The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Deer
Sõt, ómagyarul lúdvérc.
Amúgy az a jó ebben a játékban ill. a Morrowindben hogy nagyon szerepjátékos hangulata van, kitalálsz egy karaktert és megpróbálod kijátszani. Én pl. indítottam egy abszolút mágust, aki a mágus céhbe lépett be. Csak hogy elõtte a Dark Brotherhood is felkereste és a karim úgy érezte nincs ahhoz alkupozícióban, hogy nemet mondjon. 😊 Így közben tagja lett annak a céhnek is, amit amúgy messzire el akart kerülni...

Carmang
Magyarul: lidérc

BlackShadow

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

watto
nincs olyan mod ami lándzsát rak a játékba????

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

koschwarz
majd ha találkozol velük, rájössz, hogy milyen igazunk is van <#nevetes1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

watto
lol
már világos XD
egy lebegõ sárga fényõ izé...XD

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

sárga!
keress SÁRGÁT!!! <#idiota>

koschwarz
ez egy ilyen...izé...egy lebegõ fény...izé<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

watto
én is így jártam és én se tom mi a gond😛
de én eddig csak a a vértet meg a sisakot szereztem meg....

watto
mik azok a Will-o-the-wisp ek????

MerlinW
oblivion mod manager(OBMM)-rel köll. Guglival megtalálod. Vagy tessources.net, vagy planetelderscrolls.gamespy.com

[merlinw.org]

hy hoyg lehet omodos dolgokat felrakni én csak a behuzom az esp fájlt meg a datába a képeket azt beixülöm a kockát azt kész félét ismerem
Ez a jó hozzáállás. Egyébként mezei fps-ként is király lenne.. Gondoljunk csak bele, futunk lenn a sikátorban az zombik kozott egy tûz enchantolt daedric íjjal, amihez mellesleg 100-as a szakértlemünk. Persze ez nem azt jelenti h végigcsinálnám így a játékot, csak néha-néha kell egy kis akció.

ollie
"Ez egy szerepjáték kéremszépen nem akciójáték."

Na ja, ez csak a játékos játékstílusán múlik. Lehet akár hagyományos FPS-ként is hozzáállni, de akkor nincs sok élvezet benne.

MerlinW
Pedig jó kis küldetés az. Nekem nagyon bejött hogy nem csak kalandozós küldetés, hanem olyan amin érzed, hogy valóban a saját életed múlik😊

Élveztem nagyon, nappal kerestem egy kuckót, éjszaka nekivágtam a gyûjtögetésnek, táplálkozásnak😊, majd jóvámpír módjára pirkadatkor újból beburkoloztam a sötétbe.

Ez egy szerepjáték kéremszépen nem akciójáték.

[merlinw.org]

ollie
Én 11. szinten is találkoztam velük.

Ioles
Azt nemtom

watto
mi a kódja? XD
az a szar hogy pont a kinghts
pf nine közepén vok és nincs türelmem
küldetéseket csinálni hogy ne lgye vámír...
😛😛😛

Ioles
Ok, kösz!

Watto: Ha még nem vagy 3 napja vámpír akkor elmész bármelyik templomba, katt az oltárra és megtisztulsz, ha viszont több mint 3 napja vagy vámpír akkor arra van egy küldi, amikor egy öregasszonynak meg kell csinélni egy küldit és odaadja az ellenszert, vagy kóddal beírod

Casper007
Menj el egy templomba, ahol megáldanak.

Hello World!

watto
a picsba!!!!!!!
vámpír lettem :@
hogy dögölnének meg azok a
rettkes vérszívók!!!!!😛
nincs vmi mod ami visszaváltoztat
emberré???

wedge31
Rákantintasz a Oblivion HQ bannere és ott a daedra szentélyek leírásnál mindent megtalálsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ioles
Azt tudom de hol lehet a többit megszerezni?

wedge31
Bármelyiket elfogadja.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ioles
Sziasztok!
Az Azura's Star helyett milyen ereklyét fogad el Martin, és honnan lehet szerezni?

Carmang
Nem közvetlenül az oltárnál jelenik meg, hanem csatangolj el a környéken és majd találsz.
Én kb. 50 méterre az oltártól találtam egyet. De hogy az direkt ezért volt-e odarakva azt nem tudom. Mert kell is egy bizonyos szint (emlékeim szerint kb 15), hogy egyáltalán wisp-el találkozz (mint szintedhez igazított ellenfél).

Nekem sehogyse akarnak elõjönni azok a Will-o-the-wisp ek. 1 órákat várok a szobornál, de nem jönnek (este is néztem). Ha valaki tudja, hogy pontosan mikor jönnek elõ és hogy pontosan hol azok írják le pls!
A Knights of The Nine küldetéssorozatban megszereztem a pajzsot, páncélt, sapit, kesztyût, cipõt és mennék a buzogyányért. odakerülök a csillagos részhez ahol a másik oldalon ott a buzogány. a cípõt kéne felvenni ugye, hogy átmehessek érte, de nem engedi, hogy felvegyem. Vmi olyasmit ír hogy járjam végig megint a pilgrim"s way t az istenek kegyéért. voltam megint mind a 9 oltárnál, de nem találtam és nem is kaptam semmit. Mit tegyek hogy viselhesem a dolhokat?
Marcinko
Köszönöm.

Disease of Vapor vagy mi a szösz.

Probléma megoldva. Még 1x kösz.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Háát....Ma nem tul aktív az oldal<#circling>
kell a modhoz még 1.2.02xx patch is
innen😊de kell hozzá regisztrálni asszem
http://www.obliviet.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=18
Ha belinkeled h honnan szedted le, én megnézem.

Szerintem bekaptál egy olyan csúnya átkot amitõl megáll a mana regenerálódás.Templomban lejön rólad😊
én tudom
Marcinko
? és
Elõre is köszi.

Ez lemaradt 😊

Marcinko
SZEVASZTOK !

SEGÍTSETEK ! Megcsináltam a "Megszabadítás vagy megsemmisítés? (Liberation or Apprehension?) " küldit és amióta kijöttem nem tölt vissza a manám, pedig elõtte töltött.

Visszaolvastam és kerestem a fórumban de nem találtam a választ ! Valaki tudja a megfejtést.

Ja és megvan valakinek az az új mod hogy Lost Paladin of Divines?
Nagyon durva armort ad a játékhoz csak sajna nem birok angolul forditani perfektül és nem tudom hogy szerezzem meg😞
Ha valakinek megvan akkor pls segitsen.
Üdv all! Lenne egy hülye kérdésem:Térdre lehet ereszkedni valahogy a játékban?😄 Csomó képet látok ahol tédel az emberke ,kardját a földbe szúrva.Ilyet lehet a game-be is vagy csak a képeken van?
Ioles
Nekem E betûre van állítva a használat, de közben már megcsináltam csak át kellett váltani arra a küldire 😊

Alwares
F-et nyomj ;-) Én is most csináltam, egyébként bármikor éjszaka mûködik...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Alwares
Nektek is rohadt lassan jönnek le a dolgok a http://www.tessource.net-rõl? Én örülök ha egy 3 MB-s cucc lejön egy óra alatt...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Casper007
Na, megyek is, megnézem. 😄

Hello World!

A save mappa a dokumentumok/my games/oblivionban van.

ha ujra kell rakni hol van a save mappa?(bocs a ketttöért)
Hy van egy gondom kiakarok probálni egy két módot ma el is kezdtem volna de van egy gondm az oblivionlaunchernél kifehéredett minden pl uninstall play stb mi lehet a gond itt van egy kép:
http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/felvetel11178548994.gif
Menj az Imperial City, Market District nevû város részébe, és ott keress meg egy bizonyos The Gilded Carafe nevû boltot, itt minenféle minõségû felszerelés van. Nagyon sok alkímista bolt van ezenkívül is, de én mindig ide járok. 😊 Egyébként nem csak M&P-t fogsz találni, hanem alcembicet, retort és calnicatort is (ezek mind hatás felerõsítõk, de egyenlõre nem szükségesek) .

AntiHero
Barlangokba, házakba, stb...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun