The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
melyik városban van templom amit még kiskariként eltok érni ?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ha harcban kapod meg a betegséget, de nem alszol utána, hanem azonnal templomba mész vagy gyógyítod a betegséget, akkor nem lesz probléma, simán elmúlik. Ha azonban alszol a betegség megkapása után vagy alvás közben jön a harapás, akkor 3 nap múlva már vámpír leszel.
Kigyógyulni belõle ki lehet, ott a FAQ-ban a mikéntje.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
meg a facegenbõl is csak demo verziót találtam
Másik téma... megharapott 1 vámpir alvás közben elég elmenni simán 1 templomba, vagy muszáj megcsinálni hozzá vmlyen küldetést ? remélem elég csak simán 1 templomba elmenni
FaceGen program + Focon nevezetu addon.
FGvel foto alapjan letrehozod az arcot, nem bonyolult, csak a kep legyen megfelelo (szembol es profilbol fotozva az illeto). Ha ez kesz, a moddal atpakolod a jatekba, es a karaktere innentol az illetore fog hasonlitani. Aranylag egesz jol atviszi a fotorol az arcvonasokat a jatekba.
Egy valami figyelni kell: ha a jatekban a kesobbiekben hasznalod a racemenu konzolparancsot, a karakter fizimiskaja azonnal osszeugrik. Vagyis celszeru nem hozzanyulni a szemekhez, hajakhoz, stb a konvertalan utan.
Nemtudom peccsel muxik e, anno mukodott, mostansag en nem teszteltem. Emellett van meg egy masik megoldas is, egy magyar srac csinalt egy konverter programot szinten, de (szegyenemre) nem talalom annak az oldalnak a linkjet sehol sem. Pedig elraktam anno...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A bõvítmények felrakása után már vissza is ütött, futkosott mint a mérgezett egér, míg be nem szorította a nagydarab gyilkosa egy helyre és ott szépen agyonverte.
itt a cim http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_elder_scrolls_4.shtml
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Athlon64 2800+, Ati Radeon 9800, 2*512 RAM, MAXTOR 120GB
De õszintén szólva nem egy erõs ellenfél (csak maximumra állított nehézség esetén). Megfelelõ méreggel lazán leölhetõ. Egy kis paralízis is sokat tud tenni az elhalálozása érdekében, a sneak attack is beválik.
Eljutottam a DB külikben oda, hogy mindenkit le kell ölni csapatból. Nos ez egy kivétellel sikerült is csak azt az okrot nem tudtam aki kétkezes csatabárddal harcol, õ mindig lecsap. Kaptam egy mérgezett almát is hozzá. A szellem varázslatot már elhasználtam. Hogyan tudom megmérgazni az almával? Hogyan tudom átadni neki az inventory-ból? Gondoltam így egyszerûbb eltenni láb alól...
Talán ha a lenti keresõvel rákeresal akkor is megtalálod, mert volt itt már errõl szó, csak én nem emléxem a megoldásra.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ioles:
Keress google-ben van asszem registry first aid (de az csak a nem létezõ dolgokat örli vagyis ha letörölted a fáljokat akkor fogja csak betalálni), meg asszem registry cleaner, többet így fejbõl nemtok.