The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most találkoztam vele elõször..
de be van zippelve
ha azt kibontom onnantól kezdve nem tudok mit csinálni vele.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A qarls_texture_pack_2 patch-et nem tudom felrakni, pls HELP!
A fájl kicsomagolása után a qarls_texture_pack_2.7z fájl marad amit alapból nem ismer fel a system ugye, ezért átnevezem exe-re de ha úgy futtatom akkor nem történik semmi.
Mi lehet a gond?
Köszi elõre is!
xmacx
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Miért ne tudnál a feltöltött lélekkövekkel enchantolni? Berombolsz az akadémia megadott épületébe és ott a kis állványokat használva elkészíted a cuccost.
Amúgy meg a feltöltött kõre klikkelve ha van feltöltésre váró varázseszközööd, azt feldobja neked egy listába és már töltheted is bele a kõ tartalmát. A kõ ezután elveszik/elpusztul/eltûnik, ami tetszik.
Nah, akkor már csak egy soultrap varázslat kell. 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
amíg nem jutsz be az arcane universityre, vagy nem teszed fel a frostcrag spire addont, addig nem tudsz enchantolni. az addonnál is elõször be kell vásárolni, fel kell fejlszeteni a tornyot.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Köszi ekõre is a válaszokat.
Halvány lila gõzöm sincs, hogy merre lehet...
Ezek százalékosan csökkentik a sebzõdést:
resist fire/frost/shock/magic/normal weapons
Ezek meg X% eséllyel vagy kivédik teljesen vagy semmit sem csinálnak:
resist desease/poison/paralysis
Max végig kérdezek minden embert a városban😄
Ja és már össze lopkodtam a mage guildokbol négy darabot ami üres, ki is csaptak érte😄
Azok vajon számítanak?
Ezek fentvannak a hq-n.
Távoli rokonok, Elvesztett örökség, Az Apa Bûnei (ezt speciel én írtam 😄)
Az Apa Bûnei küldi után kapsz a testvérektõl 5 grand soul gemet asszem.
Csak azt nem értem mért akarja mindenki kigyógyítani ebbõl az egetverõen táp állapotból a karakterét? Pedig utolérhetetlenül jó hangulata van az éjszakai játéknak és a boltolás sem megoldhatatlan probléma...
Ahhoz ogy visszaváltozzak össze kell szednem 5 grand soulgemet asszem.
A Probléma az hogy csak 4-et találtam. 1-et vettem imperial cityben ,3-at pedig lenyúltam a Sanctuaryból(szintén Imperial cityben).
Lövésem sincs honnal kerítsek még egy darabot, pedig égetõ szügségem volna rá.
Valaki pls segítsen!
Nekem nem ez a tapasztalatom. Például nem csökkentett sebzéseket szenvedtem el a dark elfemmel (az alap jó magas tûz ellenállásának hála) hanem vagy nem sérültem, vagy bekaptam az egészet. Márpedig az ember elég hamar észreveszi, ha egy 60-70 pontos tûzvarázslat arcon vágja a 10-es szintû karakterét. Ebbõl merészeltem ilyen messzemenõ következtetéseket levonni. 😊
xmacx:
A felvillanó láda csak az OOO felrakása után jön elõ (legalábbis az alap játékban én ilyet nem láttam). Tedd el a kezedben lévõ fegyvert és máris machinálhatsz rajta.
kösz100x
köszi
Az Egy elárult testvériség (A Brotherhood Betrayed)küldinél a fogadóban Olav-nak esze ágában sincs odaadni a kulcsot, azt mondja, hogy idegenekkel nem oszt meg infót. Akkor sem ha szimpátiáját maxra növelem csengõ aranytalérrokkal. Így nem maradt más, míg megpróbáltam tõle ellopni a kulcsot, de mivel nem vagyok egy nagy toli karakter az nem megy és észreveszi.
E nélkül nem tudom megcsinálni ezt a küldit!
Tanács?
köszi
"fire resist - amekkora értéken van, annyi százalék az esély hogy a tûz nem sebez."
Hmm én úgy tudom hogy az összes resist spell százalékosan csökkenti a sebzést szal 30 fire resist azt jelenti hogy 100 fire damage csak 70-et sebez <#fejvakaras>#fejvakaras>
shield - simán védelmet ad mint a páncél. Összesen csak 85-ig mehet fel a használható értéke. Mindegy hogy összejönne akár 200 is a páncéllal együtt amit viselsz, a maximum védelem 85. Amennyi % van a shield varázslatnál a sebzések akkora százalékát fogja fel.
fire shield - tûz elleni védelem (fire resist) és a sima shield varázslat kombinációja.
fire resist - amekkora értéken van, annyi százalék az esély hogy a tûz nem sebez.
Vagy mehetsz Tiber Septim úti oltárától kelet-észak kelet irányába is, illetve egy ugyanilyen van észak keletre az unikornist rejtõ Harcane Grove-tól is. Azaz két Tiber septim oltár között található.
Hircine shrine-tól dél keletre van (õ adja az unikornis megölése feladatot), a Robber's Glen Cave-tõl meg észak nyugatra.
A lóra való páncél, az orrery, a thief den és a többi dolog nem a KotN miatt van. A KotN csak a lovagos dolgot jelöli, a többi a korábbi hivatalos pluginok eredménye, semmi köze a lovagokhoz.
És az mér van, hogy nekem is fenn van a KotN, de ezt a Nikeboy álltal említett küldetést én még nem találtam.Asszem eddig csak annyit vettem észre a kiegbõl, hogy a lovamnak lehet páncélt venni, a csillagvizsgálót, és a Thief Den-t, viszont az úk kaszt, vagyis a Lovag nincs benne még akkor sem ha újat indítok.Ez mér van így?
resist to normal weapon és shield valamint a fire shield és fire resist között?
[X]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Aztán vissza kell menni WeatherLeah-ba hogy az orkokat megöljem hogy a testvérek biztonságosan tudjanak ott újból kereskedni. De csakhogy én 1 darab orkot nem látok a ház körül, sem bent. Most ott mit kell csinálni?
Ha valaki tud segíteni az írjon. Elõre is köszönöm.
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
IrfanView-vel nem megy..
köszi
csillagjegyem: the mage (a plusz magicka miatt, ugyanis szerintem a plusz magickát adó csillagjegyek a jobbak, nem azok amik plusz pontokat ad az attribútumoktra, vagy ad valami egyszer egy nap használható erõt, mert az csak a kezdetben jelent egy kis elõnyt)
specializáció: combat
major skilljeim: az összes varázslat (pont 7 db van, ugye)
ez így azért jó, mert nagyon harmonikusan lehet fejleszteni:
1. a majornak választott skillek fejlõdnek a leggyorsabban, de én a közelharcos játék miatt ezeket használom a legkevésbbé, de használom õket: restoration, illusion, destruction, mysticism: ezek mind hasznos spelleket tartalmaznak egy harcos karakternek is.
2. a specializáció: plusz öt pont a combat skillekre: ez is valamivel gyorsabban fejlõdik, mint egy nem major skill és egy nem specializált skill (azaz nálam a stealth skillek fejlõdnek leglassabban)
3. stealth skill: én speciel nagyon sokat lopakodok mielõtt támadnék, és sokszor kell zárakat nyitogatni, tehát ezek a skillek is elég gyorsan fejlõdnek. idõnként íjászkodok is.
namármost, ezzel az összeállítással elértem, hogy mire a 10 major skill pont összejön, addigra a 10 strenght, endurance, és agility pont is általában összejön. szintlépésnél mindig erre a háromra tudok 5-5 pontot adni. ezeket nemsokára ki is maxomlom, és eddig még nem kellett különösebben trükköznöm, azaz powertrainelni, feleslegesen elsütni varázslatokat vagy patkányokkal szórakozni.
<#wilting>#wilting>
hol lehet venni azt a charm varázslatot?
basszus... szórakoztatnia kéne a gémnek, nem ideggörcsöt cdisnálni belõlem...
valaki lépésrõl lépésre leirná mit kell nyomni a beszélgetésnél (bribe)?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
mi értelme????????????????????????????????????????????????????
rohadt festményt kell megtalálni egy várban. fõmuff engem bjz meg, és erre kis gennygombóc zöld faszinger aszonnya nem bizik bennem, nem mondhat dolgokat... a fõnyomozónak!!!! beszarok...
HOGY LEHET AZ ILYET LEFEJEZTETNI???????
Remélem megvan vkinek a Knights of the Nine "kiegészítõ", mert lenne hozzá kapcsolódóan egy kérdésem. Amikor Kynareth hívõihez kell mennem mert az egyik lovag szelleme szerint õk útmutatást adnak ahhoz,h hol lehet Pelinal Csizmája, nekem csak a beszélgetésnéla rumors opció van csak semmi egyéb.... aztán ha ott leszek még kb 5 percig akkor a õk szanaszét futnak mert megtalája õket egy minotaur lord.....
Tudja vki h itt mit kellene csinálni?
elõre is thx