The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezek szerint csak az....
CS@
Azok amiket az oldalon leírtak:
- Fömenü 98%
- Karakter Generáló 95%
- Inventory (felszerelések nélkül) 99%
- Karakterlap 100%
- Felugró üzenetek 50%
- Javítás,Tanulás,Vásárlás...stb. 95%

Akkor mi magyar benne? Ha sem a párbeszédek sem a leírások, akkor mi? Az hogy "betölt", meg "elment"?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CS@
Ha nem csak letöltötted volna, hanem el is olvastad volna, amit odaírtak mellé, akkor magadtól is tudnád, hogy igen ez normális.

Sziasztok! Én innen letöltöttem a maygarosítást :http://oblivion.gumininjahq.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=257
és arra lennék kiváncsi hogy az normális hogya párbeszédek angolul vannak és a tárgyak leírása is. pl: az italok leírása. köszi elõre is.
Nuxa
Tenksz, majd utánajárok!

Because cheese...

hy melyik a villám alapu varázslat? mágusok céhét akarom megcsinálni, de nemtudom már a legelsõt 😄, egy oszlopot kéne megvarázsolni, de nemtuom mivel. és valamilyen kõ is kell , és azt sem találom. segitsetek pliz.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Ron Ragm
Frappánsan a neve Inebriation.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Nuxa
Melyik modban van benne az a dolog, hogy ha megiszol pl. egy Cheap Wine-t, akkor egy 'Inebriation' nevû hatás lesz urrá rajtad? És ha jól emléxem még egy olyan dolgot is tartalmaz, hogy ha elakarsz venni egy borfélét, akkor rákérdez a játék, hogy meg akarod-e inni, vagy csak egyszerûen zsebreteszed. Hmm?

Because cheese...

Nem, mert arra megvannak a modszerek...<#eplus2>

Ron Ragm
De ha levágják a kezét akkor nem vérzik el?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

qwertrt
Végre leesett: megölték, pedig elég lett volna, ha az egyik kezét levágják! A marhák! :-D

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

LegionarR
Nekem már az vicces volt, ahogy rohangászott szerencsétlen ide-oda 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

az benne a pláne, hogy az argonian kenyeret lopott vkitõl, és egész éjszaka kergették az õrök, egészen a házáig, ahol kinyírták. Egy kenyérért...kinyírták.. érted már? Lehet, hogy nem olyan poénos, mint a mai piszkos viccek (csak ilyeneket hallok minden nap...kezdem már unni õket), amiken mindenki röhög....de sztem jópofa
grebber
Hát én valami elcsökevényesedett hülye lehetek de nem értem mi benne a pláne 😞

Next PC upgrade: 2022

Láttátok már ezt a videót? Nagyon kész...
Nuxa
Én is már!

Because cheese...

Isten éltessen... <#integet2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

HBD! <#wave>

PiszkosFred
Köszönöm ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

CS@
Boldog szülinapot Fred!

tobias88
Hell, multkor kérdeztem hogy X550en hogy fut, most kipróbáltam: 800*600 Mediumon megy!
koschwarz
<#miaz><#whatever>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nuxa
kössz, megnézem, tehát valami kulcsféleségnek kéne valahol lennie.

Because cheese...

koschwarz
az nem azt jelenti, hanem azt, hogy egy vámpír elvitte a rab argóniai cellatársát, étkezési célokból 😊))

SPOILER ON

keress itt valamit ami nyit valamit<#awink>

SPOILER OFF

Nuxa
Erre valaki?

Because cheese...

Nuxa
Ha már elromlott, sehogy. Tegnap én is jártam így: bementem egy barlangba, vagy 30 goblin skirmishert kinyírtam, folyamatosan ment a quicksave, erre mikor már jönnék ki a szabadba, az ajtó elõtt pár méterre kiléppet a játékból, pont akkor mentettem. Cumi 😄

Because cheese...

CS@
Azt már sehogy.
Ha az adott mentés quick vagy autosave volt, akkor arra van esélyed, hogy egy korábbi mentést elõvarázsolj.
A mentések a My Games/Dokumentumok/Oblivion/Saves –ben találhatóak.
A quicksave -bõl és az autosave –bõl találsz itt egy egy „bak” kiterjesztésû fájlt, ezek rendszerint az általad készített aktuális quick és autosave egyel korábbi verziója, a teendõd a „bak” kiterjesztést átírni „ess” –re.
Természetesen mindenrõl készíts biztonsági mentést!

CS@
Azt már sehogy.
Ha az adott mentés quick vagy autosave volt, akkor arra van esélyed, hogy egy korábbi mentést elõvarázsolj.
A mentések a My Games/Dokumentumok/Oblivion/Saves –ben találhatóak.
A quicksave -bõl és az autosave –bõl találsz itt egy egy „bak” kiterjesztésû fájlt, ezek rendszerint az általad készített aktuális quick és autosave egyel korábbi verziója, a teendõd a „bak” kiterjesztést átírni „ess” –re.
Természetesen mindenrõl készíts biztonsági mentést!

koschwarz
<#fejvakaras>hát ha ezt valaki megmondja, leborulok elõtte

Dave00
azt szeretném kérdezni h 1 hibás mentést hogyan lehet megjavítani h mûködjön?

Ja, ulni fog pl. egy kocsmaban, es hulyere issza magat, mig nem teszel meg valamit, hogy beszelni merjen veled..<#vigyor1>

koschwarz
<#dumcsi>

baurus a blades "frakciónak" a tagja. a blade-ek tulajdonképpen az uralkodó személyes testõrsége, félig-meddig titkos szervezet. õ az az arc, aki a börtönbõl való menekülés során rajtad kívül életben maradt, miután az orgyilkosok megölik az uralkodót, tiber septimet, és õ az akinél a karakteredet is "generáltad".

késõbb is lesz szerepe, de én még nem jutottam el odáig.

qwertrt
No de én nem is mondtam, hogy vágom a történetet, nem is ez volt a lényeg. Számomra ismeretlen volt Baurus neve, de ezt csak példaként említettem, a lényeg ebben a lehetetlen kérdésfeltételben van. De ha már annyit beszélünk errõl: ki volt Baurus?

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

koschwarz
igaz, így nem lehet kérdést feltenni.

a másik dolog viszont az, hogy mennyit vágsz a játék történetébõl, ha nem emléxel arra, ki baurus....<#law>

qwertrt
Hát, én 3x kezdtem el, de nem emlékszem rá. De ez részletkérdés, a lényeg az volt, hogy így nem lehet kérdést felteni...

koschwarz
pont baurus az, akire szerintem mindenki emlékszik, aki elkezdte a gammát...nála jobban talán csak tiber septim nevét lehet jobban megjegyezni.

qwertrt
Na, a lényeg csak az maradt, hogy értelmesen kéne kérdezni...

CS@
A zsákmány eladása és az alkímia a legjobb bevételi forrás.

pénzt hogyan lehet szerezni? állado pénzhiányom van

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

PiszkosFred
Márpedig aki csak egyszer is játszott a játékkal, az tudja, ki õ. Errõl ennyit.

A kérdés feltevésével a gond nem a személyt illetõen van, hanem a szituáció megjelölésével. Hol, milyen ajtón, melyik küldetés? Ezt kellene részletesebben picit.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

qwertrt
Micsoda kérdés, elég nyugodt természet, de az ilyen kajakra idegesít. Ki a fenérõl beszélsz? A fórumozók nem töltik idejük 99%-át Oblivionban, és álmukban sem arra gondolnak, honnan veszed, hogy mondasz egy nevet, és mindenki tudja, mire gondolsz? Ne úgy tedd fel a kérdést, hogy te értsd (hisz te tudod a végét), hanem gondolkozz egy másik személy fejével.

Dave00
meg azt szeretném még kérdezni h mit tudok csinálni ha hibás 1 mentés?még meg lehet menteni?

Dave00
sziasztok én is szeretnék kérdezni vmit h baurus miért nem mozdul meg?kimegy az ajtón és megáll 1helyben!plz help

Nuxa
Na még küldis kérdés: Mikor a tolvajcéh elõléptet Cat Burglar-nak, egybõl jön egy olyan quest S'Skrivva-tól, hogy egy könyvet kéne megszerezni, vmilyen 'Lost Histories of Tamriel', addig eljutottam, hogy kinyitottam a csávesz celláját (háromtagú neve van), a leírás azt mondja, ha jól fordítottam, hogy ugyanabban a cellában lennie kéne egy argóniainak, de nincs. Mitévõ legyek 😄

Because cheese...

Pedig ez a második feladat a küldetések között és nem lehet kihagyni, mert szépen sorba kell menni. Az elsõ ugye a hajóskapitány kinyírása (már a testvériség teljesjogú tagjaként persze). Aztán jön sorban a többi feladat. Ezt fenn Brumában kellett teljesíteni. Ja és mindegyik küldetésnek van bonusza, ami valami hasznos különlegesség. Érdemes ezekre rágyúrni és nem feleslegesen öldökölni, hanem odafigyelni mit mond a feladatról a fõnök. Ja és tessék megkérdezni az összes többi gyilkost is, mert nagyon jó ötleteik vannak. Plusz egyszer majd a gyík srác is ad egy küldetést, amit nem a Brotherhood ad, hanem személyesen a gyíkpofa.

De el is lehet menni az OblivionHQ oldalára és elolvasni ott a feladatokat. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nuxa
Nekem nem volt ilyen küldi 😞 pedig már Listener vagyok.

Because cheese...

qwertrt
Vááá, akkor vissza az egész :-)

Az nem bérgyilkos volt, hanem a személyi testõre, akit nem szabadott volna kinyírni. Így akkor elúszott a jutalmad, ami asszem egy megbûvölt elven tõr lett volna...

Aki átbasz, az basszon bét is!

qwertrt
Kösz a tippet, vettem nála. Tök poán Dark Brotherhhod küldi volt. Egy fickót úgy kellett megölni, hogy balesetnek tûnjön. A kulcs azért kellett, mert zárva volt az ajtó (golóndolom érezte a halálát). Ül az elõszobában a krapek, felette a falon egy bölény trófea. Felmentem az emeletre a szobába, kimentem a tetõtéri padlásra, és eloldoztam a bölénytrófea felfogatását. Az meg agyonütötte a szerencsétlent :-). Aztán egy másik bérgyilkost (egy riválist) elimináltam, és kész.