The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kapcsold ki mindegyiket, a Francescoban benne lényegében a többi is.
majd én módosítok: <#violent>#violent><#gun>#gun><#lama>#lama>
No, egyébként Kotn küldetésen hibátlanul végigverekedtem magam, viszont Erthor csökött agytekervényei még mindig nem hajlandóak felfogni a zombimentes övezet valóját. Viszont annyi változást már érzékeltem, hogy a zombik között helyet kapott egy Conjurer is..
Kumiho #2179
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
A szigeten kapott varázslatok, jutalmak szinthez kötöttek, gyorsan hasznavehetetlenné válnak néhány szintlépés után, ami igazából csak azokat érinti érzékenyen, akik szeretnék használni is a Duskfang-Dawnfang pengét.
Az Oblivion fõküldetésétõl függetlenül bármikor át lehet menni a szigetre, a bejutáshoz kell némi ügyeskedés, van ott néhány különleges dolog.
Alap, hogy mindenki õrült, de pl a kovácsokkal lehet páncélt, fegyvert csináltatni, ami az alapjátékból kimaradt, nem feltétlenül kell a Shiveringben sem a fõküldetéssel kezdeni.
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
(nincsen külön parancsikonja a Shiveringnek, beleépül az Oblivionba, a többi modhoz hasonlóan)
Nagy nehezen megint beszereztem az Oblivion-t,és feltettem rá a Shivering Island-et,csak az a gáz,hogy nemtom hogykell elinditani a kieget😞tudna vki segiteni?
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
Kumiho #2179
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Dragon Dream
Fortify Health 40 pts 120 másodpercig
Fortify Magicka 50 pts 120 másodpercig
Fortify Fatigue 100 pts 120 másodpercig
Gates of Aetherius
Fortify Magicka 50 pts 120 másodpercig
Resist Magic 20% 120 másodpercig
Mara's Milk
Restore health 100 pts self
Sikerült már szót értened Erthorral?
Ahogy írták is a Francescoban benne van a többi kis modocska, vélhetõen az okozta a hibát.
Van, amelyik csillagjegy bónuszokat ad (fortify attribute), illetve olyan, amelyik valami erõs varázslatot, mindkettõböl lehet nálad egy.
Nincsenek jelölve a térképen, ráadásul némelyik stone eléggé eldugott helyre került.
Kaszttól, fajtól, csillagjegytõl is függhet mennyire fogad kegyeibe, nem mindegyik ad Greater Powert, de, ha kaptál egy jót, azt becsüld meg, ne cseréld le egy (számodra)rosszabbra.
Kumiho #2179
Ameddig nem találkozik az ember a debilizmus csúcsával, el sem hiszi, hogy van, mint ahogy sok mással is ez a helyzet..
Kumiho #2179
Nem tudja valaki, hogy hol lehet találni olyan szentélyeket ahol Greater Power-t lehet szerezni. Ahogy mászkáltam mindenfele a küldetéseim során, meg keresgéltem a Nirnroot-ot találtam 3-at amik igen jó kis varázslatokat adtak. Igaz naponta csak egyszer lehet õket ellõni, de mana nélkül 😄 Van pl egy greater power ami 100hp-t gyógyít rögtön ahogy ellõtted a varázst, az már egész jó.
Az a baj, hogy a térkép nem jelzi ezeket az oltárokat, csak ha látótávon belül vannak. A jel nem marad meg a térképen. Nincs esetleg valakinek egy térképe ahol be vannak jelölve?? Vagy nem tud valaki egy oldalt ahol lehet nézegetni ilyen térképet??
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Olyan kérdéseket teszel föl, amire még egy ovodás is magától rájön, ha van benne egy kis akarat.
Házat szeretnél venni, szerinted kit kell meggyõzni arról, hogy adja el neked a házat?
A: a tulajt, esetleg a közvetítõt
B: a kocsmárost
C: a legközelebbi bordélyház vezetõjét
Ez egy fórum, ahol igenis segítenek, ha értelmes kérdéseket teszel föl, de amikor pl. azt mondták,hogy nézd meg az Oblivion HQ-n, ott részletesen le van írva a válasz, arra úgy reagáltál, hogy nem szeretsz olvasni, ami az írásmódodat elnézve sajnos hihetõ is.
Disposition növelése
Lefizetni nem érdemes, jól jön az a pénz máskor is.
Ami nincs leírva, az az, hogy Charm varázslatokkal lehet a "szimpatikusságunkat" növelni, miután elmormolod a varázsigét, jobban fog kedvelni az adott karakter.
"...me mindegyik ingatlan tulaj valamit dumál..."
Tényleg elgondolkodhatnánk azon néha, hogy mi is voltunk kezdõk. Én sem értek sok mindent, megkérdezem. Cserébe értelmes választ várok, de emellett én is értelmes válaszokat adok, ha számomra egyértelmû, de nem "nagykönyvben leírt" kérdést tesznek fel nekem. Sokkla könnyebb, szebb így az élet: Ahelyett, hogy féloldalas flamewarba kezdenénk, kkét sorral le van tudva az egész, és még csak nem is néztek köcsögnek.
Igazi mágusnak, varázslónak "születni" kell, a mana mennyiség a játék elején létkérdés, ha a varázslatokból szeretne megélni.
Egy bretonnak Mage csillagjeggyel kezdéskor van 200 manája, ennyi lehet maj max egy nord Warriornak 100-as intelligenciával...
Egy harcos már az elsõ szinten harcra kész karakter (50-60 erõ+kitartás, 40 blade skill), igazad van, egy varázslóval ha nem is hosszadalmasabb, de másabb az út, nem érdemes vele rögtön a legmélyebb dungeonokba lemászni, 30-40 erõvel, kitartással nem egy ütésálló, közelharcos figura, ilyenkor még hely kell a távolsági támadásokhoz, kitéréshez.
Az intelligencia a legkönnyebben fejleszthetõ attribute, az alchemy még pénzt is hoz, az idézett lényeid pedig védenek a közelharcoktól, a willpower a destruction, restoration, alteration skilleket használva növekszik.
10-15-ös szinten ott van a breton 100-as intelligenciával 300 manával,amit a 100as willpower gyorsan tölt vissza, szorult helyzetben pedig egy restore magicka lötyivel kifogyhatatlanná válik, ha elérte legalább az 50es szintet a destruction, illusion, és (vagy) conjuration, alteration terén nincs elõtte akadály...
Reflect spell, reflect demage: alacsony szinten gyilkos, de késõbb is kellemetlen tud lenni.
Az ilyen lények ellen legjobb egy summon (Clannfear ellen persze legalább a Deadrooth, ami 75ös skill után jöhet), illetve, ha magas a mysticism tudományod reflect spellt te is magadra vehetsz (alkémiával is megoldható, földieper, meg a ritkábban fellelhetõ zöld gomba).
Amilyen kellemetlen ez a varázslat az ellenfeleken, annyira hasznos nálunk, a mundane ringet( plusz harcosoknak a chorrori kastályban kapott pajzs), keveset vágják be a sarokba, miután sikerült megszerezni ...
Néha meg egyszerûen, kap egy fasza kis destruction varázslatot, aztán 2-3 suhintás, és vége is. 😄
És valóban nem nehéz a játék rayman12-nek. Sok cheatel minden megoldható. Az, meg, hogy miért megy hová nem érdekli, csak az, hogy õ milyen erõs, és mindenkite meg tud ölni 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
a többirõl nem is beszélek.
Egy dologgal nem vagyok kibékülve a játékban, amit nagyon nem találtak el. Ez a nehézség állítása. Az alap érték ugyebár a kis csúszka közepén van, de kisebb mértékû növelésnél is komoly különbségeket lehet tapasztalni. Pl. tegnap próbálgattam magam, feltoltam kb háromnegyedre a nehézséget és igen komoly ellenállásba ütköztem ezen a nehézségen. Egy Clannfear (dinoszaorusz szerû lény) kb 4-6 ütéstõl halt meg normál szinten, háromnegyedes nehézségen viszont nagyon sok kellett bele és visszareflektálta a sebzést rám szóval meg se ütött, csak én ütöttem, mégis kénytelen voltam gyógyítani magam, mert én elõbb haltam volna mint õ. Szóval szerintem ez kicsit el lett túlozva, nincs igazi átmenet a nehézségek között. Vagy normál szinten nagyon könnyû, vagy kicsit feljebb húzod és már kész szenvedés.