41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#31074 HAt pedig most ernek ra rendesen csak hat tolodik a magyarositas,mondjuk ertheto,de hittem benne,hogy elkeszul! :( -
#31073 Rengeteg a szöveg a játékban, elég csak a könyvekre gondolni a párbeszédek mellett.
A magyarositás is egy mod, amikor még nincsen tisztában az ember a fajok, csillagjegyek tulajdonságaival, jellemzőivel érdemes lehet bekapcsolni.
A játék közbeni haszálatát én zavarónak találtam a kettősség miatt: a párbeszédben angolul kértek valamit, ami az investoriban magyarul jelent meg, olykor azt sem tudtam mit keresek.
Várom én is a teljes magyarosítást, de az nem ezen a nyáron készül el valószinűleg. -
recon12 #31072 1000 köszönet és hála -
#31071 1 baj van ezzel,szerettem volna erteni az egeszet,azt hittem tobb levan forditva belole!! :( -
bloodrayne2 #31070 ezer köszi AC2!! -
AC2 #31069 Soul trap varázslatot (mysticism mágia iskola) használsz és a hatása alatt megölöd. -
bloodrayne2 #31068 Végre sikerült megtalálnom mind az 5 kis kristályt:)
+ba azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet feltölteni mágikus tárgyakat(charge)tudom h varázslóknál lehet de vhogy én is feltudom ilyen gemekkel de azokat meg hogy kell feltötteni lélekkel? -
gyonax #31067 Ha valakinek negyon jó gépe van vid.kártya driver-éből eröltetheti az élsimítást... Sajna nVidia-ban nem vagyok otthon, de ATI-knál a Catalyst Control Centerben simán meg lehet csinálni. -
obe #31066 sehogy..sajna -
AC2 #31065 Néhány nap múlva remélhetőleg lesz egy új kártyám, akkor majd megtudom mondani :D -
rémrendescrysis #31064 Hello, vki meg tudná mondani, hogy hogy kell az Oblivion-ban bekapcsolni a HDR-t és az élsimitást egyszerre. 8800GTS-em van 158.22-es driverrel, az Oblivion pedig peccselve van 1.02416 peccsel, de sehogy sem sikerül.
Előre is thx. -
AC2 #31063 Menj a vér után. -
recon12 #31062 akkor valaki nem tudna segítséget nyújtani abban ,hogy mit kell csinálni a tolvajcéhnél skingradban amikor kikell szabadítani a mukit? -
#31061 Ja és ajánlott Night-Eye-t használni, mert az kontrasztosabbá teszi a látásod, így könnyebben megtalálod. -
#31060 Az ötödik közvetlen a jégbefagyott ember mellett van, tehát fel kell jutnod előbb oda. -
AC2 #31059 Erről van szó, belebotlik és odébbrúgja a követ, úgy hogy észre sem vette.
bloodrayne2-nek
Én azt ajánlom, ha nem találtad meg mind az ötöt (3 lenn,1 középmagasan, 1 a csúcsnál) akkor töltsd be újra és kezd előről. (Nekem így sikerült.) -
#31058 Ott van mindegyik a jégmezőn.
Ha nagyon sebzi a karidat a jég (kevés a restoration skilled, nincsen gyógyítás képességed) állj ki a jégmező mellé, gyógyítsd meg magad, aztán szaladj egy kört.
Nem könnyű megtalálni, szinte csak akkor veszed észre, ha belebotlasz. -
bloodrayne2 #31057 Valaki mondja meg holvan az ötödik mert megőrülök!!!Létszives!! -
#31056 A magyarosítással nem biztos, hogy jól jársz...
A játék szövegéből alig van még valami lefordítva, a menü magyar, illetve a tárgyak, helységek nevei - s ez lehet a buktató...
Ha valahol elakadsz, nem boldogulsz, megnézel esetleg egy végigjátszást, ott minden név angolul lesz.
A játék elég jól játszható angolul is, a térképen a nyilat kell követni, ott lesz valami teendő.
Vannak esetek, amikor eltünik a nyíl, olyankor kell egy kis kreativitás (többnyire beszélni kell valakivel, információt kell szerezni)
Semmi angol nyelvismeretem nincsen, elég jól elboldogultam ...vagy mégsem?
Két küldetést nem tudtam megcsinálni:
Skingradban a Paranoia küldetéssel nem boldogultam, illetve Anvilban volt, hogy a dokk negyedben kellett volna kideríteni valamit a kocsmában, de a két csaj eltünt... -
#31055 Nem vagy megelégedve a Francesco-val?
Az OOO-val észnél kell lenni annak aki "rutinból" Oblivionozik:
A Chorror-i harcoscéhben van egy ezüst rövidkard, mindíg az volt az első normális fegyver, amit megszereztem...
Felraktam az OOO-t, irány a cég - csatlakozás, felkaptam a kardot, s már ki is dobtak
Következő rutinmunka: első szinten futok Kvatcból Skingrád felé, nyomomban 7(!) bandita... reménykedtem, hogy azért a kapuban ott állnak majd az őrök
Tetszik az OOO, csak meg kellett szokni -
#31054 Nagyon megtetszett ez a video,ugyhogy eredeti game fel OOO fel es magyarositas,mivel nemvagyok jo angolbol!! Thx otleteket,most mar csak rakell kattannom nyaron! :) -
bloodrayne2 #31053 Igen arra már rájöttem hogy ilyen kis kristyályokat kell keresni csak nem találom a ötödiket és fogalmam sincs hol van már mindenhova mentem:)És igen köszi a segítséget recon 12 -
#31052 na igen én meg bánhatom h francesco-val kezdtem.. nincs az az isten h elölről kezdjem a játékot -
#31051 Az OOO sokkal jobban belenyúl a játékba, mint a Francesco...
Az Oscuro belenyúl a fajok, csillagjegyek tulajdonságaiba, sokkal lassabban fejlődik a kari, guildeket, ládákat nem engedi rögtön kirámolni, stb. - ugyanakkor éppen ezért életszerűbb a játék. -
recon12 #31050 hali!pont most csináltam meg szal tudok segíteni;)először nyírd ki azt a szörnyet(gondolom már megtetted) utána ilyen feket bogyó féle cuccokat keress a jégen.de ne maradj túl sokáig rajta mert (mint már az előbbiekben leírtad)elég keményen sebez.legegyszerűbb ha felmész a fagyott muki mellé és onnan keresgélj ilyen fekete pöttyöket.szerintem fuss ki-be a jég és a fű között.remélem tudtam segíteni.
-
AC2 #31049 Ide kell a resist frost (vagy resist magic). Tanulj restorattion mágia iskolából ilyen varázslatokat, vagy vegyél ilyen potion-öket (esetleg csinálj) vagy szerezz olyan cuccokat, amin ilyen enchant(ok) van(nak) (esetleg enchantolj egy tárgyat).
DE a legegyszerszerűbb modja a dolognak ha végig rohansz és gyorsan felveszed az öt könnycsepp-kristályt. :) -
Spalli #31048 Itt is van creeper, akinek mindent el lehet adni? -
bloodrayne2 #31047 Valaki nem tud segíteni?
-
#31046 ITT VAN -
#31045 Esetleg ezt a videot megtekinthetem vhol? -
bloodrayne2 #31044 Amikor a Leyawini Mágus céhnél az a oroszlán fejű ember megkéri hogy gyűjtsél neki ilyen kristályokat ilyen jeges helyen ahol olyan jeges gólemek vannak és középen 1 gólem és 1 ember szobra van (megfagyva)..ott mit kell csinálni mert jégre lépek és folmyaosan veszi az életem aki tud az létszi segítsen mert sűrgős!!Köszi előre! -
#31043 Olvas vissza. Meg amúgy kinek meik jön be.. Én láttam az OOOról egy videót az annyira megtetszett hogy ezt választottam:) -
#31042 MEgkedezzem ,hogy miert jobb,mint amit nekem ajanlottak vagy olvassak vissza,mert mar kivolt vesezve? :) -
#31041 nem tudom, én OOO híve vagyok:) -
#31040 damage magicka, és fortify magicka
mindkettő található a csávó melletti ládában -
AC2 #31039 A tűz-fagy-damage-fortify mind-mind külön van. Tehát elöször egy tűzalapút nyomjál rá (pl. Flare), aztán egy frostot (mondjuk a tekercsekből), aztán egy damage "akármit" (pl. health, strenght ezt is lehet tekercsből) és vmilyen fortifyt (pl. health, strenght ezt is lehet tekercsből)
A sorrend elvileg lényegtelen. -
Varga10 #31038 Igen azt tudom, de milyen fajta Damage varázslatot nyomjak rá??? Mert se villám se semmi nem működött eddig semmi drain health vagy damage health. Akkor mi legyen??
-
#31037 Tűz-Fagy-Demage-Fortify -
#31036 francesco modMind2 fajlt szedjem le ami itt talalhato? -
#31035 IGEN