Vadász és horgász játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Kilenc körül nyomhatnánk egy vadászatot. Vagy leghamarabb fél kilenc.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

cSuwwi
nincs mit 😊
fél kettõre már meg is volt

shit happens

STLRR
Bocsi az elso mondat vegere ???

STLRR
Nem jatszunk neten egyet!!!Egyebkent nagyon nagyon szepen koszonom cSuwwi a jatekot!!!!

cSuwwi
gõzöm sincs. én felraktam, semmi crack vagy hasonló, indítottam, majd játszottam...

semmilyen hibával nem találkoztam eddig a játékkal kapcsolatban

shit happens

guardian hero
Szia! Esetleg próbálj meg egy újabb Indeo codecet telepíteni, hátha a videó akasztja meg.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Én is a wc-rõl szedtem le a srácoknak és töltöttem fel, úgyhogy a bibi a rendszeredben van
mikike
na ideírt a privi
egyelõre töltök, aztán még majd sírok
köszi

de ha valami eszedbe jutna, hogy miért nem indulna, ne tartsd magadba

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

cSuwwi
dehogyisnem 😊

shit happens

mikike
ehhe...
még nem jött meg

cSuwwi
tõlem...

privi ment

shit happens

mikike
azért megpróbálnám azt a tár helyet, ha lehet...

cSuwwi
az enyém is akkora.
egy igyenes tárhelyen fennvan(de nem az egész, az utolsó 3 fájlja hiányzik)

de szerintem nem az image hibás, más gond lehet ott

shit happens

mikike
ó hogyaza...
esetleg egy másik linket nem tudtok véletlenül adni hozzá?
az én image-m 314 502 384 bytenyi (WC szerint) Deviance BIN

cSuwwi
passz, nekünk (már akikkel eddig nyomtuk multiba) megy.

shit happens

mikike
segítsetek TH2003ban
leszedtem WarezCenterrõl, majd fullra installáltam
bejön az InfroGames intro, nyomok egy gombot, aztán szevasz
kilép

pluhi
Csekkoltam a témát, a drag valóban a fék, fura hogy nem hallottam eddig egy deka fékhangot. A lényeg, hogy ott a pont.
pluhi
Akár igazad is lehet, bár úgy tûnt, ha feljebb nyomtam, mélyebbre tört a rapala. Nálad nincs ez az idegesitõ bug, amit irtam?
CS@
Szerintem meg pont fordítva van. Nincs csévélési sebesség állítás ,viszont van fék.

pluhi
Hi!

Kipróbáltam a Rapala Pro Fishinget. A víz alatti grafikája lenyûgõzõ, van benne egy rakat rapala wobbler (ki hitte volna). A fárasztás érdekes, nincs fékerõszabályzás, a damil feszességét a bottal és a csévélés sebességével lehet állitani. Kicsit hülyén néz ki, hogy 2 perce tekerek, de nem jön közelebb a hal. Néha esélytelennek tûnik eléggé megfesziteni a damilt az elsõ pillanatokban, és egybõl ki is köpi a cuccot a dög. (Ami elég érdekes btw, jó reklám a rapalának, hogy az a két-három hármashorog csak úgy kiköphetõ).
A nagyobb gond, hogy nemtom mitõl, de behülyül az engine. A viz alatti kamera elkezd iszonyatosan ugrálni, vele együtt a csali is pattog fel-le. Játszhatatlan az egész. Néha jó, még nem jöttem rá mi lehet a bibi.
Ha normálisan mûködik, akkor viszont üt rendesen. A víz tükrözõdése, fénytörése, a napsugarak játéka a fenéken, a rapalák tökéletes fizikája nagyon valósághû látványt ad. Gépigény is van rendesen, ezen effektek nagy része gondolom DX9es. Nem láttam még jobb Activison Value játékot.
cSuwwi
jólvan, most ért véget a vadászat 😊

shit happens

STLRR
Na ugyhagyom a gepet ha gondolod gyere vissza arra a hubra legyszi(silverx1.myip.hu)

STLRR
Megint zaklatlak!Na faterom mar nem jatszik es tudok netezni!Mikor leszel ujra???

cSuwwi
belépés csak lóval 😄

shit happens

cSuwwi
pillanat és küldöm 😊

shit happens

guardian hero
én játszanék

küldj IP-t
cSuwwi
akkor legyen pontosan kilenckor, Trophy Hunter 2003. Majd küldök ip mindenkinek 9-kor, aki itt jelzi, hogy játszana. OK?

shit happens

guardian hero
Trophy Hunter 2003

na lassan game?Ha lesz Ip akkor küldjétek már el priviben nekem is
_Atti_
melyiket nyomjátok multiban?
már rég játszottam vadászjátékkal😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

guardian hero
Hi! 9 körül talán már én is rá fogok érni egy kis vadászatra.

cSuwwi
mikor indulhat a mai hunt? 1/2 9? 9?

shit happens

STLRR
speedhub.myip.hu

cSuwwi
címet pls. nem ismerem

shit happens

STLRR
SpeedHUB

STLRR
Akkor legyen a SpeedHun!Az en nevem Xirnox

cSuwwi
hát mondjál egyet, nekem mindegy hova megyek fel

shit happens

STLRR
okok!Az a lenyeg hogy megosztod!Rendes vagy!Ha lehetne egy kisebb hubra mennyunk ahol nincsenek sokan!OK?

cSuwwi
nekem mindegy, csak osztva van a netem, 2 gépre, és neteni is akarok közben, szóval 10-12k-nál többre nenagyon számíts.

shit happens

STLRR
legyszi!!!Ha csak en szedek gyors lesz

cSuwwi
csak egy gyík 512/128-asom van. Azzal 300 megát sokáig tart lehúzni.

shit happens

STLRR
Es dc-n nem tudnad megosztani velem!Leszedem az egeszet ujra!!!Legyszi!Nagyon megkoszonnem!Ha most megosztod tudok vewletek nyomulni este!!!

cSuwwi
a privát üzenetet is feltalálták már.
amúgy ha visszaolvasol, láthatod hogy szoktak ide írni 😊

shit happens

STLRR
hat ahogy latom nem olvassak a topicot

cSuwwi
passz. én szívesen segítenék, de nem tudom, honnan lehetne még leszedni. én is próbáltam rákeresni még régebben, de sehol sem láttam.

1 megoldás lehet, vannak külföldi rar hubok, ahol csak eredeti rarral lehet bemenni. Egy olyan t1/3-ast kéne megfûznöd, akinek sok rarja van, hogy nézze már meg, hogy van-e. Ha van, akkor szedje le, te meg tõle.

Vagy megkérdezed FREAK-et vagy guardian herot, hogy megvan-e még nekik a rar?

shit happens

STLRR
Most honnan a halalbol szedjem le?????Ma megszenvedtem tobb mint masfel orat azzal hogy 20kb-val ledocogott erre most ne jatszak???

STLRR
igen,igen latom...masnak nincs meg?Vagy nem tudtok warezt ahonnan letudnam szedni???

cSuwwi
Anee töltötte fel a tárhelyre, de ha visszaolvasol látod, hogy neki sincs már meg.

shit happens

STLRR
torrenten es dc-n sincs senkinek!