50
-
Laci #10 " a mai bonyolultságú rendszerek teli vannak hibákkal. MIND"
A jó öreg relativizálás... Divatos ez ilyenkor. Te egyébént ennyire ismered az összes rendszert?? ÓÓÓÓ! Bocsáss meg szakmai feljebbvalóm:))))
"Ettől még az a múltkori kijelentésed, hogy mik nem történhetnek meg egy normális rendszerben még mindig érdekes nekem :)"
Driverektől való szó nélküli reset, lefagyás? Hát nem is... Apple-nél akkor fordul elő ha BIZTOS gagyi hw-t teszel bele a winnél ez nem feltétel:)
Meg ez is tó hogy TELE van hibával. Biztos a win jutott eszedbe, mert az Apple esetében nincs szó mindenre kiterjedő hibáról:)) Nem derül rá fény... A hős windóz csak itt elterjedt ám, ahol van pénz jobbra, a technikailag (Amerikát ugyanis morálisan nem lehet éppen annak mondani) fejlett országokban inkább Apple az amit használnak ám! És mégsincs rá ilyen helyen sem annyi panasz rá mint a nagy winre, pedig nagy cégek használják... -
Lola. #9 ha esetleg az almát az almával hasonlítanád (azaz 6-8 rendszer javítócsomagját, 6-8 rendszer javítócsomagjával) akkor valszeg, hasonló méretek jönnének ki... (csak hogy tudd sp2 kb 60-80 mb, amiről te beszélsz abban az összes verzió, még a külön hardveren forgalmazott media center edition is benne volt) -
Lola. #8 hehe, csak a média fújja fel, ez nem is jutott eszembe :))
(persze már beindult lejjebb is a pr maszlag, hogy a szemét kritikusok még biztos nem láttak mac-et azért írtak ilyet róla :))
Ettől még az a múltkori kijelentésed, hogy mik nem történhetnek meg egy normális rendszerben még mindig érdekes nekem :)
A motorjával meg mint látjuk ezzel is komoly gondok vannak. Azaz dehogy vannak, ez teljesen természetes, csak te próbálod beállítani annak win esetén, minden más esetben meg elbagatelizálni. Meg kéne már érteni, a mai bonyolultságú rendszerek teli vannak hibákkal. MIND. Hogy mennyire derül fény, az leginkább attól függ, hogy milyen elterjedt a rendszer...
"Meghát már listát is szúrtam be az ms-el kapcsolatos hibákkal (pusztán rákarestem itt az sg-n a cikkekben a "biztonsági rés"-re) és szép hosszú egy képernyőbe nem férő lista jött ki. "
Ez sem vall túl nagy szakértelemre :)
Az sg hírei marhára nem mérvadóak. A wines hibák olyan 95%-a megjelenik benne, más rendszereknél ez mondjuk 20% körül lehet. De megtették ezt már helyetted többen is, hogy összehasonlították a biztonsági hibák számát különböző rendszereken, lett is nagy felháborodás az open source-osok részéről, mert akkor is az jött ki, hogy abban volt a legtöbb hiba és nem a winben/zárt forrásban. (ahogy most a macos-nél is, a nyilt forrású részeiben találták a legtöbbet) -
Laci #7 Ja, és MINI javítócsomagot...:)) 266mb lenne netán?:)) -
Laci #6 "Hol vagy Laci ilyenkor? :))"
Hááhááháá! Gondoltam!! Ezt nem hittem volna hogy le is írja valaki de gondoltam hogy ez lesz:))) Háj Lola régen láttalak:))
Ehh a MacOS hibái:)) Hát nemtudom van erre néhány párhuzamféle ugye:) Legyen most 1000*erre egy autós is:))
Számszerűleg összehasonlítani a hibákat, ehh:)) Legyen 1000*erre egy autós példa: A Trabantot nem szidják ha gond van vele, vagy nem mennek a dolgok, de ha pl. egy Audival történik, ehh:) akkor mingyárt nagy a felháborodás, hogy ejnye micsoda pofátlanság, ennyi pénzért szarakodik a gép:) Igen, ott az elektronikai "kütyü" az ami általában megadja magát, de a "Trabant típúsú" gépeknél már a MOTORRAL is alapvető problémák vannak... Meg minden mással is mondjuk.
A többik meg már megbeszéltük:))
Meghát már listát is szúrtam be az ms-el kapcsolatos hibákkal (pusztán rákarestem itt az sg-n a cikkekben a "biztonsági rés"-re) és szép hosszú egy képernyőbe nem férő lista jött ki. Erre van 1 Apple hír most:)) Jól bele lehet kapaszkodni. A winzip hülyeségét is nekem címezte itt valami winfan, de az sem jött be. Nameg ugye windóz vs. mac vita:))))) Gondolom média ezt is kezdi felnagyítani mi?? Peeeersze:)
Igen itt legallább nemcsak ígérgetés volt, hanem ki is van RENDESEN javítva az a hiba... Persze majd ha lesz egy javítás elleni javítás mint a hős windóznál akkor tévdetem:)))))
Na minden jót! -
Lola. #5 pedig mint a cikkből kiderül nem azért van winhez sok javítócsomag, mert több a hiba benne, hanem mert egyes rendszerek
1. készítői tesznek magasról a lyukak foltozására
2. kutyát sem érdekelnek, igy nagyon kevesen keresnek hibát benne
3. néhány begyöpösödött ódákat zeng róla ahol csak teheti, aztán eltűnik, ha kiderül valami gixer, a sok balga meg elhiszi a maszlagot. Hol vagy Laci ilyenkor? :)) Állítólag ilyen távolról összemolasztás, jelszólopás stb-stb egy normális rendzseren nem történhet meg, akkor hogy is van ez :))
Cue: szerintem meg örüljünk, hogy vannak kritikusok is, akik nem csak a pr rizsát nyomják a balga népnek, hanem meg is merik írni, hogy ugyanolyan lyukas ez is mint a többi... fagyni viszont gyakrabban tud, bár ezen a téren fejlődésnek indultak :))
Sikerült az utoljára a win 3.1-ben használt használhatatlan kooperative multitask problémát is átugornia a mac-eknek, igaz csak a 3. évezredben, komplett kernel cserével és inkompatibilitási problémák ezreivel, röhej :)) -
#4 Bezony. Szamodra mar igen megszokott fogalom a "javitocsomag". -
cue #3 "A rendszer nem igazán népszerű, és a vállalat a Microsoftnál is több kritikát kap a ritkábban megjelenő javítások miatt. "
Ja, Mac-et sosem látott kritikusoktól...
-
#2 nahát -
#1 "Az operációs rendszer javítása - telepítési instrukciókkal és javítócsomag részletes adataival együtt - már letölthető az Apple weboldalán."
erre sok szukseg van... Software update, es OK ennyi.