Windows XP 64bit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(lehet, hogy negatív)
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Bocs a gagyi kérédésért: AMD 64 3500+ proci 2G RAM esetén van értelme 64 bites XP-t telepíteni? Lesz valami gyorsulás a sima (most futó) 32 bites verzióhoz képest. Jellemzõen játszom vele, Mayát, Emule-t használok.
köszi
Viszont, amit a primitívségrõl írtam, az az esetek többségében helytálló sajnos. Mivel kapitalista világunk a kegyelem nélküli kereskedelemre épül, így sajnos mindenki a terméke jó oldalát harsogja, a rosszat pedig mélységesen elhallgatja, valamint egyre ravaszabb módokat próbálnak találni rá, hogyan verhetik át a fogyasztókat, hogy elhitessék velük, hogy miért olyan fontos újítás a termékük, és meggyõzzék arról, hogy mi a jó. Sajnos, egy idõ után az egyszerûbb elmével rendelkezõk, illetõleg az adott témában kevésbé járatosak el is hiszik ezt az agymosást és lényegében a saját véleményük helyét átveszi a kereskedõ és a gyártó véleménye. Emellett, persze elõre is terveznek, már jó elõre "puhítják" az embereket, a logikus, ésszerû gondolkodásmódot próbálják minél jobban felszámolni, hogy helyébe az új termékeketért pénztárcáját könnyen nyitó vásárló lépjen.
Azoktól, akiket ezzel a hozzászólásommal, saját véleményemmel megsértettem, akár úgy érzi, ez jellemzõ rá, akár nem, elnézést kérek. Mivel ez a téma már erõsen offtopicnak számít itt, így továbbiakban itt nem is fogok ezzel kapcsolatban írni, nem kivánok ezért büntetõpontokat kapni, mindenesetre, ha valaki mindenáron ellent kíván mondani nekem, az megteheti privátban, avagy, ha privátban elküldi nekem, hogy mely topicban közli saját véleményét.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mármost, meglátásom szerint (és elnézést azoktól, akiket ezzel megsértek), de aki nem tud egy lemez megírására negyed órát áldozni, az vagy egy nagyon primitív ember, akinek foglalma sincs semmirõl, csak azt tolták a képébe a reklámokon, hogy a nagyobb sebesség az sokkal jobb, vagy pedig tényleg kihasználja az idõt, de az már akkora mennyiségben ír, hogy az valószinûsíthetõen eladásra, warez célokra megy, az ilyeneket (akik abból szerzik a pénzüket, hogy mások munkáját lemásolják, viszont nagyon utálom (ne értsen félre senki, nem azt mondom, hogy csak a legális másolásnak élek, de az már egy más kategória, ha az illegális másolásért még pénzt is kérnék))
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De létrehoztam egy másik account-ot, és azzal is ugyanez. 😞(
ui.: ha a 7-essel tényleg ez a baj, akkor nem is rakom fel, mert akkor minek az író, ha csak 4x-esen lehet írni 😞
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Neroval(6.6.0.1 és a 7.0.1.2) a következõ a probléma:
- Feltelepítem elõször a friss windows-ra, megy is teljesen tökéletesen. DE, amikor újraindítom a gépet, onnantól nem látszik benne egyik író sem. Csak a Image Recorder. Azt írja, hogy kérdezzem meg az adminisztrátort, hogy ad-e jogosultságot cd/dvd íráshoz, ha ez megvan akkor töltsem le a Nero BurnRights nevû programot a nero.com-ról. Ezzel lehet felhasználói jogosultságokat állítani. 😊) <-- itt ez nem igazán érthetõ, sose volt a neroval olyan probléma, hogy más user a gépen ne bírja használni.
- Nah, Én kis naiv egybõl gondoltam megoldódott a probléma. ÁÁÁÁááááá ua.
de itt a hibaüzenet már a telepítés után:
Itt már legalább annyit ír, hogy fent van már a gépen a Nero BurnRights.
Bármit állítok benne, nincs íróm egy sem. 😞((
Valaki hasonló problémáról hallott már?
Más bírja tökéletesen használni a Nero-t minden gond nélkül.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
errol az alaplaprol van szo:
ALAPLAP ASUS A8N-VM S939
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nektek mukodik az USB2 ? Nekem mindent csak usb1 -kent kezeli a pendrive-m valamiert.. Alaplapon engedelyezve van. 32 bites wint meg nem raktam erre, azzal nem tudom megy-e. Van valami amit fel kell rakni, mint xp32-nel az sp2-t?
Valaki esetleg egz a4 tech drivert tud adni..kerdojel
ti h oldottatok meg h magyar legyen a bill..kerdojel
!!
de most valaki gyorsan adjon egy cd-kulcsot!!
ami lentebb van írva az nem jo! egyszerüen nem fogadja el! 😞((
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
magyaraul: nyomjon le egy bill-t a cd-röl való bootoláshoz
ha tudod, akkor probáld ki esetleg másik gépen a cd-t, hogy ott müködik-e, de ha ott se, akkor valszeg a cd-vel lesz a gond
de ez mét van? :
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
hihetetlen jo ez a kis kliens. A legtobb dolgot tudja amit a nagyok, es epp 1.8 mb memot hasznalva toltok egy probafilet 😊
Egészen pontosan ez: xp64.corp-xiso.bin
Én ezt használom és abszolút tökéletes.
Leszedtem ezt a xp-t : Microsoft Windows XP Professional x64 Edition PROPER REPACK-EcHoS ... Ezen van crank is D:
hogy a gecbe kell krekkelni? :ooo
mar csak vmi rendes torrent kliens kene meg egy 64 bites winampszeruseg 😊
#1447: nem megy. de nincs is értelme 64biteset használni, nem gyorsabb...