The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, nála lehet megvenni a berendezést és egészen addig aktív marad amíg mindent meg nem veszel tõle.

Jobban élveznéd a játékot ha értenéd is a szöveget... <#hehe>

X Revenge
* wait here

[X]

X Revenge
Nah, ugyebár az atronach-nak 3 féle parancsot lehet adni:
fallow me (kövess)
wait hear (maradj itt)
dismiss (elbocsájtás)

Gondolom a 2 hét alatt nem követett, és ugye azt mondtad h megvan még, akkor valszeg a torony környékén van. Szerezz be egy erõs detect life tekercsetet vagy varázslatot és nézz körül, elvileg a lelke világítani fog hogyha arra van.

[X]

X Revenge
Tudjátok van az a fószer a talos plaza-ban akinél végtelen pénz van, felraktam ugye a patch-et a knights miatt és most már nem lehet megcsinálni hogy folyamatosan jöjjön a pénz.

[X]

Helló!
Megvettem az Oblivion kiegjét ( Knights of the Nine) és a Wizard's Towerben ugye lehet idézni Atronach-ot. Hát idéztem is egyet 2 hétig távol voltam mire visszaértem nem találtam sehol, pedig félórát kerestem. De újat nem tudok csinálni, mert azt írja, h. még él és csak 1lehet eccere. Pls help me!
Elõre is köszi!
Fontos lenne
ÍRJATOK PLS!
jah ez az a küldi mikor a fatörzsben a víz alatt kelél bemenni.....(boccs ha hülyén magyarázok)

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

én meg bementem felvettem a könmyvewt és most el kell vinni egy IC melletti kocsmába egy csávóhoz akivel dumálktam de nem tom mit kell csinálni........ mert akáõrhányszor dumálok a csávóval zöld jelölõ szarrral mutatja illetve ha kijövök a kocsmából akkor pirossal<#idiota>

Helló!
Megvettem az Oblivion kiegjét ( Knights of the Nine) és a Wizard's Towerben ugye lehet idézni Atronach-ot. Hát idéztem is egyet 2 hétig távol voltam mire visszaértem nem találtam sehol, pedig félórát kerestem. De újat nem tudok csinálni, mert azt írja, h. még él és csak 1lehet eccere. Pls help me!
Elõre is köszi!
Fontos lenne...
Én körbeúszkáltam a környéket aztán az így felderített minimappon megkerestem a bejáratot <#idiota>

El kell hozni a Madstonet ami Pale Passban van. Északra kell menni, valami sziklához most nem jut eszembe a neve, talán Dragonclaw Rock, jelöli a térkép is, és itt meg kell keresni a Pale Passhoz vezetõ alagút bejáratát ( Serpent Trail ). Pale Passhoz csak ezen keresztül lehet eljutni, az alagutat jelöli a térkép, Pale Passt nem akkor sem ha már megtaláltad. Az alagútban és utána ogrék vannak, az alagútban megtalálod az akaviri hírvivõ csontvázát, akit az ogrék nyírtak ki, a visszavonulási parancsot vitte a Pale Passban állomásozó akaviri haderõnek. Vedd fel a parancsot, az alagút után követni kell az ösvényt ami Pale Passhoz vezet, ahol akaviri élõholtak vannak, ha végigverekeded magad közöttük odaadhatod a parancsot a parancsnokuknak és akkor eltakarodnak. Ahol a parancsnok vár ott van a Madstone, csak fel kell venni és elvinni a grófnõnek.

Nem a sziget van víz alatt hanem a bejárat. Ha jól emlékszem egy üreges fatörzs van a víz alatt és azon keresztül lehet bejutni.

Valaki le tudná írni mit kell csinálni a Pale Pass - Madstone küldetésbe???
Nuxa
Sziget a víz alatt? Bõvebben!

Because cheese...

Help!!
valaki pontosan mondja már el hol is van az a sziget (víz alatt mert már 2 órája keresgélem...
a déli oldalon, de küldetésként meg nem tudom aktiválni
Help pls
bocs a bénaságom miatt
kösz
X Revenge
Ha akktibálod a küldetést akkor mutatja a nyíl, egyébként pedig egy déli kis szigeten van, víz alatt.

[X]

Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogyha, letöltöttem a vámpíros modot ahol plussz birtokot kaphatok (búvóhelyet meg minden jót (valami wite lair a neve)
na és azt a buizonyos rejtekhelyet hol találom??
Help!
Nuxa
Jaja, utána egy high elffel kell dumálni, ad egy spell-t amit a pincében lévõ emberen kell elsütni, feláll a helyérõl és elkezd szaladgálni örömében, mert valami átok volt rajta is: nem tudott járni. Ezek után már feltod venni a kesztyût.

Because cheese...

le lehet tölteni szinte akárhonnan sok oldalon fentr van de boccs a warezért.....amúgy megvenni is megéri nagyon nagy....az az egy küldi ami van benne meg az a 3 pecó😄 hehe

Emlékezetbõl, tehát nem 100%
KotN spoiler:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A templomban kell beszélni egy pappal, azt hiszem mutatja a zöld nyíl, õ leküld egy fickóhoz, aztán vissza a paphoz, utána nem egészen emléxem, a lényeg, hogy le kell venned az átkot a szerencsétlenrõl
qwertrt
Honnn szerezted mefg a kieget? megvetted? lehet letölteni vhonnan?

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
Nem akartalak megsérteni, csak segítõ szándék volt. Elvégre vannak kezdõ játékosok, akik ezt nem tudhatják, nem olyan hihetetlen dolog feltételezni, hogy valaki nem tudja.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

megoldotta már valaki,a kiegészitõ höz/mod gyüjtemény/küldetései között van a misszio.help thx
ne haragudj,de ennyire ostobának nézel?ez egy quest és nem leterhel,hanem nem engedi felvenni az invertoryba,hanem egy szép keretes szöveg jelenik meg h nem tudta senki megemelni,ez specko tárgy és a misszio része ez a dolog,csak kihez forduljak h megoldható legyen.azért kösz a helpet,csak ennél kicsit bonyolultabb a missön.
qwertrt
A hiba az emberedben van. Minden tárgynk megvan a súlya (egy tollpihe jelzi az invertoryban) és az emberednek is megvan a teherbírása (ugyncsak tollpihe az invertoryban). Ha ennél többet veszel fel, nem tudsz megmozdulni.

De ha fel sem tudod venni a tárgyat, akkor valszeg más gond lesz. Jó lenne pontosan tudni, mit ír ki a játék.

boccs kereszteslovag cuccok!!!
valaki csinálta azt a küldit h az öreg szerzetes páncéljait kell összeszedni,meg szellemekkel dumálni?megvan az összes cumo,de a kesztyü a templomban tul nehéz h felvegyem,ezt irja ki segitenétek h most merre tovább?elöre is köszi,várom a választ mert elakadtam és....
CS@
Fölviszed szépen a Kereskedelmedet maxra és akkor el tudsz adni akár 2200ért is dolgokat, sõt a toronnyal még egy kicsit többért is. Tekintve, hogy egy barlangból magas szinten temérdek érték gyûjthetõ, így még enélkül is rengeteg pénzt lehet begyûjteni, aminek ráadásul semmi értelme sincs. Ha meg nem adod oda 1200árt hát nagy kaland, akkor nem lesz 1200ad, de lesz egy csomó teljesen felesleges cuccod. Mivel ez a játékmenet így lett megtervezve, így ez a reális, és nem a különbözõ MODok által belerakott extra pénzek, azok esetleg neked jobban tetszenek és kényelmesebbek, de semmiképpen sem teszik reálisabbá a játékot.

A „player.additem 0000000F” meg egyszerû csít.

skatebab
áhh kössz szépen!!

skatebab

hehe de ez máér csalásnak számít mondjuk ha kivittétewk a gammát akkor már nem számít h. csít vagy nem csít.........én spéci már kivittem de nem csalok mert az "olyan izé..."

serito
Console lenyit, msjd begépel player.additem (összeg) gold

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Dave00
és ezt hol lehet megtalálni?mert én is pénzhiányban szenvedek!plz help

serito
Köszi, én nem csalni akarok, hanem reálisbb játékmenetet!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

player.additem 0000000F összeg

én ezzel megis oldottam a pénz hiányt, de sokat sosem irok magamnak 1000 reket 😄 de azt többször

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

serito
Ezt én is tudom, és pont erre keresek valami használható MOD-ot.
Gold-om is sok van, de tárgyakban legalább 6-700.000 gold-nyi és folyamatosan növekszik. Ha harmad áron el tudnám passzolni a holmit már örülnék.
Kipróbálom a living economy mod-ot azt majd meglátjuk.
Egyszerûen egy 30-40ezer goldot érõ holmit nem fogok odadni 1200 gold-ért!

Van egy limitjük az árusoknak, amit nem lépnek át. Hiába érne a cuccnak 50%-a mondjuk 15000-t akkor is csak mondjuk 1000 ad érte.
Ez árusonként változik. Van aki 600 gold fölé nem megy.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fast travel akkor mûködik, ha nincs a közeledben ellenség, nem vagy totálisan leterhelve, nem lopott lovon ülsz és nem egy épületben vagy éppen. Ha ninn vagy a szabadban vagy egy városon belül vagy, akkor bizony mûködik a Fast Travel, de csak olyan helyekre ahol már jártál, illetve ami eleve fixált hogy mehetsz oda.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

serito
"kereskedõ tõled pl. 50%-os értéken veszi meg" Ez rendben is lenne, de 30 ezernek nem 1500 az 50%-a!!! Ha egy 30 Ezres cuccért legalább 10-12 ezret adna már mindjárt jobban tetszene!
Amúgy köszi megpróbálom (living economy) mod-ot.

skatebab
Kösz de annyi pénzem nincs még!A játék elején járok épp...
Jah igen az a "fast travel" azt nem tok mer kiirja hogy nem lehetséges vagymi,vagy azt csak ha loval vagyok akkor lehet?
És a "mentéses" kérdésemre vmi tippet nem tuttok hogy mért lehet?

skatebab

koschwarz
1. ha valamiért nem találom a lovamat (amit egyébként általában a részletes térképen megjelölök kék nyíllal): fast travel a legközelebbi helyre

2.serito: sztem a living economy a legjobb mod, amivel ezen a rendszeren változtatni tudsz. de egyébként egyértelmû, hogy ha a kereskedõ tõled pl. 50%-os értéken veszi meg az árut, akkor õ keresni akar rajta és drágbban adja el. ez a való életben is így mûködik<#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Az egy fizetõs kiegészítõben szereplõ helyiség. Az elsõ vagy a második ilyen pluginban volt benne. A nev Orery vagy mi a szösz. EGy bazinagy gépet takar ami jókora tápokat ad a karakternek, ha megcsinálja a szükséges feladatot hozzá. Az alap játékban nincs benne.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

wesker24
nekem meg az lenne a problémám hogy épp az egyik melléküldit csináltam amikor az erdõben rábukkantam egy kis településre Harms Folly bementem ott volt egy fickó és beszéltem vele, kiderült hogy a felesége amulettjét elrabolták a goblinok menjek le az Exhausted Mine-ba és szerezzem vissza. Na mondom Ok odaérek a barlanghoz és mikor bementem mondanom se kell hogy a barlangban már Goblin Warlordok volt mert 34 szinten voltam kinyirtam az összes goblin warlordot megvan az amulett visszais megyek a fickohoz kezemben az amulettel és mikor beszélek vele nics itt semmilyen lehetõség (csak a Rumors) hogy most odaadjam neki.Megpróbáltam vesztegetéssel és mikor elérte a maxot még ugyse csak egy valami volt nála a Rumors más nem.

Most akkor mi van ??? Hova a fenébe kell azt az amulettet rakni ???
Mert a fickónál abszolút nem jelenik meg semmi nem tudom neki odaadni

Én meg loptam egy lovat és még azóta is megvan jó kis paci <#eljen><#eljen>

Egy kérdés az Imperial City Arcane University-nél van egy zárt ajtó amihez kulcs kell bent a középsõ épületben ahol Raminus Pollus is ott van ! Ott egyáltalán mi van és hol lehet azt a kulcsot megszerezni ?
serito
Tud nekem valaki olyan MOD-ot mondani amivel a kereskedõknél több pénz lesz? Már nagyon unom, hogy beviszek eladni egy 20-30 ezer gold-os cuccost és ad érte 1200-1500 goldot, majd utána felkínálja eladásra 20-30 ezerért.

serito
Én 5000 aranyra emlékszem, de annyit biztosan nem áldoznék egy lóért!!!
Bár tolvajként rengeteg aranyam van, de 5000 gold egy lóért???

Nuxa
Ha jól emléxem 500 aranyért már lehet venni egy szép barna lovat, azt nemtom, hogy melyik istállóban. Talán abban, ami Imperial City mellett is van.

Because cheese...

skatebab
ööö lenne egy olyan problémám hogy elhagytam a lovamat<#falbav><#rinya>
amit a föküldetésnél kaptam és eccerüen nem találom!!!,honnan tok még igy az elején szerezni lovat? mer zsém ugye nincs rá! lopjak este vagy mi? /úgyis tolvaj leszek/vagyok <#kuss>/mer azota csak szaladgálod a világban..hehe..
a másik kérdés pedig hogy: az mért van hogy jáccok mentek egy párszor /kb10-12x/és utána pedig nem ment semmietse /autosave,quick,sima save/de kiirja hogy elmentette de mikor megnézem akkor nemis<#fejvakaras>
és csak ha ujrainditottam a gémet akkor tok menteni megint normálisan ez olyan idegesitö mert minden mentés után le kell ellenöriznem h elmentette-e nehogy feleslegesen csinájjam a dolgokat utána...
thx

skatebab

skatebab
Kössz szépen skacok 😉
amugy csak azért kérdeztem mert annyi de anyi van hogy nem láttam át meg nem tuttam eldöntteni hogy ér-e vmit vagy sem
thx

skatebab

Dave00
köcce

qwertrt

Dave00
sziasztok lenne 1 problémám!hol lehet venni vagy szerezni tolvajkulcsokat?