Windows XP 64bit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De várj csak, akkor hogy tetted fel az xpt? asusnál más a dörgés mint az msi-nél?
A meghajtom.valakinek nincs meg kis floppy lemezen?
mert akkor inenn beinyekciozhatnám a gépembe.
megnézzem a cd n.
amugy münködik csak azt hittem hogy csak nekem ilyen.
<#email>#email>
MJ rulz Pink Team The Only One
már rengeteg helyen kerestem!
ami itt volt a forumon az nekem nem jo.
safety remove hardware valami ilyesmit ir ki most.
samsung hd 160jj
a honlapon nézztem le is töltötem de semmi.
nektek milyen driver van fent??már akinek van ilyen sata2 vinyoja 64 bites
xpn.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Persze akinek nem inge.
Amúgy ez valóban egy fórum de azért van fórumkeresõ hogy az embernek ne kelljen 100x leírnia ugyanazt...
Akkor miért is 64bites a CPU?
Vazze mekkora marketing kibaszás! (Ha igaz)
Mz! Olvass utánna hogy támogatott-e az X64-es Windows. És ha nincs ilyesmirõl leírás akkor nézz szét a gyártó honlapján. Ha találsz 64 bites drivereket akkor nyugodtan cserélhetsz. Persze azért nézd meg elõtte a kompatibilitási listát hogy futnak-e a neked kellõ progik! (fenti banner oda mutat)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Van gyorsulás. Megéri. (Divatból vettél 64bitet, hogy fingod sincs róla hogy mit is jelent az? :o)
UI.: mindezek már le lettek írva 100x...ha haználnád a keresõt...
Most vettem egy hp notebookot ás 64bites 3000+ athlon amd van benne. Na most nekem sima xp pro VAN E ÉRTELME E FELRAKNOM NEM MAGYAR WINDOWS 64bit -et? Látható e valami gyorsulás vagy csak parányi? Illetve létezik e 64bites winfos magyarul?
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Nod32nek van tört változata ami megy 64biten. Én is azt használom..
MI az az awast? valami antivírus? 64bites antívurst én eddig csak nod32bõl találtam. Az nekem be is jön, korrekt kis program..
Általános jellegû programok simán mennek, köszönhetõen a beépített 32bit emulátornak....
Amúgymeg a bitcomet nem nagy cucc, semmibõl sem tart felrakni és kideríteni.
Én amúgy még nem találkoztam olyan programmal ami ne ment volna 64biten (kivéve a virtuális meghajtók..)
Szal sükségtelen minden programra rákérdezni...
jah, és a bitcomet is megy nálam
ui.: de mivel ilyen szépen esik a hó, megyekis a Mecsekre autókázni<#wave>#wave>
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Apropó, frissítés? Ezeket a corp verziókat, melyeket le lehet tölteni a win(crack)dows honalpról, lehet a winupdate honalpról frissíteni gond nélkül????
nettó ár
Van egy olyan gondom hogy letöltöttem a windows xp64 bites verzióját iso fájlba
kiírtam cd-re és nem indítja bootként
pl a sp2-es xp irja hogy nyomjon meg egy gombot a telepítõ indításához
ennél meg nem ír semmit
please help sürgõs
Nekem jogtiszta mindkettõ<#nyes>#nyes>
Szerintem abszolút megéri. A rendszer még kiforratlan de, ennek ellenére is hatékony, (stabilabb sokkal mint xp sp2), és gyorsabb mint 32bit...
Én csak ajánlani tudom!