Windows XP 64bit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marvin
Gyorsulás? Az lesz!

(lehet, hogy negatív)

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Sziasztok!
Bocs a gagyi kérédésért: AMD 64 3500+ proci 2G RAM esetén van értelme 64 bites XP-t telepíteni? Lesz valami gyorsulás a sima (most futó) 32 bites verzióhoz képest. Jellemzõen játszom vele, Mayát, Emule-t használok.
köszi
BaliBoy
<#eljen>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Persze, mindenkinek szíve joga, olyan gyorsan írni, ahogy õ akarja, mindössze arra akartam rávilágítani, hogy minél gyorsabb az írás, annál gyengébb a minõség (már a 4x-es is gyengébb mint az 1x-es). Feltételezem, mindenki azt szeretné, hogy minél jobb minõségû legyen a megírt lemeze, vigye minden meghajtó, és a jövõben is tökéletesen olvasható maradjon a lemez, emellett persze minél hamarabb is végezni szeretne az írással, de mivel a kettõ üti egymást, ezért kell kötni bizonyos kompromisszumokat, amik a teszteknek utánaolvasva általában a 4x-es tempó táján helyezkednek el, a teszteket készítõk szerint, mivel ez még kivárható idõ, a gyorsulás e felett már elég minimális, de a minõségben nem nagyon van még különbség.
Viszont, amit a primitívségrõl írtam, az az esetek többségében helytálló sajnos. Mivel kapitalista világunk a kegyelem nélküli kereskedelemre épül, így sajnos mindenki a terméke jó oldalát harsogja, a rosszat pedig mélységesen elhallgatja, valamint egyre ravaszabb módokat próbálnak találni rá, hogyan verhetik át a fogyasztókat, hogy elhitessék velük, hogy miért olyan fontos újítás a termékük, és meggyõzzék arról, hogy mi a jó. Sajnos, egy idõ után az egyszerûbb elmével rendelkezõk, illetõleg az adott témában kevésbé járatosak el is hiszik ezt az agymosást és lényegében a saját véleményük helyét átveszi a kereskedõ és a gyártó véleménye. Emellett, persze elõre is terveznek, már jó elõre "puhítják" az embereket, a logikus, ésszerû gondolkodásmódot próbálják minél jobban felszámolni, hogy helyébe az új termékeketért pénztárcáját könnyen nyitó vásárló lépjen.
Azoktól, akiket ezzel a hozzászólásommal, saját véleményemmel megsértettem, akár úgy érzi, ez jellemzõ rá, akár nem, elnézést kérek. Mivel ez a téma már erõsen offtopicnak számít itt, így továbbiakban itt nem is fogok ezzel kapcsolatban írni, nem kivánok ezért büntetõpontokat kapni, mindenesetre, ha valaki mindenáron ellent kíván mondani nekem, az megteheti privátban, avagy, ha privátban elküldi nekem, hogy mely topicban közli saját véleményét.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

agyhalál
Mindekinek szíve, joga olyan sebességgel írni, amilyennel akar. Attól, hogy te szentül meg vagy gyõzõdve arról, hogy 4x-esnél nagyobb sebességet használni vétek, más, aki nagyobb sebességet használ, még nem primitív, mint ahogy azt te látod.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

BaliBoy
Az egyértelmû, hogy minél gyorsabban írunk meg egy lemezt annál rosszabb lesz a minõsége, mivel a lézernek kevesebb idelye jut a pitek és landek kialakítására. (a korrekció ellenére is, mert az azért csak van benne gondolom, errõl sajna nincs infóm). Ha valaki esetleg tudna olyan oldalt adni, ahol elektromikroszkóppal lefényképeztek két különbözõ sebességen írt cd-t, azt nagyon megköszönném! Egy-két barátomnak az orra alá dugnám a képeket!

Én azokat az embereket nem tudom felfogni, akik meg vannak õrülve a sebes írásért. 4x-esen megírva kb 15 perc, 8x-osnál javul mondjuk harmadával az idõ (mivel a lead in, out, stb.-nek meghatározott írási sebessége volt már a cd-k idejében is, így az nem gyorsul a gyorsabb írással, csak a tényleges felhasználói adat kiírása. Emellett minél gyorsabban írunk meg egy lemezt, annál gyengébb lesz a minõsége, fõleg akkor üközik ki, ha nem számítógépes meghajtóban olvassuk vissza. Persze, nem lényegesen, de talán(!!!) pont ezen múlik, hogy ha 1 év múlva leveszed a polcról, akkor még látni fogja-e a tartalmát, vagy sem....
Mármost, meglátásom szerint (és elnézést azoktól, akiket ezzel megsértek), de aki nem tud egy lemez megírására negyed órát áldozni, az vagy egy nagyon primitív ember, akinek foglalma sincs semmirõl, csak azt tolták a képébe a reklámokon, hogy a nagyobb sebesség az sokkal jobb, vagy pedig tényleg kihasználja az idõt, de az már akkora mennyiségben ír, hogy az valószinûsíthetõen eladásra, warez célokra megy, az ilyeneket (akik abból szerzik a pénzüket, hogy mások munkáját lemásolják, viszont nagyon utálom (ne értsen félre senki, nem azt mondom, hogy csak a legális másolásnak élek, de az már egy más kategória, ha az illegális másolásért még pénzt is kérnék))

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Zsoltika 007
Hát ha minõségibb lemezeket akarsz csinálni akkor érdemes 4x sebességgel írni. Én mindenképpen így használom szóval nem zavar.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Gondoltam rá Én is, hogy az a baj, mert adminként ment.
De létrehoztam egy másik account-ot, és azzal is ugyanez. 😞(

ui.: ha a 7-essel tényleg ez a baj, akkor nem is rakom fel, mert akkor minek az író, ha csak 4x-esen lehet írni 😞
Zsoltika 007
Nekem 7012-vel megy simán minden. Esetleg nem adminként futtatod? Akkor szokta ezt benyomni. 7 verziójú neroval csak az a lényeg hogy nem szabad 4x nél gyorsabban írni különben elcseszheti a lemezt.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hi all!

Neroval(6.6.0.1 és a 7.0.1.2) a következõ a probléma:

- Feltelepítem elõször a friss windows-ra, megy is teljesen tökéletesen. DE, amikor újraindítom a gépet, onnantól nem látszik benne egyik író sem. Csak a Image Recorder. Azt írja, hogy kérdezzem meg az adminisztrátort, hogy ad-e jogosultságot cd/dvd íráshoz, ha ez megvan akkor töltsem le a Nero BurnRights nevû programot a nero.com-ról. Ezzel lehet felhasználói jogosultságokat állítani. 😊) <-- itt ez nem igazán érthetõ, sose volt a neroval olyan probléma, hogy más user a gépen ne bírja használni.
- Nah, Én kis naiv egybõl gondoltam megoldódott a probléma. ÁÁÁÁááááá ua.
de itt a hibaüzenet már a telepítés után:

Itt már legalább annyit ír, hogy fent van már a gépen a Nero BurnRights.
Bármit állítok benne, nincs íróm egy sem. 😞((

Valaki hasonló problémáról hallott már?
Más bírja tökéletesen használni a Nero-t minden gond nélkül.
Na, ez felment jol, koszike. Az usb lefele eleg gyors lett (sok mbyte/sec), de folfele meg mindig nem az igazi. Az up 600-700k kozott van.
Hopsz, most latom, hogy jol elneztem, nforce4 amd -t toltottem le. Na, kiprobalom ezt.
agyhalál
Próbáltad az nVIDIA oldalán található nForce4 430/410-es drivert is?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Hat, a masik gondom pont ez: nem akar felmenni a 64 bites driver. Letoltottem, installalom, de nem ismer fel semmit. Az alaplap cd-jen hozzaadott driver meg mukodik.

errol az alaplaprol van szo:
ALAPLAP ASUS A8N-VM S939
nem tudom van e 64bites driver az alaplapi cd-n, de ha nincs, szedd le a legujabbat, nekem is nforce4-s van, es mukodik

BaliBoy
Szerintem próbálkozz meg az alaplapi driverrel. Hátha.

ja, alaplap asus, nforce4 chipset
Udv!

Nektek mukodik az USB2 ? Nekem mindent csak usb1 -kent kezeli a pendrive-m valamiert.. Alaplapon engedelyezve van. 32 bites wint meg nem raktam erre, azzal nem tudom megy-e. Van valami amit fel kell rakni, mint xp32-nel az sp2-t?
ok megvan sry!

regional and language options< D>>>>>

control panel/regional and language options..languages/details

Hi
Valaki esetleg egz a4 tech drivert tud adni..kerdojel
ti h oldottatok meg h magyar legyen a bill..kerdojel

a cd- volt szar :S
!!
de most valaki gyorsan adjon egy cd-kulcsot!!
ami lentebb van írva az nem jo! egyszerüen nem fogadja el! 😞((

Marvin
Bios-ban engedélyezve van, hogy bootoljon CD-rõl?

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

hmmm...ki kéne írnia, hogy Press any key to boot from Cdrom.....
magyaraul: nyomjon le egy bill-t a cd-röl való bootoláshoz
ha tudod, akkor probáld ki esetleg másik gépen a cd-t, hogy ott müködik-e, de ha ott se, akkor valszeg a cd-vel lesz a gond

berakom a meghajtoba.. ujraindítom.. csak egy kis vonal van ( _ ).. a meghajto felpörgeti a lemezt.. vár egy picit és elindul a winfos...

pedig ugy kéne mennie..ki ír esetleg vmit?

de nem bootolja be ugyse!4!

Meg azért ne feledjük pl, hogy a bitcomet néha nem számolja el a klienssel a feltöltésed!!! Ezért is érdemes a 100% os utorrentet használni! Kicsi, gyors, és elszámol mindent...

Szerintem csak annyit akar elérni, hogy nyamvadt telepítõt ne xp alól indítsd, hanem bootolj be vele, és úgy induljon el. Mellesleg, mint a logodból látom, slipknotos vagy te is. Ajánlott lenne egy kis angol tanulás, mert érteni az szövegeiket igen hasznos dolog.

nemértek angolul..szval fingom sincs mit hogy.. D:
de ez mét van? :

bazza
nekem is ez VOLT, és nekem mûxött...csak aktiválni kell, de az nfo-ban le van írva hogy.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Wow!
hihetetlen jo ez a kis kliens. A legtobb dolgot tudja amit a nagyok, es epp 1.8 mb memot hasznalva toltok egy probafilet 😊
Zsolo007
Hát az érdekes. Szerintem rosszat szedtél le. Corporate verzió a legjobb.

Egészen pontosan ez: xp64.corp-xiso.bin

Én ezt használom és abszolút tökéletes.

hi!
Leszedtem ezt a xp-t : Microsoft Windows XP Professional x64 Edition PROPER REPACK-EcHoS ... Ezen van crank is D:
hogy a gecbe kell krekkelni? :ooo

Zsolo007
mikrotorrent 😊 3-4 mega memót eszik 😊

32 v. 64 bit tenyleg nem szamit, de azert a memoria-proci-io igeny nagyon is. Ezert vettem fajo bucsut az azureustol. Nomeg nemelyik kliens gyorsabban is tolt valamivel.
😄 én se azt használom, csak azt mondtam, hogy jelenleg ha jól tudom az az egyetlen 64bites kliens.. BitComet,meg mikroTorrent ezeket használom. Bár azthiszem teljesn átállok a mikortorretntre

Zsoltika 007
De az egy vicc. Megy az összes 32 bites kliens. Annál meg úgysem számít igazán hogy 32 v 64 bit. Csak a neted.

most jelenleg aszem Artic torrent kilens az egyetlen 64bites.

Zsolo007
értem, thx

Zsoltika 007
Persze mivel a keretrendszer maradt 32 bites a driver amin keresztül emulálja a dvd meghajtót az 64 bites. Ugyanígy megy a Nod32 is. A kernel 64 bites, de a keret program maradt 32 bites. Ezzel nincs is semmi baj.

Zsolo007
Mondjuk ez vicces, mert a 64bites DT4et is *32-vel jelzi....

Csak gondoltam elkezdem lecserelni a *32 -vel jelolt progijaimat a task managerben .

mar csak vmi rendes torrent kliens kene meg egy 64 bites winampszeruseg 😊
nem,még nincs hozzá.. <#shakehead>

Zsoltika 007
Benne van gyárilag a 9c. Nem kell tenned semmit.

Zsolo007
a cdjén biztos van DX telepítõ, rakd fel azt....

#1447: nem megy. de nincs is értelme 64biteset használni, nem gyorsabb...

directx- az melyik verzsön kell rá? vagy jo a sima? :o

64 bites firefoxban nektek mukodik a flash?