The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt amúgy észrevettétek, hogy vannak járõrök az utakon? Sõt vannak vadászok is akik össze-vissza rohangásznak a mezõkön és erdõkben. Sokszor totál véletlenül lehet csak észrevenni õket (a vadászokat, az õrök elég nyílvánvalóak, bár volt már hogy valamelyikük a frászt hozta rám mikor elém toppant valami takarásból). Vagy azok az õrülten nyargalászó hírnökök és újságkihordók. Elég ha õk hallják a gyilkosságot, látják azt, netán meglelik a holttestet. Végülis ha a DB képes volt téged figyelni észrevétlenül, megoldható lehet ilyesmi a rendfenntartóknak is. ;-)
Ez a világ így mûködik (leginkább azért, hogy a játék készítõit a szülõk ne perelhessék azzal, hogy rossz példát állítnak a gyermekeik elé, mikor bûntetlenül engedik játékukban a bûnözést). Nem követhetsz el bûntetlenül gaztetteket, csak ha valóban tökéletesen tudod kivitelezni azt.
Ehhez viszont rengeteg tényezõre kell figyelni. Nem csak arra, hogy látnak éppen vagy sem. Hallani is hallhatnak, ha a célpont nem pusztul bele az elsõ támadásba (a fizikai sebzésbe, de semmi magic vagy poison), akkor garantáltan kapsz majd vérdíjat a buksidra. Az észrevétlenség sem mindig garantált, hiába van esetlegesen láthatatlanság a karakteren (végülis a detect life varázslat nem csak a játékosnak hozzáférhetõ ugyi) vagy lopakodik árnyékként.
Az õrnek mikor azt mondod, hogy nem mész dutyiba, azaz ellenállsz, akkor kardot ránt és neked esik, hogy kinyírjon a bûneidért. Plusz megy fentebb a vérdíj is jócskán. Ha elkapnak ugye csak 3 opció van. Börtön, fizetés, ellenállás. Utóbbi a legroszabb megoldás. Hacsak nem garantált, hogy el tudunk tûnni az õr elõl és elõbb odaérünk a megfelelõ emberhez aki leveszi rólunk a vérdíjat, akkor bizony nagyon rosszul járhatunk. Ha viszont ott van a közelben a kérdéses emberke és el tudunk jutni hozzá, akkor talán érdemes lehet ellenállni és spurizni ezerrel, hogy még azelõtt levegye rólunk a vérdíjat, hogy beérnének az õrök.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
1. Szintlépésnél MINDIG ezekre rakj pontot amíg el nem érik a 100%-ot: Strength, Endurance, Agility, ha ezek megvannak akkor a Speed-re azután amire csak akarsz.
Powerlevelezni fölösleges, ha ezt betartod akkor már oké lesz a karaktered.
2. Ne variáld a páncélzatot hanem döntsd el hogy light vagy heavy, sztem a heavy-t használd de ne rakd be major szkillnek mert gyorsan akarod majd fejleszteni, a védelmed nem a páncéltól hanem fõleg a heavy armor szkilltõl függ majd szóval ezt minél hamarabb fejleszd fel 100%-ra, ne arra törekedj hogy sérülés nélkül úszd meg a harcokat hanem párszor hagyd hogy megüssenek mert a páncél szkill csak ilyenkor fejlõdik
3. Amíg a páncél szkill nem 100% addig Shield enchantos páncéldarabokat hordjál, a védelmed (AC) maximum 85% lehet ilyenkor a bekapott sebzés 85%-át elnyeli a páncél és te csak a maradék 15%-tól sebzõdsz szal próbáld mindig úgy összevariálni a páncélt+enchantokat hogy az AC minnél magasabb legyen.
4. használj pajzsot és ne egyhelyben állva üsd a népet hanem közben mozogj is így nem mindenki egyszerre fog ütni hanem csak 1-2 ellen 😊
5. Soha ne javíttass, inkább vedd meg a kalapácsokat és te javítsd a cuccaidat így az Armorer szkilled is fejlõdik ami szorzót ad Endurance-ra szintlépésnél és a magas Armorer lehetõvé teszi majd hogy a normálisnál is jobban megerõsitsd a fegyvereidet és a páncéljaidat.
Harcosként kiválasztod milyen tulajdonságot akarsz növelni, és azoknak a hozzáértéseit használod, természetesen ha Major-t használsz akkor szintetlépsz, ha másodlagosakat akkor csak hozzátesz a bónuszodhoz.
Ami még fontos, alacsony szinten a legkönnyebb kihasználni a bónuszokat, mivel alcsonyak az értékek, könnyen megy a fejlõdés.
Itt még azoknak is összejön a +3-as bónusz, akik egyáltalán nem figyelnek rá.
Tehát érdemes itt kivenni a lehetõ legjobbat, ez még pár szintig nagyon könnyen fog menni, tovább pedig nem is kell.
Mivel a másodlagos hozzáértések nem léptetnek szintet, így könnyen elkaphat hogy utazz rá és felnyomd, ha rám hallgatsz ne csináld! Nem kell.
Ha nem veszed ki az elején (sem) a +5bónuszt az se érdekeljen, nem fontos, azért írtam mert akkor nagyon könnyû, egy minimális figyelés kell csak.
Az csak az elején kicsit berugja a tulajdonság statjaidat.
De ha kitartó vagy akkor mindenképpen jó harcos leszel, el lehet érni 20-as szint alatt is, de nincs értelme, mert rengeteg van még hátra.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csak ezt szeretném megkérdezni hogy hány szintesnek kell lenni ahhoz hogy összefuthassak a legütõsebb szörnyekkel?Kíváncsi vok hogy néznek ki.Csak 1 hete játszok Obliviont és megcsodálok minden fûszálat😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az egész többi csak arról szól hogy minnél hamarabb érd el, illetve bónuszokat kapjál.
Lehet okosan lépni Major hozzáértésekbõl is, de kell hogy legyen másodlagos hozzáértések között is olyan tulajdonságnövelõ, legalább egy, ami a Major-ba besegít.
A legjobb ha nyugodtan bepakolsz harcos hozzáértéseket, de csak egyet azok közül amik tulajdonságot növelnek,...így a másodlagosból frankón hozzá tudsz segíteni.
A bónuszokat el kell felejteni, hosszû távon nem számít, kivéve ha mindenes karaktert akarsz.
én spec a Francesco modott használom (a nagyot), ott százalékos lett a kijelzés hogy éppen hol tartasz.
Nagyon hasznos, bár nekem újdonság volt, én régebben simán jól léptem szinteket gond nélkül.
Láttak bezony, és besúgtak.
Látom itt mindenki sír, hogy milyen rohadt könnyû erõs karaktert csinálni és már unalmas mindekit egy csapással a túlvilágra küldeni...nemtudom én vagyok a hülye vagy egyszerûen én arra születtem, hogy ezt sose értsem meg 😄
Soha nem értettem a TES sorozat fejlõdési rendszerét. Ha valakinek van egy kis ideje, akkor írna nekem egy olyan harcos class-t vagy egy mini faq-t amivel tényleg erõs harcos lehetnék már végre, és el is mondaná, hogy mit mikor hogyan traineljek/powertraineljek?
Szeretnék már megtanulni ezzel játszani, de nem nagyon sikerül 😊
Amúgy az a módszer, hogy a mayor skillekbe belenyomom az összes jó harcos skillt az meg azért nem jó mert hamar szinten fogok ugrani és gyenge leszek a szintemhez képest :S
Szóval akkor valaki el tudná nekem ezt az egészet érthetõen magyarázni?
(elolvastam a hq-n a Tápolás Mûvészetét, de az is kínai)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ezzel nem fognak glass armorban rohangálni a banditák.
Vinsanity is back!!
egyébként nem olyan bonyolult az a beszélgetõs játék, mint elsõre tûnik. kb. ugyanolyan rutinból fog menni pár próbálkozás után, mint a zárnyitogatás.
van egy olyan kaland, hogy alapbeszélgetásre nem akar jönni a kulcsfigura velem. csak bribe-olni lehet. de az meg sok a csökkent agyamnak.
van egy idióta kör, 4 cikkely. pénzt kiadni mindig tudok, abbahagyni a pofázást nem, forgatni sem mindig...
help?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
mindenestere ilyen címszóval ajánlhatjuk neked az oscuro's oblivion overhaul 1.3-at (+1.31 patch): ez egy összetett mod, ami nagyon sok mindenen változtat, sok korábbi modot már eleve magában foglal, és legfõbb tulajdonsága, hogy realisztikussá teszi a harcokat, illetve megváltoztatja a szörnyek veled párhuzamos szintlépését, pontosabban a szörnyek szintje kötött bizonyos határokon belül (mittomén egy bandita lehet 4-20-ig)
hasonló a francesco-féle mod, ami csak ez utóbbi változtatást célozza, ez meg azért jó, mert e mellé a többi modot te válogathatod össze, míg az oscuro-nál lehetnek konfliktusok, ha még raksz mellé további modokat. de azért azzal is sok más mod kompatibilis.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
milyen átokról van szó?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Elõre kösz!