26354
-
Nah, találtam egyet. Egy sikeres randi Lizzel:
- Köszönöm a remek estét, Jon.
- Emberi szerelem...kiütést kapok tőle. -
-
thx -
Talán érdekel valakit:
a lap alján... -
- Enyém!
- Tiéd. -
-
-
:DDDDDDDDDDdddd -
LOÁL -
-
-
-
:DDDDDD -
-
:DDDDD -
-
-
Meg se fordult a fejemben, hogy azt szabadidőt free time szabadidőnek is lehet értelmezni... :DDD -
1. Bob, már csak három másodpercünk van, mielőtt a bomba felrobban!
2. A piros drótot vágd el, ne a zöldet! - Bernice, van valami amit mindig el akartam mondani neked.
3. Igen? - ...színvak vagyok! - Viszlát Bob és Bernice. -
-
flém :| -
:)) -
-
:DD -
Az űrlények itt vannak közöttünk! Minden nagyobb amerikai projekt-ben részt vennek, és magyar akcentussal beszélnek
-
nekem most nemmem kell.. en befejeztem:) -
egyaltalan nem igy van...itt vagyok ez igaz.. sosem tanultam a nyelvet, itt se tanulom csak ami ragad ram... sokan vannak a forumon akik jobban tudnak nalam angolul... szegyen vagy nem.. de nem vagyok perfekt.. mondjuk altalaban megdicsernek az amcsik hogy jol megy a beszed ahhoz kepest hogy mikor jottem ki.. ja es egy csaj szerint aranyos az akszcentusom:) hahhaa -
Ha fojtatjátok (folytatjátok? Krva ly, egyre kevésbé tudom), akkor elkezdek törülgetni! -
hentest ne vedd már komolyan :)
Annak a komolyságában is kételkedni kell, amit kérdez :Ð -
áhhá, szal lusta vagy :D :P
egyébként meg azt hittem, hogy te ilyen ultragigahiperül tudod a nyelvtet... de innen priviben (ha egyszer lesz időm írni.. :) ) -
hentes gondolataival elve: attol mert zsirfeka vagyok meg olvashatok magyartot' nem?:)
amugy altalaban a magyar szoveget olvasom merthat megiscsak konyebb es gyorsabb... csak eszrevettem az erdekes hibat.. lehet hogy van meg masik 10.. nemtom.. lehet hogy egy sincs. csak ez nagyon feltunt:) -
mit kene eldonteni? hogy olyan UBERKURVAVICCES vagy?
csak nemtom hogy mit kepzelsz magadrol, hogy te vagy paraszt es ha visszaugatnak neked akkor neked all feljebb... -
Relaks:
:)
CSOCSO: te hogyhogy olvasod a magyar fordítást? -
Csak reménykedem, hogy ahova megjegyzek, oda valaki ír egy normális mondatot :S
Az meg megfordult a fejemben, hogy a szabadidőbe valaki beleköt, de úgy döntöttem, hogy aki free time-ra gondol, annak úgy kell
-
nyiss topikot a gumiban, hogy ők döntsék el. -
1) nem szoktam rinyalni!!!
2) nem kurvaanyaztam egyszeruen csak megjegyeztem, halalosan artalmatlanul
tehat NEM KOTEKEDTEM!!! viszont te azt teszed ezzel a picsabakuldessel -
Szvsz úgy semmi értelme a fordításnak, ha állandóan panaszkodsz és belerondítasz a "(krva annyát emiatt a sok kifejezés miatt!!!)" meg "(wtf?)" szintű dolgokkal. Inkább fordítsd azokat amiket értesz és akkor mindenki jobban jár (te nyugodt maradsz, az olvasó meg élvezi az olvasást). -
miért kell kötekedni? relaks htx fordításért, nekem tetszett, csocso meg mennyen amcsi fórumokra, ha mindenért rinyál -.- -
nem láttál semmit -.- -
"Akkor inkább ne nézd meg, mit csinált Ubul a szabadidőddel"
naja..szabaidoruha nem lenne rossz.. de nincs ott a ruha szo..