The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik az a Daedra szentély?
adios
Ez azt jelenti, hogy a soul gem üres,felkell tölteni lélekkel.Én annál a küldetésnél nem az Azura Star-t adtam oda,hanem egy másik tárgyat.Nem muszály azt átadni,bármilyen Daedra szentélybõl származó tárgy is jó Martinnak.

This Soul Gem is empty. Youcan only equip a Soul Gem that has a soul in it. Ezt írja ki.
adios
Oké,de ha a készítést választom, akkor az Arcane University-ben tudom megcsinálni?

Készíteni lehet legegyszerûbben, találni szinte a lehetetlennel határos. Elõfordul ugyan nagy néha nekromantáknál, de ez elég ritka. Menj olyan helyre, ahol nekrók vannak és talán szerencséd lesz. 5 nagyobb központjuk tuti van, mert ezeken a helyeken lehet kreálni a BSG-et is.

Ha nagyon nem megy, nézd meg a daedra küldetéseket az OblivionHQ oldalán. Ott az egyik kapcsán le vannak írva a valószínüsíthetõ lelõhelyek és a nekrók fõhadiszállásai is.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

adios
#28314?

koschwarz
nehéz így játszani...<#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

X Revenge
mond el h mit ír ki, így majd talán tudok segíteni...

[X]

Elakadt A DAEDRA VÉRE címû küldetésnél megkaptam az azura star-t de Martinnak nem tudom oda adni mert azt mondja üres (vagy valami mást de én nem nagyon tudok angolul. Valaki elmondja mit kell csinálni elõre is köszi.
Francesco's moddal kapcsolatos probléma:

Eddig csak 1 helyen volt ilyen : Hrota Cave-s Questnél belépve a Cave-be mentés után rögtön kidob az asztalra. Másnál is volt már ilyen más helyen? (ha leszedem a MOD-ot akkor jó)
Plusz fent lévõ modok :
- Natural Environments v2.1
- BetterGold nemtommelyik verzió
- Jim's HUD mod
- Potions colored Sorted v0.3.1

Majd megírom a bug-ot a Francesco topicba a Tessource-on
Köszi a helpet, további jó mászkálást csáá
X Revenge
Beléphetsz akármelyik másik guildbe is, amikor csak akarsz. A felötlés módjai: soulgemet (ami fel van töltve lélekkel) használsz, varlastone-t használsz vagy feltölteted egy mages guild taggal, aki külön ezért van, egy-egy céh épületben csak egy van. A feltöltés ikonja pedig egy staff-jel. Ez úton történõ feltöltés esetén sokat kell majd fizetned az embernek (a töltés értékét aranyban).

[X]

Sziasztok kéne egy kis help, Harcosként kezdtem és nemsokára a mesteri szintet el is érem, ezután más céhbe is beléphetek, vagy már nem??? Lehetek mágus vagy gladiátor is a harcos után? Még egy kérdés, olyan fegyverem van aminek mágikus képességét nem tudom, hogy hol lehetne " feltölteni", mert chargos, ha valaki tud segítsen. Elõre is köszi
Vinsanity15
oké kösz.

Vinsanity is back!!

adios
Spelleket a Arcane University-ben tudsz csinálni,egy oltárhoz hasonló állványnál.

Vinsanity15
Hogy lehet spelleket csinálni?

Vinsanity is back!!

ok, kössz... és akkor melyek is azok, amik mehetnek 100 fölé?
skillek ugye nem mehetnek?

koschwarz
van amit érdemes van amit nem. pl. ha a streght-et növeled 100 fölé, több súlyt tudsz majd cipelni, de a sebzésed pl. nem nõ. a speed-et lehet növelni simán. agility-t meg nem.

az attribute-ok 100 fölé mehetnek szintlépés által?

koschwarz
érdemes csinálni hozzá egy spellt, ami x idõre megnöveli a LUCK-ot legalább 50-nel, így nagyobb az esélye hogy egy csapásra megölje az ellenfelet.

Vinsanity15
Nah sikerült végre ez a quest.Életem leghosszabb küldije volt az tutihogy.de kárpótolt érte ez a vadállat Razor tõr amit kaptam

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Nah ezt most naon nemértem. MErre isa akkor?elmentem tovább ott volt a forge mines,visszább asszem vmi forge villageha lemegyek az asló szintre akkor meg ott van az ajtó ahova a köveket kell beletenni.

Vinsanity is back!!

X Revenge
Most h így újra elolvasom elég hülyén fogalmaztam, de bocsássátok meg, mert fáradt vok. A lényeg h egy másik termen keresztül vissza kell jutni az eredetinek a lenti szakaszába ami csak így lehet megcsinálni.

[X]

X Revenge
Gondoltam h erre a küldetésre gondolszés nem a KoTN-ban. A kõ egyébként valóban elzárja az utat de nem bug. Egy "légtérbe" van veled a fószer, akit meg kell kereseni, csak alattad. Azt kell csinálni, h megkeresed az ajtót, majd bemész és tovább mész a másik légtéren keresztül, majd visszajössz és akkor lekerülsz oda. Ha jól emléxem egy sátorban lesz.

[X]

Vinsanity15
A problémám lejjebb található

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
A problémám lejjebb található

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Mehrunes Razor - ez az a küldetés

Vinsanity is back!!

tobias88
sztem nem, ezt érdemes! grafika+játékmenet
Angol nyelvû rpg-t angoltudás nélkül értelmetlen játszani.

adios
Black Soul Gem-at hol lehet találni?

LegionarR
Nem mindenki tud sajna angolul...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Vinsanity15
csak az nincs itt ami nekem kéne!Ilyen bazni nagy bányavársoban vok.Ugy kezdett a küldi hogy be kellett menni egy vízalatti akármibe aztán miko kijöttem a térképen egy nagyon félreesõ hely volt bejelõlve a hegyeknél egy Lake közelében.És itt kell megtalálnom 2 követ.Az egyik már megvan a másik meg annál az ürgénél van akit nemtok sehogy se elérni,mert egy bazi nagy kõ zárja el az utat

Vinsanity is back!!

Kicsit olvass visszább. Ott van egy végigjátszás a KotN-hoz a 28303-as hozzászólásban.

Vinsanity15
Szasztok! a knights of temple kieg ben vok .vmi forgeman tõl kell ellopni egy követ de a bevezetõ utat elzárja egy nagy kõ és nemtom elmozdítni sehogy se. h kell?

Vinsanity is back!!

Olvasd el az errõl szóló levelet. Aztán megtudod hová kell menned, hogy megleld az épületet. Ott bemész, elolvasod a könyvet és frissül a szöveg. Mehetsz berendezésért a fõvárosba.

Vinsanity15
jaja már megvan.Csak a wizards towert nem jelezte ki sehova se

Vinsanity is back!!

Aktiváltad is a kérdéses kiegészítést a Data részlegben?
Amúgy meg van egy levél az inventorydban (többek között ezzel kapcsolatban is), amit ha elolvasol megtudod hol és miként juthatsz hozzá a lópáncélhoz. Sõt ha aktiváltad a kiegészítést akkor azonnal meg is jelenik a feladataid között. Akárcsak a többi hivatalos plugin.

Vinsanity15
A Knights of Nine Kieg dvd t letöltöttem.van rajta egy csomó mod a gamehet löztük lópáncél is.feltettem meg minden de nem találom sehol se a játékban.merre van?

Vinsanity is back!!

Attól hogy belépsz a harcosokhoz nem lesz semmi új fegyvered. Náluk csak vas, acél és nagy ritkán fine steel fegyvereket lehet találni a fegyverállványokon. De ezek sebzése is az erõdtõl és a fegyverekhez tartozó képzettséged szintjétõl fog függeni. Szóval amíg alacsony szinten állnak a képzettségeid gyakorlatilag alig van különbség a jobb minõségû eszközök és a gyengébbek között.

Kvatch meg semmilyen szinten nem kihívás. Ha alacsony szinten vagy, az alap tûzlasztival végig lehet darálni, egy kis lövöldözés és közelharc kíséretében. Mondjuk kétségtelen, hogy egy villám varázslattal sokkal ahtékonyabban írthatsz, mert arra gyakorlatilag egy kivételével mindegyik oblivionban elõforduló dög érzékeny (jobban sebzi õket).
Magas szinten meg már úgyis találtál jobb fegyvereket, varázslatokat, páncélt, szóval megintcsak nem kihívás.

Vinsanity15
Huh hát én még csak most csináltam meg a Az elsõ küldit, a Kvatch ot!most kéne a Cloude Ruler Templeba vinni a csávót asszem.Gondoltam most belépek a fighters guildbe és akko tok szerezni magamnak fegyvereket

Vinsanity is back!!

Mr_no_NaMe
nem tudna adni vki egy király KotN végigjátszást???.....mert csöppet elakadtam....
thx
Ja bocs .... én csak addig néztem,hogy oda adom a kastélyban és kapok egy pöpec kis pajzsot😄 Aszt hizzem ennyi😄
Kösz!
Mr_no_NaMe
De adnak...feltéve ha a Blade of Chorrolt (asszem ez a neve) visszaadod a kastélynak. Aztán elmész Waterleahba és megdobnak a testvérek 4 grand soul gemmel.
Honnan szerezzek 5 üres grand soulgemet??A Chorroli missziók valójában nem adnak.Pedig kell met nem akarok vámpír maradni!
Valaki segitsen plz
Mekkora a karaktered szintje? Ez alapvetõen meghatározza milyen felszerelést találhatsz.

Emellett még a legalapabb iron fegyverek is jók, ha elég magas a szükséges képzettséged.
Ha meg gyenge a képzettséged, a legjobb páncél és fegyver is marha gyenge lesz a karakterednél.

Amúgy a fegyverekrõl megtudhatsz többet is az Oblivion HQ oldalán. Az ott leírt adatok 100-as skillre értendõek.
Azaz például egy iron war axe 100-as blunt skill megléte esetén 8-at sebez. Ehhez még hozzájön az erõd egy része is.
A legerõsebb meg a daedric war axe, ami 100-as skill mellett 22-t sebez, de ezt 20-as szint alatt nem fogsz találni az alap játékban.

Lehet persze a fõváros boltjaiban venni relatíve jó fegyvereket, de marha drágák. A játék elején elég használhatóak például a Blade szervezet eszközei (vért és fegyverek). Ezeket meg úgyis ingyen megkapod amint leszállítottad Martint.

Azt lefelejtettem, hogy a shield mûködik mágikus fegyverek ellen is, a resist normal weapon meg nem.

A shield fiziaki páncél. Ugyanolyan védelmet ad mint a vértek. A resist nem az.
A resist is elméletileg akkor ugyanezt tudja.

X Revenge
Most akkor mi a különbség a resist to normal weapon és a shield között?<#nemtudom>

[X]

Vinsanity15
szasztok.a game elején honnan tudnék gyorsan valami normális kardhoz jutni?(meg esetleg páncélhoz?mert csak baltám van és az elsõ Oblivion gatet nemtom megcsinálni vele

Vinsanity is back!!