The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Itt találsz megoldást a parancssor használatához.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Próbálj szépen megfogalmazni egy kérdést. Olvasd át, és ha jó, akkor küld csak el. Azért, mert ez "csak" egy fórum, attól még lehet normálisan is nyilatkozni, kérdezni, válaszolni, beszélgetni.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Vannak, akiknek a tolvaj-bérgyilkos osonós technika tetszik, mások erõbõl szeretnek hentelni, és vannak a mágiáért rajongók - az Oblivionban mindezeket szabadon lehet kombinálni is...
500 körüli manával már a legköltségesebb varázslatok is elcastolhatók, fölösleges elvenni a többi enchanttól a helyet a mana miatt.
Az eltúlzott spellek legtöbbször csak fölösleges zabálják a manát, a hármas kombináviós pusztító varázslatok (fire+shock+frost) valamelyik összetevõjére sokszor immunis az ellenfél, no meg minek egy varázslatba belezsúfolni a halálos adag sokszorosát.
Vannak persze helyzetek, amikor jobb biztosra menni, pl 1 sec paralyse nagyon hatékonyan töri meg az ellenfél lendületét, de a vámpírok immunisak, s egy elhúzódó közelharcban mindíg ott a megfertõzõdés veszélye - no ilyenkor mehet a pokoltûz (tûz elleni gyengeség is jár a vámpírsághoz)
Restoration hasznos skill, de valójában csak 50-es érték fölött hatékony.
Unatkoztam, kicsit számolgattam, hogy mekkora a maximális mana amit el lehet érni a játékban, egész barátságos érték jött ki. Olyan 700 körüli Magicka értéket lehet összehozni ha arra gyúr az ember. Azzal már elég komoly varázslatokat lehet ellõni 😄
Most ezzel megyek, ha nincs kedvem kardozgatni, ill szorult helyzetben:
Minor Cast of the Arch Mage (saját készítés 😄 ) 151 magicka
Fire damage 50 pts in 10 ft for 1 sec on target
Frost damage 50 pts in 10 ft for 1 sec on target
Shock damage 50 pts in 10 ft for 1 sec on target
És mellette van egy ilyen is:
Minor Deadly Touch of the Elements (saját készítés 😄 ) 163 magicka
Fire damage 100 pts for 1 sec on touch
Frost damage 100 pts for 1 sec on touch
Shock damage 100 pts for 1 sec on touch
Ha pedig szorult helyzetben vagyok és kevés a hp-m és elfáradtam:
Self Restoration (saját készítés 😄 ) 160 magicka
Restore Health 50 pts for 3 secs on self
Restore Fatigue 50 pts for 12 secs on self
A legtöbb végigjátszásban és tanácsoknál óva intik az embert a healing varázslatoktól és restoration-tól "egy strong healing potion 50-et gyógyít, ez manából kb. 150" (ezt szerintem megcáfoltam 😄 ) Szerintem sokkal többet ér mint a potionok. Én rágyúrtam a restoration-ra és willpower-re így pár másodperc után újra el tudom lõni a varázst, így szinte halhatatlan vagyok 😄
9. szintû vagyok, ezekkel bárkit leterítek pillanatok alatt, de jobban szeretek karddal menni, sokkal élvezetesebb 😄
innen...
<#nezze>#nezze><#szomoru2>#szomoru2><#eplus2>#eplus2>
How much can you take,before you snap?
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion😮blivion
itt megtalálhatsz minden játékkal kapcsolatos dolgot
ha valami nem megy írj nyugodtan
Varázslatokat viszont lehet tetszés szerint variálni, ha egyébként képes vagy az használni (pl a fire demage+paralyse varázslathoz szükséges az illusion jártasság is)
Én eddig amikor nézegettem mit tudnék csinálni csak 1 hatást tudtam adni 1 adott cucchoz.
Ugyan ez igaz a varázslatkészítésre is, csak 1 bizonyos tulajdonságot tudok adni egy varázslathoz. Pl. fire damage x ideig x sebzéssel, de semmit mást.
Kaptam egy varázslatot amikor Wizard lettem a Mages guild-ben ami egyszerre fire, frost, ahock damage-t tartalmaz. Lehet olyat csinálni spellmaker oltárnál??
de a morrowind jobban bejön (sajna aztmeg nemtudom megszerezni...!)
Milyen paranccsal lehet kiíratni az aktuális aktív küldetés script-ét?? Már pár nappal ezelõtt írtam, hogy befagyott a script és nem tudom befejezni a küldetést, most megint belefutottam 2 ilyenbe.
Akkor Sirdond segített és megadta ezt a kódot: setstage FGC10Swamp 40
de ez arra a küldetésre vonatkozott, és nem akarom kérdezgetni minden befagyott küldetésnél, hogy milyen kóddal tudok tovább menni.
The renegade shadowscale
A dark brotherhood-ban kaptam ezt a mellékküldetést, teljesítettem is, de sajna csak az után hogy a purifikációt megcsináltam és kinyírtam mindenkit a rejtekhelyen. Szóval hiába viszem az argoniai szívét már nem tudom odaadni Teinavaana-nak mivel már rég meghalt. Még mindig aktív a küldetés pedig elvileg nem lehetne az.
A másik küldetés pedig
Caught in the hunt
Bravil városában kaptam ezt a küldetést, egy kedves hölgy megkér, hogy a férjét keressem meg mert már napok óta nem látta. Elmentem egy fogadóba, beszéltem egy ürgével, egy hajóval elhajóztam egy erõdhöz. Ott kiderült hogy embervadászatba keveredtem a csajszi férjével együtt és mi vagyunk a célpontok. Megöltem az összes vadászt, végignéztem ahogy a férjet megöli a verseny szervezõje, vár tulaja. Megöltem õt is, elvettem a kulcsát és kinyitottam az eddig fogva tartó kaput és el is mentem a szigetrõl, de a küldetés végén aktív maradt az a rész, hogy keressek valamit a fõhapinál ami segítségével meg tudok szökni a szigetrõl. Megszöktem de még mindig aktív a küldetés, ez a script is befagyott.
Elõre is köszi a segítséget
Ja és az elsõ segítségkérésem óta fejlõdtem kicsit 😄 Ezek a rangjaim:
(És mindez 7. szinten)
Knights of the White Stallion
Knight-Eraant
Thives guild
Listener
Mages Guild
Arch Mage
Fighters Guild
Master
Thieves Guild
Gray Fox
Order of the Virtuous Blood
Brother
szerintem próbáld meg
Egyébként az "ö"-vel tudsz nullát írni a konzolba.
és szeretnék az oblivionnal játszani,de elég kevés az fps-em.
régebben tudtam ilyen parancsokat hogy kikapcsolni a füvet stb,
ilyen trükközõket tudnátok még mondani amivel kicsit lehet gyorsítani a játékon? esetleg az oldbliviont is rakjam fel?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?