The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ioles
Sziasztok!
Felszeretném tenni újból az Obliviont de telepítéskor azt írja ki hogy elõször töröljem, mert ugye már korábban fenn volt, rákattintok az Igen-re és azt írja ki hogy a törlés befejezõdött. Na de amikor indítanám el a telepítést ugyanezt kiírja, mintha az elõbb nem is csinált volna semmit. Nemtom miért írja ki, mert én korábban már letöröltem. A Programok telepítése és törlésénél van egy 28MB-os Oblivion fájl amit ha le akarok törölni akkor azt írja hogy letörölte, de mégsem törölte le mert ott marad, és így alapból nem engedi föltenni a játékot. Na most mégis hogy tegyem fel?

ha lehetne online-ban jáccani ezt a gémszt akkor a wowot úgy lesöpörné hogy csak na...
nagyon yó ez a játék, de nagyon kezdõ vok benne..
Sok száz varázslat van, ezt nem lehet így behatárolni melyik a legjobb.
Idézni a zombiktól kezdve az ilyen-olyan daedráig mindent lehet, persze attól függõen mennyire vagy jó benne. Az illuzió, pedig, pl a láthatatlanná válás ilyesmi, tolvajoknak kötelezõ.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

idézgetni, illuziókat miket lehet megidézni, az illuzio mit takar ?😄
te már végignyomáztad a gémszt nem ? melyik a leghatásosabb varázslatok?
Elmész a mage guildhez (nem muszáj belépni) és megveszed õket (mindenhol vannak). Annyi varázslatot veszel amennyit akarsz.
Hogy melyiket érdemes?
Hát mit akarsz varázsolni? Gyógyítgatni, rombolni, idézgetni, illuziókat kelteni, stb? Mind-mind külön iskola. Döntsd el mit szeretnél aztán azokból az iskolákból vásárolj varázslatokat.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

varászlatokat hogy lehet megtanulni, és melyiket érdemes ?
<#eljen> <#wave>

KIrály megtaláltam a lovat<#nyes><#vigyor><#vigyor5><#vigyor3>
Jó kösz majd megnézem
Szerintem is jó így.

Aha, na akkor rá jöttem. Érdekes ez a fejlõdési rendszer, de jó.

koschwarz
szerintem ez így jó. mitõl fejlõdne az ember kardforgató tudománya, ha nem attól, hogy kardozik? <#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ja-ja. Sokan azt hiszik úgy fejlõdnek mint más játékokban, azaz szörnyeket ölnek, quesztelgetnek. Itt nem. Hiába ölsz meg 100 mosztrát, mert nem az számit. Az számit hogyn teszed azt.

koschwarz
pontosan. akkor kapsz pontokat, ha azokat használod rendszeresen. ha pl. a blade majornak van beállítva, akkor kardozzál jó sokat<#awink>

Nincs fönt mod.
A major skilk-eket értem de mitõl függ hogy használom-e?
Olyan cselekvéseket kell végezni ami a Major skill-ben van?
NA de majd mindjárt ki is próbálom.

koschwarz
sima obliviont játszol (nics fent olyan mod ami lassítja a fejlõdést?)

a fejlõdésed attól függ, hogy a majornak választott skilljeid használod-e. ha használod, egy idõ után összegyûlik 10 pont ezekbõl, ilyenkor lehet szintet lépni.

tobias88
"Kérdésem: Nekem lassúnak tûnik a szint lépés. Miért van így?"
Mert hosszú a játék, de nagyon!
Helló, kéne egy kis egítség.
Kérdésem: Nekem lassúnak tûnik a szint lépés. Miért van így?
Megcsináltam pár küldetsét, le verten néhány lényt, mag harcoltam az Arénában ,és csak 2.szintû vagyok.
Alapból lassú a fejlõdés, vagy függ mondjuk a nehézségtõl?

Használd a Wrye Bash-t. Az helyreteszi a mentéseidet.

HI
Újratelepítettem a game t, a régebbi mentéseimet szeretném betenni.Simán átmásoltam de nem lett jó + van sok modom is amit nem ,vagy mi .valaki tudna segíteni?<#wow1>
Ja elírtam. Erdõben--> erõdben. Na mindegy a lényeg hogy ott kell lennie.

Nem az erdõben van, hanem az erõd fõkapujában ácsorog, ahol a megbízóval beszélgetett a karakter és akitõl az elsõ "borítékos" küldetést kapja.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Az ki van zárva!!!<#csodalk>
A The Purification nevû küldi után megkapod, kinn van az erdõben.
Ha nem vetted fel menj vissza érte, valószinüleg még mindig ott álldigál (Lucien rejtekhejénél Fort Farragutban).

Én végigvittem a Dark Brotherhood-ot de nem kaptam meg a lovat<#sir>
A legjobb lovak Cheydinhal vannak, de ezek a legdrágábbak. A legolcsobbak és leglasabbak Leyawiinban. Ha több lovad van akkor amelyiket nem használod visszamegy az eredeti kennelbe. Ott megtalálod, az a tiéd újra elviheted ha akarod. Néha elõfordul, hogy maguktól visszagyalogolnak oda. Ha ott sem találod elképzelhetõ, hogy megölték valamerre, akkor újat kell venned és ezt a lovat elkárolnod. Ha gyorsutazol városba (ahogy lentebb is leírták) annak a városnak a kenneljében szállásolják el a lovadat. Imperial Cityben nem tudsz lovat venni.

A legjobb ló a Shadowmere. Ez csak akkor kapod meg ha a Dark Brotherhood tagja vagy és elértél egy megfelelõ rangot (ingyen, ranghoz jár). Ez a ló különleges; a többi lóval ellentétben ez magától harcba bocsátkozik, nem lehet megölni, csak elájul egy idõre aztán felkel. Vörössen izzik a szeme. A leggyorsabb, legerõsebb ló (a Cheydinhali lóval egysebességû).

A lovakról bõvebben.

A paptól kapott ló legfeljebb akkor csatangol el, ha nem a megfelelõt viszed magaddal. Nem csak egy ló volt ott ahol a szerzetes lova tartózkodott. Figyeld az ikon színét is. Ha piros akkor ellopod a lovat.

Amúgy meg a lovak mindig kívül maradnak a városon kívüli istállóban. Szóval ha bemész egy városba akkor ott fogod találni a saját lovadat mindig kinn az istállóban. Ha netán városi kóborlás után vesztetted el a pacit, nézz körül az istállókban utána.

Istállóknál (minden nagyvároson kívül van egy) a megfelelõ embernél és városonként változik az ára.

hol tudok venni 1 lovat, és mennyiért adják ?
mégcsak hármas vok😞
X Revenge
Noctrunal nevû daedra shrine-nál lehet felvenni a questet, az oltár Leyawiin-tól északra észak-keletre van. (nem kell semmit se feláldozni ajándék gyanánt, de legalább 10 szintûnek kell lennie a karakterednek.)

[X]

PiszkosFred
De lehet. Par naponta ujratermelodik a keszlete, ha jol emlexem 30 darabot arul egyszerre. Es nem csak Tolvaj Ceh tagoknak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hol tudok normális lovat venni amelyuik nyugton is marad ? az összes ló ami eddig volt mind elcsatangolt... még a paptól kapott ló is....
szeretnék már 1 nyugis hûséges lovat venni, csak nem tom merre lehet
skletonkey kell akkor nekem, merre találom a térképen m melyik városrészen vehetem fel azt a küldit ?
adios
Lehet venni lockpickeket pl Brumában egy helyi Thief Gulid tagtól akár 100-150-et is egyszerre.Szerintem ez egyszerûbb mint keresgélni.De a legjobb megoldás valóban a Skeleton Key.

koschwarz
én azt a modot használom, ahol be is lehet állítani, hogy hány gyûrût viselhetek. 4-et állítottam be + 2 db sajátmagam készített gyûrû, az összesen 6. ez még belefér.

sevendoor
Unlimited Rings, ill. Unlimited Amulet ez két különbözõ, nekem csak a gyûrû van bekapcsolva.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

sevendoor
köszönöm

Attól szerintem nem lehet venni csak mérgeket.

koschwarz
ja igen, az alapoblivionban is van egy árus, állítólag Imperial City falain kívül valahol, akitõl lehet venni lockpicket. de én meg mindig azt mondom, hogy minek venni, amikor tucatjával lehet összeszedni banditáktól és goblinoktól.

Lehet.

koschwarz
de egyébként meg ha lemész egy cave-be, ahol goblinok vannak, kb. 5-6 darabot minimum összegyûjthetsz a goblinoktól.

Ja és nem mellékessen a Skeleton Key nem csak hogy törhetetlen, de 40 pontal növeli a zárnyitásodat is.

Annál jobbat tudok. Olyan álkulcsot, ami nem törik el!!!!
Egyik elsõ utad a Nocturnal szentélyhez vezessen. Nyulfarknyi, nagyon egyszerû küldi. A reward az egyik legjobb: Skeleton Key.
Alap felszerelés tolvaj/orvgyílkos karaktereknek, de mezei kalandozóknak is.

Boltban egyébként nem kapsz álkulcsot. A tolvajcéhnél tudsz venni, ha jól emlékszem (persze pult alól). Talán az orrvgyilkos céhnél is (ha tag vagy).

Csacsi
Azt csak találni lehet, venni nem lehet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

álkulcsokat lehet vhol venni ? szóval melyik városban tudok venni és milyen boltba ?
Shadowbanish Wine. Jó genyó küldetés, sokáig keresgéltem õket... a semmiért. Azaz hat üveg, mert annyit kér a kocsmáros csaj. Nevetséges a reward; ad érte 1000 aranyat, meg minden további üvegért 100-at. Vicc. De legalább ki lett pipálva ez a küldi is. Az üvegeket általában kettesével lehet találni. A következõ Fort-okban van ilyen:
- Fort Magia
- Fort Griet (épületen kivül, fenn egy ládában)
- Fort Carmalaban (?) ebben nem vagyok biztos
Itt mindenhol két-két üveggel kell lennie és ennyi elég is a küldetés teljesítéséhez.

IC kijáratánál van egy fogadó, annak a tulaja gyûjti a borokat.

Looserke
milyen mod enged több mint 2 gyûrût?

sevendoor
Help kellene, találtam egyszer, pár üveg bort, nem emléxem pontosan de az árnyék (shadow) szó benne volt a nevében és rögtön jött hozzá egy küldetés is, de a térképen nincs semmi jelölve. fogalmam sincs mit kell vele csinálni.