The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
ezt mikor frissíthették? mert a képek szeptemberiek<#vigyor>
koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

tobias88
a párbeszédeket még el se kezdték?
Gyocsika
nagyon kezdetleges hun

koschwarz
van magyarosítás?<#idiota>

Gyocsika
Hogyan kell felrakni a magyarítást nem találok fonts mappát se semmit , valaki segítsen please!

Csacsi
Találtam ilyen Magnus Doomstonet. Mielõtt aktiváltam, elmentettem az állást, és miután aktiváltam láttam, hogy egy csomó mindenem nõtt. De mivel harcos vagyok, ezért lenne olyan kérdésem, hog olyan nincs, ami ezeket fejleszti? Illetve, ha van még ilyen, akkor azt csak egyszer használhatom, vagy aktivlhatom mindet?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Köszi az infót.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

koschwarz
szerintem meg az lenne a megoldás hogy az összes olyan küldetést, amiben úgymond szinthez kötött a jutalom, csak egy bizonyos szint után, illetve/vagy bizonyos skill-szinttel lehessen felvenni, és a questek is TÉNYLEG ehhez képest egyre nehezednének. ez hasonló lenne a deadra questekhez.

így a jutalmaknak sem kellene a jelenlegi rendszer szerinti, szintektõl függõ tulajdonságúaknak lennie, hanem csak egy bizonyos, szinthez/skillhez kötött quest után kaphatnánk meg

okosan elosztva a questeket és a szint- és skillkövetelményeket nem lenne probléma az sem hogy úgymond feleslegesen egy helyben kelljen toporogni egy quest-vonallal, de egyben "rákényszeríthetné" a játékost is, hogy ne feltétlenül csak a questekkel foglalkozzon, hanem ha hiányzik még néhány pont a szintlépéshez, akkor mondjuk szabadon felfedezzen, illetve ezt nyilván egyébként mindig megtehetné, ha ahhoz van kedve.

megoldódna így az a probléma, hogy 1-es szintûként végig lehetne vinni a játékot, pusztán a skillek növelésével, mert így muszáj lenne szintet lépni is.

és egyben ugyanígy megoldódna az a "furcsaság", hogy pl. egy 50-es intelligenciájú, kardforgató harcos a mágus céh vezetõje lehessen, mert így annak elérése is - az odáig vezetõ questeken keresztül - megkövetelné hogy legalább néhány mágus-skillben legalább expert legyen.<#heureka>

sztem az lenne a megoldás, hogy a loot tárgyaknál a szinthez mérten adja,beépítve egy moddal ami lekorlátozza az encouter szörnyekekl hogy bizonyos típusok max milyen felszereklésben lehetnek (rablók ebonyt páncélban pl nem) és magasabb szinten az ellenfelek száma nõne ilyen esetben, vagy összetettebben támadnának ilyesmi. gondolom a hardverigény csökkentése miatt korlátozták ez, és erõsítették meg egyenként a lényeket.

az kvesztes artifactot esetében nagyon egyszerû lenne a megoldás. ugyan nincs megtiltva hgoy egy bizonyos küldit vki alacsony szinten csinlájon, de ha lennének benne bizonyos küldikhez bizonyos szintû fõmonstrák, akkor ugye egy erõsebb mágussal vagy vmi durva lénnyel szemben azonnal halálra van ítélve egy alacsony szintû rosszul felszerelt karakter. és máris megoldódik a probléma hogy alacsony szinten olyan erejû tárgyat találájuknk ami istenné tesz a szintünkhoz generált ellenségekhez
miatt.

sztem se túl jó hogy velünk együtt erõsödik egy tárgy, de még mindig jobb mintha egyáltalán nem, és a találási szintjén marad.hogy nem tudjuk használni megint nem jó. szóval egy nagy és nehéz fegyvernél, vagy spec varázstárgynál még cask csak elmegy hogy erõsebbnek vagy intelligensebbnek kell lenni a hasznbálatához, de mondjuk egy sima kardnám vagy varázspálcánál hihetetlenül undorító játékélményromboló hogy ha leszel x szintû, majd használhatod. pl sacred rendszere. azt is csak a grafika meg a komból miatt játszotta az ember. de akkor is vmilyen tulajdonsághoz kellene kötni és nem a szinthez.

de a végsõ megoldás az lenne, hogy normálisasn kellene megírni a sztorit, elõre eltervezett erejû helyzsínekkel és ellenfelekkel. pl nwn, így ha bár nem is lenne lineáris a történet, tervezhetõ végigjátszási sémája lenne. mielõtt vki rávágná hogy za uncsi, dehogyis, rengeteg helyszín van, pl ha vki elõször harcos lenne, akkor biztosan nem tudna megcsinálni tolvaj vagy varázslós küldiket, mert olyan feladatok is lennének benne. de késõbb mikor más minen képességét tudja fejleszteni, akkor sorra kerülhetnének ezek is, bár könnyebb lenne a harcitapasztalatok miatt, de modjuk esetleg egy csapda...

A vértdarabok védelme összeadódik. De az a 13-as védelem is megy majd feljebb, ha növekszik a megfelelõ vértezetbeli tudásod.

Az aréna vért elõnye meg a sokféle enchantment ami eleve benne van. Fõleg a Grand Champion vértje, a sima arénás ért gyenge kis vacak.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Csacsi
Sziasztok. Én lettem a grand champion az arénában. Az a páncél nekem 13-as védelmet ad. Viszont, amit edig találtam, az steel volt, az max 8as védelmet ad. Viszont a többi pácélhoz tudok felvenni kesztyût, meg csízmát, meg egyéb védelmet. Ezek értéke összadódik, mert akkor jobb a steel együttes? Vagy hagyjam egyelõre magamon az aréna páncélt, és majd akkor cseréljem le, ha jobbat találok ennél?

Köszi elõre is, mert nem igazán vágom ezt.

b-type
A játékélmény a legfontosabb <#eljen>.
Már én is nézegetem hogy miket fogok összeengedni az új kezdésnél.
Most már egész bivaly a gépem, de azért inkább népesítek mint szépítek majd 😊)
és persze legyen nehéz de bitangul 😄DD
(na persze azért nem az ilyen 'told végig mentés nélkül' modra gondoltam 😄 )

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

koschwarz
összegzésképpen annyit tennék hozzá, hogy így is, úgy is annyi jó cuccot lehet találni/encsantolni/sigilstone-nal létrehozni, hogy igazából 25-30-as szintre már majdhogynem szupermen lehet bármilyen karakter, így ha nem upgrade-elem fel a korábban talált cuccokat, még maradhat valami kihívás a játékban.

b-type
Sztem több dolog játszik közre, alapesetben a játékot úgy tervezték hogy viszonylag gyorsan lépd ki a szintet, gondolom ehez állították a szintezés 'középútját'.
Arra nem valószinû hogy gondoltak, hogy a csávók elkezdenek tápolni, megnézik hol milyen cucc található, leszedik az ellenfelekrõl a védettségi bónuszt, és alacsony szinten szerzik meg a küldetéstárgyat.

Ha pedig a szintlépést moddokkal lassítják akkor pláne.
Sztem ezért nem bugfix hanem mod, amivel megpróbálják foltozni a felborult játékot. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Persze hogy meg, mivel azok nem egyediek hanem véletlen spawnok szal magasabb szinten egy csomó olyat fogsz majd találni.

"Alapesetben te nem tudod hogy mit találsz egy küldetés végén."

Dehogynem mivel ezek nevesített "híres" cuccok nem pedig random loot amit akárhol meg lehet találni szal ha megtalálom a mehrunes razort akkor nem egy csillivilli bicskát kell hogy kapjak hanem egy olyan artifactot aminek nem véletlen adtak saját nevet.

És mégegyszer: nem velem fejlõdik a tárgy szal nem az alapállapota nõ velem együtt hanem végül eléri az alapállapotát mivel a tárgy legmagasabb szintje a normál állapota, a sima obliban viszont alacsony szinten csak egy megnyomorított tárgy a jutalom ami örökre az is marad és mi értelme egy artifactnak amikor annyira szar hogy az elsõ boltban rögtön eladom? Teljesen elveszi az elégedettség-érzést hogy "Na ezt is sikerült megszerezni!"

Ez nem egy nehezítõ vagy "csít" mod hanem inkább egy bugfix, én pl ezeket az artifactokat nem is használom viszont kirakom õket a vitrinbe és amikor arra nézek akkor jól esik a tudat hogy "WOW, szép "gyûjtemény!" nem pedig az hogy "ki kéne már vinni a szemetet..."

koschwarz
namármost: a qwest awardok mindenképpen beragadnak arra a szintre amikor megkapom õket, kivéve pl. a deadra-ás shrine-os cuccokat mert azok nem szintesek (asszem a legtöbb nem az)

de ha megtalálom a szintemnek megfelelõ base ring of fire shield-et, akkor késõbb megtalálhatom a grand ringet is???

koschwarz
iagzából egyetértek<#zavart1>

nem is fogom kipróbálni, tulajdonképpen eddig is eladtam azokat a dolgokat, amikrõl tudtam hogy nem akarom használni õket. igaz áron alul adom el a legtöbbet, de helyette enchantelek inkább valami jó cuccot <#fejvakaras>

b-type
Sztem meg nem frankó.
Alapesetben te nem tudod hogy mit találsz egy küldetés végén.
Ha garanciát akarsz arra hogy az neked jutalom lesz, akkor valójában te is szinteznéd a játékot.

A mod lehetõvé teszi hogy megkapd a jutalmadat, azzal hogy fejlõdik veled a tárgy.
De:
-valójában egy tárgy nem fejlõdik, ha a karakter fejlõdik akkor valóban észrevehet új dolgokat egy tárgyban, de ahoz olyan képzettségben kell fejlõdnie, ha én csak kapálásból lépem ki a szintet akkor max a kapában találom meg a rejtett lehetõségeket, de a magamra húzott resist-s gyûrûben nem. ...majd ha kapálás helyett a resist-s gyûrût tanulmányozom és abból lépek szintet akkor észrevehet vmit a karakter.
-Ez a mod valójában ad neked, amivel sztem mindig óvatosabban kell bánni mint egy nehezítõ moddal.

Nekem spec. jobban belefér hogy felesleges varázstárgyakat találjak és adjak el semmi pénzekért, mint hogy velem együtt fejlõdjenek a viselt tárgyaim.

koschwarz
igen, kompatibilisek. vazz, lehet hogy kipróbálom <#miaz><#nevetes1>

koschwarz
ja, úgy piszkálja meg az OOO, hogy ha pl. egy gyûrû "túlzott" erõvel rendelkezik, akkor abból levesz. elvileg a QAL asszem a tárgyak ID-re épül, tehát mûködhetnek együtt.

koschwarz
abban igaza van haxorornak, mert ez engem is zavar, hogy ha alacsony szinten találok valami jó cuccot, az szinte használhatatlan. pláne, hogy ha megint példának a gyûrüket veszem, elvileg csak 2-õt lehet viselni. momentán nekem van egy 7%-os shock shield, egy 7%-os resist shock-ot adó gyûrû. ezeket sose fogom használni hiszen van másik két gyûrûm, amivel összesen 20% resist magic + nemtomhány % spell reflectet ad.

szóval tényleg nem tudom, mi a megoldás, de az alapjáték rendszere nem jó.

b-type
Nem lenne baj, ha követelményei lennének egy tárgynak, megtalálhatnád a brutál kardot de használni csak fél év múlva fogod, vagy eladod..sztem ez oké.
Sztem a szintezés rengeteg problémát tud adni ha nem frankón részletes.

Eleve minek kellett lebutítani az alacsony szinten talált tárgyakat? Miért ad az a gyûrû kevesebb resistet 5-ös szinten mintha 30-as szinten találom meg?
Az egész szintkövetõs jutalomtárgy téma hülyeség amire kellett valami orvosság viszont egy olyan mod ami már alacsony szinten is a legjobb verziót adja meg tényleg csít szal ez a mod eddig ami a legjobban kezeli ezt a kérdést.

(ezért félek hogy a Beth fejleszti a Fallout3-at, remélem EZT ott már nem kell viszontlátnom, nem hiányozna hogy 30-as szinten minden csóró highwayman power-armorban jöjjön szembe és plasmákat dobáljon)

b-type
Így már jobban hangzik,...bár megmondom kerekbe, nem tudom mitõl tudja jobban használni a tökbuta harcos, egy +5 resist-s gyûrût mondjuk.
mert szintet õ is lép..kilépi erõ szakértelmekbõl.
Ez kicsit jutalomorientált sztem.

Nem a végtelenségig javulnak a tárgyak, általában 20-30 szint között állnak be a legjobb verzióra és onnantól már nem változnak szal nem imba mert nem ad többet mint amit "normális" játékkal ne lehetne megszerezni csak megkíméli az embert a hajtépéstõl hogy nem kell fölöslegesen kivárni pl a 25 szintet mielõtt felveszi a tárgyat hanem már teljesítheti a küldetést alacsonyabb szinten is DE akkor csak egy lebutított verziót kap amit valszeg úgy sem fog használni még akkor (alacsony szinten olyan gyengék a quest tárgyak hogy tényleg jobb helyettük szinte bármi mást használni) de legalább a küldetés már kész.

Mi értelme egy 5 resist fire/frost artifactnak?

A régebbi verzióval tényleg volt vmi gáz de a legújabb már rendben fut, semmi lassulást nem tapasztaltam.

Mundjuk hogy OOO-val megy-e azt nem tudom mert ha jól emlékszem az OOO megpiszkálja még a quest award tárgyakat is. <#nemtudom>

b-type
Mondom értem mire gondolsz, de nem jöhetsz rá a végtelenségig új dolgokra, ha minden tárgynak lenne egy maximum elérhetõ szintje akkor oké, de sztem ezzel majdnem uott lennénk.
Sok mindent el tudok képzelni, de egy egyszerû varázstárgy amit anno egy bénus mágus felruházott egy kezdõ varázslattal, az nem lehet végül nagy hatalommal bíró varázstárgy semmiképpen sem, akármeddig bámulja a karakter.
Azt újra kell bûvölni...ami pénzbe, képességbe...stb kerül.
..vagy ha valójában mindig is nagy hatalommal bíró tárgy volt, és ez esetben mindegy tárgyal egy nagy hatalommal bíró mágus bûvölt meg, akkor az lenne kézenfekve ha alacsonyabb szinten büntetné is a használóját.
Mint egy büvöléshez használt varázslat, ha nem megfeleõen mondod el akkor rossz dolgokat tehet.
Sztem nem klappol ez a mod.

Ja tényleg, mindig keverem 😊

koschwarz
most olvastam el a quest award levelling-nek a readme-jét. éreztél valamilyen lassulást a játékban, mint ahogy azt a másik hasonló mod (a quest award leveller) állítja? merhogy állítólag az elsõ mod feleslegesen számolgat a háttérben folyamatosan.

Nem kötözködni akarok, de az nem a Sivatagi Show volt, hanem "Az Istenek a fejükre estek". 😊

Volt régebben egy film a Sivatagi Show, egy dél-frikai vígjáték szal volt benne egy jelenet amikor a lelkes de vérhülye forradalmárok fõnöke felszólítja a katonáit hogy mindenki állítsa a fegyverét egyes lövésre mert fogy a lõszer és úgy pontosabban tudnak majd lõni mint amikor csak kaszálnak azok meg csak bután néztek hogy ilyen beállítása is van a fegyvereknek.

A fegyver végig ugyanaz volt de az új tudással már jobban tudták használni.

Itt meg magasabb szinten érez csak rá a player hogy az a gyûrû többet is tudhat mint amennyit eddig nyújtott.

b-type
ezzel az a gubanca hogy minden tárgy véges, tehát lehetetlen hogy te mondjuk lvl100-n, több óráig égessél mondjuk egy kézi lángszorót 😊)
értem hogy mit mondasz, de így nem jutsz el soha a tárgy képességeinek a végéig, márpedig az van (elvileg). 😊

b-type
😊))
van benne vmi, Haxoror példáján elméláztam, hogy lehetek bármilyen tapasztalt/kipróbált harcos egy görbe csövû, 5ös tárú AK csak görbe csövû, 5ös tárú AK marad, és a görbe csöve mellett még az a szerencse hogy csak egyes lövéseket tud 😊)
A csõ csak akkor lesz egyenes ha lecserélem, más esetben görbe marad. 😊

Alap helyzetben a karakter fejlõdik csak, ha egy botot magasabb szinten használ az is a karakter jártassága, a bot maga nem fejlõdik.
Ha a tárgy módosítás nélkül szintet lép az sztem is gáz...kivéve ha egyedi umond tudattal rendelkezõ varázstárgy (mint a Forgotten Realms világ Khazid'hea-ja mondjuk).
😊

Akkor így, miért adnának nevet egy gyûrûnek ami 5 fire és 5 frost resistanceot ad? A kukában jobbat találok...

Az hogy a tárgy velem fejlõdik (a moddal) szerintem okés mert ahogy magasabb szintû és tapasztaltabb leszek képessé válok kihasználni azokat a tulajdonságait amiket szökött fegyencként még nem tudtam, nehéz erre példát mondani mert többnyire varázstárgyakról van szó de pl ha a kezembe nyomnának egy lángszórót az egész tartályt elpazarolnám egyetlen medvére és valszeg magamat is felgyújtanám eleinte de ahogy jön a rutin meg a tapasztalat egyre jobban kezelném ugyan azt a tárgyat és egy év múlva már az ugyanannyi üzemanyag sokkal tovább tartana mert addigra megtanulnám hogy mit-hogyan, másik példa: egy éjjellátó készülék is inkább csak gátolna eleinte de idõvel már SOKKAL jobban tudnám használni.

koschwarz
há így is fel lehet fogni, de én meg valahogy úgy fogom fel, hogy minek változna egy tárgy tulajdonsága. megtaláltam a tárgyat valamilyen tulajdonsággal, akkor az a tárgy az az a tárgy marad. mi köze lenne a tárgynak ahhoz ahogy én fejlõdök?

Ha már itt szóba került a living economy, leírnám a megfigyelésemet, hátha érint valakit. Szóval nekem viszonylag gyengébb gépem van ( sempron 2500+ , 1 gb ram GF6600GT ) és azt figyeltem meg hogy a living economy erõsen visszafogja az fps-t, hogy miért nem tudom de nekem majdnem a felére esik ha használom. Úgyhogy most OOO1.31 van fennt living economy nélkül csak a többi pluginnel.

Az a mod csak az egyedi nevesített tárgyakra vonatkozik amiket a küldetésekért kapsz szal az ilyesmi hogy "base ring of strength", na az ilyenekre nem vonatkozik mert ezekbõl végtelen sok van és random loot. Szóval az ilyesmi nem marad a ládában mert a ládák 3 naponta resetelik magukat.

csítes lol ilyen logikával a honvédségnél az újoncoknak adjunk olyan AK-t ami csak egyes lövést tud, görbe a csöve és csak 5-ös tára van? Aztán amikor már veteránok lesznek akkor is azzal a szarral rohangáljanak?
Ez az egész szinttõl függ hogy mit találsz dolog egy hülyeség szvsz és a mod legalább helyrerakja, mi értelme megcsinálni egy küldetést aztán 20 szintig a közelébe se menni a jutalmat adó npc-nek hogy biztosan a legjobb verziót kapd meg?

Én úgy fogom fel hogy ahogy lépem a szinteket úgy lesz egyre jobb a cucc velem együtt mert kezdem kitapasztalni hogy hogyan mûködik és ezért lesz egyre erõsebb 😊

köszi köszi köszi

koschwarz
sõt: nekem az OOO1.3-mal az a "bajom", hogy mivel lassan (3x lassan) fejlõdök, mindenféle random vagy küldetésbõl származó különlegesebb és értékes cuccot alacsony szinten szerzek meg, vagyis pl. egy jobb gyûrûnek az alacsonyabb szintû változatát, ami aztán nem is változik. tudom hogy van ilyen mod, ami elvileg növeli a tárgyak szintjét, ha én is elérem a megfelelõ szintet, csak ez számomra egy kicsit csítes.

meg is akartam kérdezni: ha pl. megtalálom a base változatát egy gyûrûnek egy ládában, de nem veszem magamhoz, akkor ha magasabb szinten visszatérek oda, ahol találtam, akkor

1. még ott lesz?
2. a magasabb szintû változata lesz ott?<#miaz>

koschwarz
az alapjátékbeli karakterremmel, meg az OOO-sal sem kultiváltam eddig az íjat, de mostanában rájöttem, hogy milyen jó kis fegyver az. egy enchantolt íj egy enchantolt nyíllal, lesbõl támadva nagyon hatásos tud lenni.<#taps>

mellesleg tegnap sikerült azani blackheart-ot leküzdeni... durván nyomatta a fazon, nehezebb volt, mint eddig bármelyik arénás ellenfél<#hehe>

Mondjuk az OOO 1.3 óta én elõszeretettel nyomultam simán puszta kézzel. Volt ugyan fegyver is, de fõleg kézzel és íjjal gyilkoltam. Ott már jobb a sebzési mutató és megfelelõ erõ mellett elég szép sebzéseket be tud karistolni az ember. No nem ér fel mondjuk egy kétkezes gyilokszerszám hatóerejével, de nem rossz. :-)

Az alap játékban akár elsõ szintûként is találhattál 10000-et érõ cuccost. Szóval nem kell aggódni, normális az.
Úgyis max 1200-ért fogod tudni elpasszolni, hacsak nem vagy master a mercantile képzettségben. Akkor akár 2200-at is kaphatsz egy értékesebb cuccért.

Lopott árgyakat a tolvajok céhének orgazdái veszik át. Lépj be a céhbe és utána majd elmondják kik õk és hol leled fel ezeket a manusokat.

Hali!

Van két kérdésem:
- normális az, hogy 2-3. szintû karival 5-7000 aranyat érõ varázstárgyakat találok elvétve? (OOO 1.3 van fönt)
- loptott tárgyakat hol lehet eladni? eddig nem vette át egyik kereskedõ sem? ezekkel csak a házamat lehet díszíteni?

köszi,
üdv:
Mac

koschwarz
pontosan, ahogy saga jr írja. ettõl függetlenül hasznos lehet egy csomó ellenfél ellen. én pl. a lassú zombikat rendszeresen ököllel gyepálom el, hogy fejlõdjön a H2H skillem is.

mindenestre általában sem érdemes csak egy-két "fegyverre" koncentrálni, ugyanis annyi fajta ellenféllel akadsz össze és mindegyik ellen más-más módszer vagy fegyver lesz jó, hogy elõbb-utóbb hátrányban leszel.

szerintem még egy tisztán mágus karakternek is hasznos ha ért legalább pl. a kardokhoz annyira, hogy mondjuk egy rövidkardot használni tudjon, ha szükség van rá.

Kicsi a sebzése, rövid távú. Ezzel szemben marha gyors, tud kábítani is (mert a fatigue-t is sebzi rendesen), nem kopik el, nem kell javítani, viszont míg elég jó nem leszel a hárításban, bizony komolyan sebzõdsz ennél a manõvernél fegyveres ellenféllel szemben. Nagyjából ennyi.

A közelharci fegyvereknél a fegyverek és így a sebzések/lehetõségek sokasága áll rendelkezésedre. Vannak lények, amiket csak bizonyos fegyverekkel lehet megsebezni, ekkor a kéz nem mûködik. Nem tudsz mágikus hatást tenni kézre, nincsenek harci kesztyûk (amik sebzést vagy mágikus sebzést adnának).

köszönöm az elõzõ választ...
van még egy kérdésem...
ha a khajiit fajt választottam, ami alapból a hand2hand-et preferálja, akkor nekem miért kellene(?) másik fegyvernemet választanom --> itt arra gondolok, hogy valaki le tudná-e írni dióhéjban, miért jó (jobb) az egyik, vagy a másik... mert ugye a fegyverek sebzése egyre nõ, mivel jobb és jobb lesz elérhetõ... de a hand to hand? eleve hátrányban van ez a képesség (pl. távolság, alacsonyabb sebzés, stb.), vagy még sokmindent nem tudok róla?

magyarul: tolvajnak/orgyilkosnak/bérgyilkosnak érdemes a hand2hand-et fejlesztgetni egyáltalán (fajspecifikusan)?

Nuxa
A FAQ-ban.

Because cheese...

Csacsi
Vámpírtámadást hol gyógyíthatok?