The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
procesor:Athlon64 X2 4400+ 2,3Ghz dualcore
RAM:2GB
VGA:7600GS,256 mb
Remélem már a Hearts of Iron 2 is menni fog, az volt a másik ami ugyanezt csinálta.
Az volt nekem a gondom hogy túlságosan jóságos karaktert alakítok és eddig nem válaszhattam mást, most hogy egy picit rosszalkodtam így már megkaptam a térképet.
de egy Witcher szinkronosan vagy akár egy Fable feliratosan akkora élményt tud adni a játékosoknak,hogy képtelenség szavakban kifejezni😊
Említésképpen még egy "klasszikus"-t a KOTOR sorozatok myagyarítását is megemlíteném, tovább minden fordítónak nagyon hálásak lehetünk, amiért idõt s olykor nem kevés pénzt is rászánnak a gfordításokra
Elnézést az OFF-ért😊
ennyi az oka, van egy mod, a neve quiet feet, azzal lehet ezt orvosolni, csak akkor nem lesz patkódobogás.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
(Morrowind forditasa nem tudom mikor kezdodott, de biztos van 3-4 ev mar mogottuk. 3-4 ev alatt egy diplomat is meg lehet szerezni lassan, nem hogy egy kozepfoku angol nyelvvizsgat, amivel mar azert konnyen lehet boldogulni az Oblivion/Morrowind kapcsan. De a jatekoson mulik termeszetesen. Van aki megvarja es magyarul jatssza majd vegig, van aki elebe megy a dolgoknak, es van, akit nem erdekel, csak jatszik "vakon". Es hiaba a legszebb nyelv a magyar, hiaba tudunk olyan kifejezeseket "gyartani" magunknak, amelyet a vilag tobbi nyelven keptelenseg lenne, ha egyszer az elfogadott gamer nyelv az angol, akkor muszaj valamilyen szinten ehhez alkalmazkodni, akar tetszik nekunk, akar nem...😊)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(no offense)
Egyebkent ketsegtelen, iszonyat nagy melo ezt vegigcsinalni. Egyszerubb lenne megtanitani a nepet angolul 😊 (az ugysem art)
csak szerettem volna érzékeltetni hogy egy ilyen kaliberû játék magyarosítása az irdatlan hosszú ideig eltart míg elkészül teljesen.
Az Oblivionhoz letölthetõ egy kezdetleges magyarosítás - magyar a karaktergenerálás, a tárgyak neve, és néhány könyv is le van fordítva.
(véleményem az, hogy a részleges magyarítás nem feltétlenül elõny)
A Morrowind magyarosításáról az volt az utolsó hír, hogy készen van, tesztelik, de aztán csönd lett...
(le is lehetett tölteni egy cirka 200 megás fájlt, ami azonban jelszót kért, amit elméletileg a hivatalos tesztelõk ismerhettek csak)
Zéro angol tudással is átlátható, hogy egy-egy játék honosítása számtalan akadályba ütközhet, aminek a többsége technikai jellegû, sajnos voltak olyan játékok, amiket a legnagyobb elszántság ellenére sem sikerült magyar nyelvûre varázsolni, az Oblivionnál, Morrowindnál hatalmas a lefordítandó szöveg állomány , bízzunk benne, hogy hamarosan lesz hozzá teljes magyar nyelvû szöveg.
(Raptor néhány hete azt mondta, az alapjátékkal haladnak, a kiegészítõk fordítása egyenlõre még nem készül - várjuk az újabb híreket)
miért készült volna el elõbb a Oblivion mint a Morrowind-é😛
Isten hozott Tamrielen, jo kalandozast!
végre megvan a gépem amin el is fog futni😄
Párhuzamosan tolom majd a Witcherrel😊
Úristen mots irigyeljetek😄😄😄:😄 elérkezett ezen idõ is mikor belekóstolhatok az Oblivion felejthetetlen világába😄
egy apróság magyarítás vagy szinkron esetleg nem készült a játékhoz?
poénból pofánvágtam egy baltával amit nemrég szerettem egy utonállótól és egy nagy repülés után szépen nyekkent, aztán leporolta magát és mondta tovább a magáét😛
Ha nem válik be az, hogy a dark brotherhood küldetések után megint odamegyek hozzá és elmondom neki hogy milyen jó kisfiú voltam az elmult idõkben😄, akkor megkeresem a konzol parancsot
(a küldetések során mindíg próbáltam megszabadulni a felesleges koloncoktól, de gondolom azért normál esetben páncélban követne a lovagjelölt)
és miért ne lehetne kinyírni,annyira nem fontos õ <#mf1>#mf1>
How much can you take,before you snap?
Megölni nem lehet. Van valami megoldás, hoyg eltüntessem? A küldetést, amiben szerepelt már teljesítettemm. <#idiota>#idiota><#gun>#gun><#ticking>#ticking><#violent>#violent>
Asszem 2-3 karakterrel jartam vegig a KotN sztorijat, de mindig sikerult elsore. Reszemrol lovesem sincs, mi lehet a gond.
(még bent a templomban is körül néztem)
bakker Hrisskar, ne azt bizonygasd hogy mekkora hõs vagy. azt hiszem amikor azt kérdezi: "are you a worthy knight"
akkor ott kell lenni egy olyannak hogy "No, I am not" vagy valami hasonló,de talán ez az utolsó is a sorban
Egy murderernek nem ad térképet, csak a Listenernek?
túl tiszta életet éltem:p
asszem megpróbálkozom a tovább vinni a Dark Brotherhood-ot az talán jobban dijazza😛
#32696: kerestem és találtam is de nem frissült
Keress egy oltárt, próbáld ki frissül-e a quest.
Megcsináltam már néhány karival ezt a küldetéssorozatot, amíg azt bizonygattam, hogy micsoda szentéletû arch-mages, lovag, gulidmester vagyok helyeslõen bólogatott a próféta, de, ha azt találtam mondani pl., hogy alkalmatlan vagyok a feladatra, mert én vagyok Gray Fox rögtön a kezembe nyomott egy térképet.
A zarándoklat végén a Divine Crusader-tõl kapod a további utasítást.