapján szoktam kiválasztani melyik modokat használom együtt. Egyébként a mod managerrel meg lehet azt is határozni hogy milyen sorrendben töltse be õket, nekem úgy van beállítva hogy o3-at töltse elõször és csak utána a többit.

IGEEEEN!!!
Kész, megoldódott a probléma!
Tedd fel OMM-t (Oblivion Mod Manager). Elindítod és a "Move Up", "Move Down" gombokkal rendezd el (KotN legyen legfellül).

Valószínüleg Anvili párbeszéd akadt a KotN-al, így KotN-nak kell késöbb indulnia, hogy elõjöjjön a párbeszéd.

koschwarz
háhá, van ilyen hogy oblivion mod manager...

asszem a lényeg az, hogy ugyan a datában ábécé sorrendben vannak a modok felsorolva, ugyanakkor alapból a dátum szerint tölti be a modokat<#fejvakaras>

lehet hogy valahol itt lesz a megoldás

Na most olvasgatom. Lehet hogy ez a just load KOTN after OOO nem is olyan egyértelmû, mint elsõre látszik. Úgy tûnik valami OBLIVION MOD MANAGER-rel kell megváltoztatni a játékban betöltõdõ modok sorrendjét, ugyanis nem olyan sorrenben indítja el a modokat, ahogy felpakoltad.

koschwarz
na rendben, legalább ezt is tudjuk. lehet hogy a kotn van elbaxva?<#fejvakaras>

már mondtam, nálam is elindul, ugyanúgy mint nálad: egy több szinttel lejjebbi mentéssel, úgyhogy itt valami nem kóser akkor, és szerintem a kieg a hibás.

Q: Is OOO compatible with Knights of the Nine?
A: Yes, just load KOTN after OOO.

Ezt most találtam. Akkor nem az OOO okozza a problémát.

koschwarz
hopp, épp kérdezni akartam, hogy megvan-e már és mûködik-e?<#fejvakaras><#falbav>

koschwarz
affene<#fejvakaras><#vigyor2>

mondjuk eddig nem okozott problémát a ellenek legyõzése, bár most belefutottam egy nagyobb csapat vámpírba, és legyaktak egy pillanat alatt, úgyhogy valami jobb taktikát kell kitalálnom a berongyolok és szétcsapok helyett<#gun><#violent>

Jól kiadták letölthetõre a KotN-t. Még mindig kinn van hogy: Available December 4th Aztán meg felette Comming Soon...
Betás srácoknak biztos megkezdõdött az ünnep. Már a honlapjukat sem frissítik...

Asszem én is kinyírtam végül, csak nem egybõl, mert orvul gyilkolja az ellent õ is.

koschwarz
csinálom a mehrunes razor küldetést, jó hosszú labirintus, rengeteg értékes cuccal, szinte zavarbaejtõ, eddig már 2x fordultam a zsákmánnyal...

SPOILER

nem tudom, ti mit tettetek a cellából kiszabadított morag tong assasinnal, de én legyaktam, jó kis cuccok voltak nála, minden ruhadarabja encsantolt

SPOILER

milyen átiratban? obli mod vagy nwn? és hol találom ?

Ha nem jön ki (el sem indul veled), akkor nem írtottál ki minden zombit. El tudnak ám bújni, szóval tessék odafigyelni és megkeresni õket.

Ha meg tényleg kinyírtál minden zombit, akkor szólni kell neki hogy kész (ezt õsis megerõsíti), majd pedig felszólítani, hogy kövessen.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

koschwarz
ha kiírtottál minden zombi-t, és ha beszéltél erthorral, akkor utánad kell hogy menjen. nem tudom hogy ez számít-e, de én nem azon az útvonalon vittem ki, amin eljutottam hozzá, hanem van egy rövidítés, valami kötelet kell meghúzni, egy oldalsó járatban.

ollie
ultima 5 viszont van

Van egy kis problémám. A skingardi mage guild recommendation questjénél elakadtam. Egy barlangból kellene kihoznom egy Erthor nevû alakot, de az illetõ nem hajlandó kijönni azután sem, hogy minden zombit kiirtottam a barlangban.Hogy hozzam ki????
Nuxa
Ez tréfás 😄D

Because cheese...

nagyon állat. kár hogy nem írják meg ilyen platformra újra az usagi jojimbo-t. vagy a times of lore-t nwn2-es motorral

Robiii, de mééé' ???
koschwarz
ez kis hiánypótló

munkaidõben egy kis kaszabolás<#hehe>

koschwarz
<#hehe><#hehe><#hehe>

ez eddig a legkorrektebb fórumos segítségnyújtás, amit valah olvastam<#eljen>

X Revenge
<#vigyor>

[X]

CS@
Igen.

Elakadtam az Oblivionban a magusos feladatoknál Brumaban?
ja és regeltem,igy rendben.Vannak modok amik ütik egymast?vagy mire figyeljek?
köszi,megvan,bemásolgatom,remelem nem lesz fennakadás
CS@
Ha semmiképp nem akarsz reggelni egyik nagyobb oldalra sem, akkor próbáld meg EZT.
Ha nem megy , akkor IDE és innen lépegess a filefrontra:
1. Click here to Download this File
2. Download Now!
3. click this link

De a legjobban akkor jársz, ha szépen beregisztrálsz a TES Source –re, mivel ingyenes és sok hasznos dolog van ezen kívül is.

hol találom meg:M?help
segitenél?honnan vadásszam?belinkelnéd ha kérlek.
CS@
Grafikát fullozó mod FX5900 –ra? Hááát én egyiket sem javasolnám.
Nagy jóindulattal esetleg a NaturalEnvironments –et, mert ennél tényleg nem veszek észre lassulást.

sziasztok'tudnátok segiteni,olyan mod kéne ami a grafikát fullozza Help ,mi a neve annak a modnak?a tajat kéne fx5900 am van
Nuxa
Nagyon szívesen 😄

Because cheese...

Köszönöm,már 1 hajón kinyírtam 4et de 5 kell,azt hittem megbolondulok!Nagyon THX a segítségért!