The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qwertrt
Mindenki maga dönti el, mi fontos neki. Én az alábbi modokat/pluginokat használom:

Living Economy - reáléisabb "közgazdaság", kereskedelem
Real Arena - táposabb Aréna ellenfelek, a Gray Prince valami 25-ös szintû lesz tõle
No Psychic Guards - az õrök nem látnak meg irreális helyzetekben, pl. falon keresztül
P1D Keychain - külön kulcsok menüpont az inertoryban
Kart Passicve Beast - a vadállatok nem támadnak meg mindig. amióta felraktam SOHA nem támdtak meg, ez talán már a ló túlsõ oldala
Deadlier Traps - halálos csapdák
Illumination - este szépen fénylenek a lakott területek

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

pl oscuro

skatebab
Xal nem tuttok 1-2 példát mondani hogy melyik modot tegyem fel ami szerintetek jo vagy érezhetö változást hoz?! /táj,fegyverek,uj dolgok vagy nemtom miket/
thx már...

skatebab

Golyo69
a játék magyar nyelvû borítóját honnan tudom lötelteni ??ha esetleg megvan vkinek küldje már el nekem emailbe:
[email protected]
Elõre is köszi !!

GGMU

hát ja közben rájöttem, hogy elõtte még játszani is kell az egyik csókával, hogy elmondja hogyan tudok Daedrával beszélni, de a fõ gondra már rájöttem 😊) csak 2. szinttõl lehet ezt teljesíteni, hiába nyomkodtam én REGGEL 6 kor azt a rohadt szobrot elsõ szinten 😊), amúgy sztem nagyon jó ez a játék...
na ja én is berleakadtam néha az angol tudásom hiányosságai miatt.......

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

koschwarz
egyébként meg HA reggel kéne menni akkor am<#vigyor2>

kicsit nehéz ezzel játszani ha valaki nem tud ángliusul<#whatever>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

CS@
Sõt ennek a mondatnak a „reggel” volt a legfölöslegesebb szava is 😊
mert ahogy azt a szobor körül lévõ hívõk is elmondják, tök mind1, hogy reggel vagy este.

kösz a segítséget, majd megoldom vhogy csá
vagyis pm asszem

ennek a mondatnak a "reggel" volt a leghangsúlyosabb szava értitek??? tehát nem mindegy h. mikor 6-kor(hehe jól megaszondtam) reggel kell vagyis

odamész reggel 6 kor és rákatintasz az oszlopára.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Csõtök! Kellene egy kis segítség, hogyan tudom Daedrának feláldozni a Glow Dustot, hiába vagyok ott 6-kor nem tudom mit kell a porral tenni, egyszerûen csak dobjam le vagy mi a fene??? Elõre is kösz
Nuxa
Egy mod, Necromanta Guild, vagy vmi ilyesmi. Abban van benne, egy nekromantától vettem.

Because cheese...

Nuxa
Egy mod, Necromanta Guild, vagy vmi ilyesmi. Abban van benne, egy nekromantától vettem.

Because cheese...

Fókameister
Kösz akkor meg is szerzem hálistennek mer nagyon bejött a gamma láttam már videókat róla😊Még 1x kösz

müxxene minimumon sztem

Az a varázslat nem egy staff-ban van, amit egy bizonyos King of Worm-tõl szereztél?

Aki átbasz, az basszon bét is!

Fókameister
Csá! Az lenne a problem hogy a gépem meghalt és 1elõre nem tom megcsináltatni uhogy marad a régi(2.2 proci 512 mb ram geforce fx 5500) ezen menne a játék ? lécci válaszoljatok fontos lenne

Nuxa
Megint Ánszvõr: az ini-ben be lehet állítani azt a dolgot, hogy a halott emberek holtteste tovább maradjon meg? Ha igen, megmondaná valaki, hogy melyik az? Gondolom egy picit megterhelõdne a memória, de ez elhanyagolható. Azé lenne fontos, mert most tanultam meg egy nekromanta varázslatot, amivel egy kis idõre fel tudok támasztani a halottak sorából egy humanoidot, csak ehhez öldökölni kéne, de jobb lenne, ha egy régi havert feltámaszthatnék és eljátszogatnák vele 😄

Because cheese...

skatebab
jaaaa 😮,hát azt kellene csinálnom? :S..hihi,akor azé nem fejlödtem,a játékban aszem ecer aludtam kb 😄
köszz

skatebab

"nah elmész szépen aludni" ez a megoldéás a fejlõdésre és mikor felébredsz akkor ki lesz írva h. mike akarod a pontokat rakni dde lényeg h. 3 óránál többet aludj (asszem)

skatebab
hát thx majd meglátom 😉
egy másik kérdésem az hogy a karakterem elsö szintü már tök rég :S..hogy lehet vele fejlödni mert a skill jeim fejlödnek meg minden pl.:a lopakodás 46-os körül van és a az a kis csik pedig tele van a "progress next level" vagy mi a neve..full piros ,a képernyö alján ami van.. 😊
a tanárokhoz kell menni vagy mi? vagy vmi kasztba kell beállnom?
Télleg 3 kaszt van csak? :guild fighters,a tolvajok céhe meg vmi varázslos? kb

skatebab

5 küldi van benne ebbõl 2 egy amollyan ház szerzõs (varázslótorony a hegyen és a kalózhajó anvili kastály alatti brlangban) a 3.dik küldi az össz-vissz anyi h. veszel egy páncélt a lovasdra a 4-edik egy korrekt kardután kutatós köldalatti városban harcoilós max 1 röpke óra ez a küldi és végüöl van még egy ami nam rémlik annyira valami cuccot kell öszzeépíteniu és annak a darabjait kell összeszedni.de emellett még van egy két új spell és egy új frakció is sztem érdemes beszerválni jó kis szórakozá pár napig,vagy amég meg nem unod hehe

qwertrt
Én csak meg akartam nézni, mi van a zsebeiben, nem loptam volna el semmit, becsszó! Akkor még nem tudtam, hogy késõbb ezt bûntetlenül is megtehetem majd...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

skatebab
Helosztok!
Megtudnátok mondani hogy az oblivion-hoz meik kiegészítéseket tegyem fel? ugyértem meik ami jobbá/szebbé teszi a játékot /pl.:viz vagy nemtommiket 😛/ vagy ien érdekes dolgok vannak a kiegészitésben meg ienekre gondoltam...vagy plusz dolgok/fegyverek :S
Mert van annyi fajta de asse tom mit hova<#szomoru1>
ÉS honnan lehet ezeket letölteni?
A knight of the nine hivatalos kiegészítés-t megéri beszerezni? mert azt olvastam hogy 5 küldetés van benne és kész<#dumcsi>
thxx
bocs a sok kérdésért<#kuss>

skatebab

szuper! <#vigyor2>

X Revenge
bocs h 2x ment el

[X]

X Revenge
Megindult a fantáziám h vajon hol lesznek ezek a "Remegõ Szigetek".
1. Cyrodiltól délre van egy sziget (a topal bay-ben) ami még cyro-hoz tartozik és gondolom több sziget is van ott.
2. Lehet h Summerset Island lesz, bár nem hiszem
3. Tér kapuval lehet eljutni ezekre a szigetekre, amik egy egészen más világba vannak

[X]

X Revenge
Megindult a fantáziám h vajon hol lesznek ezek a "Remegõ Szigetek".
1. Cyrodiltól délre van egy sziget (a topal bay-ben) ami még cyro-hoz tartozik és gondolom több sziget is van ott.
2. Lehet h Summerset Island lesz, bár nem hiszem
3. Tér kapuval lehet eljutni ezekre a szigetekre, amik egy egészen más világba vannak

[X]

X Revenge
Nah erre vártam, király

[X]

CS@
Mindenki látogassa meg szépen a HQ –t és tessék elolvasni a mai nagyon frankó hírt <#eljen>

és milyen igazad van, köszi egy apro dolog elkerülte a figyelmem.<#taps><#taps><#falbav>

dehát a gyürüt felhoztam felszinre, és beszélgettem is a gyik varázsloval

CS@
Dehogynem, azt mutatja, hogy a Cheydinhal Recommendation nincs kész.

igen, de nemmutat semit.
mármint jelet.

CS@
Azért nem tudod megcsinálni, mert az elvileg megvan az nem elég, gyakorlatilag is meg kell csinálni mind a 7et. Van a naplódnak egy CurrentQuest része, ez mutatja a még be nem fejezett küldetéseket, ha kijelölöd valamelyiket, akkor általában mutatja is, hogy hova kell menned.

hello, itt a mentésem, nemértem mértnemtudom a mágusok céh ét megcsinálni elvileg mind a 7 ajánlólevél megvan. ha valaki lenne olyan joszándéku és segitene rajtam, agyon megköszönném.
mentes.

Hátraszaltót tudsz csinálni, meg gurulni is a földön magas akrobatikával.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lopsz a havertól? Ha az én fenhatóságom alatt tetted volna a DB-ben, már kinn lógnál egy fán... jobb esetben. <#eplus2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

olyan mod nincs amiben bizonyos acrobatic skill felett beletesz az ugrásba egy szaltót mint mondjuk az ut-ban? elég jó lenne. nem jutott még senkinek az eszébe?

Ez nem bug, mert így van szándékosan megírva a program. 😊
Ugyanis az NPC-k élik az életüket. Munkaidejük van, esznek és alszanak.

A bejáratnál van egy fickó, vele kell beszéli. De ne éjszaka, mert akkor alszik és ne délbe, mert akkor eszik. Szóval várj pár órát és megjelenik.

mágusoknál ha megvan a 7 ajánlólevél utána mi a teendõ? mert a fõváosba nemakarják kinyitni a kapukat 😞 egy csaj van csak aki egy küldetést ad egy könyvet kell megvenni meg elolvasni , de ott szintén elakadtam, segitsen avalaki ismét, mert nemtudom énvagyok a béna, vagy megint bug van a játékba.

sikerült mind2 küldetés, ténleg bug volt. remélem több ilyen nemlesz, ezekszerint, semitnemszabad kihagyni

az biztos. hogy bug egy másik emberremmel meg a kutas küldetésnél a kulcsot nemadák oda. ott is megakadtam az emberemmel, fenébemár.

qwertrt
Elég nagy gázban vagyok, botor módon meglestem, mit hord a zsebeiben egy Bark Brotherhod tag, és nem volt mentésem elõtte. Ezért most a feloldozó küldetést csinálom, el is jutottam a taghoz, aki anno beszervezett, de nem tudom, hogyan tovább. Járt valaki hasonló cipõben.

Nuxa
Tölts be egy korábbi elmentést! Valami bugféleség lehet.

Because cheese...

valaki segithetene. help

indito inkonban átálitottad a magyarositást? szerintem nem.

a mágusok céhe bruma küldetést nemértem.
elloptam akönyvet a vezetötöl, de valaro nemakarja átvenni.... igy megakadtam , este 10 kor sem.

na de a lényeg az hogy legalább már csinálják!!!!