The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Because cheese...
KB a 8.-ik beugróban áll egy csuklyás alak, próbálkozz nála.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Na szóval ez nálam mind megvan de eddig nem sikerült megtalálnom az összes tört egyet már találtam de a másik részét még nem sikerült megtalálnom.
Valaki segítsen!!!
[X]
nemakar menteni.
vagy ha ament is akkor nem irja felül az elözöt. autosave sem müködik. help.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Egy kérdés: milyen hosszú a kieg?
Most kezdtem el nyomni és KIRÁLY!<#eljen>#eljen>
BattleTag: zydar#2910
Legegyszerûbb ha egy boltban veszel egy töltött lélekkövet.Ahq-ban benne van részletesebben is.
Because cheese...
Because cheese...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Jelenleg 21-es szinten vagyok és már eléggé durva monsterek jönnek és már egyre nehezebb õket bezárni.
Jelenleg full Ebony szettben vagyok egy ebony shield-del ée egy ebony mace-el.
Eddig jelenleg a Heavy Armor van expert szinten (95)már nem sok kell hozzá hogy elérjem a Master szintet.
A Blade a Blunt és az Armorer van (70-72) szinten ehhez se kell sok hogy elérjem az expert szintet a többi fõ skill jelenleg Journeyman szinten van.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
melyik a legjobb oldblivion ehhez a géphez?
radeon 9200
512 ram
2.8GHz
OLyan oldblivion kéne hozzá amivel nem akad ha mindent lehúzok...
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
másik havernál, 9600xt-n is csodásan fut (768ddr-3200+ mellett)
ennyire? hogy a min.ot se bírja el? ez azért gyanus...
u dont have to listen anybody else but me
amd 3800+ dualcore . 512ddr2/400mhz . ged.7300se
és a játék még, 640x480-ba minden minimum is alig produkál 8fps-t IC-ben... szabadban meg 15-18
valami 5let? elvileg azért ezen jobban kéne mennie...
havernál
1.8amd, 512ddr/400mhz , 9600stock és ment egész szépen...
nálam meg haldoklik :S
u dont have to listen anybody else but me
Szerintem elindul, de elég vacak lesz, az 512ram miatt, sokat fog tölteni, gondolom erõsen le kell majd venned.
az Obvilion támogatja az X550es Ati-t? Mert a hivatalos oldalon X600at ír csak, de ott van 9500as Ati kártya is, ami meg gyenge
Asus P5VDC-X LGA775
PQI 512 DDR2 PC4200
VGA kártya: Asus EAX550HM512 TD 256MB
Hell, az lenne a kérdésem, hogy ezen elindul, és ha igen, milyen minõségben??(aggaszt az asus videókari)
Kéne egy olyan "better bodys" mod mint anno a Morrohoz volt. Vki használ ilyet?
Nézekettem a mod listát de az a fórum nekem egy labirintus.
HELP PLZ
[X]
Aki átbasz, az basszon bét is!
Vagy , ahogy a readmeben írtam, nyugodtan belemásolhatod a Data könyvtárat az Oblivion fõkönyvtárába is, mert attól, hogy ott is van egy ilyen mappa még nem fog felülírni semmit(ha már feltetted a két NIF fájlt, akkor csak azokat) csak egyszerûen bemásolja a fájlokat.
Köszi mindenkinek a kipróbálásért!
Aki átbasz, az basszon bét is!
pedig a razorosban lehet igazán jó cuccokat harácsolni
Ez ilyen Harry Potter féle sátor. Zsebben elfér, bellül meg asztal, szék. Alsõre azt hittem olyan sátor, mint amit a banditák használnak azaz ágy fõlé fügesztett ponyva.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...