The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
vagy a mágus céhekben is vannak olyanok, akik pénzért újratöltik.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Vagy egy lélekkõvel(soultrap varázslat) vagy Ayleid romokban található Varla Stone-nal
Hali! Enchantoltam egy Sigil Stone-t egy kardhoz,ami adott egy bizonyos számú sock sebzést. A kérdés az,h miután elfogy a töltése,azt mivel/hogyan tudom ismét feltölteni?

Thx! Lassan megvilágosodik elõttem a dolog 😊

koschwarz
vagy iszol cure desease lötyit, vagy elsütsz egy ilyen varázslatot, vagy megeszel valamit aminek az egyik hatása a cure desease...vagy restore endurance vagy strenght lötyit iszol, vagy elmész egy templomba és imádkozol az oltárnál (naponta 1x lehet). a lehetõségek végtelenek.

koschwarz
a living economy lényege, hogy tényleg számít a kereslet-kínálat, és ezért dinamikusan változnak az árak, csakúgy mint a valós életben. ha pl. eladsz egy kereskedõnek 500 vasnyilat, lehet hogy az 501-iket már csak feleannyiért fogja megvenni (durva példa).

másrészt meg a kereskedõknek is kell pár nap míg megint lesz pénzük.

üdv... még az elején vagyok és RÁKokkal való csatában olyan sebesülést kaptam, ami miatt strenght és endurance lejjebb ment, és úgy is maradt alvás után is...

hol tudom gyógyittatni?

Bármelyik templomban, az oltárnál.

Csacsi
Ha luckomra, kiírta, hogy damaged, azt hol tudom visszaállítani? Piros színnel van a karakterlapomon.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Na baz.. Annyira mégsem frankó,csak elszóltam magam.Most csak nekem ilyen (lehet,h bug volt?) vagy valamit nem jól csináltam.. Korábban ugye 800 volt,de amikor vásároltam,nem változott,az csak a felsõ határt jelezte..Most meg 1610,de amikor vásárolok,folyamatosan fogy és hiába vártam egy napot meg ilyenek,nem töltõdött fel neki a lóvé...Most akkor mi van?

adios
Lockpicket álltalában elszórva találhatsz ládákban,hordókban vagy vehetsz más thief guild-es tagoktól.

Csacsi
Bocsi, hogy kétszer ment

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
locpicket kinél tudok venni?

Csacsi
És locpicket kinél tudok venni?

Köszi szépen!!
Feltettem,most nem 800,hanem 1600-at ír ki.És ha jól vettem ki,akkor ez elvileg dinamikussan nõl a szintemmel együtt.. !?!
Nem is az volt a gond,h nem gazdagodok meg hirtelen,hanem kicsit írreálisnak tartottam,h egy 6000-es bárdot nem tudok pl. 2500-3000-ért eladni,csak 1200-ért mert limitálva van.. 😞 De a játék egyébként nagyon ott van 😊

Sima ezüst fegyverek is sebzik a szellemekt, szóval nem kell ehhez mágikus cucc.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

sevendoor
Enchantolt fegyvereket/páncélokat/pajzsokat/ékszereket találhatsz ellenfeleknél, ládákban, kereskedõknél és készithetsz saját magad is. Olvasd el a HQ ott részletesen le van irva.
Az alkimiának semmi köze a harcoshoz, de pénzt pl. azzal szerezhetsz.
Felfedezni mindent érdemes 😊, fõleg a bányákat, üregeket...........

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Csacsi
Sziasztok. Honnan szerezek enchanted fegyvert, amivel tudok sebezni szellemeket(csak harcos vagyok, szal semmi alkimía, meg egyebek)és hol tudom ezeket feltölteni? Vmint az érdekelne még, hogy aranyat hogy tudok gyorsan sokat szerezni 😊

Ja és miket érdemes felfedezni, ahol általábn jó cuccok vannak?

Nagyjából ennyi lenne. Ja és x-es verzióm van, ha ez változtat vmin.

Köszi elõre is.

koschwarz

koschwarz
minden városban van, csak ott nincsenek külön kerületek erre, mint IC-ben. meg kell "találni" õket, pl. cégér alapján vagy városlakók is elárulhatják , hol kapsz ezt meg azt.

a kereskedpknek megvan egy bizonyos pénzlimitük az alap, mod nélküli játékban. van ugyanis egy olyan mod hogy living economy, ami sokkal életszerûbbé teszi a kereskedelmet a játékban.

mindenestre se így se úgy nem fogsz max árat kapni semmiért hacsak nem fejleszted a mercantile skilled.

Üdv mindenkinek!
Bocsi,de ennyit lusta vok visszaolvasni.Csak azt szertném megkérdezni,h kereskedõk máshol is vannak vagy csak az Imperial City-ben? Pontosan hogyan is mûködnek? Már csak azért,mert a max lóvéjuk gondolom nem fog nõni és az lenne a kérdés,h máshol vannak,akik többet tudnak fizetni? (Csak azért,mert most adtam el egy bárdot 1200-ért,holott jóval többet ért,de sehol sem tudtak többet fizetni egy cuccért) Köcc mindenkinek,aki válaszol!

Játszani,de kell a ruha,a drágaszágom!

koschwarz
most te játszani akarsz vagy divatbemutatót imperial city-ben?<#zavart2><#ejnye1><#wow3><#hehe>

Ok,de a ruhát honnan szerezzem meg?Esetleg van hozzá cheat ami odaadná a ruhát?

koschwarz
szerintem ilyen ruhát bárhol találhatsz, egy köpeny egy csuklya, és kész. egyébként van egy mod, (valami scythe mod), ami ilyen extra kaszákat ad a játékhoz.amilyen jó szívem van, tessék

koschwarz
ezt konkrétan nem tudom, de nincs fent másik mod, ami bezavarhat? pl. ami hasonlóan tárgyakat ad hozzá vagy textúráz át.

koschwarz
az anvil-i katedrális elõtt prédikál. egyébként bárkit megkérdezhetsz anvilban, mindenki róla meg a katedrális elleni támadásról fog beszélni.

Van egy kis problémám: 4.0b-Francescos leveled creatures items mod-ot használom. Simán elindítottam a 19MB-os exe filet, minen jó mûködött, amig 3 szintû nem lettem, ekkor ugyanis megjelentek olyan tárgyak amiknek nem volt texturája...
A hiba csak akkor szûnik meg, ha kikapcsolom a Francesco's optional items add-on.esm-et... Fel kéne még raknom valamit a modhoz? vagy hibás a 4b-s verzió?

http://www.kettlebelledzes.hu/

Ok,de nekem kell az a ruha.

nyugi haver, sok a kérdés.... 😄 😄
Szal úgy akarok kinézni mint a Halál.Tud valaki ilyen cuccokat?Meg valami lich faj vagy mi van ami úgy néz ki mint egy skeleton.

Hi! Hol a fenében van az a próféta? Nem találom sehol sem. Ha meg tényleg a kocsmában kell beszélgetni róla akkor melyikben? És az nem lehet hogy amikor a módot telepítettem akkor azt nem rakta bele?
Ilyen cucc kellene nekem:http://planetelderscrolls.gamespy.com/fms/Image.php?id=25074 , honnan lehet ilyet szerezni?Kellene fekete ruha ami a képen van,meg kasza,de abból másfalyta is jó.Meg ha lehet akkor skeleton faj.

Ok,nekem az sem kell ami éppen van,csak kérdeztem,volt valami editor a morrowindhez,az van az oblivionhoz is,azzal készítik a modokat?Ja és melyik fajjal érdemes kezdeni?

koschwarz
1.jól
2.nincs
3.van már kb. 100 ilyen mod minek egy új

<#idiota>

Az ilyen ruha meg stb módokat milyen programmal lehet csinálni?

Van már vérfarkas mod hozzá?Milyen fajjal érdemes kezdeni?

Most vettem új videókártyát,egy Geforce 7600 GTI-t,ezen hogy futna a játék?Milyen grafikával?

Ahogy haxoror is írta, bizony ha erõsödsz növekszik a közelharci fegyvereid sebzése. Emellett természetesen a nagyobb hangsúly továbbra is a képzettségen van, de az erõ is beleszól a dologba.
Íjaknál meg az agility ha jól emlékszem ami érvényesül, nem az erõ.

koschwarz
vazz, már több hónapja jáccok vele, és még mindig vannak ilyen dolgok, amik meglepetéseket tudnak okozni.

A sebzést mutató szám a kard mellet nem a kard sebzését mutatja hanem azt hogy TE mekkorát tudsz sebezni vele, a katana sebzése azért nõtt a szintlépéseknél mert raktál az erõre így nagyobbat tudsz sebezni vele.

koschwarz
<#integet2><#worship><#puszis>

de ha már itt tartunk, bár kérdeztem már 1x, csak nem igazán kaptam pontos választ: nem tudod véletlenül, hogy azzal a jelenséggel mi a helyzet, hogy szintet lépek, és a fegyverem sebzése is nõ egyel? eddig az utolsó kettõ szintlépésnél emelkedett pl. a katanám sebzése egyet-egyet. jelenleg 7-es szintû vagyok, eddig csak az erõre, endurance-ra és az agilityre gyúrtam. az erõm asszem 80. van ennek a sebzésérték-emelkedésnek köze az erõhöz? ez furcsa számomra, mert hát a kard az elvileg ugyanaz a kard marad, akármilyen erõs vagyok.

Kétkezes fegyverre nem ad bonuszt az alapjáték sem. Az megmarad mindig x1-nek. Mindegy mekkora a lopakodás.
Sneak attack távharcászatban és egykezes fegyverekkel mûködik csak hatékonyan.

koschwarz
érdekes, de mióta jáccok, tegnap használtam elõször kétkezes fegyvert. találtam egy szép ezüst claymore-t és gondoltam kipróbálom, eddig a pajzs-kard kombót használtam.

namármost, mikor ezzel támadtam lesbõl, nem adott sneak attack bonust, tulajdonképpen azt írta ki, hogy 1x-es sneak attack bonus. ez az OOO-ban feature vagy mi? mert el tudom képzelni, hogy egy nagy fegyvert nehéz észrevétlenül meglendíteni.

az a baj hogy most jutott eszembe, hogy rögtön mindig az erõs vágással (hosszú bal gomb) próbálkoztam, röviddel nem, tehát nem tudom hogy ha simán vágok vele, akkor milyen értéket írna ki. viszont más egykezes fegyverrel rögtön kipróbáltam és arra rendesen megadta a 6x bónuszt.

valaki???

Nuxa
Natural bodies 😄 Amúgy nemtom, nem olyan nagydolog szerintem.

Because cheese...

Van arra valakinek egy jó ötlete, hogy miért van az npc-knek (fõleg a sötét elfeknek) eltérõ szinû feje, kézfeje, és lábfeje... Esetleg egy jó mod, ami ezeket egyszerre cseréli és lehetõleg egyszínûre... 😊 Hogy ne úgy nézzenek ki, miuntha fel lettek volna darabolva...

koschwarz
nekem is kiírt kb. 10000 összeférhetetlenséget, de a játék mûködik, úgyhogy ne aggódj.

Megbízható ez a mod manager? Mert a legnagyobb összeférhetetlenséget a hivatalos modjaim között találta... (mágustorony kontra Knights of the Nine) 😊
Bár nem értem pontosan mit is jelentenek :

(unparented) - Active
EDID 'AltarofKynareth' of record type SCPT conflicts with 1 other plugin.
DLCFrostcrag.esp (Record type: SCPT) (Unparented) (Active)
EDID 'AMBTowerGardenLP01' of record type SOUN conflicts with 1 other plugin.
DLCFrostcrag.esp (Record type: SOUN) (Unparented) (Active)
EDID 'AMBTowerGardenLP02' of record type SOUN conflicts with 1 other plugin.
EDID 'AMBTowerGardenLP03' of record type SOUN conflicts with 1 other plugin.
EDID 'CityIsleRegion' of record type REGN conflicts with 1 other plugin.
1373-More Skingrad-TESSource.esp (Record type: REGN) (Unparented) (Active)

Nuxa
Szerintem a NPC static level nevû mod megfelelne, a FAQ-ban benne van a linkje.

Because cheese...

koschwarz
francesco

ez is jó, de ugyanúgy nem tökéletes. én az ooo-ra találtam rá elõször, és tetszik.