Vadász és horgász játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
Na?
Tud valaki választ adni a kérdésemre?

DaemoonHunter
Hello!

Valaki segítsen! A fishing sim2-t elindítom fekete kép-hibaüzenet

Nekem meg ennek a Pro Angler-nek kéne a magyar, vagy angol verziója. 😞 de nincs
csátok tud valaki valami jo vadászos játékot?? a Cabales Outdoor Adventures-en kívül??Horgász játék is jöhet
Csátok! Én azt akarom Kérdezni hogy a Deer Hunter - The 2005 Season-ban hogy lehet éjszaka menni ?
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

CS@
Lehet, hogy csak én vagyok a béna, de a borítón kívül egy nyamvadt képet nem találtam róla.
Ha tudsz csinálj már egy pár képet belõle, valahogy úgy, hogy a lényeg látszódjon. THX!

dante3
Sziasztok ,most szereztem be a pro angler nevü játékot!
Pár megás horgászjáték,kikapcsolódásképpen megfelel a sok gyilok játék után!
Német nyelvû,hamar elsajátítható az irányítása,próbáljátok ki!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hellotok! Én azt szeretném Kérdezni hogy a Deer Hunter - The 2005 Season-ban hogy lehet éjszaka menni ? Válaszotokat Elõre is Köszz!

CS@
Elég tyúkeszû vagyok, mert már nem emlékszem rá pontosan.
Nem kell kijelölnöd a horgászbotot a bedobáshoz.
A táblától a víz felé közeledve egyszer csak megjelenik valami ikon (talán egy horog?).
Amikor ez megjelenik, akkor tudod bedobni a csalit, ha jól emlékszem az F1 –el.

Horgászatból nekem továbbra is minden téren a Rapala a best.

A Fishing simulator 2 nagyon jó játék! A legreálisabb pecás játék. De ne tévedj el. Arról szól, hogy van egy "kép" a tóról, és oda dobálod be a cájgokat, amiket a leg apróbb részletekig te állítasz össze a tó és a halak tulajdonságainak megfelelõen. Lehet pergetni, legyezni, fenekezni, úszózni, szóval sok a lehetõség. A legprofibb játék, annak ellenére, hogy 386-os grafikával társul.

Nekem megvab a Cabelas Outdoor Adventures, nem rossz játék, de vannak idegesítõ hibái, pl. az inventory kezelés elég kellemetlen.
Ja, nálam nem akar pecázni, ha a "kijelölt" helyre megyek! Kiválasztom a pecabotot, azt kiírja hogy nem jó helyen vagyok, pedig ott állok a két tábla között. Tud valaki segíteni?

BBird
Mindenkinek sikerült feltelepíteni a Cabela's új részét? Hülye voltam, s elfelejtettem behozni a hibaüzenetet, amit a telepítés végén kiírt, de mintha olyasmit írt volna, hogy nem legális verzióval rendelkezem, vagy nincs internet. Telken próbáltam, nevelõapámnak kellene, de ott valóban nincs net.
A telepítés egyébként teljesen végigmegy, de a "csík" végén leáll, gondolkozik, hibaüznet, majd kitöröl mindent, amit addig felrakott... :-(
grebber
Fisching Simulator 2 errõl hallott már valaki??
most néztem torrent oldalt és ott találtam.Mindössze 108MB.

Next PC upgrade: 2022

Visitor
talán

THE HUNTER coming soon ^^

Csuhai G
Sziasztok!

Megvan nékem a Deer Hunter 2004. Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e szerintetek leszedni a Cabelas Outdoor Adventures-et ?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Sziasztok!

Egyszer olvastam valahol, hogy lesz egy olyan vadász játék, hogy az egész föld le lesz modellezve, és arra vadászunk, amerre csak akarunk. Ez így másodjára is elég nagy õrültségnek hangzik, de én valami ilyesmire emlékszem. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha van ilyen játék, akkor mi a neve?

CS@
Igen az ki, de a radar tökéletesen helyettesíti sõt szerintem jobb.

Visitor
na és az állatokat jelzõ kis piros pont ugye kimaradt?

THE HUNTER coming soon ^^

CS@
Na sikerült kipróbálnom ezt a CabelasOutdoorAdventure -t és szerintem ez egy egész kellemes egy hétvégés játék lett.
Nem tetszik, hogy az invertoryra kiosztott "i" betût nem lehet átállítani, de ezt betudom az "elkonzolosodásnak". Egy két, olyan helyre is raktak láthatatlan falakat, ahol ezt semmi sem indokolja. Elég idegesítõ, hogy két fa egymástól KB. egy méterre van, de mégsem lehet átférni közöttük. Jó lenne, ha lehetne ugrani akár csak egy kicsit is. Bár csak easy -n nyomkodtam, de mint általában a Cabela játékokban az állatok Ai -je nem tûnt túl jónak.
A játék grafikája nagyon tetszik, de a járgányok belsõ nézete kimondottan ronda. A grafikára vonatkozó beállítások a szokásosak és nálam(3000Barton,1GbRam,6600GT) Max -ra húzva AA nélkül kifogástalanul fut.
A fegyverekrõl meg minden egyébrõl végre megint vannak információk. Frankó lett a trófea teremben található kisebb díszlet amibe belekerülnek a megfelelõ állatok. Jó, hogy a radar különbözõ színekkel jelöli a különbözõ típusú állatokat. Tetszik az újonnan bevezetett "sprint" is amivel a futás mellett rövid idõre egész komoly sebességet lehet elérni. Easy fokozaton van egy "shoot aim" gomb is amit ha célzás közben lenyomva tartunk akkor pár másodpere automatikusan a célra áll a fegyver ezzel tényleg kimondottan könnyû a játék.

A horgászat elég egyszerû lett(de legalább van), ha van nálad horgászbot akkor az arra kijelölt helyen lehet horgászni. Ez annyiból áll, hogy bedobod a csalit majd tekergeted az orsót míg kapás nem lesz ekkor a képernyõ bal felsõ részén megjelenik a négy irány gomb amibõl egyet találomra kiválasztva meg kell nyomni amikor felvillan. Ha ez sikerül akkor a hal meg van akasztva, ezután ha távolodik akkor engedni kell a zsinóron egyébként pedig tekerni. Ha a zsákban nincs elég hely(egy helyre 4hal fér) a kifogott halnak akkor "remek" ötletként felajánlja a visszadobás mellett, hogy ott helyben el is fogyaszthatjuk. Kár, hogy a kifogott halakat nem adhatjuk el még jelképes összegért sem a boltban. Az eddigi Cabela játékokban hozzá voltam szokva ahhoz, hogy a pénz nem számít mert rengeteg van belõle és nincs mire költeni, ezt itt most valahogy nem érzem mert a 4. -ik pályára már csak úgy tudtam kijutni, hogy eladtam az egyik puskámat.
Képek

CS@
Köszi az infót igyekszem kipróbálni.
Remélem nem olyan lesz mint a tavalyi mert az nekem nagyon nem tetszett.

guardian hero
Megjelent a Cabela's Outdoor Advetures végre PC-re is! Horgászat, vadászat és természetjárás egyben, nagyon szép tálalásban. Szerintem érdemes kipróbálni 😊.

Pár kép itt.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

koppim
Rapala Pro Fishing ben megfogom a lazacot de mindig elmegy.

Ti hogyan fársztjátok?

koppim
Big game hunter -hez találsz krekket a www.gamecopyworld.com on.

Goliath
Szia.
Nem indul el. Oda van telepítve ahova kell, kernel32 a helyén és szabálytalan mûvelettel az elején elszáll.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

http://gamestation.smsline.hu/reg.html
Innen le tudod szedni a Hunting Unlimited 3-at.
Valaki tudna nekem segíteni az olyan játékokban hogy nincs hozzá crack de mégis kéri a CD-ét pl.:Big game Hunter 2005,Big game hunter 2006,FIFA 2006
tuggya valaki hogy honann tom leszedni a Hunting Unlimited 3 -mat? pls segiccsetek, fizetõs oldal is jo
koppim
Big game hunter 2006-ot, hogy lehet elindítani, nem tud valaki crack-et hozzá.

Rash87
Lebersoftware- Most kezdett bele a Fishing 2005 befejezése után újabb nagy munkájába az egykori Bomber Man és Dyna blaster folytatásába ami új grafikával és történettel sokak kedvence lesz majd.

A Fishing 2005-t pls nézzétek legalább meg,és írjatok a fórumba,hogy milyen lett,vélemények,stb...

http://www.lebersoftware.fw.hu/

Glory, Glory Man. United!

Keresem a Bird Hunter 2003,Deer Hunter 2003,Hunting Unlimited 3 játékokat,de sehol nem találom.Tud nekem segíteni valaki? Lécci!
CS@
Bár már csak nagyon halványan dereng, de mintha a hegy aljában lenne egy barlang ami átvisz. Ha ez mégsem az a pálya akkor szorry, de már nem nagyon emlékszem.

hali!a Big Game Hunter2006-ban akadályba ütköztem.most a hegyekben vagyok,és a hegyi szarvas kilövése után nem tudok továbblépni a köv pályára,mert az "átjáró" kövekekkel van elzárva,de nem lehet megmászni sem.valaki ha tud,írjon valami okosságot!köszi<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Nekem alaplapi hangkártyám van, szintén AC97-es drivert adtak hozzá, és megy a hang.

CS@
Na sikerült kipróbálnom sõt rookie fokozatban együltõ helyemben végig is nyomtam(tehát nem lett túl hosszú).
Semmiféle köze sincs a vadászathoz sokkal inkább hasonlít egy szimpla arcade lövöldözõs FPS játékhoz, ezért a szimulációt kedvelõknek nem ajánlanám.
Az elsõ amit baromira nem értek az az, hogy ez a cég egy csomó ilyen kategóriájú játék megalkotása után, hogy tudott ilyen vacak irányítást összehozni. Kicsit nehéz elmagyarázni, de egyszerûen béna az egér mozdítására való reagálás bárhogy is állítom be az érzékenységet. Bár ez idõvel megszokható, de semmiképpen sem jó. Nálam az összes video beállítást elfelejti újraindítás után.
Az adventure mód egy kissé egysíkú lett keresd meg, kísérd el, védd meg -ben ki is merült. Nincs egy nyamvadt távcsõ, nincs térkép sõt egyáltalán nincs invertory sem. Bár az adventure részben ezek nem igazán hiányoznak azért a hunting -ba egy távcsõ csak jó lett volna. A lõfegyverek 4féle puskában egy pisztolyban egy nyílban és egy köpõcsõben(ez mondjuk poén) ki is merültek ami nem mondható soknak. A közelharci fegyverekbõl sincs túl sok : kés, machete, husáng, bár ezekbõl elég is ennyi. A leguggolás(lopakodás) elképesztõen béna lett adventure módban egyszerûen nem lehet leguggolni csak akkor amikor a játék erre külön engedélyt ad(kiírja, hogy na most leguggolhatsz). Elég baromság, hogy a kihelyezett csapdák semmilyen hatással sincsenek az állatokra kizárólag(hiába csaltam bele a medvét nem törõdött vele) csak a játékosra ha véletlenül belelép.
Jópofa a fegyverekkel való másodlagos támadás (pisztolynál odacsap a markolattal puskánál a tussalST😎 ami ha frankón eltalálja az állatot akkor egész komolyan megtántorodik. Lehet védekezni is melynek nem igazán vettem hasznát. Belekerült egy „slow motion” opció mely bármikor bekapcsolható, ez nagy segítséget nyújt mert így Neo módjára egyszerûen el lehet lépni a támadó jószágok elõl. Nagyon tetszik, ahogy az állatok megtámadnak, egy oroszlán feláll és marcangol egy medve hatalmasat csap a viziló, bivaly, orvszarvú egyszerûen eltipor vagy felöklel STB. Egész jópofa videók vannak benne a játék végén még el is mosolyodtam rajta.
Az „optimalizáció” elképesztõen jó lett, mindent maxra téve 1024x768ban majdnem elfogadható 800x600ban pedig teljesen játszható sebességet produkál még az 5600XT -men is, és emelet szerintem még jól is nézz ki.
Képek

CS@
Üdv!
Látom megjelent a Cabela’s Dangerous Hunts 2 sajna nekem még nincs meg, de igyekszem még a héten kipróbálni. Az elsõ rész nekem kimondottan tetszett, ha valaki kipróbálta esetleg a most megjelent második részt irkálhatna róla egy kicsit.

M@TriX
A Cabela's Big Game Hunter 2006 alatt nálam nincs hang, a legújabb AC'97 drivert raktam fel (Realtek), de akkor sincs. az pedig eléggé hiányzik, a sógoromnak kerítettem a gémet, de hang az nálam nem akar kijönni, azért az okát jó lenne tudni. másnál?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ZsZso
Rájöttem ... bár furcsa, mert néha (attól függ, hogy winnek milyen kedve van) futott minden változtatás nélkül is ...

FEKETE KÉPERNYÕ hiba - tegyük át ablakos módba a játékot (itt special a config filét kellett átírni)

NV4_DISP.DLL hiba - 78.01-gyel nem szeret mûködni. Bezzeg a 77.77 -et imádja ...

ennyi.

BBird, köszi a segítséget azért!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

BBird
Nekem múltkor hasonló problémám volt, bár az film témában. Akkor felraktam egy codecet, de akkor meg nem tudtam kirakni tv-re a képet. Akkor leszedtem az új nvidia drivert, és felraktam egy régit. Azzal már ment a film. Ezután meg játszani akartam, és a játék nem ment. Felraktam újra a direct x -t, és azóta minden szép és jó. Én frissítenék mindent, ami grafikával kapcsolatos. Meg ha hang van, kép nincs, akkor esetleg vedd 60Hz-re a monitort.
ZsZso
Hehe ... változott a helyzet. Most már nem kapok kék hibát. Van hang, csak kép nincs...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Rapala Pro Fishing ...
Amikor el akarom indítani, akkor nv4_disp.dll -es kék halál, majd gyors restart. Mindez a videók után egybõl ... fekete képernyõ 1 -1,5 mpig, majd a kék hiba. Tán nem szereti a 78.01 -es drivereket? Any 5let, hogy melyiket szeressem? 😊 Esetleg más tipp, hogy tudnám orvosolni a problémát?

Activision Vaue sajna a progi, szóval peccsekkel nem sz*rakodnak ezek túl sokat 😞

Hunting Unlimited 3-mat próbáljátok ki.1/2 cd-s játék,de nagyon ott van!
Köszi, akkor jobban szemügyre veszem a cabela's-t.
TH03-hoz még mindig keresek mapokat, elléggé unom azt az alap 5-6 pályát.

BBird
Nekem egyik nagy kedvencem a Hunting Unlimited 1-2-3 volt, de a Cabela's Big Game Hunter 2005 és a mostani 2006 is elég pofás, legalábbis grafikailag nagyon ott van. :-)
Trophy Hunter 2003 -t istenítik ebben a topicban, és az is remek móka.
CS@
Jártasnak nem mondanám magam a témában ,de azért a véleményem leírom. Ha az eddig kipróbált ilyen játékokból egyet kéne kiemelnem(bár már nem egy mai darab) az mindenképp a Cabela's Dangerous Hunts lenne,. Annyit még hozzátennék, hogy engem ezekben a játékokban egyáltalán nem érdekel a szimuláció, így én nem vagyok oda azokért, ahol ezt jól megoldják, de nem lehet csak szarvast lõni.

Ja és aki jártas a témaban, az melyik vadászos játékot ajánlaná a legjobban? Mert olvasgatom, hogy ez azért jó, xy azért jó, csak nem tudom eldönteni, hogy melyiket próbáljam meg beszerezni. Egyedül a Trophy hunter 2003-al játszottam eddig, de az nagyon tetszett.

Hali,
tud valaki nekem a Trophy Hunter 2003-hoz valami pofás kis mapokkal szolgálni? 😊
Már utánna néztem egykettõnek, de mindenhol csak a 404-et kaptam a pofámba 😞

Köszi, megkaptam.

Kicsit játszogattam, de az jött le nekem az eddigiekbõl, hogy a deer hunter sokkal inkább vadásszimulátor, mint ez.

CS@
Csak a napokban általad keresett Shark! –ot ismerem(nincs már meg nekem se).
Aztán egyszer majd lesz ez.
Gábor : priv ment

Harly18
Nem tudtok olyan játékot, amiben cápákra és vizi állatokra lehet vadászni?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Vicc az, hogy végig benne volt, sõt még cd-re is kiírtam...