1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
  • FREAK
    ...de volt benne bölény is, meg pisztolyok, és asszem max 2 éve lehetett (lehet hogy a HU2 volt az?)
  • FREAK
    cool!

erről most beugrott egy vadászjáték, amivel pár éve játszottam, és volt benne editor, de csak a meglévő pályákon lehetett állatokat elhelyezni, és tulajdonságokat adni nekik

fogalmam nincs, mi volt a neve :/
  • guardian hero
    Trophy Hunter 2003 Map Editor

Mégis lesznek sűrű erdeink? :) Most töltöm!
  • guardian hero
    infogrames.avi után az sls.avi-t játsza be, ez még lemegy neked? Utána jön a betöltőképernyő, ami alatt az Overture Country Blues.wav -ot játsza le. Ezek mind a játék könyvtárán belül a "media" mappában vannak. Milyen hangkártyád van? Ha tudsz angolul, rákereshetsz neten, hátha másnak is van hasonló gondja.
  • FREAK
    a deer hunterben csak szarvasra lőhetsz, kicsit módosítottak az engine-en (szerintem jobban fut, és talán szebb is), az ATV sokkal jobb, nagyjából ennyi
  • mikike
    segítsetek brühühü
  • guardian hero
    Eddig mediumon próbálkoztam, de lehet, hogy félreteszem az elveimet :)
  • guardian hero
    Azaz. Nálam ugyanilyen proci, 796MB RAM és Radeon 9600XT mellett maxon elfut. A Deer Hunterrel még nem játszottam, de a legfőbb különbség szerintem, hogy a Big Game-ben mindenféle nagyvad van, nem csak szarvas.
  • cSuwwi
    ha nagyon nem megy, akkor tedd easy-re, és úgy lőj :)
  • BBird
    Cabela's féle?
    xp1600+ 512ddr es gef3128ddr -n hogy fut?

Cabela's Deer Hunter 2005 milyen? ;-) Mi a különbség ez és BGH2005 között?
  • guardian hero
    Megint toltam egy kicsit Big Game Hunting 2005-öt. A grafika csodás, az erdők itt a legvalósághűbbek, és a terep nagyon változatos. Szépek az időjárási effektek (esteledés-napfelkelte, eső mennydörgéssel és villámlással). Sajnos állatot még mindig nem láttam :(. Elég kicsi a hátizsák, főleg, hogy magunknak is kell kaját meg vizet(!) vinni - ez már kicsit túlzás... Nem is nagyon jutott hely csalinak. Furcsa, hogy az ATV alapból jár, mondjuk nem használtam. Szeretnék már állatot is látni (lőni) benne, mert ez így elég kiábrándító...
  • cSuwwi
    kiléptem, mert senkit sem láttam :/

azt hittem egyedül vagyok

na még1x elindítom akkor
  • FREAK
    bent voltam, mi történt?
  • pluhi
    Hát igen, a talajba ragadás, ennek az eszméletlen ugrálásnak köszönhető. Nem a kamera hülyül ám szvsz, hanem a damil. A damilt követi a csali, a csalit a kamera. Valami nagyon gázos a damil fizikája körül. Csak azt nem tudom, hogy néha miért jó. Kár érte, mert leszedtem a Pro Bass Fishing-et és dermesztően randa a Rapalához képest.
  • cSuwwi
    ok, indítom, pill és megy a privi is :)
  • FREAK
    ja
  • cSuwwi
    legyen?
  • Anee
    Na ma este nem lesz game??????????
  • FREAK
    hát talán ha gyalog mennél, ez még eszedbe sem jutott?
  • Duddits
    Cabelas_Deer_Hunt_2005_Season

Na ezt leszedtem. Tegnap este kipróbáltam és elég tetszik. Íjjal voltam és hát nem igen sikerült levadásznom az állatokat. Quaddal mentem de tök messziről is meghalják. :-(
  • CS@
    A kamera időnként nálam is elég érdekesen viselkedik.
    Engem még az idegesít amikor a hal beragad a vízfenék alá és akkor se ki se be.
  • mikike
    de innen feltettem egy Indeo5.11-et
    de így se működik

az a baj, hogy a XPm jó ideje nem ír ki semmilyen hibaüzenetet, ha valami gond van egy proggival, hanem szó nélkül bezárja
    esetleg tudnátok tippet adni, hol lehet XPben megnézni, hogy a progi mivel szállt el?
  • mikike
    ott csak Buy van, Download nincs

egyébként mi nálatok mi jön be az infogrames.avi logó után?
  • guardian hero
    köszi a tippeket!
  • Joxy
    Az egyik könyve elején irja Széchenyi Zsigmond, hogy optikát nem visz a fegyverekre afrikába, ne hogy meg sérüljenek, elég lesz a nyilt irányzék is.

Aztán ahoz képest meszebről is szedegette a dolgokat.
  • pluhi
    Kittenbergertől ott az Afrikai vadászkönyv is. Melyikben van mikor lecsapja az oroszlán? Az nagyon durva jó.
  • pluhi
    Széchenyi Zsigmondra mozdulj rá hirtelen, Csui!, Afrikai tábortüzek (amolyan best of), Denaturált Afika, stb. Mondjuk a legjobb könyve a Nahar pont Indiában játszódik, de ne hagyd ki semmiképp. Én még imádtam Molnár Gábort, aki Braziliában ténykedett, TÖK EGYEDÜL a dzsubgelben (oké nem mindig volt egyedül). Tőle jó a Holdárnyékban az őserdő, Ahol az ösvény véget ér, Jaguárországban (nagyon jó), Horgásztam az Amazonason. A könyvtárakban mindig megvan a Makk és Jaguár, ami nem biztos hogy érdekel, mert önéletrajzi regény, és itthon játszódik a nagy része.
  • guardian hero
    Amíg várjuk az IP-t, feltennék egy félig offtopic kérdést:

Tudtok ajánlani olyan könyveket, amikben vadászkalandok leírásai vannak? Én most vettem ki újra a könyvtárból gyermekkori kedvencemet (Kittenberger Kálmán: Kelet-Afrika vadonjaiban), de érdekelnének más, hasonló könyvek is. Különösen tetszene olyan, ami az Észak-Amerikai vadvilágba kalauzol el, de végülis ez nem lényeges.
  • cSuwwi
    pillanat
  • guardian hero
    Éljen! :)
  • Anee
    Jönnék én is játszani!
  • guardian hero
    Megjöttem, jöhet az IP!
  • guardian hero
    Indeo codec letöltés

Telepítsd fel, baj nem lehet belőle. Az intró videó lejátszásához kell, bár nem sok esély van, hogy attól hal meg... Esetleg próbáld meg frissíteni a videókártyád driver-ét. Más játékok futnak jól?
  • mikike
    mi ez az indeo codec?
    az infogrames logó videót lejátssza, csak utána lép ki
  • cSuwwi
    ahogy elnézem max. ketten leszünk. ha visszaértél, írj ide, és megy a privi
  • guardian hero
    Én még gyorsan megvacsizok, de ha küldesz IP-t, utána szívesen bekapcsolódnék.
  • STLRR
    Nekem megsem megy ma!Ne haragudjatok!!!
  • cSuwwi
    jólvan, legyen akkor ma fél kilenc, majd indítok szervert, fél kilenckor küldöm a priviket az ip címmel.
  • STLRR
    Egyebkent a jatekban nincs tobb palya???
  • STLRR
    nekem mind1 de csak 22-ig lehetek!!