The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Levettem az összes gyûrûmet, így 45 az umbra sebzése. 5 gyûrû csak a cipelést segíti. 😊 Van egy remek staffom, egy varázslótól vettem el északon, nagyon erõs vagy 8 féle tulajdonságot erõsit, 45000-be kerül.
Ha érdekel valakit megkeresem melyik rom mellett van ez a rablótábor amelyik varija a volt tulaj.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
...hát mit ne mondjak eszeveszett futás lett a vége, mert valami szellem varázsló volt, nekem meg nem volt varázsfegyverem, szal egyszerûen átrepültak rajta a nyilaim... <#duma>#duma>
Kicsit gyúrok még arra a dungeonra... <#vigyor3>#vigyor3>
Majd megirom
Egy kicsit csalok, mert feltettem egy olyan modot ami bármennyi gyûrû hordását engedi, bár azért olyan sok nincs rajtam. A kard igen az umbra. Piszok nehéz volt elvenni a gazdájától emlékszem futtotam vagy 50 kört abban a kis teremben míg töltögettem magam. 😊
Van olyan gyûrûm ami Blade+6, már nemtom hol szereztem. A többit majd megnézem otthon és megirom.
A 48 az nem kis szám kardsebzésnél...Hogy hoztad ki annyira? A kard gondolom az umbra.
(Pls írj egy pontos leírást a "tuning" cuccaidról, tulajdonságaidról és skilljeidrõl).
[X]
Tényleg Black Soul Gemet mikor lehet csinálni, én már probáltam minden nap reggel 6 körül (persze a megfelelõ helyen), de sosem jött a fény.
Van egy remek kardom, 48-at sebez és minden ütéssel soul trappot nyom. Kibpobálnám már humanoidon is nem csak állatokon 😊
Szellemharcos ügyben köszi a segítséget, ha nem hát nem.
Tényleg rohath erõssek........voltak 😊
Ha mondtanátok néhány tanácsot, azt megköszönném, amúgy Warrior-ot indítottam.
Olvastam az Oblivion HQ, de néhány dolog nem tiszta, miért jó vagy kell Céh-ekhez csatlakozni? És mikortól lehet? Amint be értem egy olyan városba ahol van felvétel a céhbe?
Ezenkívül ha kérhetnék néhány tanácsot a kezdeti lépésekre, mire kel oda figyelni ilyesmi.
simán fut a játék, semmi gondja.
felrakom az ooo-t, ekkor bizonyos karakterek (pl. rögtön a legelején a király) körül hatalmas, zöld felkiáltójel és burok keletkezik.
próbáltam az ooo light verzióját is, uez a helyzet.
(videókártya: X800XT legújabb driverrel)
esetleg van valakinek ötlete?
Arra számíts hogy lesznek íjjászok, varázslók és harcosok. A harcosok közöt van pár magas rangú, azok iszonyat erõsek. A varázslók úgy indítanak, hogy beidéznek két baszott nagy farkat meg egy medvét aztán megszornak minden jóval. A legegyszerûbb ha lopakodsz és alaktomossan támadsz, úgy viszonylag "könnyen" megy a dolog.
Én mindkét karakteremmel végigmentem, de az orvgyilkosommal fényévekkel könnyebb volt. Azzal szimlán csak nehéz volt.<#nyes>#nyes>
Viszont a lovagom vérbe-húgyba gurúlt a dungeon aljáig... leginkább a sajátjában.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szerintem egyszerûbb ha lehúz az elöbb megadott linkrõl a Ranger modot és inditasz egy Rangert. Rögtön befoghatsz majd állatot. Kompatibilis az ooo-val és elég jónak néz ki. 3,2 mb az egész, én lehúztam mert szerintem megér egy misét.
Anvil környékén (tõle jobbra kell keresgélni) van több Ayleid rom. Az egyik neve Narind. Ha azon végigmész az alsó része van egy kõ, talán oltáron áll. Valami Hearts of the Wood a neve, de erre nem emléxem. Elteszed és amikor a felszínre érsz kiugrik a táskádból és egy zöld szellemfarkassá változik és el is fut. Ha minden igaz ez után már tudsz animalt charmingolni, de ebben nem vagyok biztos.
Viszont ez a Narind rom félelmetessen durva. Jó sok lötyit vigyél magaddal.
Ott kell ranger karaktert indítani és akkor nem kell zöld kõ hanem egyböl amint kiérsz a börtönbõl, befoghatsz egy állatot ami veled fejlõdik (és nem is hal meg).
Az ooo-ban kell a zöld kõ, de valószinüleg nem kell rangernek lenni.
Azt most olvastam valahol, hogy lehet "fejleszteni" az állatot azaz nincs egybõl minden opció. Asszem farkas vagy párduc közül lehet választani (ez a kettõ biztos).
De kb így néz ki.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nekem ott nem volt semmi baj. Gondolom nem vagy túlterhelve.
Sajnos nem találom azt a helyet ahol ezek frankón le voltak írva, de most még keresgélem.
Az animal companionhoz még úgy tudom, hogy a kasztodnak Rangernek kell lennie különben nem lehet állat barátod. Viszont ha minden igaz az álattot lehet tanítani mindenféle trükkökre, feladatokra elég komolyan. Tud majd lopakodni, halottat tetetni, véd, õrködik meg még egy csomó minden. Állitólag marrha jó. Én magam még nem próbáltam.
legalább annyit árulj el mihez kötõdnek ezek a kvesztek?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Jah. Az elsõ felét tudom a questnek: Anvil környékén van egy Ayleid rom, a neve: Narnid
Oda kell menned és ott találsz egy zöld követ. Ha azzal kimész akkor kinn a felszinen egy zöld szellemfarkassá változik és elfut. Lehet hogy ez után sima Charmal már tudsz állatokat befogni, de gyanítom, hogy nem. Rémlik mintha ezután még egy bosst ki kell nyirni valamerre.
Feltettem az OOO modot és valahol láttam, hogy ebben lehet állatot szelidíteni. Hogyan és hol lehet ezt megtenni, mert egy erdõjáró/tolvaj/kalandozó elf karakterem mellett jól mutatna pl. egy farkas, vagy maci... <#buck>#buck>
De addig poénból használhatod az unikornist is. Az nem lopás ha befogod.
lehet vanni vhonnan lovat ? a gémsz elején vok, msot vittem be a királyi testõrséghez a király fiát... ott elkaptak az õõrök tömlöcbe vertek a lovammal vajon mi lett amit a paptól kaptam ?😄
Szellemek hulláját.. ez mekkora.... <#nyes>#nyes>
A lopott cuccokat is el tudod passzolni (amit amúgy nem vesznek át a boltban).
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”