41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
haxoror #32595 Van, mert ha a könyv major szkilleket növel akkor az újabb szintlépés(eket) jelenthet plusz a megemelt attributumok 100 fölé is mehetnek ami adhat további bónuszt (pl több Intelligence = több mana) -
#32594 hát igen, ez a szerepjáték, a te döntésed...pont ez a szép benne. -
#32593 Némelyik Daedra meghökkentő megbízással áll elő, a Clavicus Vile által óhajtott kard az Umpra pedig sokkal értékesebb, mint a jutalmul kapott maszk.
A Daedra küldetések igazi jutalma a Hermaeus Mora-tól kapott könyv, az Oghma Infinium (meghökkentő kéréssel áll elő ez az istenség is)
Hermaeus Mora csak abban az esetben áll szóba bárkivel, ha az összes többi Daedra-küldetést sikeresen teljesítette.
A könyv hasznos, bár ha már szinte minden skill 100-as nem tudom van-e igazán értelme "elolvasni". -
#32592 -
haxoror #32591 csak ha nálad van -
#32590 "Skull of Corruption asszem) meg állatul néz ki, azt - már csak a fíling miatt - sem kapja meg Martin"
-
#32589 érdekes módon én még soha nem csináltam meg a skeleton key-s küldetést: ha megvan, akkor megadja a +40-et és kész, vagy csak akkor, ha nálam van a kulcs? -
#32588 A Skeleton Key egy törhetetlen álkulcs (+40 a security képességhez).
Alteration varázslatok között ott van a zárnyitás, ennek ellenére én inkább az álkulcsokkal nyitogatom a zárakat, amig meg nem szerzem a Skeleton-t, az Agility-t is fejleszteni kell valamivel
A key nem annyira fontos kellék, mint az Azura Star, de én magamnál tartom, amg el nem érem vele a 100-as skillt, aztán mehet a vitrinbe 60-as skilltől lehet tovább zárat nyitogatni. -
#32587 Én most a daedra szentélyek ereklyéinek begyűjtésénél vagyok a főküldetésben. Kicsit csaltam, mert előtte utánanéztem (hq-n) nincs-e valami olyasmi, mint az Azura Star, és azt már jóval előtte beszerezte mágus karakterem, pont ez kellett nekem. Azóta bejártam 6-7 szentélyt, szert is tettem mindenféle hasznos dologra.
Az triviális, hogy a Star ott kell lapuljon minden valamirevaló kalandozónál, de a Skeleton Key mire való? Mire és hogy használható?
(a halálfejes bot (Skull of Corruption asszem) meg állatul néz ki, azt - már csak a fíling miatt - sem kapja meg Martin) -
#32586 Amikor a Knights of Order-ek inváziója elkezdődik, a térképről eltünik a portál.
Hoszabb küldetés-sorozat, némi csete-paté, túrázás a szigeten, új örző megalkotása stb. - a portálhoz, ha jól emlékszem oda kell gyalogolni, de aztán ismét ott lesz a térképen.
Nálad nem tudom, hogy valóban bugról van-e szó, vagy csak elértél ehhez a küldetéshez... -
#32585 Ne keverd Cyrodiil-t Oblivionnal, Oblivion a pokol a játékban, nem pedig a sima halandó világ! :) -
zsilike #32584 shiveringben eltünt a kijáratom,tehát bennragadtam,nem tudok visszamenni oblivionba!remélem ez a shiveringes küldi része!vk megnyugtatna!HELP -
#32583 1. tanulsz valamelyik mestertől 5 skillt (pl Rhano Anvilban Blade-t oktat)
2. alvó ember körül lopakodol (csalás)
3. I.C.-ben lemászol a csatornába, megkeresed az első patkányt és szétrágatod vele a könnyűpáncélodat (hát ez is csalás)
3. Ugrándozol (az athletics sokkal nehezebben fejlődik, mint az acrobatics)
Nem éri meg siettetni a szintlépést, ha a fő attributokra kevés a pont. -
#32582 Shivering Isles?
A főküldetés során lesznek olyan helyzetek, amikor lehet páncélt lootolni, illetve ajándékba is kapol egyet, de a legtöbb esetben nincsen loot.
(a saját karakteremen nagyon hülyén mutatott az egyébkén "csinosnak" mondható arany-páncél, a kovácsoknál készíttethető amber, illetve madness páncél, fegyver inkább elviselhető) -
Nuke1988 #32581 Még egy kérdés. Hogyan lehet orgyilkos típusú karakterrel gyorsan szintet lépni? Fő tulajdonságok: Blade, light armor, Sneak, Security, athletics, acrobatics asszem ezeket adtam meg. mondjuk athleticsnél sejtem. -
Nuke1988 #32580 Hi! Egy gyors kérdésem lenn. A kiegben az őrök páncélját meg lehet szerezni vagy van olyan mod ami ezt lehetővé tesszi? Csak mert eddig ezek néztek ki a legjobban. -
#32579 Nem is tudom lehet-e drain healt-ot enchantba rakni (elképzelhető), a demage healt sokkal hatásosabb sebzés, de nem méreg.
A burden valóban teher, de mérgezésként hat.
Nem biztos, hogy jó válaszás mérgezett fegyvet enchantolni, alchemy-vel rengeteg mérget lehet gyártani, amit csak egyszerűen a fegyverre kell kenni, ha méregre érzékeny az ellen (ogre).
Az élőholtak többsége immunis a mérgekre, azok ellen felesleges a mérgezett fegyver.
Tűz, vagy villám enchant+ alakalmanként méreg...
Az Oblivion HQ nagyon hasznos portál, de sajnost talán az éppen ott olvasott végigjátszás hatására sokan esnek abba a hibába, hogy az Azura Start odaadják Martinnak, pedig ő beéri bármelyik deadráktól származó ereklyével - az Azura Star és a Skeleton Key minden kalandornak hasznos, a többi közül bármelyiket oda lehet adni Martinnak (pl valamelyik mágusbotot, úgyse sok hasznuk van, csak a móka kedvéért érdemes esetleg kipróbálni) -
#32578 má tudom hogy lehet dodge olni, de a burden az nem a nehezítés? mert én azt hittem, ho az a drain health, vagy a woundos -
#32577 késő hallod, odaadtam. a fenébe, pedig jól jönne egy aksi :) -
#32576 thx -
#32575 A Black soul gemekbe fogható lelke mindíg Grand (legnagyobb).
Méreg - Burden.
Sajátkezűleg enchantolt fegyvereknél van egy határ, amit nem tudsz átlépni, lehetőleg mindíg Grand-kövekkel enchantolj, az a legerősebb, lootban találni fegyvereket, amikenek jóval nagyobb a töltése, illetve a Sigil kövek is erősebbek a Grand köveknél, de ezeken nem tudsz variálni, fix tulajdonságokkal bír.
Érdemes minél hamarabb megszerezni az Azura Start (és nem odaadni Martinnak!), csinálni néhány soul trap-koktékos destruction varázslatot, s a mágikus fegyverek újratöltésével nem lesz gond. -
#32574 dodge olni hogy lehet? elméletileg tudok, de eddig nem sikerült -
Nuke1988 #32573 thx
-
#32572 TES CS letoltes
TES CS wiki -
Nuke1988 #32571 Oblivionhoz mivel lehet modot csinálni mert nekem annó Morrowindhez attak 1 TES Editort de oblivionhoz nincs vagy csak nem tudok róla. Vagy esetleg le kell szedni? -
#32570 ja, a black soul gemnek több energiája van, mint a többinek? mert ami nagyon akadályozza az enchantot, az az energia, de még inkább a teherbírása.
meg néztem, ho a paralizáló bot, amit egy fehérruhás tag csinált nekem, annak 8000 energiája van!!!! ez hogy lehet? -
#32569 na jó fiúk, eldöntöttem, ho, nem fogok cheatelni, mert az tényleg elrontja. sztem alchemy t fogok tolni.
ja, és melyik varázslattal, lehet enchantban mérgezést tenni a fegyóba?
na azon kívül milyen modokat, patcheket, stb-t. érdemes leszedni? -
#32568 Ezert van a forum :) -
Nuke1988 #32567 Köszönöm és sorry hogy itt zaklatok mindenkit. Csak 2 napja van meg a game azt nem vágom még nagyon. -
haxoror #32566 A falon kívül van, ha körbejárod a várost hamar meglesz, asszem a Talos Plaza kapuján ha kimész és jobbra kanyarodsz akkor hamar megtalálhatod. -
#32565 Járkálj a fal körül, és megtalálod.
Asszem amint kilépsz a városból a főkapun, jobbra kell elindulni, az istálló után van, közvetlen a fal tövében álldogál. -
Nuke1988 #32564 Nem tudjátok hogy a Potion of Lycanthropy-t hol lehet beszerezni? Mert azt olvastam hogy vmi Shady Sam-et keressek közel az "Imperial City walls" de nem rég van meg a játék és nemtom hogy ez 1 konkrét hely vagy járkálja az imperial city falai körül? -
#32563 Vámpírvadászat: általában Temple District-ben sétálva kapod az Order of Virtuous Blood küldetést, s, ha jól döntesz (kitalálod ki a vámpír valójában, s azt ölöd meg)a megérdemelt jutalmon túl bevesznek a vámpírvadászok közé, minden egyes vámpírhamuért 250 aranyat fizetnek.
Nem jelöli a játék a küldetést, észben kell tartani, vámpírhamut nem kell bekeverni a lütyikbe, inkább itt eladni
Jó bevételi forrás a vámpírvadászat, de szerintem az alchemy-nél nem hoz több pénzt, bár kétségtelenül izgalmasabb (a vámpíroknál lootban is jó cuccok vannak)
A vámpírharapásra érdemes odafigyelni, ha nem akarsz élőholttá válni - visszagondolva, nem is találkoztam eddig khajit-vámpírral
(Nem játszom ogame-mel) -
zsilike #32562 küldibe kapod valakitöl! -
#32561 vámpírra hogy lehet pénzért vadászni? -
#32560 ja, alchemy re én es gondoltam. egybként khajiit vok
te fantusz, te játszol ogame mel? me ha ott benn vagy a WW klánban, akkor sztem én ismerlek -
haxoror #32559 Én inkább a vámpírvadászatot használom korai pénzszerzésnek, 250 arany minden vámpírért szinttől függetlenül -
Nuke1988 #32558 Köszi. -
#32557 Alchemy-vel lehet a legkönyebben pénzhez jutni csalás nélkül. (persze, ha beraktad majorba nem tudod korlátlanul használni a játék elején, 100-as skill után mindegy)
Rengeteg dudvát be lehet gyűjteni, de még a fogadókban, boltokban megvásárolt alapanyagokból is érdemes potionokat gyártani, ha kell a sok pénz...
A játék időigényes, de csalással meg nem játék... -
zsilike #32556 felgyurom magam arénában kicsit'dark elf 47es karim van,elég zord,Necromorto néven fut.