41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
adammmmmmm #30834 Kösz így már sikerült.
Megy az install. -
AC2 #30833 Nem kell ide mod, vedd le a brightnesst a monitoron 0 ra. xD Egyébként a tessource-ön bármit meg lehet találni, csak jól kell keresni. -
Tensor2 #30832 Valaki betudna rakni egy linket arrol a modrol hogy igazán sötét éjszaka legyen a játékban?Elöre kösz! -
#30831 #29814
Probald ki - szinten archivalas utan - ezt a fajta konzolparancsot, amelyett Haxoror kollega ajanlott anno. Hatha. -
ZÓÓÓcsi #30830 Én föltettem ezt a formid-s modot(egyszer valaki belinkelte ide a fórumba), de semmi változás! -
#30829 A jelenseg majdnem pontosan illeszkedik a form_id neven elhiresult bugra, amelyet az 1.2es peccs orvosolt. A gond az, hogy a peccs csak megszunteti a hibas "scripteket", de nem javitja ki a mar meglevo hibat. Ezert a peccs mellett erdemes felrakni azokat a usermade modokat, amelyek "nullazzak" az id-ket, vagy legalabbis visszaallitjak egy olyan ertekre, amely "normalis".
Persze lehet, hogy ettol fuggetlenul, az altalatok tapasztalt bug egeszen mas okra vezetheto vissza, de egy probat meger (termeszetesen savegamek archivalasa utan) -
#30828 Egy olyan kellemetlen buggal találtuk magunkat szemben, ami minden egyes karakternél csak sok-sok óra játék után jelentkezik...
Nem akarnak kinyílni az ajtók, a varázslat-effectek idegesítően szaggatnak, de, ha ugyanazzal a gépen csinálok egy új karit semmi gond- tehát a játékidő függvénye lehet, hogy kijöjjön ez a hiba....
A főküldetésben elakadtam, nem tudom bezárni a brumai kaput, a lift sem mozog normálisan, és az is érdekes, hogy a kari mozgása, és az idő nem lassul - így 15 perc alatt képtelenség bezárni a kaput.
Arra gondoltam, hogy a bug forrása a sok láthatatlan szemét (hullák, kinyitott ládák, stb.) lehet, amit ugyan eltüntet a monitorról a játék, de terhelődik vele a memóriája , és egy idő után besokall tőle.
Ez is persze csak egy tipp, lehet semmi köze az egésznek ehhez, de az biztos, hogy MOD-okkal, MOD-ok nélkül, patch-el, patch nélkül nálam ez a bug mindenhogy kijött, s azt is írtam, hogy semmi kedvem állandóan előröl kezdeni a játékot, hisz csak idő kédrése lehet egy másik karival is ide jutni (csak azt a brumai kaput zártam volna be időben)
-
ZÓÓÓcsi #30827 1.2.0416-os van fent!
De a probléma még bármilyen kiegészítő fölrakása előtt a szín tiszta obli-ban jött elő.
Nem tudom pontosan, de úgy 150 óra játékidő után jelentkezett és azóta is olyan.
Próbáltam mentésekkel buherálni, de semmi. -
#30826 1.2es peccset felraktad? -
ZÓÓÓcsi #30825 Na én kipróbáltam a másik gépemen is és ott is ez a gond (7800GS,AMD proc), úgyhogy valóban bug lesz, ahogy írtad is!
Csak az a kérdés,hogy mi váltja ki? A sok játékidő, vagy egy küldetés talán?
Nekem azt hiszem a főküldi után jött elő, de a többi küldit is tudtam taljesíteni csak egy csöppet zavaró a dolog: pl amikor menekülök egy Fort-ban és az ajtók nem nyílnak... stb.
A Shivering szigetre is úgy tudtam bejutni, hogy elkezdtem csépelni a szoba (amikor belépsz a kapun közvetlenül az elején) falát és nagy nehezen, percenként egy képkockával "elröpült" a fal...! -
#30824 sempron és integrált kártya... még finom voltál szerintem... köhhh... -
#30823 sajnos ez a gép a minimumok minimumának legalját súrolja. a játék elég gépigényes, ne várj csodát. ennél csak rosszabb lesz, ha erdőbe érsz, vagy még több ellenség támad rád agy csak szimplán sétálgatsz a városban. a dungeonokban van a legjobb fps-e mindnekinek. nekem általában 2-3x annyi mint szabadban. -
#30822 kártyából kéne neked jobb a többi eléglenne magasabb felbontáson is !élvezhető! futtatásra...ajánlom neked az extra low beálltást + rengeteg optimalizációs mod van fenn neten...a kettőt kombinálva normálisan mehet amíg be nem tudsz szerezni egy erősebb kártyát...mert sajnos extra low-on nemigazán szép:( -
chicco24 #30821 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy megvan az Oblivion játék,és 800*600as felbontásban játszva eddig semmi gondom nem volt,de amint kiértem a szabadba a játék elején és jön 2-3 ellenség akkor eléggé belassul.
A gépem: AMD sempron 3000+,ASrock aliveNF6G-DVI alaplap,integrált Geforce 6100 256mb videókártya, és 1 giga memória.
A gépem szar ehez a játékhoz vagy én cseszem el a beállításokat?
Sajnos nem nagyon értek a számítógépekhez.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Nuke1988 #30820 Még 1 kérdés. Megvan minden hozzávaló az a szakatt **** mégse akarja vmiért átvenni a blood grass-t. Miért lehet ez?
-
AC2 #30819 Jól emléxel, de ezenkívül is lehet szerezni. Egyrészt alkimista boltokban, másrészt 2 daedra quest is van ami oblivion területén játszódik, ahonnn tonnaszámra gyűjthetünk. -
BBalee #30818 Akkor uninstaláld manuálisan:
Először töröld az OBLIVION mappát, ahová telepítetted, bár ez szerintem megvolt.
Regisztrációs takarítás:
Startmenü / Futtatás… Feljön egy kis ablak, oda gépeld be: REGEDIT, majd okzd le!
Ha feljön a rendszerleíróadatbázis-szerkesztő, akkor üss egy F3-at, majd írd be OBLIVION
Ezután amit talál, azt töröld ki!
Majd ismét F3, töröl, F3 töröl… amíg csak találsz bejegyzést.
Ha ezután se megy az install, akkor passz. -
#30817 Ha minden kotel szakad, ott a wizard tower nevu hivatalos plugin, annak koszonhetoen orokolsz ugyebar egy Magus Tornyot, amelynek van egy botanikus kertje, tobbek kozott Oblivionban honos novenyekkel - na onnan esetleg tudsz szerezni. Vagy az egykori/bezart kapuk korul (tamrieli oldalon) is szokott lenni par darab, ha jol emlexem. -
Nuke1988 #30816 Hali!
Van 1 kis gondom! Vámpír a karim. Nem is ez a gond hanem hogy már végig vittem a játékot és a kigyógyuláshoz bloodgrass kell. Viszont az oblivion kapuk bezárultak. Honnan tudnék szerezni? -
argo001 #30815 Lehetséges, hogy rosszul volt leírva a receptekben, mivel a Smock Leaves-nek meg az aloe veranak nincs egyező tulajdonsága. Lehetséges, hogy a Lady's Mantle Leaves kell hozzá. Na ez hol van? -
argo001 #30814 Hol találok Lady's Smock Leaves-t? Mi ennek a magyar neve? Szívesen keverném az aloe vera-val... -
#30813 próbáld azt (ha már próbáltad akkor sry), hogy a cd-n ne az autorunt használd, hanem nyisd meg külön a setup.exe -t és kezd felrakni. -
adammmmmmm #30812 Hát nem működött. -
adammmmmmm #30811 Megpróbálom.
Egyépként a windowst nem telepítem újra mert tele van a családtagok dolgaival is. -
#30810 ha a játékod nem eredeti, akkor a patchelés után valószinüleg kell egy patch-el megegyező verzriószámú crack is (pl v.1.2 NoDVD Crack)... -
AC2 #30809 Ha mentest töltöttél be, akkor valszeg az utolsót elcseszte a gép. Szal szerintem töröld az utolsót és helyette töltsd be az utolsó előttit. -
bobby8702 #30808 Hi!
Remélem ti tudtok segíteni. A helyzet a következő újítottam a gépemen, és most nem indul el az oblivion:S Más játékok elindulnak, de hát az Oblivion az egészen más:D. Letöltöttem a legújabb drivereket, meg a legújabb patch-et, de továbbra is: az Oblivion hibát észlelt, ezért leállt. -
#30807 Próbáltál valami rendszer-takarítót végigfuttatni? (pl. Ashampoo Win Optimizer)
Talán, ha sikerül megszabadulnod a regisztrációs bejegyzésektől, hajlandó lesz újra feltelepülni a játék... - ez is csak egy tipp, végső esetre marad a Windows telepítés. -
#30806 Lehet nem véletlen, 33-as szintű a karim, több mázsa daedric páncélt összeszedtem, de sisak és kesztyű csak egy-egy darab volt közte, úgyhogy becsüld meg, ha egyszer találsz egy sisakot :)
Ugyanez a helyzet nálam a glass sisakkal egyetlen egy volt, azt meg sikeresen elhagytam (lelopták a fejemről ), azóta sem találtam másikat...
Lehet vannak olyan cuccok, amiket "betart" a gép, majd később elkezdi dobálni... -
haxoror #30805 Menj le akármelyik marauderes romba és minden második faszin daedric sisak lesz. -
adammmmmmm #30804 Hát az se működik.
Még mindigcsak uninsralt ír és mégsem töröl le semmit.
Valami más ötlet? -
#30803 Már 31-es szintű vok de egyszerűen nem akar esni oblivionban a daedric sisak, pedig már leöltem egy csomó dremora-t aminek sisak is volt a fején de a lootban nem adta be sosem. :D
Ez mitől van? :S -
#30802 Nos, kíváncsi voltam, hogy egy másik karival hogy működik: megyen gond nélkül, csak semmi kedvem előrül kezdeni, mert félek idővel azzal is ugyanígy járok (no meg unalmas is ugyanazokkal a küldetésekkel bíbelődni!
Mostmár biztosra veszem, hogy ez egy bug, idegesítő hiba...
Érdekesnek találtam eleve, hogy a szaggatásokkal együtt nem lassul az idő a játékban, a brumai kaput képtelenség így bezárni (ott szaggat a legjobban), 15 perc alatt az első toronyból sem juttam ki, vártam a liftet...
Most mindenféle dungeonokban, és a szigeten bóklászok, a főküldetésben a vázolt ok miatt teljesen elakadtam...
-
#30801 Írtam is, hogy az Atronach fifikás, érdekes csillagjegy, az Appentrice-nel nem tudom megéri-e kockáztatnia 100% mágia elleni gyengeséget a 100 manáért - persze abban a csillagjegyben is megvan a szépség :) -
#30800 a harcosomnak atronach jegye van, az 50% spell absorption igen hasznos, ezen kívül elég sok plusz manát ad, úgyhogy még komolyabb spelleket is el tudok sütni, pedig nem gyúrok intellingenciára, nyilván. -
#30799 Töröld ki az egész mappát... -
adammmmmmm #30798 Megtaláltam.
Most elkezdtem leszedni a játékot de valamiért nem szedi le tejesen.
Tög gyorsan befejezi az uninstalt ki írja hogy finis de a játék fájlainak nagy része még fent van ezeket érzékeli és de azok a fálylok miatt amiket letörölt nem indítja el.
Az uninst meg már semmit nem ér mert nem szedi le. Újra rakni meg nem tom.
van valami mód hogy letöröljem? -
#30797 Bizonyos szintet el kell érned az adott iskola mágus-tudományában, a varázslatokat (kevés kivételtől eltekintve) meg kell venni, később esetleg kreálhatsz saját varázslatokat is.
A komolyabb varázsolgatáshoz magas Intelligencia és Willpower kell, különben hamar kifogysz a manából, még akkor is, ha kaptál egy kis bonust (breton, high elf,illetve Apprentice, Atronach, vagy Mage csillagjegy)
A Mage ad legkevesebb(50)plusz manát, kezdő játékosnak mégis biztonságosabb, mint a másik kettő, nincsen hátránya, azok szerintem már gyakorlottabb játékost kívánnak.
Azt nem tudom, hogy az Apprentice 100 manájáért cserébe megéri-e felvállalni a 100% mágikus támadás elleni érzékenységet, az Atronach fifikás csillagjegy, nem termelődik vissza a mana, de szórakoztató lehet ilyen karival varázsolgatni:) -
#30796 doksett/profil/mygames/oblivion/saves -
adammmmmmm #30795 Valaki meg tudná mondani hogy a játék hova ment.
Mert át akarom másolni a mentést de valamiért nem találom hogy hol van.