The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki átbasz, az basszon bét is!
Kis magyarázat arra, hogy miért is csináltam:
Tudom, hogy van kismillió hasonló sátor MOD, de azok mindegyike a következõ elven mûködik:
Egy tárgyat eldobsz és azt használod , akkor a tárgy eltûnik(Disable) és kitesz egy sátrat. Amikor a sátrat lebontod, akkor az eltûnik(Disable) és kapsz egy darab eldobható tárgyat.
A Disable parancsról annyit nem árt tudni, hogy a tárgy ugyan nem látszik a világban és nem is ütközik, de ugyanúgy ott van ahová tettük.
Ez a mod nem használ sem PlaceItem parancsot sem Disable –t abból a célból, hogy megjelentessen vagy eltüntessen valamit, hanem minden esetben ugyanazt a tárgyat teszi ki. Ezáltal nincs káros hatása a mentések méretére, így azok nem fognak növekedni minden egyes sátor felverésnél vagy tûzgyújtásnál, mint a többi ilyen(PlaceItem/Disable) elven mûködõ sátornál.
További infók a readme –ben.
már használ valaki ilyen modot? mi a véleményetek errõl? én hajlok arra, hogy beizzítok egy ilyet, mert idegesítõ, hogy csak azért kell várnom egy csomó quest teljesítésével, hogy legalább 10-es szintû legyek, mert akkor jobbat ad...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
meg az ooo-n kívül egy csomó modot is használok, állítólag a modmanagerben van valami ütközés-vizsgáló is, úgyhogí majd azt is lecsekkolom.
Hehe, de azért ez a OMM nem volt egy rossz gondolat, mi?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Because cheese...
Kész, megoldódott a probléma!
Tedd fel OMM-t (Oblivion Mod Manager). Elindítod és a "Move Up", "Move Down" gombokkal rendezd el (KotN legyen legfellül).
Valószínüleg Anvili párbeszéd akadt a KotN-al, így KotN-nak kell késöbb indulnia, hogy elõjöjjön a párbeszéd.
asszem a lényeg az, hogy ugyan a datában ábécé sorrendben vannak a modok felsorolva, ugyanakkor alapból a dátum szerint tölti be a modokat<#fejvakaras>#fejvakaras>
lehet hogy valahol itt lesz a megoldás
már mondtam, nálam is elindul, ugyanúgy mint nálad: egy több szinttel lejjebbi mentéssel, úgyhogy itt valami nem kóser akkor, és szerintem a kieg a hibás.
A: Yes, just load KOTN after OOO.
Ezt most találtam. Akkor nem az OOO okozza a problémát.
mondjuk eddig nem okozott problémát a ellenek legyõzése, bár most belefutottam egy nagyobb csapat vámpírba, és legyaktak egy pillanat alatt, úgyhogy valami jobb taktikát kell kitalálnom a berongyolok és szétcsapok helyett<#gun>#gun><#violent>#violent>
Betás srácoknak biztos megkezdõdött az ünnep. Már a honlapjukat sem frissítik...
SPOILER
nem tudom, ti mit tettetek a cellából kiszabadított morag tong assasinnal, de én legyaktam, jó kis cuccok voltak nála, minden ruhadarabja encsantolt
SPOILER
Ha meg tényleg kinyírtál minden zombit, akkor szólni kell neki hogy kész (ezt õsis megerõsíti), majd pedig felszólítani, hogy kövessen.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
ez eddig a legkorrektebb fórumos segítségnyújtás, amit valah olvastam<#eljen>#eljen>
Ha nem megy , akkor IDE és innen lépegess a filefrontra:
1. Click here to Download this File
2. Download Now!
3. click this link
De a legjobban akkor jársz, ha szépen beregisztrálsz a TES Source –re, mivel ingyenes és sok hasznos dolog van ezen kívül is.
Nagy jóindulattal esetleg a NaturalEnvironments –et, mert ennél tényleg nem veszek észre lassulást.