The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
belsõ térben überfasza az effekt, de kinnt vhogy nem igazán bejövõs nálam, ott szebb az antialiasing
a bloom effect nem tudom mit csinál, de az mindig be van kapcsolva
amúgy vki kérdezte hogy hdr és antialias megy e egyszerre. nem mindegy? hdr mellé minek antialiasing?
bár nem igazán értem hgoy ha az a fényeffektekkel operál, akkor miért van olyan érzése az embernek hgoy élsimítást is végez?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Szerintem érdemes.. hisz 1 sima mobillal meglehet csinálni a három szükséges képet😊 és mégiscsak jobb saját búrával játszani😊
Én ahogy beraktam a búrámat a játékba, egybõl ûbermegakirályextra karim lett:d minden képességem a 10xeresére nõt😊😊
Fasza még a mostani übergépeken is épphogy fut maxon 😞
Next PC upgrade: 2022
Sogun, 12:37 - PC X360 PS3 PSP - Játék: RPG
(PC Games) A Bethesda Softworks nyilvánosságra hozta, hogy új shader technológiát épít a PS3 verzió 3D motorjába, melytõl élesebben lesznek a textúrák. A sebességen is javítanak. Fantasztikus hír, hogy nem csak a Sony konzoltulajok örülhetnek majd az iszonyú durva újításnak, hanem a PC-s tábor is. A grafikai és sebesség turbó csomag megjelenésérõl nincs még infó.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ha veszek egy házat és kidobálom benne a cuccaimat akkor azok otmaradnak örökre?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Bár a facegen szerint teljesen bekéne importálnia az arcomat a játékba úgy ahogy megcsináltam a progival.. nem tom miért nem szabja úgy át
"1. konzol
2. showracemenu
3. allitsd be a dolgokat, de fajt illetve nemet ne valts
4. esc, majd save game
5. reload
a konzolt ne zard be a folyamat alatt, es semmikepp' se kattints a DONE-ra. ha kesz vagy, akkor mentsd el savegamenek, majd load. Igy nem lesz gond, az esetek 99%ban. Ha viszont FaceGEN-bol importaltal arcokat, akkor a showracemenu sajnos bekavarhat, illetve ahogy megjelenik az karakterallitas, osszeugrohat az arc.
Mentesekrol csinalj masolatot, es akkor nem lehet gond. Aztan mar csak probalkozni kell, es menni fog."
Tehát a "showracemenu" kell használnod, de mint a fenti írásból kiderül a Facegen elõtt! Másvégrõl tartsd be amit ír.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
De minden infó megtalálható a mod leírásában.