Windows XP 64bit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Ennek az az egyszerû oka hogy a virtuális cd/dvd meghajtóknak régi 32 bites xp-s illesztõprogramjuk van. Ezért nem mûködnek itt. Mert a virtuális meghajtót is hardverként kezeli a win.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

[Jakuza]
Nem kene a Deamons, ha pl az Alcohol futna, de erdekes modon egy virtualis CD sem fut rajta.
Szvsz a Microsoft keze lehet emogott is, mint ahogy a 64bites OP rendszer kesesevel is csak a 64bites Intel procikat vartak meg.
Erdekes 2hettel a kiadas utan egybol keszen lett az OP rendszer is.
Sajnos nem fogjak ezeket a cegeket sose megbuntetni, mint ahogyan azt a memoriagyartoknal tettek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zsoltika 007
Csak az a fránya Daemon tools jönne már.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Nekem vannak driverek mindenre. sõt elõtte a win mindent felismert.

Csak párat néztem meg ,mivel a cuccaim 99%-a iso-ba van és ugye nincs még virtual drive.
Amit néztem az észrevehetõen simábban és jóbban futott.Szerintem érdemes lessz majd váltami 32 bites-röl a 64 bites windows-ra ha már lessznek normálisan driverek mindenhez.

A Win XP x64 sebesség növekedését annak köszönhetjük hogy 32bites kódokkal 64biten dolgozik. Ez olyan gyors és olcsó teljesítmény upgrade volt az iparban. (Lehet én mondok hülyeséget)

\'danja

Zsoltika 007
Háát izé. Most próbáltam ki a Chronicles of Riddick-et 64 bites xp-n. Ma játszottam vele elõször, délelõtt még sima xp-n. De 64 bites winben sokkal gyorsabb!!! Sokkal simábban fut. Néha meg megdöccent a régi winen, de itt semmi. <#taps>

Zsoltika 007
Nem minden esetben. Pl van már egy kiegészítõ a far Cry-hoz is amivel 64 bites win alatt új pályákat és szebb grafikát ad. Ugyanez benne van a Shadow Ops Red Mercury nevû game-ben is.

bazza
Ha hülyeséget mondok szóljatok, de játékoknál semmi sebességnövekedésre ne számítsatok, hiszen eddig minden gém 32bit-es! Az egy dolog, hogy elindulnak 64bites xp-n. Sebességnövekedés max magán az oprednszeren tapasztalható. szvsz 😊)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Zsolo007
Ez engem is érdekelne, mekkora különbség 32bit és 64 bit között vizuálisan, sebességben?

Tudom, hogy boncolgattuk veled (ha jól emléxem), mennyire más, miben más x64 alatt játszani?
Gyorsaság
minõség stb.
Lehet egyátalán látni vmit?:

Én pár napig probálgattam,de a virtual drive hiánya miatt egyenlõre maradok a 32 bit-es windowsnál.

Jó pár játékot probáltam és teljesen simán futottak,bár én inkább MMORPG-el játszok azért megnéztem 1-2 mostani játékot is és azok is mentek rendesen.

Zsoltika 007
Jah. Én is.

Punker
ha a fizetõs játékaim elindulnának már akkor boldog lennék 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zsolo007
Érdemes egyáltalán beruházni 64bites gépre? Van aki használja folyamatosan ezt az XP-t? Mik a tapasztalatok? kb. mennyi idõ lehet míg kijön valami 64bites virtuális meghajtó? Áhh és még valami, crackes játékok mennek vele?

bazza
kár, hogy csak most látod... 😄D

Zsoltika 007
Hmm. Na most ezek után hülye lenne bárki is lecserélni az xp prof-ját xp64-re. <#wilting>
Ma vettem 64 bites gépet, de látom nem sok haszna volt. <#sir>

Punkerwork
nem próbáltam, a játék fórumán írták páran hogy nem müxik én meg nem kisérletezek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mr Manson
😞, ha emulálod? nekem van ami igy indult el faszán

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Punkerwork
telepító kilép

Mr Manson
és nem megy vele?

Punkerwork
nekem csak WWIIOnline van, az nem megy vele és ha már fizetem a havi elõfizetést akkor használni akarom 😊

Mr Manson
ismerem... rC1 óta használom. De amire nekem kellett arra nagyon jó.
jatekok is faszán mennek.
de tény még sok minden kell hozza

Punkerwork
katt a fönti képre 😊

Mr Manson
pedig egész jó

Punkerwork
jó akkor hívjuk SP3-nak, a lényeg hogy jelenleg nem merem felrakni 😊

Mr Manson
bele van integrálva

Punkerwork
hát én aszem megvárom az XP64:SP1-et 😊

Megvan! Kérem, és keresek, cswináltatom

És hol a bannermûhely?:d

artschiatwork
írtam az általános topikba a moderátoroknak, de még nem lett belõle semmi. Vagy csináltatni kell egy bannert a bannermûhelyben, és oda belinkelni a lenti honlapot.

Mr Manson
ja egy banner jó lenne, elég sok infot el lehetne rejteni benne

Hogy kell kitenni?

artschi
ezt a linket ki kellene ide fentre tenni, hogy ne legyen 1000x megkérdezve!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

én még nem hallottam rola.És virtual driv még mindig nincs?
Mr Manson
magyar változat?

Én még nem találkoztam vele 😞

csa!

Még mindig nincs müködö virtual driv?
Nézd meg milyen programokat használsz és melyik kompatibilis az xp64-el. Addig felesleges nekiállni amíg ezeket nem tisztázod. A #363-as hozzászólásnál megtalálod, hogy melyik mûxik, melyik nem.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ujedith
Sziasztok!
Remelem meg nem voltak ezek a kerdes! Ha lettek volna, bocsi. Visszaolvastam, de nem vattem eszre. Vak vagyok, mind1.
Szoval:
En a Wanadoo-rol szedtem le a progit, valami PROPER verziot. Az jol muxik? Egyaltalaln megeri mar most feltelepiteni? Vagy erdemesebb varni, hogy megtobb programmal legyen kompatibilis?
Koszi elore is a valaszokat!
Ujedith

Ha nem érdekel akkor minek irkálsz nekem hülyeséget .........

Inkább ne írj lécci
bazza
Jóvan bazze, faszt érdekli az alaplapod, te akkor is Athlon XP-t írtál. Na akkor ki is a hülye csezdmeg!

Na figy ha egy kicsit értenél a gépekhez akkor az alaplap tipusa után rájönnél hogy ez egy 939-s foglaltu lap tehát a procim athlon 64 3400+

Azé ammyira hülye nem vagyok ahogy gondolod de akkor sem müködik bazm.........
bazza
Majd ha veszel egy 64 bites procit! az AthlonXP csak 32 bites...

De biztos van valami titka mert beteszem a cd-t felmasolja a vinyora és az elsõ ujraindítás után ezt irja ki disk read error occurred.........

amugy a gépem msi k8 Diamond 3400+athlon XP 2gb ram 6800gt pci express vga

De azé kösz a választ de nem megy még msot sem
semmi xtra, beteszed cd-t majd onnan bootolsz, ha 64-es procid van akkor simán fel kell mennie

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Szia mindenkinek............nekem kéne egy kis segítség abban hogyan kell felrakni a windows 64 bit op rendszert...

Már kétszer is felraktam de mindig az van hogy felmásolja a fájlokat és amikor ujra indul a gép akkor mindig ezt írja disk ready error occerund....
Ez mi mit csinálok rosszul valaki segítsen

Ez a op rendszer nem upgarade (tehát erre gondolok win xp és utánna tenni a win xp 64 )

Ha valaki tud segítsen kösszönettel GOLD (van msn címen is [email protected]
#390+hol?

Mr Manson
te vagy a téma inditó nem?
akkor asszem te tudsz bannert kitenni