Vadász és horgász játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tudsz csinálj már egy pár képet belõle, valahogy úgy, hogy a lényeg látszódjon. THX!
Pár megás horgászjáték,kikapcsolódásképpen megfelel a sok gyilok játék után!
Német nyelvû,hamar elsajátítható az irányítása,próbáljátok ki!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nem kell kijelölnöd a horgászbotot a bedobáshoz.
A táblától a víz felé közeledve egyszer csak megjelenik valami ikon (talán egy horog?).
Amikor ez megjelenik, akkor tudod bedobni a csalit, ha jól emlékszem az F1 –el.
Horgászatból nekem továbbra is minden téren a Rapala a best.
Ja, nálam nem akar pecázni, ha a "kijelölt" helyre megyek! Kiválasztom a pecabotot, azt kiírja hogy nem jó helyen vagyok, pedig ott állok a két tábla között. Tud valaki segíteni?
A telepítés egyébként teljesen végigmegy, de a "csík" végén leáll, gondolkozik, hibaüznet, majd kitöröl mindent, amit addig felrakott... :-(
most néztem torrent oldalt és ott találtam.Mindössze 108MB.
Next PC upgrade: 2022
Megvan nékem a Deer Hunter 2004. Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e szerintetek leszedni a Cabelas Outdoor Adventures-et ?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Egyszer olvastam valahol, hogy lesz egy olyan vadász játék, hogy az egész föld le lesz modellezve, és arra vadászunk, amerre csak akarunk. Ez így másodjára is elég nagy õrültségnek hangzik, de én valami ilyesmire emlékszem. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha van ilyen játék, akkor mi a neve?
Nem tetszik, hogy az invertoryra kiosztott "i" betût nem lehet átállítani, de ezt betudom az "elkonzolosodásnak". Egy két, olyan helyre is raktak láthatatlan falakat, ahol ezt semmi sem indokolja. Elég idegesítõ, hogy két fa egymástól KB. egy méterre van, de mégsem lehet átférni közöttük. Jó lenne, ha lehetne ugrani akár csak egy kicsit is. Bár csak easy -n nyomkodtam, de mint általában a Cabela játékokban az állatok Ai -je nem tûnt túl jónak.
A játék grafikája nagyon tetszik, de a járgányok belsõ nézete kimondottan ronda. A grafikára vonatkozó beállítások a szokásosak és nálam(3000Barton,1GbRam,6600GT) Max -ra húzva AA nélkül kifogástalanul fut.
A fegyverekrõl meg minden egyébrõl végre megint vannak információk. Frankó lett a trófea teremben található kisebb díszlet amibe belekerülnek a megfelelõ állatok. Jó, hogy a radar különbözõ színekkel jelöli a különbözõ típusú állatokat. Tetszik az újonnan bevezetett "sprint" is amivel a futás mellett rövid idõre egész komoly sebességet lehet elérni. Easy fokozaton van egy "shoot aim" gomb is amit ha célzás közben lenyomva tartunk akkor pár másodpere automatikusan a célra áll a fegyver ezzel tényleg kimondottan könnyû a játék.
A horgászat elég egyszerû lett(de legalább van), ha van nálad horgászbot akkor az arra kijelölt helyen lehet horgászni. Ez annyiból áll, hogy bedobod a csalit majd tekergeted az orsót míg kapás nem lesz ekkor a képernyõ bal felsõ részén megjelenik a négy irány gomb amibõl egyet találomra kiválasztva meg kell nyomni amikor felvillan. Ha ez sikerül akkor a hal meg van akasztva, ezután ha távolodik akkor engedni kell a zsinóron egyébként pedig tekerni. Ha a zsákban nincs elég hely(egy helyre 4hal fér) a kifogott halnak akkor "remek" ötletként felajánlja a visszadobás mellett, hogy ott helyben el is fogyaszthatjuk. Kár, hogy a kifogott halakat nem adhatjuk el még jelképes összegért sem a boltban. Az eddigi Cabela játékokban hozzá voltam szokva ahhoz, hogy a pénz nem számít mert rengeteg van belõle és nincs mire költeni, ezt itt most valahogy nem érzem mert a 4. -ik pályára már csak úgy tudtam kijutni, hogy eladtam az egyik puskámat.
Képek
Remélem nem olyan lesz mint a tavalyi mert az nekem nagyon nem tetszett.
Pár kép itt.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nem indul el. Oda van telepítve ahova kell, kernel32 a helyén és szabálytalan mûvelettel az elején elszáll.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Innen le tudod szedni a Hunting Unlimited 3-at.
Valaki tudna nekem segíteni az olyan játékokban hogy nincs hozzá crack de mégis kéri a CD-ét pl.:Big game Hunter 2005,Big game hunter 2006,FIFA 2006
A Fishing 2005-t pls nézzétek legalább meg,és írjatok a fórumba,hogy milyen lett,vélemények,stb...
http://www.lebersoftware.fw.hu/
Glory, Glory Man. United!
Semmiféle köze sincs a vadászathoz sokkal inkább hasonlít egy szimpla arcade lövöldözõs FPS játékhoz, ezért a szimulációt kedvelõknek nem ajánlanám.
Az elsõ amit baromira nem értek az az, hogy ez a cég egy csomó ilyen kategóriájú játék megalkotása után, hogy tudott ilyen vacak irányítást összehozni. Kicsit nehéz elmagyarázni, de egyszerûen béna az egér mozdítására való reagálás bárhogy is állítom be az érzékenységet. Bár ez idõvel megszokható, de semmiképpen sem jó. Nálam az összes video beállítást elfelejti újraindítás után.
Az adventure mód egy kissé egysíkú lett keresd meg, kísérd el, védd meg -ben ki is merült. Nincs egy nyamvadt távcsõ, nincs térkép sõt egyáltalán nincs invertory sem. Bár az adventure részben ezek nem igazán hiányoznak azért a hunting -ba egy távcsõ csak jó lett volna. A lõfegyverek 4féle puskában egy pisztolyban egy nyílban és egy köpõcsõben(ez mondjuk poén) ki is merültek ami nem mondható soknak. A közelharci fegyverekbõl sincs túl sok : kés, machete, husáng, bár ezekbõl elég is ennyi. A leguggolás(lopakodás) elképesztõen béna lett adventure módban egyszerûen nem lehet leguggolni csak akkor amikor a játék erre külön engedélyt ad(kiírja, hogy na most leguggolhatsz). Elég baromság, hogy a kihelyezett csapdák semmilyen hatással sincsenek az állatokra kizárólag(hiába csaltam bele a medvét nem törõdött vele) csak a játékosra ha véletlenül belelép.
Jópofa a fegyverekkel való másodlagos támadás (pisztolynál odacsap a markolattal puskánál a tussalST😎 ami ha frankón eltalálja az állatot akkor egész komolyan megtántorodik. Lehet védekezni is melynek nem igazán vettem hasznát. Belekerült egy „slow motion” opció mely bármikor bekapcsolható, ez nagy segítséget nyújt mert így Neo módjára egyszerûen el lehet lépni a támadó jószágok elõl. Nagyon tetszik, ahogy az állatok megtámadnak, egy oroszlán feláll és marcangol egy medve hatalmasat csap a viziló, bivaly, orvszarvú egyszerûen eltipor vagy felöklel STB. Egész jópofa videók vannak benne a játék végén még el is mosolyodtam rajta.
Az „optimalizáció” elképesztõen jó lett, mindent maxra téve 1024x768ban majdnem elfogadható 800x600ban pedig teljesen játszható sebességet produkál még az 5600XT -men is, és emelet szerintem még jól is nézz ki.
Képek
Látom megjelent a Cabela’s Dangerous Hunts 2 sajna nekem még nincs meg, de igyekszem még a héten kipróbálni. Az elsõ rész nekem kimondottan tetszett, ha valaki kipróbálta esetleg a most megjelent második részt irkálhatna róla egy kicsit.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
FEKETE KÉPERNYÕ hiba - tegyük át ablakos módba a játékot (itt special a config filét kellett átírni)
NV4_DISP.DLL hiba - 78.01-gyel nem szeret mûködni. Bezzeg a 77.77 -et imádja ...
ennyi.
BBird, köszi a segítséget azért!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Amikor el akarom indítani, akkor nv4_disp.dll -es kék halál, majd gyors restart. Mindez a videók után egybõl ... fekete képernyõ 1 -1,5 mpig, majd a kék hiba. Tán nem szereti a 78.01 -es drivereket? Any 5let, hogy melyiket szeressem? 😊 Esetleg más tipp, hogy tudnám orvosolni a problémát?
Activision Vaue sajna a progi, szóval peccsekkel nem sz*rakodnak ezek túl sokat 😞

TH03-hoz még mindig keresek mapokat, elléggé unom azt az alap 5-6 pályát.
Trophy Hunter 2003 -t istenítik ebben a topicban, és az is remek móka.
tud valaki nekem a Trophy Hunter 2003-hoz valami pofás kis mapokkal szolgálni? 😊
Már utánna néztem egykettõnek, de mindenhol csak a 404-et kaptam a pofámba 😞
Kicsit játszogattam, de az jött le nekem az eddigiekbõl, hogy a deer hunter sokkal inkább vadásszimulátor, mint ez.
Aztán egyszer majd lesz ez.
Gábor : priv ment
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/