1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
-
#330 Kilenc körül nyomhatnánk egy vadászatot. Vagy leghamarabb fél kilenc. -
#329 nincs mit :)
fél kettőre már meg is volt -
#328 Bocsi az elso mondat vegere ??? -
#327 Nem jatszunk neten egyet!!!Egyebkent nagyon nagyon szepen koszonom cSuwwi a jatekot!!!! -
#326 gőzöm sincs. én felraktam, semmi crack vagy hasonló, indítottam, majd játszottam...
semmilyen hibával nem találkoztam eddig a játékkal kapcsolatban -
#325 Szia! Esetleg próbálj meg egy újabb Indeo codecet telepíteni, hátha a videó akasztja meg. -
Anee #324 Én is a wc-ről szedtem le a srácoknak és töltöttem fel, úgyhogy a bibi a rendszeredben van -
#323 na ideírt a privi
egyelőre töltök, aztán még majd sírok
köszi
de ha valami eszedbe jutna, hogy miért nem indulna, ne tartsd magadba
-
#322 dehogyisnem :) -
#321 ehhe...
még nem jött meg -
#320 tőlem...
privi ment -
#319 azért megpróbálnám azt a tár helyet, ha lehet...
-
#318 az enyém is akkora.
egy igyenes tárhelyen fennvan(de nem az egész, az utolsó 3 fájlja hiányzik)
de szerintem nem az image hibás, más gond lehet ott -
#317 ó hogyaza...
esetleg egy másik linket nem tudtok véletlenül adni hozzá?
az én image-m 314 502 384 bytenyi (WC szerint) Deviance BIN
-
#316 passz, nekünk (már akikkel eddig nyomtuk multiba) megy. -
#315 segítsetek TH2003ban
leszedtem WarezCenterről, majd fullra installáltam
bejön az InfroGames intro, nyomok egy gombot, aztán szevasz
kilép
-
#314 Csekkoltam a témát, a drag valóban a fék, fura hogy nem hallottam eddig egy deka fékhangot. A lényeg, hogy ott a pont. -
#313 Akár igazad is lehet, bár úgy tűnt, ha feljebb nyomtam, mélyebbre tört a rapala. Nálad nincs ez az idegesitő bug, amit irtam? -
#312 Szerintem meg pont fordítva van. Nincs csévélési sebesség állítás ,viszont van fék. -
#311 Hi!
Kipróbáltam a Rapala Pro Fishinget. A víz alatti grafikája lenyűgőző, van benne egy rakat rapala wobbler (ki hitte volna). A fárasztás érdekes, nincs fékerőszabályzás, a damil feszességét a bottal és a csévélés sebességével lehet állitani. Kicsit hülyén néz ki, hogy 2 perce tekerek, de nem jön közelebb a hal. Néha esélytelennek tűnik eléggé megfesziteni a damilt az első pillanatokban, és egyből ki is köpi a cuccot a dög. (Ami elég érdekes btw, jó reklám a rapalának, hogy az a két-három hármashorog csak úgy kiköphető).
A nagyobb gond, hogy nemtom mitől, de behülyül az engine. A viz alatti kamera elkezd iszonyatosan ugrálni, vele együtt a csali is pattog fel-le. Játszhatatlan az egész. Néha jó, még nem jöttem rá mi lehet a bibi.
Ha normálisan működik, akkor viszont üt rendesen. A víz tükröződése, fénytörése, a napsugarak játéka a fenéken, a rapalák tökéletes fizikája nagyon valósághű látványt ad. Gépigény is van rendesen, ezen effektek nagy része gondolom DX9es. Nem láttam még jobb Activison Value játékot. -
#310 jólvan, most ért véget a vadászat :) -
#309 Na ugyhagyom a gepet ha gondolod gyere vissza arra a hubra legyszi(silverx1.myip.hu) -
#308 Megint zaklatlak!Na faterom mar nem jatszik es tudok netezni!Mikor leszel ujra??? -
#307 belépés csak lóval :D -
#306 pillanat és küldöm :) -
#305 én játszanék -
Anee #304 küldj IP-t -
#303 akkor legyen pontosan kilenckor, Trophy Hunter 2003. Majd küldök ip mindenkinek 9-kor, aki itt jelzi, hogy játszana. OK? -
#302 Trophy Hunter 2003 -
Anee #301 na lassan game?Ha lesz Ip akkor küldjétek már el priviben nekem is -
#300 melyiket nyomjátok multiban?
már rég játszottam vadászjátékkal:D -
#299 Hi! 9 körül talán már én is rá fogok érni egy kis vadászatra. -
#298 mikor indulhat a mai hunt? 1/2 9? 9? -
#297 speedhub.myip.hu -
#296 címet pls. nem ismerem -
#295 SpeedHUB -
#294 Akkor legyen a SpeedHun!Az en nevem Xirnox -
#293 hát mondjál egyet, nekem mindegy hova megyek fel -
#292 okok!Az a lenyeg hogy megosztod!Rendes vagy!Ha lehetne egy kisebb hubra mennyunk ahol nincsenek sokan!OK? -
#291 nekem mindegy, csak osztva van a netem, 2 gépre, és neteni is akarok közben, szóval 10-12k-nál többre nenagyon számíts.