The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rayman12
nem szoltam minden ok

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

rayman12
valami baja van me mindig aszt írja hogy missing object id pedig én pontosan irom be

rayman12
nah végre valami

Csacsi
Még mindig nem tudsz helyesen írni. És normális mondatban kérdezni. De lásd, hogy milyen rendes vagyok.

Itt találsz megoldást a parancssor használatához.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

koschwarz
ezt értem: tolvajok céhéhez bonyolult módon lehet csatlakozni, amit el sem kezdek magyarázni, mert biztos hogy utána még lesz 1000 kérdésed.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

rayman12
és amugy melesleg hogyan lehet csatlakozni a tolvajok céhéhez

rayman12
tod van 1 ojan parancs hogy player.placeatme.ezel képes leszek ujj tárgyakat,npc ket létrehozni.a parancs mögé bekel írni az id-jét anak a bizonyosnak csakhogy ez nekem nem mükszik.

rayman12
nem hiszem el hogy nem tod értelemezni.nem is tom má miota szeretném tudni aszt a rohadt választ mé kell leszolni? inkább válaszolj plz

Csacsi
Szerintem inkább csak az a baj Veled, és a hozzászólásaiddal. Hogy se nem értelmesek, se nem helyesek nyelvtanilag.

Próbálj szépen megfogalmazni egy kérdést. Olvasd át, és ha jó, akkor küld csak el. Azért, mert ez "csak" egy fórum, attól még lehet normálisan is nyilatkozni, kérdezni, válaszolni, beszélgetni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

rayman12
mi eben az érthetetleen talán a player.placeatme??? ha ez ako elmondom hogy ez az ujj dolgok létrehozása én 1 kutyát szeretnék létrehozzni csak nem megy me nem tom mit kell az id elé és mögé irni me simán nemüködik.

koschwarz
amint egy értelmes, helyes mondatot leírsz, válaszolok.<#szomoru2>

rayman12
plz mondja má meg valaki hogy hogy használjam a player.placeatme-t me má rohatdtul kiváncsi vagyok.

rayman12
bocs má kérdezbi se lehet vagy mi amugy má kijátszotam a rayman 3 at te állat és nem csak ugrálni kell.

Fantusz
Az a szép ebben a játékban, hogy mindenki megtalálhatja a neki tetszõ utat, de a többi lehetõség sincsen zárva elõtte.
Vannak, akiknek a tolvaj-bérgyilkos osonós technika tetszik, mások erõbõl szeretnek hentelni, és vannak a mágiáért rajongók - az Oblivionban mindezeket szabadon lehet kombinálni is...

500 körüli manával már a legköltségesebb varázslatok is elcastolhatók, fölösleges elvenni a többi enchanttól a helyet a mana miatt.
Az eltúlzott spellek legtöbbször csak fölösleges zabálják a manát, a hármas kombináviós pusztító varázslatok (fire+shock+frost) valamelyik összetevõjére sokszor immunis az ellenfél, no meg minek egy varázslatba belezsúfolni a halálos adag sokszorosát.
Vannak persze helyzetek, amikor jobb biztosra menni, pl 1 sec paralyse nagyon hatékonyan töri meg az ellenfél lendületét, de a vámpírok immunisak, s egy elhúzódó közelharcban mindíg ott a megfertõzõdés veszélye - no ilyenkor mehet a pokoltûz (tûz elleni gyengeség is jár a vámpírsághoz)

Restoration hasznos skill, de valójában csak 50-es érték fölött hatékony.

Köszi szépen a segítséget, tényleg jó ez az oldal, de a csalásokat nem szeretem, elveszi a játékélményt. Sikerült így kiiktatni a 2 küldetést ami már amúgy is kész volt.

Unatkoztam, kicsit számolgattam, hogy mekkora a maximális mana amit el lehet érni a játékban, egész barátságos érték jött ki. Olyan 700 körüli Magicka értéket lehet összehozni ha arra gyúr az ember. Azzal már elég komoly varázslatokat lehet ellõni 😄

Most ezzel megyek, ha nincs kedvem kardozgatni, ill szorult helyzetben:
Minor Cast of the Arch Mage (saját készítés 😄 ) 151 magicka
Fire damage 50 pts in 10 ft for 1 sec on target
Frost damage 50 pts in 10 ft for 1 sec on target
Shock damage 50 pts in 10 ft for 1 sec on target

És mellette van egy ilyen is:
Minor Deadly Touch of the Elements (saját készítés 😄 ) 163 magicka
Fire damage 100 pts for 1 sec on touch
Frost damage 100 pts for 1 sec on touch
Shock damage 100 pts for 1 sec on touch

Ha pedig szorult helyzetben vagyok és kevés a hp-m és elfáradtam:
Self Restoration (saját készítés 😄 ) 160 magicka
Restore Health 50 pts for 3 secs on self
Restore Fatigue 50 pts for 12 secs on self

A legtöbb végigjátszásban és tanácsoknál óva intik az embert a healing varázslatoktól és restoration-tól "egy strong healing potion 50-et gyógyít, ez manából kb. 150" (ezt szerintem megcáfoltam 😄 ) Szerintem sokkal többet ér mint a potionok. Én rágyúrtam a restoration-ra és willpower-re így pár másodperc után újra el tudom lõni a varázst, így szinte halhatatlan vagyok 😄

9. szintû vagyok, ezekkel bárkit leterítek pillanatok alatt, de jobban szeretek karddal menni, sokkal élvezetesebb 😄

Köszi meglesem.

koschwarz
ja bocs, zoomolni nem lehet vele, de az installáláskor be lehet állítani a térkép nagyságot.

koschwarz
BTmod. alap mod, szerintem. nem csak a térképet lehet ÁLLÍTANI, hanem az egész inventory-t és a HUD-ot sokkal használhatóbbá teszi.

innen...

koschwarz
...mondjuk a rayman-nel,abban csak ugrálni kell platformokon...

<#nezze><#szomoru2><#eplus2>

Létezik olyan mod amivel a játék térképét növeli meg, esetleg ami még zoomolni is tud?

szerintem ez a játék nem neked való, játssz inkább valami egyszerûbbel

How much can you take,before you snap?

rayman12
rohat jo ez az oldal csak 1 mukot se értek inkább mond el te

akkor ezek szerint még nem ismered:
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion😮blivion
itt megtalálhatsz minden játékkal kapcsolatos dolgot
ha valami nem megy írj nyugodtan

adios
-.-"

rayman12
jah meg + meg akarom veni a brumai házat de nem tudom hogy kitöl lehet meg hogy mere találom mármint akitöl meglehet veni

rayman12
hogy kell használni a palayer.placeatme-t.aszt tudom hogy mögé bekel írni az id-t de ugyse jo.valami zárojelet kell odarakni vagy mi?

koschwarz
ha leírod nyelvtanilag helyesen a kérdésedet, akkor válaszolunk.

köszi, ettõl féltem...😊
Fantusz
Fegyvert, páncélt, ruhát csak egy-egy tulajdonsággal tudsz felruházni, lootban lehet találni többszörösen enchantolt cuccokat.
Varázslatokat viszont lehet tetszés szerint variálni, ha egyébként képes vagy az használni (pl a fire demage+paralyse varázslathoz szükséges az illusion jártasság is)

rayman12
baker hogy kell használni a player.placeatme t aszt tom hogy utána bakel irni az idét de azt hogyan csak ugy simán vagy valami zárojel vagy mi?

Az oltárnál te is tudsz többkomponensû spelleket csinálni.

Pontosan, az elsõ ütés weakness-e csak a második ütés damage-ét fogja erõsíteni.

Hogy lehet többszörösen enchantolt cuccokat csinálni??
Én eddig amikor nézegettem mit tudnék csinálni csak 1 hatást tudtam adni 1 adott cucchoz.

Ugyan ez igaz a varázslatkészítésre is, csak 1 bizonyos tulajdonságot tudok adni egy varázslathoz. Pl. fire damage x ideig x sebzéssel, de semmit mást.
Kaptam egy varázslatot amikor Wizard lettem a Mages guild-ben ami egyszerre fire, frost, ahock damage-t tartalmaz. Lehet olyat csinálni spellmaker oltárnál??

Szia, és ha fegyverbe teszem bele mindkettõt, akkor az elsõ ütésre sem érvényes a weakness? - Már abból kiindulva, amit írtál...- Illetve, ha 1 mp-ig hat minden a fegyverben, ( weakness és damage) akkor semmi értelme nincs?!?!? <#wow1> JAJAJAJAJ
tigeroo
😮OOOOO micsoda???
wow...muszáj megszereznem akkor!
A morrowind nekem eredetiben van meg, múlt hónapban vettem meg a gamestar január februári részét egy pack-ban (2000Ft-)az újságárusnál és a morrowind-et adták hozzájuk+Enclace-et

Az inventory-ból egyszerûen a shift billentyû nyomvatartásával és az adott tárgyra (almára, vázára) kattintva lehet eldobni cuccokat.

tigeroo
ezjó!mûködik, köszi, 20FPS megvan szabadban😊

de a morrowind jobban bejön (sajna aztmeg nemtudom megszerezni...!)
Hali!
Milyen paranccsal lehet kiíratni az aktuális aktív küldetés script-ét?? Már pár nappal ezelõtt írtam, hogy befagyott a script és nem tudom befejezni a küldetést, most megint belefutottam 2 ilyenbe.

Akkor Sirdond segített és megadta ezt a kódot: setstage FGC10Swamp 40
de ez arra a küldetésre vonatkozott, és nem akarom kérdezgetni minden befagyott küldetésnél, hogy milyen kóddal tudok tovább menni.

The renegade shadowscale
A dark brotherhood-ban kaptam ezt a mellékküldetést, teljesítettem is, de sajna csak az után hogy a purifikációt megcsináltam és kinyírtam mindenkit a rejtekhelyen. Szóval hiába viszem az argoniai szívét már nem tudom odaadni Teinavaana-nak mivel már rég meghalt. Még mindig aktív a küldetés pedig elvileg nem lehetne az.

A másik küldetés pedig
Caught in the hunt

Bravil városában kaptam ezt a küldetést, egy kedves hölgy megkér, hogy a férjét keressem meg mert már napok óta nem látta. Elmentem egy fogadóba, beszéltem egy ürgével, egy hajóval elhajóztam egy erõdhöz. Ott kiderült hogy embervadászatba keveredtem a csajszi férjével együtt és mi vagyunk a célpontok. Megöltem az összes vadászt, végignéztem ahogy a férjet megöli a verseny szervezõje, vár tulaja. Megöltem õt is, elvettem a kulcsát és kinyitottam az eddig fogva tartó kaput és el is mentem a szigetrõl, de a küldetés végén aktív maradt az a rész, hogy keressek valamit a fõhapinál ami segítségével meg tudok szökni a szigetrõl. Megszöktem de még mindig aktív a küldetés, ez a script is befagyott.

Elõre is köszi a segítséget

Ja és az elsõ segítségkérésem óta fejlõdtem kicsit 😄 Ezek a rangjaim:
(És mindez 7. szinten)

Knights of the White Stallion
Knight-Eraant

Thives guild
Listener

Mages Guild
Arch Mage

Fighters Guild
Master

Thieves Guild
Gray Fox

Order of the Virtuous Blood
Brother

rayman12
hogy kel eldobni valamit pl:almát meg vázát meg stb a földre

tigeroo
rendben köszi (anno 9000-el futattam azzal háát..)
azért kösz próba cseresznye :-D
amikor ati 9600am volt én oldblivionnal toltam, és úgy rémlik egész jó volt.
szerintem próbáld meg

Divatból írsz úgy mint egy retardált vagy tényleg képtelen vagy egy kibaszott mondatot hibák nélkül leírni?

Egyébként az "ö"-vel tudsz nullát írni a konzolba.

tigeroo
hali! elég régi konfigurációm van (ati 9600, 1500mhz, 768ram)

és szeretnék az oblivionnal játszani,de elég kevés az fps-em.
régebben tudtam ilyen parancsokat hogy kikapcsolni a füvet stb,
ilyen trükközõket tudnátok még mondani amivel kicsit lehet gyorsítani a játékon? esetleg az oldbliviont is rakjam fel?
rayman12
nem tudja valaki hogy hogy üsem be az id t valaminek me van bene 0 aszt meg nem üthetem be me bezárja a konzolt és a numelikusra semit nem reagál

The Protector
Akkor talán RIP-ed van.Sztem.DE az szopó mert arra az életben nem raksz te fel semmyilyen kiegészítõt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hehe...milyen crack? Nincs is az én verziómban crack...nem kellet, megy crack-eleés nélkül is, nem éppen eredeti...de nem kelelt crackelni.

100 fölött nem csökkennek tovább a költségek, legalábbis amikor én játszottam, akkor még úgy volt. Két skill van, ahol van értelme 100 fölé menni (leszámítva persze azt, hogy ha valami lecsapolja a skilledet, akkor is marad elég), mégpedig az athletics és az acrobatics.
The Protector
Próbáld meg újratenni az obliviont mert a cracked kikapcsolta a másolásvédelmet és azt ellenõrzi elõször h eredetid van-e.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

A weakness nem erõsíti a damage varázslatot ha mindkettõ ugyanabban a varázslatban van, a weakness csak a következõ varázslatot fogja erõsíteni.