The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qwertrt
A francba, 4-es vagyok... Kösz a tippeket

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Az egyik szentélyes küldinek a rewardja egy eltörhetetlen lockpick. Ráadásul valami õrültsokat ad a zárnyitásodra. Valami +40 vagy ilyesmi. Ha az megvan az összes egyébb lockpicket eladhatod, mert ez nem törik el.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
nekem annyi lockpickem van, hogy a felét már eleve eltettem egy biztonságos ládába. bármelyik goblinos barlangba lemész, se perc alatt gyûjtesz legalább 10-et.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

CS@
Ja az mégjobb, amit Nuxa írt, viszont, ha még nem vagy LVL10, akkor nem tudod megcsinálni.

Nuxa
A legjobb az lenne, ha elmennél Nocturnal Shrine-hoz, megycsinálnád a felatatot, amít az úrnõ ajánl (egy kis troll mészárlás meg barlangolás 😄), kapnál egy olyan spéci lockpicket, amely ha rontasz a zárnyitásnál, nem törik el.

Because cheese...

CS@
Kimész IC-bõl az istálló felöli kijáraton és elindulsz közvetlen a fal mellett az istálló felé.
KB a 8.-ik beugróban áll egy csuklyás alak, próbálkozz nála.

qwertrt
tudtok lockpick szerzõ helyeket? Vagy venni merre lehet? Egy küldihez mindenféleképp kéne (Dark Brotherhood, zárt ajtók mögött a leendõ áldozat) és most nincs kedvem napokig dungeonokat fürkészni, hogy találjak esetleg 2-3-at.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

CS@
Ahogy azt a tutorial elmondta, ha netán nem olvastad el akkor pótolhatod ezt a banner alatti „Mielõtt kérdeznél kattints ide!” felirattal.

tárgyakat hogyan lehet eldobni?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

watto
nah megin elkezdtem játszani vele!😊

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

wesker24
Na szóval jelenleg én is ennél a küldetésnél tartok ennél a küldetésnél azt kell csinálni hogy akivel beszéltél attól venni kell egy Frost Refined Saltot miután megvetted tõle a térkép pontosan kifogja irni hogy hol található ez a helyiség (Frostfire Glade). Odamész vagy teleportálsz bemész a barlangba legyilkolod a szörnyeket aztán mikor eljutsz egy fagyos ajtóhoz ott bemenni aztán látsz egy olyan helyet ami minden csupa fagy de ott van egy Frost Atronach is ! De mileött bemennél a fagyos helyiségbe nem árt ha van nálad olyan potion vagy varázslat ami véd a fagy ellen mert ha belemész akkor fagy sebzész szenvedsz és eléggé viszi le az életedet. De lehet szerezni fagy elleni potiont Leyawin-ban a mágusok céhénél pont annál aki adta a küldetést.

Na szóval ez nálam mind megvan de eddig nem sikerült megtalálnom az összes tört egyet már találtam de a másik részét még nem sikerült megtalálnom.
A Tears of Savior küldetésnél megvan a könyv, vaissza mentem az egyetemre. Ott is van a zöld nyíl beszélek a csajjal de valami olyasmit mond, hogy a kollégáival kell dumálni. Azokkal már beszéltem semelyik nem tud semmit.
Valaki segítsen!!!
X Revenge
Akkor ne ird felül az elõzõt, hanem egy új helyre ments vagy pedig használj quicksave-t <F5> és ennek a párja a quickload <F9>.

[X]

problémám van a játékkal
nemakar menteni.
vagy ha ament is akkor nem irja felül az elözöt. autosave sem müködik. help.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Szevasztok! A napokban tettem föl a KoTN-t. A dec.4 elõtti változat van meg és tökéletesen mûködik: nem kellett semmi mod manager-t használnom (ezt azért írtam mert egy pár embernek nem ment). Ja és nincs fönt az ooo1.3, de az összes hivatalos plug-in,valamint francesco modjai fönt vannak!

Egy kérdés: milyen hosszú a kieg?
Most kezdtem el nyomni és KIRÁLY!<#eljen>

BattleTag: zydar#2910

koschwarz
vagy pénzért tölteted fel a máguscéhnél, vagy szerzel soulgemeket, és egy soultrap varázslatot, és az elleneket, akiket legyilkosz, megvarázsolod haláluk elõtt. az így feltöltött soulgemmel fel tudod tölteni a kardodat. a javítással meg csak a fizikai állapotán lehet javítani, ha armorerbõl journeyman szinten vagy. illetve a legtöbb kovács megjavítja neked pénzért.

Vagy feltolteted egy varazsloval a varazslocehben aranyert.. Minden varosban van legalabb egy-egy ilyen mukso..

Nuxa
Ne halgass rá! 😄
Legegyszerûbb ha egy boltban veszel egy töltött lélekkövet.Ahq-ban benne van részletesebben is.

Because cheese...

Dave00
javító kalapáccsal javítsd meg

qwertrt
Van egy jó kis mágiás kardom, de kofogyott belõle a mana. Hogy tudom újratölteni?

Az tényleg nem függ a szinttõl, hogy ami daedra cuccot találsz felveheted-e, szerintem az Oblivionban egyáltalán nincsen olyan tárgy aminek a viselése szinthez kötõdne. De az hogy találsz-e daedra cuccot az függ a szintedtõl. Alacsony szinten a draemorákban csak daedra szív van meg egy két apróság, késõbb a páncéljuk is elvihetõvé válik. Ha jól emlékszem pont 20-22. szintõõl kezdve lehet daedra cuccot találni. Onnantól viszont a legtöbb draemoránál találsz ilyet, úgyhogy rengeteget lehetne összeszedni, csak gyõzd elcipelni.Egyébként a daedra cuccok kb egyszinten vannak az ebonyval ( védelem , sebzés ) csak nehezebbek és normál fegyverekkel szemben ellenálló lényeket is sebeznek.

Nuxa
Olyan cuccokat, mint pl. amilyen egy õrnek van, olyasmikat nem tudsz elvenni tõlük, bármely szinten is vagy. Se sisakot, se vértezetet meg egyebeket, csak pajzsot, fegyvereket meg egyéb tárgyakat (általában dremora szívet). Szerintem!!

Because cheese...

Nem szinttõl függ, hogy felveheted vagy sem. Ha találsz Dremora páncélt, azt akármilyen szintû vagy, felveheted. Mondjuk 20-as szinttõl fölfelé kezdik el dobálgatni a dremora páncéldarabokat a különféle dremorák.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

wesker24
hello nekem az lenne a kérdésem hogy a daedra cuccokat hányas szintnél lehet felvenni ( az Oblivionban lévõ Dremoraktól) mert sorban zárom be az Oblivion kapukat (14) de még mindig nem tudom õket felvenni.

Jelenleg 21-es szinten vagyok és már eléggé durva monsterek jönnek és már egyre nehezebb õket bezárni.

Jelenleg full Ebony szettben vagyok egy ebony shield-del ée egy ebony mace-el.

Eddig jelenleg a Heavy Armor van expert szinten (95)már nem sok kell hozzá hogy elérjem a Master szintet.

A Blade a Blunt és az Armorer van (70-72) szinten ehhez se kell sok hogy elérjem az expert szintet a többi fõ skill jelenleg Journeyman szinten van.
Olyat nem tudsz csinálni ami azonnal tölt vissza mint pl amilyen a potion of sorcery is, te csak olyan lötyiket gyárthatsz amik egy idõ alatt töltik vissza a manát.

CS@
Bármit összekeversz bármivel és elnevezed „potion of sorcery” –nek, máris kész a „potion of sorcery”, a hatása az már más kérdés...

Mibõl lehet kavarni "potion of sorcery"-t??
watto
nem az...Van egy program ami lebutítja az oblivion grafikáját szar kártyákra is.ezt a programot úgy hívják oldblivion.de ennek a proginak több verziója van.és én azt kérdeztem melyik ferzió a leg ideálisabb a gépemre 😛 😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

tobias88
A Morrowind elmegy max grafon majdnem
watto
hy.egy kérdés.
melyik a legjobb oldblivion ehhez a géphez?
radeon 9200
512 ram
2.8GHz
OLyan oldblivion kéne hozzá amivel nem akad ha mindent lehúzok...

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

VRSDM
ennyire?
másik havernál, 9600xt-n is csodásan fut (768ddr-3200+ mellett)
ennyire? hogy a min.ot se bírja el? ez azért gyanus...

u dont have to listen anybody else but me

Nuxa
A Videókártyával lesz ott a gond, sztem gyenge, úgy, mint az enyém 😞

Because cheese...

VRSDM
énis gépügyben irnék...
amd 3800+ dualcore . 512ddr2/400mhz . ged.7300se
és a játék még, 640x480-ba minden minimum is alig produkál 8fps-t IC-ben... szabadban meg 15-18
valami 5let? elvileg azért ezen jobban kéne mennie...
havernál
1.8amd, 512ddr/400mhz , 9600stock és ment egész szépen...
nálam meg haldoklik :S

u dont have to listen anybody else but me

CS@
Amilyennel akarsz.

CS@
Nem értek az ATI videókártyákhoz, de a neten nézve ez egy X550(rájöhettem volna a nevébõl is), igaziból ez nem szerepel a readme –ben, de ahogy olvastam a technikai adottságai elvileg elegendõek, hogy fusson a játék(az már más kérdés, hogy hogyan).
Szerintem elindul, de elég vacak lesz, az 512ram miatt, sokat fog tölteni, gondolom erõsen le kell majd venned.

tobias88
Újféle képpen teszem fel a kérdést!
az Obvilion támogatja az X550es Ati-t? Mert a hivatalos oldalon X600at ír csak, de ott van 9500as Ati kártya is, ami meg gyenge
Dave00
sziasztok elõrõl kezdem a játékot és szerintetek milyen karakterrel induljak?

a kotn telepítése elõtt fel kell peccselni az alapot vagy csak a csökkentett letölthetõ változátnál van ez?

tobias88
P4 3GHz 1MB LGA775
Asus P5VDC-X LGA775
PQI 512 DDR2 PC4200
VGA kártya: Asus EAX550HM512 TD 256MB

Hell, az lenne a kérdésem, hogy ezen elindul, és ha igen, milyen minõségben??(aggaszt az asus videókari)
Jagi
Jó rég voltam itt, de most lenne egy kérdésem:

Kéne egy olyan "better bodys" mod mint anno a Morrohoz volt. Vki használ ilyet?
Nézekettem a mod listát de az a fórum nekem egy labirintus.

HELP PLZ

CS@
Ja a cuccok megmaradnak(vagyis pont annyi az esélye, hogy eltûnjön, mint bárhonnan máshonnan) kivéve a Trash Bucket(vödör) –et, abból idõvel minden eltûnik.

X Revenge
Az esp fájlt hagytam ki ahogy mondtad, de nem véletlenül mer felraktam a CS-t és így ennek a fájlnak az ikonja átalakul olyan piepettára és így má nem ismertem fel 😊 Nah, ami a lémyeg h megy a mód és király! És még vmi: ugye ami cuccokat berakok a sátorba azok megmaradnak?

[X]

Akkor valszeg ez volt a baj amit mondasz, ma akkor kipróbálom. thx

Aki átbasz, az basszon bét is!

CS@
A zip fájlban található „CSaTentInterior01.nif” –et és a „PTTentExterior.nif” –et a Data\meshes\Architecture\tents –be kell, a MyTent.esp –t(ezt a fájlt lehet a launcherbe bepipálni) pedig az Oblivion Data könyvtárába kell másolni(szerintem ez utóbbit felejtetted ki).
Vagy , ahogy a readmeben írtam, nyugodtan belemásolhatod a Data könyvtárat az Oblivion fõkönyvtárába is, mert attól, hogy ott is van egy ilyen mappa még nem fog felülírni semmit(ha már feltetted a két NIF fájlt, akkor csak azokat) csak egyszerûen bemásolja a fájlokat.

Köszi mindenkinek a kipróbálásért!

Az a problémám a moddal, h nem tom fölrakni, pedig úgy csinálom ahogy a readme-be van. A data mappát bele kéne tenni az oblivion fõkönyvtárába, de ott már van egy data úgyebár(nekem tele van egyéb modokkalaz a mappa)szal nem írtam felül, inkább csak a hiányzó fájlokat raktam át a régibe. (architeture > tent > 2 fájl)Ezeket raktam át, de a launcherbe nem lehet bepipálni, ezek szerint vmit nem raktam át, de nem tom h mit. Kissé bonyolultan fogalmaztam, de remélem találtok gyógyírt a problémámra.

Aki átbasz, az basszon bét is!

koschwarz
végülis kipróbáltam tegnap este, és azzal is müxik. kár hogy az addonokra nincs ilyen, illetve van EZ, csak nekem nem mûködik, a mehrunes razort nem találja, ezért azt nem peccseli fel (merhogy valahogy így mûködik)
pedig a razorosban lehet igazán jó cuccokat harácsolni

Majd jól lecsekkelem! <#nyes>

Francesco párti vagyok, azzal mûködik, ooo-val nem tudom <#nemtudom>

Jópofa <#vigyor0>.
Ez ilyen Harry Potter féle sátor. Zsebben elfér, bellül meg asztal, szék. Alsõre azt hittem olyan sátor, mint amit a banditák használnak azaz ágy fõlé fügesztett ponyva.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
ööö, ez ilyen összkomfortos sátor?<#whatever>