Vadász és horgász játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Csak új trophy hunterrõl nincs hír pedig messze jobban élvezem mint õzre vadászni....Bird Hunter meg mégjobban kihalt azt nem fejlesztik tovább😞
Én 12 éves korom óta kisértem a rokonokat, barátokat vadászni és szerintem ennek a szeretetére vagy születik valaki vagy nem érti és irtózik tõle.
Mióta család van csak PC vadászat van ,
de remélem a fiamat is fogja majd érdekelni.
Ha végre megint lesz net otthon, tuti jövök!

Repatarurgyán
Valaki játszott az elsõ Deer Hunterrel? Ott nem lehetett még mászkálni, hanem a térképen 'leraktad' magad valahova és ott kirakott egy fára a program ahol csak 'forogni' lehetett. Aztán jött a DH2 ami nagy áttörés volt, mert lehetett már menni benne. A 3. volt a legjobb szerintem, ott az év napokra osztva jelent meg volt különbözõ idény, hogy mikre és mivel lehet vadászni. A legjobb az volt, hogy tavasszal lehetett növényeket ültetni, amikre késõbb jöttek az õzek. A DH4 grafikailag változott és butább lett, a 2005 pedig már egyértelmûen a suta amiknak készült. Hozzá kell tenni a kétkedõk miatt, hogy kinn ez a játéksorozat sokáig a top eladásban szerepelt.
Riszpekk
Szerintem vagy fun legyen
Riszpekk
van coop vadászat, legnagyobb trophy, elsõ trophy, legtöbb trophy mód (többnyire)
jó fun, szar fegyverekkel (kovaköves elöltöltõs egylövetû rulez) kell nyomulni nehéz célra, és megvan a kihívás
az is fun valamilyen szinten, ha kecskére nyomjuk távcsövessel, és akkor a mennyiség a cél 😄
Riszpekk
Nameg hogy kinek milyen nete van és ki legyen majd a server
persze hajtóvadászathoz kéne vagy 10
Riszpekk
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
ez a 32-es jól hangzik. azthiszem erre én is benevezek. ha felért, majd priviben küldj egy címet pls. ne szúrd be a topicba, mert hamarabb törölhetik :/
shit happens

Király akkor mostmár biztos hogy leszedem! (HU3)
Majd valszeg lesz jópár kérdésem...

Multiban amúgy 32-en lehet játszani!!
Én a HU3-ban elkezdtem megcsinálni a Challenge-eket. Már az utolsó tutorialnál járok, ahol egy elefántot, egy oroszlánt és egy kudut kéne elejteni Zambiában. Sikerült meglõnöm egy elefántot, beleeresztettem vagy 4 golyót, de csak nem akart felborulni. Miközben szaladgált, elkezdte üldözni egy oroszlán is. Én próbáltam követni õket, de egyszer csak azt veszem észre, hogy az oroszlán már nem az elefántot követi, hanem rohan felém. Csak egy lövésre volt idõm, azt centikkel elvétettem, így aztán macskakaja lett belõlem...
Az lenne a kérdésem ,hogy esetleg én is megkaphatnám a game-et? Sajan még csak horgászós cuccal nyomultam TB3, In-Fisherman ,de nagyon régóta ki szerettem volna próbálni valami vadászós cumót is! Este leszedem a HU 3 -at megnézem azt is...
Szal ha esetleg akkor nagyon megköszönném! (természetesen a multit is kipróbálnám! 😄D)
30 perc egy 15MB-os file vagyis 10 óra míg felmegy😊
Mind1 holnap este már majd multizhatunk vele
#50!
gamertag: kenobita
A játék nagyon szép és egész jól megy nálam is (AsusA7A ,AMD1300 ,512/266RAM ,FX5600XT ,WinME).
A csónakban ül melletted egy muksó ami jópofa mert legalább nem vagy egyedül ,néha aranyos beszólásai vannak néha idegesítõ.
Frankó ,hogy ki-be lehet kapcsolni az „UnderwaterFight” –ot.
Az viszont nem frankó hogy nálam újraindítás után nem jegyzi meg a „controls” és „rod control” beállítást.
A pályák bejárható területe hagy némi kívánnivalót maga után...
de azért kisebb apróságokkal próbálták feldobni (maci sétál a vízesésnél, fûrészmalom zakatol a parton ,légballonokST😎
ÉS a lényeg amit már Anee is említett a bot kezelés nagyon jó lett. Nagyon szépen megcsinálták azt is ahogy hajlik ,görbül a bot.
Azért bugok vannak ebben is a csali pl a fenékhez közel néha igen hülyén viselkedik.
Azért a víz alatti kamerakezelés nekem az In-Fisherman és Trophy Bass-4 ben jobban tetszett.
többire már nem nagyon emléxem, régen volt 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A Rapala cuccról irtam az In-Fisherman topicban s be is szúrtam három 1280*1024 ingame képet. A horgászható terület nem nagy ellenben a víz a vizinövények és a halak kidolgozása brutálisan tetszik. Ami TB4-hez szokott fejemnek nem tetszett az az hogy a fenékrõl látom a csalit nem pedig a csaliról a tó alját, de ez megszokás kérdése. A halak viselkedése jó, kell küzdeni rendesen értük.
Realitásban pedig tetszik, hogy én dobom be a botot, nem tudom jobbklikkel kivenni a csalit egybõl hanem vissza kell húzni. Szóval szerintem próbáljátok ki
Riszpekk
Szerintem a Trophy Bass 4 jó kis cucc, nekem legalábbis tetszik, bár elég régen játszottam vele. Asszem hazaérek +keresem a cd-t, aztán felrakom újra.
Volt még nekem valahol egy cápa-horgász játékom is (címe nem ugrik be), azzal játszottatok? Én elvoltam vele, csak sajnos gyakran fagyott.
Gondoltam rá, hogy leszedem, utoljára 486-on nyomtam jó horgászjátékot (asszem valamelyik korai trophy bass volt), azóta csak szarokkal találkoztam. Ha valaki próbálta már a Rapala-t, írjon pár szót róla thx
Riszpekk
A TH nekem is megvolt valahol és azt én is imádtam. Havas pályán jávorszarvas után kószálni, jó móka volt.
Horgász játékok közül nekem eddig a Trophy Bass 4 jött be a legjobban, de ez a Parala..vagy Parapa vagy mi is érdekel, ezt is mexerzem. Volt régen egy olyan horgász játékom, ahol úszós cuccal is lehetett horgászni. A grafika nem volt egy bazinagy, de nekem nagyon tetszett maga a játék. Ennek nem tudja valaki a nevét? Vagy egyáltalán olyan horgász játék, ahol sima normál úszós horgászást lehet nyomatni?
Tenkjú!
Pedig multizhatnánk egyet..avagy egy no-cd crack a multihoz nem pálya?
talán boltokban már olcsó, nézelõdni kell
Riszpekk
nem tudtam megközelíteni a falkát, és egy napig szenvedtem, mire belõttem a puskát olyat távolságra
Riszpekk
de a TH2003 változatos pályáit, fegyvereit tényleg semmi nem múlja felül
imádtam a vintage indián puskával medvére vadászni (kellett neki vagy hat találat), meg a hegyi pályán letanyázni a tóparton, és a túloldalon legelészõ kecskéket ritkítani 😊
csak egyik haverom lenyúlta a CD-t, így multiban sajnos azóta sem próbáltam :/
Riszpekk