The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Living Economy - reáléisabb "közgazdaság", kereskedelem
Real Arena - táposabb Aréna ellenfelek, a Gray Prince valami 25-ös szintû lesz tõle
No Psychic Guards - az õrök nem látnak meg irreális helyzetekben, pl. falon keresztül
P1D Keychain - külön kulcsok menüpont az inertoryban
Kart Passicve Beast - a vadállatok nem támadnak meg mindig. amióta felraktam SOHA nem támdtak meg, ez talán már a ló túlsõ oldala
Deadlier Traps - halálos csapdák
Illumination - este szépen fénylenek a lakott területek
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
thx már...
skatebab
[email protected]
Elõre is köszi !!
GGMU
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
kicsit nehéz ezzel játszani ha valaki nem tud ángliusul<#whatever>#whatever>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
mert ahogy azt a szobor körül lévõ hívõk is elmondják, tök mind1, hogy reggel vagy este.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Because cheese...
Because cheese...
Aki átbasz, az basszon bét is!
Because cheese...
köszz
skatebab
egy másik kérdésem az hogy a karakterem elsö szintü már tök rég :S..hogy lehet vele fejlödni mert a skill jeim fejlödnek meg minden pl.:a lopakodás 46-os körül van és a az a kis csik pedig tele van a "progress next level" vagy mi a neve..full piros ,a képernyö alján ami van.. 😊
a tanárokhoz kell menni vagy mi? vagy vmi kasztba kell beállnom?
Télleg 3 kaszt van csak? :guild fighters,a tolvajok céhe meg vmi varázslos? kb
skatebab
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Megtudnátok mondani hogy az oblivion-hoz meik kiegészítéseket tegyem fel? ugyértem meik ami jobbá/szebbé teszi a játékot /pl.:viz vagy nemtommiket 😛/ vagy ien érdekes dolgok vannak a kiegészitésben meg ienekre gondoltam...vagy plusz dolgok/fegyverek :S
Mert van annyi fajta de asse tom mit hova<#szomoru1>#szomoru1>
ÉS honnan lehet ezeket letölteni?
A knight of the nine hivatalos kiegészítés-t megéri beszerezni? mert azt olvastam hogy 5 küldetés van benne és kész<#dumcsi>#dumcsi>
thxx
bocs a sok kérdésért<#kuss>#kuss>
skatebab
1. Cyrodiltól délre van egy sziget (a topal bay-ben) ami még cyro-hoz tartozik és gondolom több sziget is van ott.
2. Lehet h Summerset Island lesz, bár nem hiszem
3. Tér kapuval lehet eljutni ezekre a szigetekre, amik egy egészen más világba vannak
[X]
1. Cyrodiltól délre van egy sziget (a topal bay-ben) ami még cyro-hoz tartozik és gondolom több sziget is van ott.
2. Lehet h Summerset Island lesz, bár nem hiszem
3. Tér kapuval lehet eljutni ezekre a szigetekre, amik egy egészen más világba vannak
[X]
mármint jelet.
mentes.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ugyanis az NPC-k élik az életüket. Munkaidejük van, esznek és alszanak.
A bejáratnál van egy fickó, vele kell beszéli. De ne éjszaka, mert akkor alszik és ne délbe, mert akkor eszik. Szóval várj pár órát és megjelenik.
a mágusok céhe bruma küldetést nemértem.
elloptam akönyvet a vezetötöl, de valaro nemakarja átvenni.... igy megakadtam , este 10 kor sem.