The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megpróbáltam már az össze címemet felhozni:bajnok vagyok, én vagyok a hõs Kvachból,fighters/mages guild céhmester, de semmmit sem dijjazott a térképpel
elõször hallasz a chapel támadásáról és aprófétáról
utána odamész és amikor beszélgetsz vele egy csomó mindenrõl, akkor van egy olyan opció, ami azzal kezdõdik hogy No vagy Not, és azt kell választani.
de megpróbálhatod azt is hogy minden olyan témára rákkattintasz ami még sárga, és akkor biztos eljutsz a megfejtéshez 😊
How much can you take,before you snap?
A lényeg, hogy valami okot találj, hogy miért nem vagy alkalmas, akkor kapod meg a térképet, hogy megtisztulhass bûneidtõl.
A zarándoklat végén megjelenik egy Divine Crusader (nálam ekkor elszálltak az infamy pontok, de már nem vagyok benne biztos, hogy esetleg ez is nem valamelyik mod közremûködése miatt volt), õ küld tovább, ad tanácsot merre kezdd a keresést, a prófétával majd a monostorban találkozol késõbb...
A kulcs-momentum a Divine Crusader megjelenése.
"I'm a worthy knight"(mellette van még a többi cimem,de az nem lényeges)
erre azt válaszolja hogy megfeleleka feladatra és "nincs nekem szükségem se ember se isten segítségére, Miért pont az õ útmutatását kérném?"😛
(van lovagi címem😛)
(infami pontjaimat nem vesztettem el mikor az oltárnál imádkoztam)
mikor bizonygattam hogy én megfelelnék a feladatra akkor azmondta, hogy: igen,igen megfelelek a kitételeknek,meg egyedül is megtalálom a tárgyakat,ezért miért kérném az õ segítségét??
(pilgrimage topicot hiányolom, mert kiírta, de nem jelent meg senkinél,hogy errõl beszéljek valakivel)
2. - Ha azt bizonygatod neki, hogy alkalmas vagy a feladatra, nem foglalkozik veled, ha azt mondod, hogy alkalmatlan vagy, mert ilyen-olyan bûnök terhelik a lelkedet, akkor küld az oltárakhoz, hogy megtisztulj (összes infame pontodat elveszted)
3. - Pasz
A Knight of the Nine küldetéseket kezdtem el,de a próféta nem akar utamra bocsájtani bármirõl is beszélek vele...
kérlek segítsetek!
Elõre is köszi.
egyszerre csak egyet lehet.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Lootban találni estleg megasabb értékû, no meg többféle mágikus tulajdonsábbal bíró cuccokat, ezeket meg kell becsülni, ha használni akarod.
Spelleknél lehet koktélokat keverni, tárgyak enchantolásánál tudtommal csak egyféle tulajdonságot lehet rárakni az oltárnál, nem tudom hogy van-e valamilyen mod, ami engedi a halmozott enchantolást.
ja és még valami eszembe jutott.
lehet két tulajdonságot enchantolni egy tárgyba?
Oltárnál csak olyan mágiát vagy képes tárgyakra rakni, amit ismersz, használni tudsz (elegendõ skilled van hozzá), ilyen szempontból befolyásoló a skill.
Szivesen segítünk mindenkinek, de elõször az OBlivion HQ-n érdemes megnézni, hogy fent van-e a válasz, mert jobban mi sem tudjuk leírni.
(egy gyûrût kell visszaszerezned - megoldás az említett oldalon)
megint én vagyok
most olyan gondom van h beléptem a tolvajok céhébe(már a khajiit csajtól kapom a küldetéseket és elküldött egy argoniaihoz)
beszéltem vele de nem tom h mit kéne csinálni(nem valami perfect az angol tudásom:F.....)
ha tudtok akkor ségítsetek
dr.Hector
dr.Hector
Legalább megcsinálhatod az egyik legszórakoztatóbb küldetéssorozatot. Irány Raminus Polus, és a Cure Vampirism, vagy milyen nevû misszió.
Az én karakterem most 11. szintnél járó varázshasználó. Kikötõvárosi kalyibámba vagy 6 db cure disease pition pihen a ládában, a fene tudja honnan szedegettem össze.
Persze, mikor az elõzõ kari vámpírrá lett, egy darabot nem láttam elõtte a játékban. <#mf1>#mf1>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Vagy elmész Raminus Polushoz és teljesíted az általa adott "tisztító" questet, ami elég hosszú és bonyolult. Viszont sok pénzt kapsz ha kész.
Íme angolul
Nah abban szépen le van írva a válasz a kérdésedre.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
van egy olyan gondom h Vámpír lettem X)
és szeretnék visszaváltozni
ez hogyan lehetséges?
aki tudja az legyen szíves elárulni a dolgot 😄
elõre is köszi
dr.Hector
Meg aztán lehet rendesen meg kellene tanulni angolul és bátrabban nekiesnék mindenféle angol szöveget elolvasni. :-D
De így már világos. Köszi!
Akkor addig maradjon csak fekve, amíg nincs rá szükségem.
Viszont furcsa, hogy egyikõtök sem ismerte ezt az esetet.
He has an unfortunate tendency to fall off the bridge to Castle Skingrad and die. If this happens to you, and you need him for either the quest or to purchase the house, you can respawn him with the following command: (PC only)
player.placeatme 00028FB6
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha véletlen szükségem lenne rá, fel tudnám támasztani valami varázslattal? (Mondjuk nem igazán gyúrtam magic -ra) :-)
Õ róla van szó
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A Bruma-i templom tényleg leszedte, vagy 3at próbáltam, de nem akart összejönni. Királyság!!!
Köszi +1x
Oblivion Forewer!
Nah szóval a harc meg a másik, nem teccett nekemse feltéltenül, de az inkább "logikai" harc volt, RPG-khez, ellentétben az Oblivion hack n' slash-ével 😄 Na mind1 nekem mind2 teccik, bár MOrrowind gyorsabban felhúz, ha meghalok, de ez van. 😊
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
gyikic ---->> Webfordítás itt le tudod forditani, kb értelmes mondatod alkot, amibõl már következtethetsz, mit ír!
Változtat-e bármit a Shivering Isleban?
(hasonló a jelenség az Altronach csillag 0 mana visszatöltõdéshez, csak ott ugye ott van még az 50% absorb magicka, no meg egy elementálnak lényegesen több a tartaléka is)
A templomok oltárai sem gyógyítanak minden fertõzést, intelligencia és willpower sérülést a brumai templomban érdemes megpróbálni kezelni, vagy a Cyrodiil- szerte megtalálható szentélyeknél.
I.C.-ben nincsen templom-oltár, de a fõkaputól nem messze van egy szentély, ami sok nyavalyát meggyógyít, feltéve, ha nem vagy gonosz.
Nem is régen volt egy pici vita, hogy a Cure Disease italok gyógyítanak-e minden nyavalyát: hát nekem nem, amin egyesek csodálkoztak, az okot nem tudom, de egyes fertõzéseket csak templomban tudok leszedni a karakterrõl.
Nyomom a küldiket 1000-el, vagy 2óra game utánn, nem mentettem el, csak kiléptem, erre ma elkezdem folytatni, de egy köcsög zombi, vagy szellem, valameiktöl elkaphattam valamit, és a mana-m csak lefele megy!
Már mindent benyomtam, lötyiket is, meg varázslatokat is, de semmi.
A szerencsém is leesett 47-re, ezért fogy magátol a mana-m, vagy nemtom.
Templom, pihenés, semmi nem segit, feltöltöm lefexek, felkelek és O-án van!!! <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Megõrülök, azóta egy szintet is léptem, meg csomo mindenem fejlõdött, s nincs kedvem azt a 2-3 órányi game-t ujra végigtolni, már asse tom miket találtam, meg egyebek.
Bocse h hosszú voltam.
Sztem nagyon ott van a GAME még mindig.
Myths & Legends + Dark UI + Natural Environments + Alive Water + Harvest Flora Nekem ezek a MOD-ok jöttek be eddig! <#nyes>#nyes>
Meg Morrowindbe harcse jön be nekem Gothic 1-2-3 és Obli sokkal de sokkal jobb ebben a tekintetben számomra.
Next PC upgrade: 2022
De azért mi szeressük 😛😊
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem egy szabadon letölthetõ modról van szó, olyat meg nem mondok, hogy torrenten, sms-weben, esetleg DC-n itt-ott biztosan fent van<#mf1>#mf1>