The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kettlebelledzes.hu/
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
az 1.3-as verzióra még érdemes rátaenni az 1.31-es "patch"-et is, az meg magán a modon javít és kiegészít.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
mod-dal?
Tud esetleg valaki modról vagy trükkrõl aminek segítsségével resetelni lehet a megvásárolt lovakat? Értsd: visszaállítani a megvásárlásuk elõtti állapotba, mintha most kezdtem volna új játékot és nem vettem volna még meg egyiket sem.
Elég bosszantó (meg rosszul tervezett is szerintem), hoyg mindegyik istállóban csak 1 lovat tudsz venni aztán szevasz. 160 játékóra alatt én megvettem az összeset, de 1 kivételével mindet el is vesztettem vagy más mod miatt vagy csak simán azért mert sz**ul lett megírva a lovak MI-ja (is).
Tudom vannak modok (callsteed, wheresmyhorse stb) amikkel summonolni lehet a lovakat, de nekem konkrétan olyan megoldás kellene amit feljebb leírtam (reset).
köszi
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a nevét nem tudod? ja és fizetõs?
köszi
köszi
köszi
Because cheese...
kösz
céhet lehet váltani?
illetve ha már mondjuk a harcosok céhénél vagyok, de át akarok menni a mágusokéba akkor felvesznek?
köszi
SFontFile_1=Data\Fonts\Kingthings_Regular.fnt
SFontFile_2=Data\Fonts\Kingthings_Shadowed.fnt
SFontFile_3=Data\Fonts\Tahoma_Bold_Small.fnt
SFontFile_4=Data\Fonts\Daedric_Font.fnt
SFontFile_5=Data\Fonts\Handwritten.fnt
Mármint ha erre gondoltál.
Légysz írkátok már le mi van az Oblivion.ini fájlban lévõ Fonts almappában, mert véletlenül megmásítottam és elmentettem, de nem készítettem róla biztonsági másolatot.Mindig szoktam de most valahogy kimaradt(de ezután külön fiyelek rá).Tehát ha megtennétek mondjátok már el mi van benne.Elõre is köszi!!!
A "munkaadóm" azt mondta, hogy személyesen maga a Gray Fox fog felkeresni, de õ csak nem akar jönni. Már több mint 6000 aranyért adtam el lopott cuccot. Mit hagytam ki, plz segitsetek.
[X]
Csak ippeghogy futna. Sem nem szépen, sem nem gyorsan. Még Oldblivion esetén sem. Anélkül meg abszolúte nem.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
De még annál is kevés lesz nagyon a ram. Minimum duplázd meg , de jobb lenne 2 Gb a ramból. A kártya is cserére szorulna.
A többivel gond egy szál se.
AMD Athlon 64 X2 3800+,Abit KN9 SLI,GeForce FX 5500,512mb ram
Az elõbbit használva valamennyi nálad lévõ mágikus tárgy töltetét maxra teszi, az utóbb maxra tölti a varázspontjaidat ha használod. Azaz a fehér a varázstárgyakat tölti, a kék meg a karakter mana készletét.
A saját épület haszna, hogy nem kell fizetni a szállodákban és kricsmikben az alvás lehetõségéért. Van saját helyed ahol bármikor aludhatsz, nem követsz el bûntettet. Plusz ha nagyon akarod átrendezheted a bútorzatot, de 2-3 nap után úgyis visszaáll alapaállapotba (már ha vettél bele egyáltalán berendezést, amit a ház megvétele után mindig elárulnak hol tehetsz meg).