The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ez az áldás már nagyon régóta megvan.. meglehet újra szerezni ?
Megálltál valamelyik Szentélynél imádkozni, ahol kaptál fortifyt, idõre szóló varázslat, nem a börtön miatt veszett el.
A Szentélyeknél imádkozva lehet ismét felvenni, kb 3 percig hatnak.
A Szentélyeknél imádkozva lehet ismét felvenni, kb 3 percig hatnak.
A skooma is csak egy lötyi, bizonyos tulajdonságokat erõsít, másokat leront - azért mert a khajitok nagy része drogozik neked nem kötelezõ.
Nem kell Martinnak odaadni, vagy eladni az Azura Start, akkor nincsen gond a lélekkövek hiánya miatt, de különben Oblivionban, nekromantáknál, dungeonokban lehet találni elég sokat, az üzletek kínálata szintlépések után frissül, amibe a modok is belejátszhatnak.
129-es infamy-val ne csodálkozz, ha a Kilencek elküldenek melegebb éghajlatokra, de a Prófétában bízhatsz (Knight of the Nine)
Nem kell Martinnak odaadni, vagy eladni az Azura Start, akkor nincsen gond a lélekkövek hiánya miatt, de különben Oblivionban, nekromantáknál, dungeonokban lehet találni elég sokat, az üzletek kínálata szintlépések után frissül, amibe a modok is belejátszhatnak.
129-es infamy-val ne csodálkozz, ha a Kilencek elküldenek melegebb éghajlatokra, de a Prófétában bízhatsz (Knight of the Nine)
Ha ráviszed az egeret a Fortify szövegekre a listában akkor kiírja hogy pontosan mitõl vannak.
Az egy áldás lesz amit egy wayshrine-nál szedtél össze, csak egy ideig tartanak, a hatásuk elmúlik idõvel.
hú itt még az én tudományom is megáll!
kéne még 1 kis segitsaég!
van 1 küldetés amikor joundral csak akkor beszél ha én is börtönbe juttatom magam.. ezzel nincs is semmi baj
de elõtte nézzétek meg ezt a képet a jobb felsõ sarokba van alapból 2 ilyen tulajdonság itt a kép A börtönbõl kiszabadulva ez eltünik.. hogy tudom újra elõszedni ?
A cuccaimat visszavettem, és akkor se jött elõ
van 1 küldetés amikor joundral csak akkor beszél ha én is börtönbe juttatom magam.. ezzel nincs is semmi baj
de elõtte nézzétek meg ezt a képet a jobb felsõ sarokba van alapból 2 ilyen tulajdonság itt a kép A börtönbõl kiszabadulva ez eltünik.. hogy tudom újra elõszedni ?
A cuccaimat visszavettem, és akkor se jött elõ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
például shady sam-nél, aki imp. city falai mellett, a városon kívül található meg
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
hello!valaki megmondaná honnan szerezhetnék Skoomat elõre is kössz!(azon a bravili házon kívül)
egy régi elmaradt küldim van anvilba kastélyba orrin adta
hogy menjek icbe és ott várjak egy üzenetre... de hiába várok ott napokat sehol sem jön senki aki üzenetet adna át
itt a küldi aki tudja mit hogyan az légyszi irja le
itt a küldi help!
hogy menjek icbe és ott várjak egy üzenetre... de hiába várok ott napokat sehol sem jön senki aki üzenetet adna át
itt a küldi aki tudja mit hogyan az légyszi irja le
itt a küldi help!
hello!azt szeretném kérdezni hogy honnan szerezhetnék Skoomat?(azon a Bravili házon kívül)elõre is kösz!
az infamy-nek/fame-nek van határa? az istenek a kápolnákban megbocsátanak? mert 129es infamy-nél elmennék gyónni XD
lélekköveket hol szerezhetek? mert elhasználtam már vagy 100at. úgyértem frissül a boltok kínálata?
a skooma mire jó? khajiit vok, szóval elméletileg naon komálom
lélekköveket hol szerezhetek? mert elhasználtam már vagy 100at. úgyértem frissül a boltok kínálata?
a skooma mire jó? khajiit vok, szóval elméletileg naon komálom
Nézd meg, hogy a cuccai között ott vannak-e a kastély felszerlési tárgyait tartalmazó dokumentumok. (amikor mindet megvetted, akkor ad még egy infot)
Battlehorn Castle.
Valakinek fordult elõ olyasmi, hogy amikor ment Nilphas Omellian -hoz, s akkor nem kérte a szolgálatait, késõbb már nem ajánlotta fel?
Késõbb tértem vissza hozzá, fáradtan, hosszú lovaglás után. Gondoltam most már van elég anyagi keretem ahhoz, hogy felújítassam a kastélyt. De hiába állok le vele beszélgetni, csak a szokásos Rumors és társai választhatóak. A kastélyról már nem esik szó. :-(
Valakinek fordult elõ olyasmi, hogy amikor ment Nilphas Omellian -hoz, s akkor nem kérte a szolgálatait, késõbb már nem ajánlotta fel?
Késõbb tértem vissza hozzá, fáradtan, hosszú lovaglás után. Gondoltam most már van elég anyagi keretem ahhoz, hogy felújítassam a kastélyt. De hiába állok le vele beszélgetni, csak a szokásos Rumors és társai választhatóak. A kastélyról már nem esik szó. :-(
mondjuk a game of the year editiont már potom pénzért meg lehet kapni. ha van játék ami megérdemli, hogy eredetiben legyen meg, akkor ez az, kétség nem fér hozzá.
7k-ért benne van az alap, a shivering és a knights (igaz, ez utóbbiból csak maga a lovagos küldetés-sorozat, a letölthetõk egyéb dolgok nem).
7k-ért benne van az alap, a shivering és a knights (igaz, ez utóbbiból csak maga a lovagos küldetés-sorozat, a letölthetõk egyéb dolgok nem).
Elõtte se kell crack, az a szép benne <#wink>#wink>
mé ne lehetne?
Ezt én is tapasztaltam. Sztem azért van mert nem eredeti a játék, úgyhogy beletörõdtem
How much can you take,before you snap?
Ez talán segít..
<#taps>#taps>
<#taps>#taps>
érdekes, sosem hallottam ilyenrõl. próbáld ki az unofficial patch-eket.
van az alap játékhoz is, de van a hivatalos kiegekhez (kotn, shivering) is külön
van az alap játékhoz is, de van a hivatalos kiegekhez (kotn, shivering) is külön
nemtom mi van a játékkal de 1-2 ikon az invetoryban el van mosódva! pl gray fox sapi-jaának az ikonja, knights of the nine-ból meg a térkép ami a zarándoklat útvonalát tartalmazza és a "klubbtagságoknál" is a knights of the nine ikonja el van mosódva! mitõl? nem tudja valaki?
[ez a @#&!+÷ admin nem hajlandó megnyitni még mindig a battlefield2 topicot?<#ticking>#ticking>}
Ezzel a kutyával mit lehet csinálni( azon kivül hogy feltûzöm a Dawnfangra és megsütöm nyilt lángon), parancsolni nem tudok neki hogy maradjon ott ahol van ezért mindenhova követ és kárlenne érte ha egy büdös lény csak úgy lecsapná

Jaja.
Elmented a deadra-kö felvétele elött és ha nem tetszik a kavics, csak nyomsz egy load-ot! 😄
És már másik követ fog adni!
De azt ISMERITEK hogy a felvételkor rácuppansz a SPACE- gombra (felvétel) és leütöd ahányszor csak tod, van olyan h 3 /három/ sigil követ is ad!!!
Püföljétek ezerrel a felvételkor a space-t, csak ne verjétek szét a billentyüzetet!!!<#nyes>#nyes>
Oblivion Forewa
Elmented a deadra-kö felvétele elött és ha nem tetszik a kavics, csak nyomsz egy load-ot! 😄
És már másik követ fog adni!
De azt ISMERITEK hogy a felvételkor rácuppansz a SPACE- gombra (felvétel) és leütöd ahányszor csak tod, van olyan h 3 /három/ sigil követ is ad!!!
Püföljétek ezerrel a felvételkor a space-t, csak ne verjétek szét a billentyüzetet!!!<#nyes>#nyes>
Oblivion Forewa
ok thx
A KotN-hoz tartozik, nincs önálló quest
vettem egy házat berendeztem de nem tom hogyan lehet mozgatni a tárgyakat! pls help valaki
A Daedra szentélyeknél kapott küldetések jutalma egy-egy egyedi mágikus tárgy. A lootban talált tárgyak tulajdonsági változhatnak, ha visszatöltöd a játékot (így lehet a Sigil köveket is cserélgetni).
Mod: Lost Paladins of the Divines.
Daedric minõségû páncélok (heavy és light), két kard (az egyik lángol) szerezhetõk meg.
Mod: Lost Paladins of the Divines.
Daedric minõségû páncélok (heavy és light), két kard (az egyik lángol) szerezhetõk meg.
aprócska, de érdekes. nem az a menj ide, hozd el azt, bár hál isten oblivionban amúgy sincs ilyenekbõl sok.
heppi börszdéj! <#wave>#wave>
Két aprócska küldetés, lesznek majd késõbb hosszabbak érdekesebbek is<#wink>#wink>
Nálam a Mehrunes Razor (Knight of the Neine-vel kerül a játékba)a kedvenc, a leghosszabb küldetés a legnagyobb dungeonban, annyi a loot, hogy még 100-as erõvel, 100-as Alternation skillel (+250kg cucc) sem bírod kihozni.
20-as szint alatt vétek odamenni, bár nem tilos...
Nálam a Mehrunes Razor (Knight of the Neine-vel kerül a játékba)a kedvenc, a leghosszabb küldetés a legnagyobb dungeonban, annyi a loot, hogy még 100-as erõvel, 100-as Alternation skillel (+250kg cucc) sem bírod kihozni.
20-as szint alatt vétek odamenni, bár nem tilos...
Ha már témánál vagyunk engem az alábbi pletykához tartozó küldetés érdekelne, oda-vissza bejártam az utat de nem találtam semmit 😞

Gondolom a hardcore oblivionosoknak nem mondok újat, de hátha valaki nem ismeri még ezt a két küldetést:
Érdemes Cheydonhhilban, vagy hol pletykákat hallgatni, mert van egy eltûnt festõs quest, aminek folyamán belemászunk mi is egy képbe. jópofa, minden festve van.
A másikat bravilban mondta a csapos, hogy a mágus céhbõl valami kai-keenek kell segítség, mert eltûnt a haverja. aztán kiderül, hogy csak a saját álmában tûnt el, így utána kell mennünk. mármint az álmába. ez az eddig kedvencem.
Érdemes Cheydonhhilban, vagy hol pletykákat hallgatni, mert van egy eltûnt festõs quest, aminek folyamán belemászunk mi is egy képbe. jópofa, minden festve van.
A másikat bravilban mondta a csapos, hogy a mágus céhbõl valami kai-keenek kell segítség, mert eltûnt a haverja. aztán kiderül, hogy csak a saját álmában tûnt el, így utána kell mennünk. mármint az álmába. ez az eddig kedvencem.
az a lockpick, ami soha nem törik el az a Skeleton Key, és az vmelyik daedra shrine-nál (nagy szobrok, elöttük pár ürge) lévõ küldetés után kapod.
oblivionban jó cuccosokat lehet összeszedni (the punished/fleshy pod-nyami) de ha te enchantolsz, az is jó lehet
égõ kardot, futófényes páncélt még csak mod-ban láttam
nézz fel az Oblivion HQ ra naon sok jó info van ott
oblivionban jó cuccosokat lehet összeszedni (the punished/fleshy pod-nyami) de ha te enchantolsz, az is jó lehet
égõ kardot, futófényes páncélt még csak mod-ban láttam
nézz fel az Oblivion HQ ra naon sok jó info van ott
két kérdés:
A játékban mere van ilyen egyedi cuccok? még nagyon régen olvastam, hogy valaki talált bone lockpicket, emi soha nem törik el. Én találtam most egy olyan gyûrût, amitõl 20%-ban láthatatlan vagyok. Ezek mindig ugyanott vannak, vagy változó?
Vannak "még mágikusabb" tárgyak a játékban? Olyasmire gondolok, amin látszik is, hogy az. tehát mondjuk tûz kard, vagy valami látványos. mer eddig max az volt, hogy kis aurám lett, de az nekem nem elég😄
Elõre is köszi.
A játékban mere van ilyen egyedi cuccok? még nagyon régen olvastam, hogy valaki talált bone lockpicket, emi soha nem törik el. Én találtam most egy olyan gyûrût, amitõl 20%-ban láthatatlan vagyok. Ezek mindig ugyanott vannak, vagy változó?
Vannak "még mágikusabb" tárgyak a játékban? Olyasmire gondolok, amin látszik is, hogy az. tehát mondjuk tûz kard, vagy valami látványos. mer eddig max az volt, hogy kis aurám lett, de az nekem nem elég😄
Elõre is köszi.
nyomd meg az f4-et
jó gém😊)))
csak valahogy nehéz, vagy nem tudom😛
de el veszek nagyon könnyedén😛
Graf maxon van kivéve élsimitás^^
1280*1024 minden felrántva... és így sem csúnya gém csak sokszor olyna mintha festve lenne a táj, de nagyon klassz😛
harcos jegyben egyedi stílusban(kalandozó) imperial fajjal kezdtem a gémet😊
A naplót vagy küldetés térképet hol lehet megtalálni?? mert azért ha küldk bejegyzését térképre lehetne nyomatni , akkor eltalálnék még az adott helyre is😊
köszi elõre is
csak valahogy nehéz, vagy nem tudom😛
de el veszek nagyon könnyedén😛
Graf maxon van kivéve élsimitás^^
1280*1024 minden felrántva... és így sem csúnya gém csak sokszor olyna mintha festve lenne a táj, de nagyon klassz😛
harcos jegyben egyedi stílusban(kalandozó) imperial fajjal kezdtem a gémet😊
A naplót vagy küldetés térképet hol lehet megtalálni?? mert azért ha küldk bejegyzését térképre lehetne nyomatni , akkor eltalálnék még az adott helyre is😊
köszi elõre is
Nézd meg a videon, hogy esetleg valami mod lenne-e, nem tudok ilyen modról, de ha létezik irreálissá teszi a játékot.
A Sigil kövekkel annyi a megengedett csalás, hogy miután megnézted, hogy mit kaptál, s nem tetszik kérsz másikat, de csoportosan echantolni vele... - már a gondolat is durva<#nyes>#nyes>
A Sigil kövekkel annyi a megengedett csalás, hogy miután megnézted, hogy mit kaptál, s nem tetszik kérsz másikat, de csoportosan echantolni vele... - már a gondolat is durva<#nyes>#nyes>