1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
  • Firerock
    ez a teljes verzi?
    vagy csak trial?
  • DaemoonHunter
    Masterpiece Fishing 2
  • nagy horgász
    és el tudod küldeni????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • Visitor
    szianekemmegvan
  • Crazy Mate
    Ez melyik játék?
  • nagy horgász
    geri vagyok keleviz - röl 12 éves imádok horgászni
  • nagy horgász
    hellosztok hol tudom letölteni a master piece fishing2-t (horgászos játék)
  • Firerock
    sikerüüült:D
  • bence19940222
    ez most milyen játék vadászos vagy halászos
    hahalászos mi a címe köszi és akkor tudok segiteni ha meg mondod a címét!!!!
  • bence19940222
    kinek van meg a trophy hunter 2003 akinek meg van az írjon minden nap felnézek ide
    ja és azt szeretem volna kérdezni hogy ki tud valami jó horgászos játékot
    ????
  • Firerock
    hááát ez nem igaz
    nem tudom megtalálni azt a kudut
    találtam 3 piros bogarat
    de mind old
    valaki segítsen vmit
  • Visitor
    deer hunter 2005
    deer hunter 2004
    nem cabelas, bár a cabelanak is vannak szarvasvadász játékai

A fent említett 2 áll szvsz legközelebb az igazi vadászathoz, viszont csak szarvasra lehet lőni.
  • CS@
    Szorry benéztem a hozzászólásodat, mert azt hittem, hogy a BGH2007(AlaskanAdv)-re mondtad, hogy nem tetszik, de most látom, hogy a 2006ra írtad ezt. Akkor pedig nem valószínű, hogy az Outdoor tetszeni fog.
    Ha mégis a kipróbálás mellett döntesz akkor a én a Cabela's Outdoor Advetures –re gondolok és nem az Outdoor Life: Sportsman's Challenge –re!
    Úgy tudom, hogy a DH –kat is a Cabela csinálta, de azokban nem vagyok otthon, mert a ragadozóhiány zavar.
  • Scottt
    a dh is cabelas??
  • Scottt
    Hát irány a torrent oszt töltöm le az outdoort a tavaly bgh az a cabelas big game hunter 2005 season??
  • CS@
    Még mindig nem találtad meg azon a pöcsöm kis zsebkendőnyi pályán azt az egy nyamvadt Kudut?
    Kövesd a kis piros pillangó rajokat, esetleg próbáld meg elolvasni, amit időnként kiír a játék.
  • CS@
    Az AfricanSafari az bizony olyan nézd a hátam dolog, szerintem az egyik legpocsékabb vadászós játék, amit láttam. Bővebben #819.
    Az Outdoor –t tudom ajánlani vagy esetleg a tavalyi BGHt, ha pedig nem ragaszkodsz a ragadozókhoz, akkor a DH állítólag jó választás.
  • Firerock
    elég jó játék
    sztem ez az eddigi legjobb Hunter Game
  • Firerock
    valaki segítsen plz
  • Scottt
    Ugye a cab african safari oan nézd a hátam stilusu???ugye nem én a mai napom a töltéséer áldoztam :((kéne már vmi normális én most a cab big game hunter 06 ot nyomom de az a pocsék eér a menüben hát az mindig kiábrándít pls mondjatok 1 normálisat könyörgöm meg msot töltömm a dh-t nem tom meiket ha az is ien akkor főbe lövöm magam külömben ha Én csinálnék ien tipusu gamet akkor eljutnátok a vadászok paradicsomába lenne egér a menüben meg csomó jó dolog:::D
  • Firerock
    haha
    csak ott még nem tartok
    még nem sikerült megtalálni
  • nagy horgász
    hol tudom letölteni a master piece fishing2-t ja és melyikkel tekeri ki az orsot a fishing 2006-ban
  • CS@
    Megcélzod a célkereszttel és megnyomod az egér ball gombját.
  • Firerock
    császtok
    leszettem a Cabelas AFrican Safarit
    nagyon jo
    csak az első küdletésnél nemtudok Kudu-t lőni
    ha valaki tud segíteni lécci tegye meg
  • DaemoonHunter
    Nézd meg nem járt-e le a próbaidő! A megoldás lehet még az hogy a Tálcát
    eltűnteted: Tálca-Tálca zárolása ne legyen bejelölve!-Aztán elrejted.
    Nekem így tökéletesen működik.
  • BBird
    Köszönöm a kielégítő választ! Lenyomozom a leírt játékokat, aztán remélhetőleg tetszeni is fog neki valamelyik. :-)
  • nagy horgász
    és az master piece fishing2-be se
  • nagy horgász
    hellosztoka petri heil horgász játékba nem engedi hogy belépjek mit csináljak légy szi irjatok
  • guardian hero
    Egész jónak néz ki, kár hogy a hivatalos oldal szerint a full még nem jelent meg:

"> Purchasing Wild Earth : Photo Safari

Wild Earth will be available soon at retail and online software stores worldwide.

More details coming soon! Sign up to be notified."
  • CS@
    Szerintem a legjobb ilyen stílusú játék még mindig az Outdoor, de nagyon egzotikus vadállat abban sincs, medve, farkas, puma meg ilyenek vannak, de legalább megtámadnak.
    Igazán egzotikus állatok a HU4 -ben vannak, de ez idegesítően ocsmány, valamint a Cabela’s DangerousHunts –okban találhatóak még érdekes állatok(Tigris,Oroszlán,Hiéna,Kroki,Bivaly,ElefántSTB) ennek az első részét annak idején szerettem, de a második szerintem pocsék lett.

Erről a WildEarth –ről eddig még nem is hallottam, de most fogtam magam és utánanéztem a játéknak, a készítők oldalán található demó –t leszedtem és végig is nyomtam.
    Vélemény: ez egy elég egyedi(na jó a ZooTycoon miatt nem annyira) és érdekes elképzelés nem tudom, hogy hosszútávon ez a dolog mennyire lehet szórakoztató, de most nagyon bejött attól függetlenül, hogy tulképp semmi értelme sincs. Ha ezt a játékot néhány vérbeli FPS rajongó meglátná, akkor szerintem szálanként tépné ki a haját, hogy egy ilyenben mégis mi lehet a jó. Főleg amikor egy nagy kupac elefánt sz*r lefényképezése a feladat és teljesítés után közli, hogy akkor most egy kisebb kupacról is készítsek képet, aztán a rajta mászkáló bogárról és végül egy olyat is, amin a kupac is rajta van meg még egy szép virág is.
    A környezet nekem tetszik, bár a grafika nem egy nagy durranás, sőt a víz tulajdonképpen kimondottan ronda(ez szerintem nem is tükröződés), de cserébe maxra húzva is kegyetlen jól fut. Viszont az állatoktól néha leesett az állam, ehhez foghatót még sosem láttam.
    KÉPEK
    Szerintem a képek kicsit csalókák, mert bár a játékban is nagyon jól néznek ki az állatok, de azért ennyire nem, ezért csináltam a legelső és rögtön az utána következő elefántos képet. Az első az ingame(több ilyet nem csináltam) a második pedig az abban a pillanatban készült fénykép.
    Ha mindent, amit kellett lefényképeztünk és ezzel a pályát teljesítettük, akkor a túránkból és az elkészült fényképekből, pedig egy ILYET kapunk és ezzel a demó -nak sajna vége is, pedig ezzel szívesen játszogatnék még egy kicsit.
  • BBird
    Én már régen játszottam ezekkel, de nevelőapám előszeretettel vadászik, csak már unja a megszokott "lőjj szarvast" típusú játékokat. Nincs valamilyen izgalmasabb, amiben vadállatokat kell leszedni, akik persze ránk is támadnak. (Tudom, van medve és farkas a korábbi Cabelas részekben is, de azért ott is javarészt inkább szarvasvadászat volt)

A másik, valami Wild Earth játék is van, ha jól tudom. Fotózni kell az állatokat. Arról lehet tudni valamit? Kijött-e, jó-e, mittomén-e? :-)
  • CS@
    Kipróbáltam én is ezt az AfricanSafari –t:
    Ilyen elképesztően leegyszerűsített prosztó egy vadászos játékot se láttam mostanában.
    Pedig nem tetszett a HU4 és az AlaskanAdv sem.
    Nincs FPS mod, csak kívülről nézhetjük magunkat a karakter nem a megszokott helyén a képernyő közepén van hanem a ball oldalán. Szánalmasan kicsi és baromira korlátolt pályák(nesze cső menjél benne, de nem ám arra amerre akarsz, hanem amerre engedjük). A grafika még elmegy HU4hez(mondjuk ez nem mérvadó mivel az valami elképesztően ótvar lett) képest talán még jól is nézne ki, ha nem lenne ilyen gyatra a látótávolság. Aztán amikor elmagyarázta a játék, hogy az állatok „track” –jét(útvonalát) kis piros röpködő lepke rajok jelzik, akkor már csak mosolyogni tudtam az egészen. Úgy gondolom ennyi szócséplés erről a játékról elég is lesz, többet nem érdemel.

Nem értem mi történik ezekkel a Cabela játékokkal(HU sem jobb), régebben olyan kellemes egyhétvégés játékokat csináltak, most meg ezek vannak.
  • Amigoss
    egy kép a Cabela's African Safari-ről
  • Amigoss
  • Amigoss
    de ! Nem fps...
  • CS@
    Na erre az AfricanSafari -ra kíváncsi vagyok én is, remélem nem lesz olyan vacak, mint a HU4 meg a AlaskanAdventure.
  • guardian hero
    megoldás
  • Amigoss
    Csá!
    Most tettem fel a Cabela's African Safari-t de kéri a cd-t és nincs crack...
    valaki megoldás?
    Köszi!
  • SFKS
    A HU4-ben van egy olyan beállítás hogy az állatok megtámadjanak vagy ne
  • Visitor
    jah egyi dő után elég unalmas tud lenni..
    (1-2 medvét belerakhatak volna minimum.. váh.. bezzeg ha én csináltam volna.. :D)