The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Egyszerre több modot is fel rehet rakni, mármint úgy értem hogy egyiknek nem kavar be a másik?
Már v1.3-nál járunk és rengeteget változtat.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
miket változtat, Olvastam a readme-t de nem értek angolul.
hátha beugrik vmi
na ?😊

A konverter megvan nekem de valahonnan le is lehet tölteni.
nekem is a 3.12-van fogalmam sincs hogy milyen hajak vannak hozzá, még nem is néztem semmit csak nyomtam a képeket😊 FaceGen to Oblivion Converter.exe ez megvan neked ? vki vmi focon nevû progit is emlitettt...
hogyan lehet feljebbrakni az értékét?
Hehe viccet félretéve, minden rendben van. Kábé ennyit ír bazi nagy betükkel: Dolgozok... ne ess kétségbe.
Szóval csak várni kell míg befejezzi. Ha három képbõl dolgozol eltarthat egy ideig neki szóval csak türelmessen. Utánna kelleni fog ez: FaceGen to Oblivion Converter.exe Ezzel tudod a kész elmentett arcodat betenni egy kiválasztott (lehetõleg direkt erre a célra elmentett állásba) bekonvertálni.
Amúgy nekem a v3.1.2 van meg, ami frankon mûködik de csak egy hajmodell van benne. A tiédbe hány van?
van 5leted hogy hogyan tovább ebben az esetben ?
Örülök, hogy megszerezted, így nekem nem kell rapidsharéznom. <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Oblivion "Illumination Within" V1.0
(bõvebb info)
Natural Environments Mod v1.1
(bõvebb info)
Játékélményre:
No Psychic Guards v1.2
(bõvebb info)
Oscuro Oblivion Overhaul v1.2
(bõvebb info)
AZ UTÓBBIT NAGYON AJÁNLOM!
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Attólfüggetlenül ne nézz gorombának, szívesen segítek neked, csak kicsit körül nézhetnél mielõtt tömöd a topikot...
Tehát szerintem ezt szedd le, és nézz körül: Oblivion Interactive Map
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
merre található?
Olvastam hogy talán Chorol felé, de ott merre?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Plusz ami elõnyöket biztosít a vámpírlét, az bizony nagyon jelentõs erõfölénybe viheti a karaktert.
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Amadeus:
Semmiben nem akadályoz hogy vámpír vagy. A küldetések teljesítésében abszolúte nem. Hátránnyal, legalábbis komoly hátránnyal nem jár a dolog és legalább hangulata van.
A régi mentéseimet szeretném használni,újratelepítettem a rendszert is.Valaki ajánlotta a Wrye Bash progit , kipróbáltam ,de csak az új mentéseim vannak benne a régiek sehol.
Help <#nemtudom>#nemtudom>
Má elég idegesitõõõõõ ez a rész... fix hely kéne ahol tutira nemharap meg az a tetves vámpir