Vadász és horgász játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kilenc körül nyomhatnánk egy vadászatot. Vagy leghamarabb fél kilenc.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
gõzöm sincs. én felraktam, semmi crack vagy hasonló, indítottam, majd játszottam...
semmilyen hibával nem találkoztam eddig a játékkal kapcsolatban
semmilyen hibával nem találkoztam eddig a játékkal kapcsolatban
shit happens
Szia! Esetleg próbálj meg egy újabb Indeo codecet telepíteni, hátha a videó akasztja meg.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Én is a wc-rõl szedtem le a srácoknak és töltöttem fel, úgyhogy a bibi a rendszeredben van
na ideírt a privi
egyelõre töltök, aztán még majd sírok
köszi
de ha valami eszedbe jutna, hogy miért nem indulna, ne tartsd magadba
egyelõre töltök, aztán még majd sírok
köszi
de ha valami eszedbe jutna, hogy miért nem indulna, ne tartsd magadba
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
az enyém is akkora.
egy igyenes tárhelyen fennvan(de nem az egész, az utolsó 3 fájlja hiányzik)
de szerintem nem az image hibás, más gond lehet ott
egy igyenes tárhelyen fennvan(de nem az egész, az utolsó 3 fájlja hiányzik)
de szerintem nem az image hibás, más gond lehet ott
shit happens
ó hogyaza...
esetleg egy másik linket nem tudtok véletlenül adni hozzá?
az én image-m 314 502 384 bytenyi (WC szerint) Deviance BIN
esetleg egy másik linket nem tudtok véletlenül adni hozzá?
az én image-m 314 502 384 bytenyi (WC szerint) Deviance BIN
segítsetek TH2003ban
leszedtem WarezCenterrõl, majd fullra installáltam
bejön az InfroGames intro, nyomok egy gombot, aztán szevasz
kilép
leszedtem WarezCenterrõl, majd fullra installáltam
bejön az InfroGames intro, nyomok egy gombot, aztán szevasz
kilép
Csekkoltam a témát, a drag valóban a fék, fura hogy nem hallottam eddig egy deka fékhangot. A lényeg, hogy ott a pont.
Akár igazad is lehet, bár úgy tûnt, ha feljebb nyomtam, mélyebbre tört a rapala. Nálad nincs ez az idegesitõ bug, amit irtam?
Hi!
Kipróbáltam a Rapala Pro Fishinget. A víz alatti grafikája lenyûgõzõ, van benne egy rakat rapala wobbler (ki hitte volna). A fárasztás érdekes, nincs fékerõszabályzás, a damil feszességét a bottal és a csévélés sebességével lehet állitani. Kicsit hülyén néz ki, hogy 2 perce tekerek, de nem jön közelebb a hal. Néha esélytelennek tûnik eléggé megfesziteni a damilt az elsõ pillanatokban, és egybõl ki is köpi a cuccot a dög. (Ami elég érdekes btw, jó reklám a rapalának, hogy az a két-három hármashorog csak úgy kiköphetõ
).
A nagyobb gond, hogy nemtom mitõl, de behülyül az engine. A viz alatti kamera elkezd iszonyatosan ugrálni, vele együtt a csali is pattog fel-le. Játszhatatlan az egész. Néha jó, még nem jöttem rá mi lehet a bibi.
Ha normálisan mûködik, akkor viszont üt rendesen. A víz tükrözõdése, fénytörése, a napsugarak játéka a fenéken, a rapalák tökéletes fizikája nagyon valósághû látványt ad. Gépigény is van rendesen, ezen effektek nagy része gondolom DX9es. Nem láttam még jobb Activison Value játékot.
Kipróbáltam a Rapala Pro Fishinget. A víz alatti grafikája lenyûgõzõ, van benne egy rakat rapala wobbler (ki hitte volna). A fárasztás érdekes, nincs fékerõszabályzás, a damil feszességét a bottal és a csévélés sebességével lehet állitani. Kicsit hülyén néz ki, hogy 2 perce tekerek, de nem jön közelebb a hal. Néha esélytelennek tûnik eléggé megfesziteni a damilt az elsõ pillanatokban, és egybõl ki is köpi a cuccot a dög. (Ami elég érdekes btw, jó reklám a rapalának, hogy az a két-három hármashorog csak úgy kiköphetõ
).
A nagyobb gond, hogy nemtom mitõl, de behülyül az engine. A viz alatti kamera elkezd iszonyatosan ugrálni, vele együtt a csali is pattog fel-le. Játszhatatlan az egész. Néha jó, még nem jöttem rá mi lehet a bibi.
Ha normálisan mûködik, akkor viszont üt rendesen. A víz tükrözõdése, fénytörése, a napsugarak játéka a fenéken, a rapalák tökéletes fizikája nagyon valósághû látványt ad. Gépigény is van rendesen, ezen effektek nagy része gondolom DX9es. Nem láttam még jobb Activison Value játékot.
küldj IP-t
akkor legyen pontosan kilenckor, Trophy Hunter 2003. Majd küldök ip mindenkinek 9-kor, aki itt jelzi, hogy játszana. OK?
shit happens
Trophy Hunter 2003
na lassan game?Ha lesz Ip akkor küldjétek már el priviben nekem is
melyiket nyomjátok multiban?
már rég játszottam vadászjátékkal😄
már rég játszottam vadászjátékkal😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Hi! 9 körül talán már én is rá fogok érni egy kis vadászatra.
okok!Az a lenyeg hogy megosztod!Rendes vagy!Ha lehetne egy kisebb hubra mennyunk ahol nincsenek sokan!OK?
nekem mindegy, csak osztva van a netem, 2 gépre, és neteni is akarok közben, szóval 10-12k-nál többre nenagyon számíts.
shit happens
Es dc-n nem tudnad megosztani velem!Leszedem az egeszet ujra!!!Legyszi!Nagyon megkoszonnem!Ha most megosztod tudok vewletek nyomulni este!!!
a privát üzenetet is feltalálták már.
amúgy ha visszaolvasol, láthatod hogy szoktak ide írni 😊
amúgy ha visszaolvasol, láthatod hogy szoktak ide írni 😊
shit happens
passz. én szívesen segítenék, de nem tudom, honnan lehetne még leszedni. én is próbáltam rákeresni még régebben, de sehol sem láttam.
1 megoldás lehet, vannak külföldi rar hubok, ahol csak eredeti rarral lehet bemenni. Egy olyan t1/3-ast kéne megfûznöd, akinek sok rarja van, hogy nézze már meg, hogy van-e. Ha van, akkor szedje le, te meg tõle.
Vagy megkérdezed FREAK-et vagy guardian herot, hogy megvan-e még nekik a rar?
1 megoldás lehet, vannak külföldi rar hubok, ahol csak eredeti rarral lehet bemenni. Egy olyan t1/3-ast kéne megfûznöd, akinek sok rarja van, hogy nézze már meg, hogy van-e. Ha van, akkor szedje le, te meg tõle.
Vagy megkérdezed FREAK-et vagy guardian herot, hogy megvan-e még nekik a rar?
shit happens
Most honnan a halalbol szedjem le?????Ma megszenvedtem tobb mint masfel orat azzal hogy 20kb-val ledocogott erre most ne jatszak???