Vadász és horgász játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocsi ez picit off volt, de ez most kijött belõlem ...
soha nem költöznék californiába...pókok,krokodiok,kigyók,hurrikánok😄
pedig a skateparkok..😄 de nem..nem ér az ennyit nekem😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
viszont minden lövés után csõtisztítás, puskapor, fojtás, skuló, tömés és csak utána lõhetsz 😊 (remélem, ez volt az a játék)
Riszpekk
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
azt is kipróbálhatjuk, bár szvsz bénábbak benne az állatok (fõleg a mozgás), és a fegyver is néha furcsán hord
Riszpekk
amúgy az elején ki lehet választani, hogy hol akarsz kezdeni, csak mivel errõl nem tudtunk, nem beszéltük meg, így középre raktam magam, de végül is jól jött ki
tényleg a második lövésed talált, jól nézett ki, ahogy leterítette a futó bikát (látótávolság nincs levéve nálad? nálam olyan 85% körül lehet, és tisztán láttam, bár tényleg közelebb voltam hozzá vagy 30 méterrel)
mellesleg legközelebb nem ártana megbeszélni, hogy hol és mire megyünk, mert akkor úgy cuccolunk, de a hajtóvadászat sem hülyeség, ha legalább négyen vagyunk.... ketten terepjáróval hajtanak, ketten pedig mondjuk egy tóparton várják a csapdába került vadakat magaslesen vagy sátorban, esetleg egy magaslaton
de amit feltétlenül ki kell próbálni az egy lovas hunt a régi puskával, minden cucc nélkül!!
Riszpekk
Elég sokat mászkáltunk, de a vadak elkerültek minket. Freak szarvasbõgést utánzott, én meg medvét próbáltam csalogatni, de csak a tavon úszkáló vadludakban gyönyörködhettünk. Miközben állunk a tóparton, egyszer csak észreveszem, hogy Freak meredten figyel a másik irányba. Követve a tekintetét egy gyönyörû karibut fedeztem fel, amelyik épp kiúszott a tóból, és készült eltûnni a nádasban. Freak azt hitte, hogy rénszarvast lát, és mivel már elhasználta a jegyét, nem lõtt rá. Én az elsõ lövésemmel szerintem csak megijesztettem, de még egy másodikat is utánaküldtem, bár ekkor már nem sokat láttam belõle. Freak viszont nagyon örült, nem értettem, de õ már látta, hogy sikerült kifektetnem a vadat. Hát ennyi volt elsõ vadászkalandunk, remélem leszünk még többen is 😊
Ja, és 384-es ADSL-rõl kettõnknek gond nélkül tudtam hostolni.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Riszpekk
A multiban lõtt vad hozzáadódik a karakter campaign eredményéhez!! KURVAJÓ! 😄
thx a szervert, g.hero, majd még folytatjuk!
Riszpekk
shit happens
Cabelas Big Game Hunter 2005
Cabelas Deer Hunt 2005 Season
Rapala Pro Fishing
Riszpekk
egy online rádió hetente jelentkezõ mûsorának a neve
Armin van Buuren - A State of Trance (ASOT)
2 órás, csütörtökönként van, már jóideje meghallgatom.
ON
Ezért ha lesz vadászat, akkor holnap benne vagyok 😊
shit happens
ma este nem jó, mert 8-kor kezdõdik a heti ASOT. az fontosabb 😊
remélem összejön, jó szórakozást 😉
shit happens

én speciel nem is szeretem a távcsövet, most pl. kecskét cserkésztem be sík területen 😄
Riszpekk
már mindenem megvolt, csak az nem, de az elektronikus csalit beszopta 😄
Riszpekk
Úgy tûnik lelõtték a világ egyik legnagyobb Grizzli medvéjét.
A csatolt fényképeket egy fiatal erdész készítette, aki az Alaskan Forest Service alkalmazottja Alaska és British Columbia területén.
Az erdész szarvas vadászatra készült és medvére talált. A Grizzli meglátta õt és 50 méteres távolságból támadásba lendült.
Az erdész kilõtte a tár tartalmát (3 töltény; 7 mm Remington Magnum) a medvére, amely kb. 5méteres távolságban esett össze,
ekkor még élt, így az erdész újabb lövésekkel tette ártalmatlanná közvetlen közelrõl. A Grizzli súlya 727 kg, és a hossza 3.8 méter volt.
Az elejtés színhelyétõl megtalálták a vackát tízegynéhány ember maradványaival, úgy tûnik emberekkel táplálkozott.

remélem, a multiban lovas buli lesz 😄
amúgy rosszul emlékszem, hogy voltak benne kézilõfegyverek? most nem találkoztam velük
Riszpekk