1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
  • STLRR
    legyszi!!!Ha csak en szedek gyors lesz
  • cSuwwi
    csak egy gyík 512/128-asom van. Azzal 300 megát sokáig tart lehúzni.
  • STLRR
    Es dc-n nem tudnad megosztani velem!Leszedem az egeszet ujra!!!Legyszi!Nagyon megkoszonnem!Ha most megosztod tudok vewletek nyomulni este!!!
  • cSuwwi
    a privát üzenetet is feltalálták már.
    amúgy ha visszaolvasol, láthatod hogy szoktak ide írni :)
  • STLRR
    hat ahogy latom nem olvassak a topicot
  • cSuwwi
    passz. én szívesen segítenék, de nem tudom, honnan lehetne még leszedni. én is próbáltam rákeresni még régebben, de sehol sem láttam.

1 megoldás lehet, vannak külföldi rar hubok, ahol csak eredeti rarral lehet bemenni. Egy olyan t1/3-ast kéne megfűznöd, akinek sok rarja van, hogy nézze már meg, hogy van-e. Ha van, akkor szedje le, te meg tőle.

Vagy megkérdezed FREAK-et vagy guardian herot, hogy megvan-e még nekik a rar?
  • STLRR
    Most honnan a halalbol szedjem le?????Ma megszenvedtem tobb mint masfel orat azzal hogy 20kb-val ledocogott erre most ne jatszak???
  • STLRR
    igen,igen latom...masnak nincs meg?Vagy nem tudtok warezt ahonnan letudnam szedni???
  • cSuwwi
    Anee töltötte fel a tárhelyre, de ha visszaolvasol látod, hogy neki sincs már meg.
  • STLRR
    torrenten es dc-n sincs senkinek!
  • cSuwwi
    az a problémánk, hogy a rar fájlok nekünk sincsenek már meg. én amikor kitömörítettem őket, egyből töröltem, mert nincs helyem.
    próbálj meg a dc-n rákeresni, esetleg a torrenten
  • STLRR
    Vagy ti honnan szedtetek le!Most ongyilkos leszek ha nem lesz meg az a 3 file
  • STLRR
    nemar!Legyszi!DC++???Nem tudtok feljonni!!
  • Anee
    Én ma este benne lennék....8-9 az nekem is jó
  • cSuwwi
    egy olyan 8-9 körül kéne kezdeni, mert egy jó 1.5 - 2 óra kell egy 2 pályás vadászathoz :)
  • cSuwwi
    én is töröltem amikor leért. kellett a hely :/
  • Anee
    Akarom mondani nem teszem fel mert töröltem:)És le se tudom neked szedni darabolva....nekem meg kiirva van meg
  • Anee
    Mivel már leszedted a többit törlök 3mat és felteszem neked...
    de akkor ma este már játszhatnánk:)Még csak én nem próbáltam ki neten szinte:(
  • STLRR
    Valaki segitsen plz!Nem tudok jatszani es mar nem tukon ulok hogy mennyen!Valaki nem tudja feltolteni?Nekem is van egy atw-s oldalam ha gondoljatok azt odaadom csak toltse fel vki!PLZ
  • STLRR
    Nagyon koszonom Aneenak a letoltesi helyet!Hianyzik onnan az utolso 3 file!Nem tudna nekem feltolteni vki valahova!Nagyon kellene!Mar csak az a harom kene es tudnek jatszani!!!Elore is koszonom!Ja es a TH2003-rol van szo!:)))
  • FREAK
    szvsz a Cabela's Deer H. 2005 hajszállal szebb mint a BGH, viszont ha az állatokat is belevesszük, akkor TH2003, ez egyértelmű
  • Anee
    Ez a Big Game Hunter 2005 elég szép de túl csicsás szerintem..tehát a Deer Hunter 2004 és a TH2003 sokkalta realisztikusabb grafikájú game
  • Bircsike
    Mi a ma kapható legjobb grafikájú vadász szimulátor játék?
  • STLRR
    Sziasztok!Ha megtudnatok mondani honnan tudnam leszedni a Rocky Mountain Trophy Hunter Adventures 2003 azt nagyon megkoszonnem!Ha gondoljatok en is jatszom veletek!Elore is koszi!!!
  • Anee
    szedd le holnap a TH2003-at majd azzal tolunk....
  • FREAK
    nekem is megvolt, de már leszedtem a játékot
  • guardian hero
    Erre már más is panaszkodott, de én nem tapasztaltam ilyet. Valószínűleg valami bug, jó esetben egy patch javítja majd.
  • XCoMA
    Emberek miért van az hogy a HU3-ban ha leszállok a lóról, akkor néha 50 méterrel előrébb érek földet? /Domtetőről reccsenős az érkezés/
  • XCoMA
    Valami 3D-s gány lehet!

Pedig elég izmos a gép, friss driver is van!

Mé nem megy, de még single-ben sem, csak egy 5-6 percig:((
  • XCoMA
    SRY, de már háromszor az egész GÉP kifagyott!:(((((

Itt javításokat kell eszközölnöm.

Úthogy ötlet egyenlőre ugrott:'(
  • cSuwwi
    nem tudok rádlépni :(
  • cSuwwi
    most indíts egy játékot, és ha minden igaz hamarosan belépek
    ha van tűzfalad, akkor engedd ki a játékot rajta
  • XCoMA
    Akkor indítom
  • cSuwwi
    beírod a böngésződbe, hogy
    www.showmyip.com

és amilyen számot kidob, azt elküldöd nekem priviben
  • XCoMA
    Láma vok bocs de hol van a IP cím?
  • XCoMA
    Honnan lehet jelenleg letö...khm....megtalálni a TH2003-at?
  • cSuwwi
    Úgy tűnik ma csak ketten vagyunk.

Ha megfelel, akkor indíts egy BGH2005 szervert, priviben küldj egy ip címet, és vadásszunk :)
  • XCoMA
    Szevasztok vadásztársak!

Én már régóta tolom az ilyesfajta játékokat, csak most fedeztem fel a fórumot!

Ha gondoljátok én szívesen leszek szerver, 768-as chellom van, vadiúj hiperkirály motorola modemmel /tegnapelőtt cserélték/!!

Csak azt mondhátok meg melyik gaméval toljuk, mert nekem csak a Hunting Unlimited 1-2-3, Big Game Hunter 2005 Adventures van meg.

Ha mással jáccunk jellezzétek pls!

U.I.: Elefántra 9milissel RULLZZZ
  • cSuwwi
    ma este mégiscsak ráérek. jön valaki "vadászni"?
    Trophy Hunter 2003 vagy Big Game Hunter 2005 a választék :)
  • guardian hero
    Opcionális, én kapcsoltam be, mert kíváncsi voltam hogy más is érdeklődik-e a játék iránt, meg hogy hány klienst bír a netem.