1946
The Software Compatibility List
The Hardware Compatibility List
Nativ 64-bit software
64-bit Software, Drivers Downloads
Egyebek
-
#1266 Úgylegyen! :) BUÉK!! -
#1265 BUÉK! 2006 legyen a 64 bit éve! -
#1264 Nem hogy előfordulhat hanem biztos hogy nem fut néhány dolog. (Tapasztalat.)
A másik meg hogy szerintem az xp 64-et a 2003-al egy időben készítették el az már más kérdés hogy mikor adták ki(Ugye az intel csúszása matt). -
Stevenson #1263 Én firefox 1.5-öt, és simán megy minden, még a banki progik is. Sokkal több problémám van a beépített explorerrel... :) -
edeleny #1262 Mind a ket Xp-n (32,64) Nod32-t hasznalok,es a hardware-s tüzfalat(A8N-E),neha felteszek egy spyware irtot,de ritkan talal valamit,akkor is neha sajat magat,utana le is szedem,32-n Firefox,64-en Firefox64-et,ami Derpark Alfa neven fut.A bitlordal voltak egyedül problemaim,de ha elöször a torrentvezerlöt teszem fel ,es csak utana a halozatkezelö szoftwaret akkor nincs gond. - A Windows2003 server,es az XP64 Edition nem ugyan az,allitolag ez utobbi az elöbbibol lett kifejlesztve.Bar mind a kettö 64-bites,a servert 2003.ban,az XP64 lenyegeben ebben az evben adtak ki,szal elöferdülhet,hogy jo par dolog ne fut 2003-on.
-
ent #1261 opera 8.50 a király, szép, mindent tud, magyar, rengeteg extra...
És nekem is bejött ez a nod32 meg a beépített tűzfal dolog. De azé bizti amibizti, adware + spybot fent figyeg és frissítem minden nap, 3 naponta meg végigfuttatom és semmi:D -
#1260 és milyen böngészót használsz? mert nekem nem megy a firefox hardveres tűzfallal... -
Stevenson #1259 Én is Nod32őt használok, meg alaplapi tűzfalat(a8n-e), de gondoltam hogy az még kevés lehet. -
#1258 Nekem beépített alap tűzfalam van. Nod32 mellett szerintem elég. -
Stevenson #1257 Hali! Milyen tűzfal progit ajánlanátok, mert felraktam a kerio 4.2.2-őt, de azt írja ki, hogy nem fut 2003-as szerveren (gondolom ez lenne a 64bites xp). -
ent #1256 Az óra melletti kis iconok neveit mindig kiírja egér ráhúzásnál? Főleg a felső sorban lévő ikonok. Mert nekem nem írja ki, sak a második és 3. sorban lévő ikonok neveit... -
ent #1255 akkor probír stylexp
Más:
2 hardware hír: colorpage vivid pro usb scanner és a sony hs95p monitorhoz nincs driver ne keressétek -
#1254 jah, az outlook nem viseli....sajnos nem megy rendesen a winblinds, felejtsd el :( -
endiboy #1253 én konkrétan nem használom... -
ent #1252 vki feltette a windowblinds 4.6 ot???
ha feteszem, akkor jön az outlook exp hibasorozat! Megtelt a memória tárggyal... -
#1251 igen pontosan ez az ikon van itt lent!
köszike mindent!!!hello! -
keeper2 #1250 system32/config könyvtárban van a registry tárolva, de hogy azt hogyan fogod szerkeszteni kívülről, arra nincs ötletem, még nem merült fel ilyen probléma nálam
Tűzfalnak javaslom a kerio-t (4.xx-t), vírusölőnek pedig a nod32 vagy kasersky. Sőt, a két vírusölő együtt is jól megvan, és szerintem együtt jó, ha annyi erőforrást használnak, mint a norton magában. Ráadásul saját szememmel láttam ahogy egy vírusos fájlra a nod32 visított, ellenben a norton észre sem vette ugyanazt. Pl. a munkahelyemen tegnap letöltötte a kollégám a leveleit, ám a norton csak akkor kezdett visítani, amikor már a levelek a vinyón voltak, és meg akarta őket nyitni a kolléga. -
endiboy #1249 hát 64biten nem használom évek óta:DDD -
#1248 Én már lassan 4 hónapja nyomom a 64et és nem volt gondom még az outlook expressel... -
#1247 Valaki meg tudja mondani, hogy hogy lehet kívülről elérni a registryt?
Tehát úgy hogy megvan a wincsi amin a 64bites rendszerem van. De nem bootolom be, hanem egy másik (32bites) rendzserből akarom módosítani a registryjét a 64itesnek..
Egyáltalán hogy tárolja a windows a registryt? Valami fájlban? Könyvtárban?
Pls help! -
#1246 64 biten? -
endiboy #1245 évek óta használom és még semmi gond nem volt vele -
#1244 Mivel azon nem is fut.
Amúgy 32 biten nekem is az volt. -
#1243 Én Agnitum Outpostot használok és kiba jó.
Igaz, hogy nem 64 biten. -
#1242 Mozilla Thunderbird powa.
Sokkal biztonságosabb. -
ent #1241 Senkinek nem volt még outlook express-el kapcsolatos hiba jelensége??? (memória pl) -
#1240 Nem tudom hogy müxik. nod32.hu-n volt letölthető magyar verzió is. Hogy ki lehet-e belőle bányászni a language file-t azt nemtom.
Csak beépített firewall+nod32 van. -
ent #1239 Tudnál adni egy magyar languangew fájl? -
ent #1238 igen, thx
De te csak a beépített tűzfalat használod, mást nem?
A frissítést elköveted a mikrofos honalpról? -
#1237 Van. (ha kérdés volt) -
ent #1236 Van már hozzá magyarosítás a nod32 64bitből -
#1235 Szerintem elegendő a beépített firewall. Nekem semmi gondom vele. Csak egy jó antivir kell mellé arra meg a nod32 a legjobb. -
ent #1234 De akkor milyen védelmet haszánljak? a nod32 és a tiny firewall vhogy nem jön be nálam. Főleg a tiny firewall, az vmi kegyetlenül nem felhaszánló barát... Milyen tűzfalat használtok??? -
#1233 Amúgy sem javasolt mostanság a Symantec. Link -
#1232 Na ez már érdekes!
Ma reggel ezt írta a Steam update:
Available Now: 64-Bit Half-Life® 2 and Lost Coast™
For those of you running with a 64-bit capable AMD® processor, along with the Windows® 64-bit operating system, Half-Life 2 and Lost Coast are now available in native 64-bit versions. Steam will automatically detect your OS and run the appropriate version the next time you run these games.
We've been working with AMD to get the Source™ engine up and running in 64-bit mode to make sure we're taking advantage of these hardware configurations. This is just a first step for Valve into 64-bit. Going forward, we realize that more and more of our customers will be running with 64-bit processors and we will be set to take true advantage of them.
-
#1231 Én csak Symantec Antivirus-ról tudok. -
ent #1230 Melyik az a Syimantec Client Security (antivirus+firewall), amely fut 64 bit alatt? Én nem találok, vagy csak benga vagyok? -
endiboy #1229 ...olyan jó mikor... -
endiboy #1228 jah..hát én ezt nem tudtam hogy win98 óta igy van, de azért jó tudni:)
azaz..cellux:D nem mintha szükség lenne rá, de olyan mikor haverok elképednek, hogy nekem ilyen is van:DDD -
keeper2 #1227 Ent: egyértelműen zsolo hozzászólása a válasz a kérdésedre, bár nem csak az a helyes megoldás. A lényeg, hogy minden boot-os cd-n rajta vannak a boot fájlok, hasonlóak, mint amik a vinyón is, ha felkerül rá egy op. rendszer, csak éppen a cd-n a boot fájlok nem látszanak, de pl. winisoval le lehet menteni. Mellesleg, ki lehet írni nero-val is, az cd-image fájl felírásával, avagy, ha daemonba mountoltad, akkor cd másolása pontban, pont úgy, mintha egyik lemezt másolnád a másikra, csak épp a forrás a virtuális meghajtó.
Endi: az oem licence alapból úgy működik már régesrég óta, hogy windows esetén egy számlán kell lennie valami belső hardverrel. Lehet akár egy floppy meghajtó is, csak belső legyen, ez már a win98 idejében is így ment. A dobozos verziót pedig szabadon lehet vásárolni, más termék nélkül is. Az oem jóval olcsóbb, de helyhez kötöttebb is, mert igazából rá kellene a matricát ragasztani a gépre. Tehát, ha akár csak házat cserélsz, akkor új windowst is kellene cserélned. Persze, azt nem hangsúlyozzák ki, hogy csak a matricát kell ráragasztani. Teszem azt, ha pl. a komplett celofánt celluxozod a gépre.... :)
Oniel: teljesen véletlenül, a kirakott ikon nem egy szürke, döntött lap, ami felett egy balra mutató zöld nyíl van? Mivel, nálam is ez van, a hot swap támogatáshoz. A lényege, hogy ugyanúgy el lehet távolítani a vinyót menet közben, mint egy pendrive-ot, illetve fel is lehet rakni. Persze, sokan már régóta használják a menet közbeni eltávolítást, egyszerű rack lehúzással, de azokról csak annyit, hogy nagy b**om állatok. Ha nem ilyen az ikonod, akkor mit ábrázol, illetőleg mit ír ki, ha ráállsz az egérrel?