1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
  • FREAK
    tudtál róla, hogy az IP-d kikerült a GS Arcade-ra? ez automatikus vagy opcionális?
  • guardian hero
    Én sajnos ma este nem érek rá vadászni, talán majd holnap... Tegnap amúgy benézett egy amerikai és egy finn srác is, akik a GameSpy-ról találtak el hozzánk :). Öt embernél mér vígan bírta a 384-es ADSL kapcsolatom, szóval jó a játék netkódja.
  • FREAK
    cool

ma megint nagyot vadásztam, lóval üldöztem egy fekete medvét, és számszeríjjal terítettem le

utána sikerült oldskool hagyományos íjjal is megsebezni egy barnát, és sokáig üldöztem is, de én hülye leszálltam a lóról túl közel hozzá, és kiütött......
  • cSuwwi
    "remélem, már mindenkinek van lova :)"

már van végre :) a havas pályán 1 farkas és egy jávorszarvas hozzájárult a kasszámhoz :)
  • Caterpillar
    Én holnap tudnék menni! :D
  • Anee
    Ha ma este lenne game akkor már én is benne lennék...Kipróbálnám már csak mindig volt valami más:(
  • FREAK
    köszi a tegnapi szervert, sajnos a második hunton már nem tudtam jelen lenni, de az elsőt nagyon élveztem

azt vettem észre, hogy az egymás mellett menetelés helyett sokkal izgalmasabb ha 3-4 irányból közép felé hajtjuk a vadat, közben mindig írjuk, hol láttuk utoljára

remélem, már mindenkinek van lova :) tegnap a pálya teljes szélességében üldöztem egy karibut, SE sarokban lőttem rá először, onnan lovas üldözés, majd még kétszer kellett megállnom, újratölteni a muzzleloadert, és rálőni, mire kifeküdt a SW sarokban :D

ahogy elnéztem, a vadak sem hagyhatják el a pályát, ami jó, mert többször paráztam amiatt, hogy esetleg kimennek a térképről miközben a nyomaikat követem, de mégsem, szóval nem szabad feladni a keresést!
  • guardian hero
    Akkor 9-kor indítom a szervert, priviben küldök IP-t minden jelentkezőnek. Addig még szólhat, aki jönni akar.
  • cSuwwi
    én is benne vagyok
  • FREAK
    küldd el az IP-t, szólok ha nem jó thx
  • guardian hero
    9 után egy Trophy Hunter 2003 vadászatra jönne valaki?
  • BBird
    HU3-hoz nem tud véletlenül valaki egy kósza fötöpöt? ;-))
  • CS@
    Mert az a másik évszakban van. Ezt a továbbiakban is így fogják csinálni egy pályán egy évszakban nem lesz meg az összes szükséges állat.
    Mielőtt elkezded a huntot a bal oldali ablakban a felfele scrollozó szöveg kiírja ,hogy az adott pályán az adott évszakban mik vannak.
  • cSuwwi
    A Big Game Hunter karrier módjában már az első pályán sem tudok továbbjutni :(
    Hegyi kecskét nem találok az egész pályán. Puma, Szarvas, és fehér kecske az rengeteg van, de vörös kecske 1 darab sem :(
  • Caterpillar
    privi!
  • Since
    hát kiv. vagyok rá :)
  • Caterpillar
    És le szeretnéd szedni?
  • Since
    nem szedtem le egyikset se, későn kapcsolódtam be a fórumba...
  • Caterpillar
    Napot!
    Ma max 10 -től vagyok esteleg elötte 5 -ig!
    Ja Since kell a 3 file? Leszedted a többit?
  • cSuwwi
    nekem 900-as duron, 512 sd, gef2mx400 64mb
    csak ramom van több, de úgytűnik az számít

• Since
    jó nagyot mindenkinek
  • cenobite
    AMD1200, 256MB RAM, Gerforce4Siluro. Vagy valami ilyesmi...
  • FREAK
    TH2003-ben most lőttem egy barnamacit, 1055 credit

és megvan a ló, kurva jó így vadászni
  • cSuwwi
    milyen géped van? az enyém is igencsak gyér, mégis viszonylag jól fut rajta.
  • cenobite
    Ma a horgászcuccokat fogom kipróbálni, meg felrakok egy régebbi vadászosat.
  • cenobite
    Én tegnap uninstalláltam a Cabelas2005-öt, mert sajnos a gépem elég gyér hozzá. Mondjuk az fura volt, hogy a menüben kurvára szaggatott, aztán a játék miután betöltődött élvezhető sebességgel ment, de gyalogoltam vagy 50-100 m-t és úgy belassult, hogy ihaj...
    Mondjuk lőttem így is egy pumát, futott felém, csak én a szaggatástól nem tudtam célozni, aztán egyszer csak vaktában lőttem egyet és kinyúlt. Utólag kiírta a progi, hogy kb. 1 méterre volt mikor lelőttem. Hidegvér... :)
  • FREAK
    és ugye cool feeling volt? :)

nagyjából 50 méteren belül érdemes használni, jól csináltad!

nekem is kéne már gyűjtenem pacira :D
  • guardian hero
    Már csak 500 dolcsi és lesz lovam!!!
  • guardian hero
    Tegnap éjjel lőttem szarvast az elöltöltőssel. Első lövésre, tiszta találat volt. Igaz, sikerült jó közel csalnom: kb 35 méterről kellett céloznom :).
  • Caterpillar
    Én spec feltölthetem holnap reggel elkezdem és majd megnézed hogy fent van-éé! 7 fele elkezdem feltölteni... ha az úgy neked jó!
  • Anee
    Valaki feltölti neked az utolsó 3 filet én már nem teszek fel többet.
    A link adott arra bárki tölthet fel, aki pl leszedte:)
  • Since
    kár :(
  • Caterpillar
    Mostmár nincs fent az egész...
  • Since
    az egész fennt van? vagy csak részenként rakta fel?
  • Caterpillar
    Anee meg g. hero mondták hogy ez frankó! Anee feltette én meg leszedtem! :DD (mégegyszer thx!!)
  • Caterpillar
    tudom...
  • Since
    :) nah csak azért mert mi a 2005ös verzióval jáccottunk :)
  • Caterpillar
    Trophy Hunter 2003...
    Bár azt is kipróbálnám! :D
    Most a Hunting Unlimiteddel nyomulok nagyon állat van már rakás macim meg őzem sőt szép nagy szarvú jávor is! :DDDD
  • Since
    cater a server is lényeg, hogy milyen internetkapcsolata van, mennyi ram stb.
  • Since
    hmmm ha többen leszünk tuti hogy nagyobb lesz a ping, de ki kell próbálni. lehet hogy nem lesz olyan vészes