1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
-
SFKS #810 Kár hogy abban csak szarvasra lehet vadászni -
#809 DH2005 grafikája viszont szerintem nagyon szép, és maxra tolva is simán viszi a gép (nameg víz..)
Ai szintén jó
Ha ezek meglennnek benne, fergetegesen jó játék lehetne.. -
SFKS #808 Sajnos ez igaz
-
#807 aham megvan
hát nem nagy durranás, csúnya, ai katasztrófa, trophy room ronda, küldeésejk vagy uncsyk vagy könnyűek -
SFKS #806 Van akinek megvan a HU4? kicsit ronda a grafikája de azért el lehet vele jáccani.
-
Dzsozi007 #805 császtok. megköszönném ha vki megmondaá honnan lehet letölteni a cabelas Deer Hunter 2005 öt.köszi
-
#804 Felteszem máshogy a kérdést: Van valaki aki hackeléssel foglalkozik? -
#803 nekem is kellene valaki plz heeeeeeelp -
#802 Segítsetek Pls!!! A Maseterpiece Fishing 2-höz kellene crack, vagy tök mind1 mi csak ne keljen regelni(megveni). -
#801 Egyszerű! Tárgyként magaddal viheted, majd odaállsz egy tetszőleges fa tövéhez egy számodra alkalmas irányból, és használod. Erre felteszi a program által meghatározott magasságba, amely az adott fa paramétereitől függ. Végül egy enter leütése után már fent is vagy. Majdnem minden fára lehet, de azért akad kivétel: például majomkenyérfára nem engedte. -
ragodani #800 Sziasztok! nem tudtok egy olyan vadászós játékot amibe próvadfajokat lehet lőni. Gondolok itt fácán, nyúl, fogoly,vadkacsa, stb.
Jahés és miért csak azok a búúúzi amcsik tudnak vadászjátékot csinálni. Valami jó európai fejlesztő cég is kitalálhatna valami igazán fajin vadászjátékot.
Nem gondoljátok!? -
#799 hello én jáccottam sokat annak idején a hunting unlimited 3 al néztem képeket a 4 ről de az má nem teccett ja és Besz azt hogy csináltad felülről a második képeden a fán azt a lest? -
#798 Van az Outdoorba egy missió sivatg szerű tájon (ahogy kiveszem) egy tó mellett egy vadjuht kell vadászni !
Namost akármikor lelövök a tó környékén egy vadjuht mindig befejeződik azzal hogy kezdjem újra!
Mit kell itt csinálni?
Azt hiszem a 11. missio. -
Amigoss #797 a Hunting Unlimited 4 semmivel nem különbözik a 3-tól!:(
-
#796 közbe sikerült -
#795 Tudna-e valaki segíteni?
A Cabelas Outdoorba a 9. missiónál halvány gőzöm nincs mit kell csinálni.
Valami Sitka deer.-t kell kilőnni 11 és 4 óra közt.De akármit lövök ki missió failed lesz. -
#794 Ha most se lesz jó, akkor béna vagyok, lőjetek le!
Csak hétvégén tudok játszani, így most elvonási tünetek jelentkeznek nálam.
Vadászni akarok! -
#793 medvelesen...
-
#792 A Deer nekem se tetszett pont ezért mint Neked!
Más!
Megcsináltam az első küldit COMPLETED lett,de nem engedett tovább,lehet mert crackeltem?(NOCD-vel,hogy ne kérje a cd.-t) -
#791 BGH –kból minden évben megjelenik egy, úgyhogy van még 2005 és 2006 is, szerintem mindkettő elfogadható játék. Sőt mostanában jelent meg a „Cabela’sBigGameHunter10thAnniversaryEdition – AlaskanAdventure” című játék, ami állítólag a BGH2007, de én nagyon remélem, hogy nem az, mert szerintem pocsék lett, de ettől még lehet, hogy neked bejön.
Cabela játékokból ott vannak még a DeerHunterek(általában ezek is minden évben megjelennek) amik nem az én műfajom, mert nem szeretem, ha csak szarvast lehet lőni és nincsenek agresszív vadállatok.
Valamint létezik még a Cabela’s DangerousHunts –ból 2rész, nekem az első rész tetszett a második nem.
Nem Cabela játékból a HU3 –om még tetszett, de a mostanában megjelent 4dik rész nekem már olyan rusnya, hogy az zavaró. -
#790 A BGH 2004 nagyon tetszett -
#789 Rájöttem!
Nagyon jó!
A BGH 2004 és ezen kívül van e másik BGH játék? -
#788 Még annyit hogy az a csík csak azt jelzi ami oldalt van, hogy milyen messzire dobom be a csalit? -
#787 Köszi!
Hát nem tudom hogy fog sikerülni!
Kép később sem lesz a feladatról? -
#786 #661 – sajna a benne található linkek már nem működnek, mert az atw törölte az oldalt nekem meg már nincsenek meg a képek, de nem hinném, hogy gondot jelent, mert marha egyszerű az egész.
Valleeye - Süllő -
#785 Sziasztok!
Valaki leírná hogy kell horgászni a Cabelas Outdoorba?
A másik kérdésem pedig az lenne hogy hol van valami kép rolla hogy mit kell vadászni a klüldibe.
Ugyanis az elsőnél kiírja hogy 3 walleye de még szótárba se találtam hogy mi lehet ez!
-
#784 azt hiszem levadászom inkább a szomszéd macskáját, az valódi élmény lesz -
Aggressor HUN #783 Na megnéztem közelebbről...sem a Hunting Unlimited 4,sem pedig ez a csilli-villi vacak Cabela's 2007 a nyomába nem ér még mindig a Trophy Hunter 2004-nek sajnos...
Itt még a tetves konzol-átirat miatt a billentyűzetkiosztást sem lehet átírni...
uninstall :-)
borzasztóan sajnálom...további jó játékot nektek... -
#782 Talán a fejlesztőket kellene szépen megkérni -
#781 Az a gond hogy énsem tudom...pedig igazán jólenne... -
#780 sziasztok
Masterpiece Fishing2hez hol tudom letölteni a teljes licenszt? -
#779 Pedig én valamelyik BGH résszel úgy emléxem játszottam multiban emberekkel. Hamachival meg biztos, hogy lehetlessz vele szerintem. -
MelWin #778 Ahogy a leírást néztem, sajna ebben sem lesz :( Pedig dh2005-ben sokszor nem is lőttünk semmit, csak beszélgettünk a különböző országok vadászaival :) -
#777 Azt én sem értem miért vették ki belőlük, amikor a BGH2005ben még volt. -
#776 Ja én is megnéztem a HU4et, de az annyira pocsékul nézz ki, hogy az nekem már zavaró.
Ez a CBGH még várat magára mer per pillanat egy peták sincs a kártyámon, de amint lesz lehetőségem rögtön kipróbálom. -
MelWin #775 Olyan játékot szeretnék, ami ötvözné a deerhuntert a fishing simulator 2-vel :) Egyébként sokat dobna a cabela's játékokon, ha lenne multija, mint deerhunter 2005-nek. -
#774 Én tegnap a HU4-et már prószáltam, ma nézem a BGH2007-et. -
#773 Bár még nem volt módom kipróbálni(pedig érdekel), de igen ez elsősorban egy vadászjáték, de a leírás alapján van benne horgászat. Gondolom semmi extrát nem kell ezalatt várni, mert így látatlanba arra tippelek, hogy ez a horgászat ugyanaz a fajta lesz, mint az outdoorban volt. -
#772 húúú, ez még viccnek is rossz, majd adok én neked jó csajt
most ez akkor vm medvevadász holmi? -
#771 He egy jó csaj vagy, akkor lehet róla szó(bocsy azt hittem vicces lesz:)
CBGH2007