1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
-
#250 tudtál róla, hogy az IP-d kikerült a GS Arcade-ra? ez automatikus vagy opcionális? -
#249 Én sajnos ma este nem érek rá vadászni, talán majd holnap... Tegnap amúgy benézett egy amerikai és egy finn srác is, akik a GameSpy-ról találtak el hozzánk :). Öt embernél mér vígan bírta a 384-es ADSL kapcsolatom, szóval jó a játék netkódja. -
#248 cool
ma megint nagyot vadásztam, lóval üldöztem egy fekete medvét, és számszeríjjal terítettem le
utána sikerült oldskool hagyományos íjjal is megsebezni egy barnát, és sokáig üldöztem is, de én hülye leszálltam a lóról túl közel hozzá, és kiütött...... -
#247 "remélem, már mindenkinek van lova :)"
már van végre :) a havas pályán 1 farkas és egy jávorszarvas hozzájárult a kasszámhoz :) -
Caterpillar #246 Én holnap tudnék menni! :D -
Anee #245 Ha ma este lenne game akkor már én is benne lennék...Kipróbálnám már csak mindig volt valami más:( -
#244 köszi a tegnapi szervert, sajnos a második hunton már nem tudtam jelen lenni, de az elsőt nagyon élveztem
azt vettem észre, hogy az egymás mellett menetelés helyett sokkal izgalmasabb ha 3-4 irányból közép felé hajtjuk a vadat, közben mindig írjuk, hol láttuk utoljára
remélem, már mindenkinek van lova :) tegnap a pálya teljes szélességében üldöztem egy karibut, SE sarokban lőttem rá először, onnan lovas üldözés, majd még kétszer kellett megállnom, újratölteni a muzzleloadert, és rálőni, mire kifeküdt a SW sarokban :D
ahogy elnéztem, a vadak sem hagyhatják el a pályát, ami jó, mert többször paráztam amiatt, hogy esetleg kimennek a térképről miközben a nyomaikat követem, de mégsem, szóval nem szabad feladni a keresést! -
#243 Akkor 9-kor indítom a szervert, priviben küldök IP-t minden jelentkezőnek. Addig még szólhat, aki jönni akar. -
#242 én is benne vagyok -
#241 küldd el az IP-t, szólok ha nem jó thx -
#240 9 után egy Trophy Hunter 2003 vadászatra jönne valaki? -
#239 HU3-hoz nem tud véletlenül valaki egy kósza fötöpöt? ;-)) -
#238 Mert az a másik évszakban van. Ezt a továbbiakban is így fogják csinálni egy pályán egy évszakban nem lesz meg az összes szükséges állat.
Mielőtt elkezded a huntot a bal oldali ablakban a felfele scrollozó szöveg kiírja ,hogy az adott pályán az adott évszakban mik vannak. -
#237 A Big Game Hunter karrier módjában már az első pályán sem tudok továbbjutni :(
Hegyi kecskét nem találok az egész pályán. Puma, Szarvas, és fehér kecske az rengeteg van, de vörös kecske 1 darab sem :( -
Caterpillar #236 privi! -
Since #235 hát kiv. vagyok rá :) -
Caterpillar #234 És le szeretnéd szedni? -
Since #233 nem szedtem le egyikset se, későn kapcsolódtam be a fórumba... -
Caterpillar #232 Napot!
Ma max 10 -től vagyok esteleg elötte 5 -ig!
Ja Since kell a 3 file? Leszedted a többit? -
#231 nekem 900-as duron, 512 sd, gef2mx400 64mb
csak ramom van több, de úgytűnik az számít
-
Since #230 jó nagyot mindenkinek -
#229 AMD1200, 256MB RAM, Gerforce4Siluro. Vagy valami ilyesmi... -
#228 TH2003-ben most lőttem egy barnamacit, 1055 credit
és megvan a ló, kurva jó így vadászni -
#227 milyen géped van? az enyém is igencsak gyér, mégis viszonylag jól fut rajta. -
#226 Ma a horgászcuccokat fogom kipróbálni, meg felrakok egy régebbi vadászosat. -
#225 Én tegnap uninstalláltam a Cabelas2005-öt, mert sajnos a gépem elég gyér hozzá. Mondjuk az fura volt, hogy a menüben kurvára szaggatott, aztán a játék miután betöltődött élvezhető sebességgel ment, de gyalogoltam vagy 50-100 m-t és úgy belassult, hogy ihaj...
Mondjuk lőttem így is egy pumát, futott felém, csak én a szaggatástól nem tudtam célozni, aztán egyszer csak vaktában lőttem egyet és kinyúlt. Utólag kiírta a progi, hogy kb. 1 méterre volt mikor lelőttem. Hidegvér... :) -
#224 és ugye cool feeling volt? :)
nagyjából 50 méteren belül érdemes használni, jól csináltad!
nekem is kéne már gyűjtenem pacira :D -
#223 Már csak 500 dolcsi és lesz lovam!!! -
#222 Tegnap éjjel lőttem szarvast az elöltöltőssel. Első lövésre, tiszta találat volt. Igaz, sikerült jó közel csalnom: kb 35 méterről kellett céloznom :). -
Caterpillar #221 Én spec feltölthetem holnap reggel elkezdem és majd megnézed hogy fent van-éé! 7 fele elkezdem feltölteni... ha az úgy neked jó! -
Anee #220 Valaki feltölti neked az utolsó 3 filet én már nem teszek fel többet.
A link adott arra bárki tölthet fel, aki pl leszedte:) -
Since #219 kár :( -
Caterpillar #218 Mostmár nincs fent az egész... -
Since #217 az egész fennt van? vagy csak részenként rakta fel? -
Caterpillar #216 Anee meg g. hero mondták hogy ez frankó! Anee feltette én meg leszedtem! :DD (mégegyszer thx!!) -
Caterpillar #215 tudom... -
Since #214 :) nah csak azért mert mi a 2005ös verzióval jáccottunk :) -
Caterpillar #213 Trophy Hunter 2003...
Bár azt is kipróbálnám! :D
Most a Hunting Unlimiteddel nyomulok nagyon állat van már rakás macim meg őzem sőt szép nagy szarvú jávor is! :DDDD -
Since #212 cater a server is lényeg, hogy milyen internetkapcsolata van, mennyi ram stb. -
Since #211 hmmm ha többen leszünk tuti hogy nagyobb lesz a ping, de ki kell próbálni. lehet hogy nem lesz olyan vészes