The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az a jó ebben a játékban ill. a Morrowindben hogy nagyon szerepjátékos hangulata van, kitalálsz egy karaktert és megpróbálod kijátszani. Én pl. indítottam egy abszolút mágust, aki a mágus céhbe lépett be. Csak hogy elõtte a Dark Brotherhood is felkereste és a karim úgy érezte nincs ahhoz alkupozícióban, hogy nemet mondjon. 😊 Így közben tagja lett annak a céhnek is, amit amúgy messzire el akart kerülni...
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
keress SÁRGÁT!!! <#idiota>#idiota>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
de én eddig csak a a vértet meg a sisakot szereztem meg....
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
[merlinw.org]
Na ja, ez csak a játékos játékstílusán múlik. Lehet akár hagyományos FPS-ként is hozzáállni, de akkor nincs sok élvezet benne.
Élveztem nagyon, nappal kerestem egy kuckót, éjszaka nekivágtam a gyûjtögetésnek, táplálkozásnak😊, majd jóvámpír módjára pirkadatkor újból beburkoloztam a sötétbe.
Ez egy szerepjáték kéremszépen nem akciójáték.
[merlinw.org]
az a szar hogy pont a kinghts
pf nine közepén vok és nincs türelmem
küldetéseket csinálni hogy ne lgye vámír...
😛😛😛
Watto: Ha még nem vagy 3 napja vámpír akkor elmész bármelyik templomba, katt az oltárra és megtisztulsz, ha viszont több mint 3 napja vagy vámpír akkor arra van egy küldi, amikor egy öregasszonynak meg kell csinélni egy küldit és odaadja az ellenszert, vagy kóddal beírod
vámpír lettem :@
hogy dögölnének meg azok a
rettkes vérszívók!!!!!😛
nincs vmi mod ami visszaváltoztat
emberré???
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én kb. 50 méterre az oltártól találtam egyet. De hogy az direkt ezért volt-e odarakva azt nem tudom. Mert kell is egy bizonyos szint (emlékeim szerint kb 15), hogy egyáltalán wisp-el találkozz (mint szintedhez igazított ellenfél).
Disease of Vapor vagy mi a szösz.
Probléma megoldva. Még 1x kösz.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Elõre is köszi.
Ez lemaradt 😊
SEGÍTSETEK ! Megcsináltam a "Megszabadítás vagy megsemmisítés? (Liberation or Apprehension?) " küldit és amióta kijöttem nem tölt vissza a manám, pedig elõtte töltött.
Visszaolvastam és kerestem a fórumban de nem találtam a választ ! Valaki tudja a megfejtést.
Nagyon durva armort ad a játékhoz csak sajna nem birok angolul forditani perfektül és nem tudom hogy szerezzem meg😞
Ha valakinek megvan akkor pls segitsen.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/felvetel11178548994.gif