The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
másrészt meg a kereskedõknek is kell pár nap míg megint lesz pénzük.
hol tudom gyógyittatni?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Feltettem,most nem 800,hanem 1600-at ír ki.És ha jól vettem ki,akkor ez elvileg dinamikussan nõl a szintemmel együtt.. !?!
Nem is az volt a gond,h nem gazdagodok meg hirtelen,hanem kicsit írreálisnak tartottam,h egy 6000-es bárdot nem tudok pl. 2500-3000-ért eladni,csak 1200-ért mert limitálva van.. 😞 De a játék egyébként nagyon ott van 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az alkimiának semmi köze a harcoshoz, de pénzt pl. azzal szerezhetsz.
Felfedezni mindent érdemes 😊, fõleg a bányákat, üregeket...........
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Ja és miket érdemes felfedezni, ahol általábn jó cuccok vannak?
Nagyjából ennyi lenne. Ja és x-es verzióm van, ha ez változtat vmin.
Köszi elõre is.
a kereskedpknek megvan egy bizonyos pénzlimitük az alap, mod nélküli játékban. van ugyanis egy olyan mod hogy living economy, ami sokkal életszerûbbé teszi a kereskedelmet a játékban.
mindenestre se így se úgy nem fogsz max árat kapni semmiért hacsak nem fejleszted a mercantile skilled.
Bocsi,de ennyit lusta vok visszaolvasni.Csak azt szertném megkérdezni,h kereskedõk máshol is vannak vagy csak az Imperial City-ben? Pontosan hogyan is mûködnek? Már csak azért,mert a max lóvéjuk gondolom nem fog nõni és az lenne a kérdés,h máshol vannak,akik többet tudnak fizetni? (Csak azért,mert most adtam el egy bárdot 1200-ért,holott jóval többet ért,de sehol sem tudtak többet fizetni egy cuccért) Köcc mindenkinek,aki válaszol!
A hiba csak akkor szûnik meg, ha kikapcsolom a Francesco's optional items add-on.esm-et... Fel kéne még raknom valamit a modhoz? vagy hibás a 4b-s verzió?
http://www.kettlebelledzes.hu/
2.nincs
3.van már kb. 100 ilyen mod minek egy új
<#idiota>#idiota>
Íjaknál meg az agility ha jól emlékszem ami érvényesül, nem az erõ.
de ha már itt tartunk, bár kérdeztem már 1x, csak nem igazán kaptam pontos választ: nem tudod véletlenül, hogy azzal a jelenséggel mi a helyzet, hogy szintet lépek, és a fegyverem sebzése is nõ egyel? eddig az utolsó kettõ szintlépésnél emelkedett pl. a katanám sebzése egyet-egyet. jelenleg 7-es szintû vagyok, eddig csak az erõre, endurance-ra és az agilityre gyúrtam. az erõm asszem 80. van ennek a sebzésérték-emelkedésnek köze az erõhöz? ez furcsa számomra, mert hát a kard az elvileg ugyanaz a kard marad, akármilyen erõs vagyok.
Sneak attack távharcászatban és egykezes fegyverekkel mûködik csak hatékonyan.
namármost, mikor ezzel támadtam lesbõl, nem adott sneak attack bonust, tulajdonképpen azt írta ki, hogy 1x-es sneak attack bonus. ez az OOO-ban feature vagy mi? mert el tudom képzelni, hogy egy nagy fegyvert nehéz észrevétlenül meglendíteni.
az a baj hogy most jutott eszembe, hogy rögtön mindig az erõs vágással (hosszú bal gomb) próbálkoztam, röviddel nem, tehát nem tudom hogy ha simán vágok vele, akkor milyen értéket írna ki. viszont más egykezes fegyverrel rögtön kipróbáltam és arra rendesen megadta a 6x bónuszt.
valaki???
Bár nem értem pontosan mit is jelentenek :
(unparented) - Active
EDID 'AltarofKynareth' of record type SCPT conflicts with 1 other plugin.
DLCFrostcrag.esp (Record type: SCPT) (Unparented) (Active)
EDID 'AMBTowerGardenLP01' of record type SOUN conflicts with 1 other plugin.
DLCFrostcrag.esp (Record type: SOUN) (Unparented) (Active)
EDID 'AMBTowerGardenLP02' of record type SOUN conflicts with 1 other plugin.
EDID 'AMBTowerGardenLP03' of record type SOUN conflicts with 1 other plugin.
EDID 'CityIsleRegion' of record type REGN conflicts with 1 other plugin.
1373-More Skingrad-TESSource.esp (Record type: REGN) (Unparented) (Active)
Because cheese...