Vadász és horgász játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hunting Unlimited 4
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Esetleg keresd meg a PRISM3D.LOG fájlt. Elvileg ebbe bele kell, hogy kerüljön a hiba oka is, nézd meg mi van benne.
Én is ezzel játszok mostanában. Ez az elsõ vadász játék, amit kipróbáltam. Régen azt gondoltam, hogy úgyse lenne hozzá elég türelmem. Egyelõre nagyon tetszik, de lehetne benne több vadászható állat is. Például afrikai állat csak 3 van, ez édes kevés. Lehetett volna még mondjuk orrszarvú, zebra, a különbözõ antilopokat már nem is említem.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
a következõ a problémám a Hunting Unlimited 3-mal:
Nagyba mikor nyomom a küldetéseket akkor bevágja hogy prism3d.exe alkalmazás futtatási hiba...
Ezt már megcsinálta sokszor....
nem tudjátok mi lehet a gond?
megrendelni? Egyébként meg van a Cabela's Outdoor Adventures, és sztem jó játék, de néha nagy türelem kell hozzá, ami néha nekem nincs.😄 pl.: amikor el-
szalad mellettem egy szarvas 120-szal, én meg lövök mint õrült, és erre a szarvas elmegy, és helyette 1 bölény meg 2 õz elkezd szaladni kifele az erdõbõl, mert megijedtek a lövés-tõl, én meg lövök ( de aztán nem találom el egyiket se). Úgy hogy jó. Grafika is jó. ha értékelni kellene 10 skálán 10/8
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Viszont én még nem láttam belõle angol verziót csak németet.
A legjobb, pedig(természetesen csak szerintem) még mindig magasan a Rapala.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Elõször a #691
DangerousHunt2: Annyira lineáris arcade, hogy ennél jobban már nem is lehetne, PL. Mész az erdõben az elõre kijelölt úton amirõl letérni nem nagyon lehet és közben egyfolytában támadnak a tigrisek. Bõvebben a #647 -ban írta róla.
CabelasOutdoorAdventure: Szerintem ez és a HU3 az egyik legkellemesebb vadászós játék Bõvebben a #661 -ban írta róla.
BGH2006: #628 – ezzel kapcsolatban egy más jellegû érdekes megjegyzés: ha a kedvenceken keresztül jövök ebbe a topikba és alul a „következõ (2)” –t választom, akkor jó néhány hozzászólás kimarad a fórumból, többek között ez is. Viszont ha onnan visszajövök az „Elõzõ (1)” –el akkor már megjelenik.
Tehát, a 3 Cabela's játék között😮utdoor Aventure, Big Game Hunter, Dangerous Hunt, között mi a külömbséG???????????????
Még nem vettem rá magam, hogy kipróbáljam a többi Cabela's játékot...
THE HUNTER coming soon ^^
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
2. : aha, játszottam vele, unalmas, nem tetszik, hülyeség
3 Trophy Hunter: nagyvadak (medve, farkas jávorszarvas)
én a trophy hunter 2003-al szoktam játszani, kellemes grafika csak az állatok néha elég butusok (meik vadászátékban nem? 😄)
Deer Hunter (a 2005 a legjobb vadászat szimulátor amivel valaha játszottam)
csak szarvasok, de 5 fajta, mindegyiknek más méretû az agancsa, és kiválló AI-ük van
THE HUNTER coming soon ^^
úúú ez a sok kérdés.bocs.
Remélem lesz a ki megválaszolja ezeket...
Abit AI7,intel [email protected],leadtek 6800GT,2gb 400mhz twinmos,stb
Dante3 ennek a játéknak mi a neve???? lécci írh!!!
Melyik a legújabb vadászos játék?
Köszi!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Hunting Unlimited 3!Nehéz volt de sikerült leteríteni!
Inkább az árkádosabb vadászjátékokkal szimpatizálok, azokból is csak olyanokkal, ahol vannak ragadózók is akik hajlandóak megtámadni.
Hunting Unlimited 3 - Nem túl szép, de cserébe talán a legváltozatosabb.
CabelasOutdoorAdventure – Szerintem nagyon szép talán a legszebb amit láttam, egyszeri végigjátszás alatt kimondottan szórakoztató, de utána már kevésbé.
CabelaBigGameHunting – Erre kb ugyanazt tudnám mondani, mint az Outdoor –ra.
Cabela’s DangerousHunts - nekem csak az elsõ része tetszett, fõleg amiatt, mert itt jött ki a legjobban, hogy nem tudni ki a vadász és ki a préda.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
angol nem erõsségem,segítsetek mit kell csinálni?
pls
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
Ot járok hogy Zimbabwe-ba leestünk repülõvel!
És kifogyott a golyóm a sok hiéna lövöldözéstõl ezért késsel megyek!
Dangerous Hunts 2:
Szerintem egész jóra sikeredett:
Igaz nem éppen vadászos játék vagyis "betöltöm a kedvenc pályám és lövök pár szarvast" ilyen itt nincs...
Adja maga maga után a játékokat.
A hangok nem nagyon változtak.
Viszont vannak benne más állatok pl. elefánt és amin én nagyon meglepõdtem krokodil is (amivel én a legközelebbi tóban találkoztam).
És az szinte nagyszerû ahogy megtámadnak az állatok csak fekszel a földön és marcangol utána jobb esetbe elrohan.
Hát én így jellemezném a játékot!
Megéri kipróbálni!
Jó játékot!
kisvigyori
De honnan lehet leszedni a korlátlan idejû változatot?