The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randelz

Valaki mondja már meg hol lehet üres grand soul gemeket találni mert már mindenféle építményt körbe jártam és eddig sehol sem (csak a mágus céhnél de ott is csak 2-t)
van olyan mod vagy beállítási lehetõség, hogy a hdr csak a belsõ tereken menjen, kinnt nem?

belsõ térben überfasza az effekt, de kinnt vhogy nem igazán bejövõs nálam, ott szebb az antialiasing

a bloom effect nem tudom mit csinál, de az mindig be van kapcsolva

amúgy vki kérdezte hogy hdr és antialias megy e egyszerre. nem mindegy? hdr mellé minek antialiasing?

bár nem igazán értem hgoy ha az a fényeffektekkel operál, akkor miért van olyan érzése az embernek hgoy élsimítást is végez?

Na,én is váltottam egy Galaxy7600GT-re az öreg 6600rol.Öreg!Kibaszott jó!<#vigyor2>Az Oblinál lazán a high beállítást ajánlotta fel 1024X768ban.És egy 300as Codegen táppal csinálta ezt.(Mondjuk ezt tervezem lecserélni amint lehet).

hova kell a modokat berakni és hogy lehet aktiválni õket ?
Randelz
Holtalálhatok unicornt?

koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

miért még olyat is lehet hogy a kardon legyen vér ? esetleg nincs 1 komoly vér mod ? én szeretem ha fröccsen a vér meg ilyesmi😄 ha vki tud ilyet jelezze😊
Ioles
Azt olvastam, remélem jó lesz. Akkor még1 kérdés. Hol lehet beállítani hogy a kardon legyen vér?

már csak játszani kéne megtanulni😊
Ha felteszitek az oblivion hq-ra akkor szivesen összeirom az ami szükséges a saját arckép berakásban a játékban.. a progik is megvannak.. szóval ha érdekel akkor szóljatok.....
Szerintem érdemes.. hisz 1 sima mobillal meglehet csinálni a három szükséges képet😊 és mégiscsak jobb saját búrával játszani😊
Én ahogy beraktam a búrámat a játékba, egybõl ûbermegakirályextra karim lett:d minden képességem a 10xeresére nõt😊😊
grebber
Hm jön majd hozzá grafikai tuning.
Fasza még a mostani übergépeken is épphogy fut maxon 😞

Next PC upgrade: 2022

Ioles
Olvastam hogy szebb grafikát lehet elérni azzal hogy vmelyik readme fájlban átállítunk vmit. Leírnátok hogy mit hol és hogy kell? Köszi!

Meg tudná mondani valaki hogy merre lehet grand soulgemeket találni! A mágus céheknél csak 2-t találtam. Hol lehet még találni?
amúgy melyik modot érdemes leszedni, és amit érdemes az mivel javit ? énc sak olyan módot szeretnék feltenni amit mindenki ajánlani tud... mert mindenféle hülyeséget nemszeretnék... Mennyibe kerül 1 ház, és milyet érdemes venni ? Ja és persze a házam lenne a raktárom gondolom azért érdemes venni nem ?.. mondjuk méh lóra sincs pénzem se semmire😊 van 1000 aranyam aztán kész.. 4-s karim van.. hogy lehet sok pénzt keresni gyorsan ?
koschwarz
<#taps><#taps><#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

grebber
Elder Scrolls 4: Oblivion 3D Motor fejlesztés!!

Sogun, 12:37 - PC X360 PS3 PSP - Játék: RPG

(PC Games) A Bethesda Softworks nyilvánosságra hozta, hogy új shader technológiát épít a PS3 verzió 3D motorjába, melytõl élesebben lesznek a textúrák. A sebességen is javítanak. Fantasztikus hír, hogy nem csak a Sony konzoltulajok örülhetnek majd az iszonyú durva újításnak, hanem a PC-s tábor is. A grafikai és sebesség turbó csomag megjelenésérõl nincs még infó.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

SD456
Kössz! Akkor veszek egy házat és elrakom a cuccom.

Bye All!

PS3 ID: SDani456

Raptor 2
Hát köszi a felvilágosítást, mostmár tudom, mi vár rám<#vigyor0>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Igen. De tedd ládába, vagy szekrénybe.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SD456
Hy all!

Ha veszek egy házat és kidobálom benne a cuccaimat akkor azok otmaradnak örökre?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Na majd az Oblivion karakterek topikba pattints róla egy képet. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Randelz
Akkor biztos nincs annyi zsém hogy kifizessem ezért van csak 2 lehetõség

hoz_hun na az arcformázás faszán összejött... már csak a saját arcomat kee benyomázni
sevendoor
Hát most fejbõl nem tudom amit te irsz az a börtön lehet. Asszem 3 közül lehet választani, a börtön a pénz és a harc között.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Hoz_hun okés megcisnálom otthon😊
Bár a facegen szerint teljesen bekéne importálnia az arcomat a játékba úgy ahogy megcsináltam a progival.. nem tom miért nem szabja úgy át
Randelz
A kifizeted a pénz a go to jail válsztásra gondolsz? Mert igaz meglehet az õrrel küzdeni megölöm de az csak ront a helyzeten.

Megvan. PiszkosFred hsz-e a másik topikban, csak a plagizáció végett említem meg:
"1. konzol
2. showracemenu
3. allitsd be a dolgokat, de fajt illetve nemet ne valts
4. esc, majd save game
5. reload

a konzolt ne zard be a folyamat alatt, es semmikepp' se kattints a DONE-ra. ha kesz vagy, akkor mentsd el savegamenek, majd load. Igy nem lesz gond, az esetek 99%ban. Ha viszont FaceGEN-bol importaltal arcokat, akkor a showracemenu sajnos bekavarhat, illetve ahogy megjelenik az karakterallitas, osszeugrohat az arc.

Mentesekrol csinalj masolatot, es akkor nem lehet gond. Aztan mar csak probalkozni kell, es menni fog."

Tehát a "showracemenu" kell használnod, de mint a fenti írásból kiderül a Facegen elõtt! Másvégrõl tartsd be amit ír.

Hoz_Hun jusson már eszedbe az a parancs valahogy😊😊😊
Elméletileg a fejét is meg kéne formálnia. De ha nagyon nem megy akkor lõd be a fejformát a játékban magad. Van rá egy parancs... most nem jut eszemebe, de azzal a meglévõ karaktered fejét lehet átalakítani.

sevendoor
Odamész egy õrhöz és elfogatod magad vele, kifizeted a pizt oszt kész. 😊

Jaja abból egy nagyon tetszetõs kis házikó lesz (bár nem írják a nevedre, de a tiéd lesz). Ha megvetted bagóért akkor menj és aludj benne egyett... jó móka lesz. Aztán keresd fel újra a faszit ha még élsz, aki már lelépett, de a fõvárosban utoléred. Közli veled, hogy árut vissza nem vesz, de üsse kõ segít (muszáj neki). Nagytakarítás és nem csak a berendezésre gondolok és már érezheted is a kényelmes otthoni hangulatot.

Randelz
Cheydinhal. Csak nálam az a probléma hogy csak akkor lehet belépni ha nincs bounty-d. Nekem már van egy kevés hogyan lehetne lenullázni?

sevendoor
A FigterGuild Mester szobája melyik városban van?

Hoz_hun na rájöttem mi itt a baj!! beviszi az arcomat,csak az a baj ha 1x csinálsz 1 arcot magadnak a játékba akkor nem teljesen olyanra rendezi át amilyenre szerkesztetted a facegennel, hanem összekeveri az eredeti arcal a képedet... Szóval ha van 1 kövér arcod eredetileg a gémszbe, akkor a facegennel kreált arcodat ráteszi de sajna kövér leszel benne😞 van olyan progi amivel lehet már meglévõ oblivionos karid arcát ? Mert akkor faszán emgcisnálnám vékonyra ahogy kinézek, és arra ráhúznám a facegennel készitett képet...
Hoz_Hun: ember karakterrel vok amit alapból ad a játék... arra is álitottam a convertert imperial vagy micsoda.. és mégsem viszi be az arcomat.. pedig megcsinálja úgy ahogy kell, de a régi búrám marad😞
sevendoor
Kivétel az Anvili kisértetház, az egy küldi része ami azzal kezdõdik, hogy megveszed. Ha végigcsinálod a küldetést (lásd HQ)akkor egy szép házikó lesz belõle.

Raptor 2
A berendezéssel kapcsolatban az ügyintézõvel kell beszélned (lehet hogy ez az ottani uralkodó) mer õ mondja hogy melyik kereskeõ biztosítja a baerendezést...

Segítség kéne! Vámpírá váltam és most nem tok vele mit csinálni. Olvastam a FAQ-ot és még így is kéne pár infó pl.(1) 5 Grand soulgemet holtalálok egyszerre.(2) nem tom mi az Argonian és hol találom.
Ioles
Lenne még1 kérdésem! Amikor Anvilben megvesszük azt a nagyobb házat(fejbõl most nemtom mi a neve, vmilyen Major), elég rossz állapotban van. hogy lehet feljavítani és berendezkedni?

Amikor veszel magadnak. Vannak boltok ahol lehet varázslatokat venni és minden mages guildban vannak varázslók akiktõl lehet vásárolni varázslatokat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ioles
Értem! Köszi! Sztem én még nem fogom feltenni csak ha végigvittem a játékot, még bele sem kezdtem a fõküldibe most jól el vagyok az Arénában meg a Fighters Guildban 😊, meg csinálgatom a mellékküldiket. Egyszer már úgyis végigvittem a fõszálat. Az ráér még 😊

Randelz
Új varázslatokat mikor fogok kapni a játékba? mert azokkal amik most vannak nemleszek valami nagy mágus

Raptor 2
Bocsi,e z az én hibám, ugyanis én irtam ki ezt a verzsönt, mert késõ volt már, és nem volt kedvem "tessource-zni" szal az Oblivionhq.ról gyûjtöttem és ott csak az 1.2-rõl van szó!

Ugyanonnan, ahonnan harcban is látod az infót. Közel mész hozzá és ráviszed a kurzort. Ekkor a kurzor felett megjelenik egy kis félköríves sáv (ugyanolyan színû mint a célkereszted). Ha teljes a félkörív, akkor sértetlen. Minél inkább kisebbedik (megy össze a középpont felé), annál gyengébb már a ló/ellenfél/NPC. Ha eltûnik a csík, kampec a célpontnak.

Vannak benne új feladatok, új frakciók. És nem csak akkor érdemes feltenni ha még nem vitted végig. Úgyis új játékot kell indítani ha minden extrát szeretnél kihasználni amit a mod magában rejt. Ja és le kell tölteni hozzá még az 1.31-es javítást is és akkor tényleg nem lesz vele probléma.

De minden infó megtalálható a mod leírásában.

honann lehet tudni hogy a ló mennyire van lesebezve? mert szépen kiütik alólam hogy nem tudom mennyi van még hátra neki

Ioles
Valaki tudna segíteni?

Benn van a kastélyában és ül a trónon a valagán(hehe). Kivéve este, akkor alszik.

Nem. Annak a konverternek meg kéne csinálnia. Milyen faju vagy? Csak azzal lehet valami.