Vadász és horgász játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a problémánk, hogy a rar fájlok nekünk sincsenek már meg. én amikor kitömörítettem õket, egybõl töröltem, mert nincs helyem.
próbálj meg a dc-n rákeresni, esetleg a torrenten
próbálj meg a dc-n rákeresni, esetleg a torrenten
shit happens
Én ma este benne lennék....8-9 az nekem is jó
egy olyan 8-9 körül kéne kezdeni, mert egy jó 1.5 - 2 óra kell egy 2 pályás vadászathoz 😊
shit happens
Akarom mondani nem teszem fel mert töröltem😊És le se tudom neked szedni darabolva....nekem meg kiirva van meg
Mivel már leszedted a többit törlök 3mat és felteszem neked...
de akkor ma este már játszhatnánk😊Még csak én nem próbáltam ki neten szinte😞
de akkor ma este már játszhatnánk😊Még csak én nem próbáltam ki neten szinte😞
Valaki segitsen plz!Nem tudok jatszani es mar nem tukon ulok hogy mennyen!Valaki nem tudja feltolteni?Nekem is van egy atw-s oldalam ha gondoljatok azt odaadom csak toltse fel vki!PLZ
Nagyon koszonom Aneenak a letoltesi helyet!Hianyzik onnan az utolso 3 file!Nem tudna nekem feltolteni vki valahova!Nagyon kellene!Mar csak az a harom kene es tudnek jatszani!!!Elore is koszonom!Ja es a TH2003-rol van szo!😊))
szvsz a Cabela's Deer H. 2005 hajszállal szebb mint a BGH, viszont ha az állatokat is belevesszük, akkor TH2003, ez egyértelmû
Riszpekk
Ez a Big Game Hunter 2005 elég szép de túl csicsás szerintem..tehát a Deer Hunter 2004 és a TH2003 sokkalta realisztikusabb grafikájú game
Mi a ma kapható legjobb grafikájú vadász szimulátor játék?
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Sziasztok!Ha megtudnatok mondani honnan tudnam leszedni a Rocky Mountain Trophy Hunter Adventures 2003 azt nagyon megkoszonnem!Ha gondoljatok en is jatszom veletek!Elore is koszi!!!
szedd le holnap a TH2003-at majd azzal tolunk....
Erre már más is panaszkodott, de én nem tapasztaltam ilyet. Valószínûleg valami bug, jó esetben egy patch javítja majd.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Emberek miért van az hogy a HU3-ban ha leszállok a lóról, akkor néha 50 méterrel elõrébb érek földet? /Domtetõrõl reccsenõs az érkezés/
Valami 3D-s gány lehet!
Pedig elég izmos a gép, friss driver is van!
Mé nem megy, de még single-ben sem, csak egy 5-6 percig😞(
Pedig elég izmos a gép, friss driver is van!
Mé nem megy, de még single-ben sem, csak egy 5-6 percig😞(
SRY, de már háromszor az egész GÉP kifagyott!😞((((
Itt javításokat kell eszközölnöm.
Úthogy ötlet egyenlõre ugrott:'(
Itt javításokat kell eszközölnöm.
Úthogy ötlet egyenlõre ugrott:'(
most indíts egy játékot, és ha minden igaz hamarosan belépek
ha van tûzfalad, akkor engedd ki a játékot rajta
ha van tûzfalad, akkor engedd ki a játékot rajta
shit happens
beírod a böngészõdbe, hogy
www.showmyip.com
és amilyen számot kidob, azt elküldöd nekem priviben
www.showmyip.com
és amilyen számot kidob, azt elküldöd nekem priviben
shit happens
Úgy tûnik ma csak ketten vagyunk.
Ha megfelel, akkor indíts egy BGH2005 szervert, priviben küldj egy ip címet, és vadásszunk 😊
Ha megfelel, akkor indíts egy BGH2005 szervert, priviben küldj egy ip címet, és vadásszunk 😊
shit happens
Szevasztok vadásztársak!
Én már régóta tolom az ilyesfajta játékokat, csak most fedeztem fel a fórumot!
Ha gondoljátok én szívesen leszek szerver, 768-as chellom van, vadiúj hiperkirály motorola modemmel /tegnapelõtt cserélték/!!
Csak azt mondhátok meg melyik gaméval toljuk, mert nekem csak a Hunting Unlimited 1-2-3, Big Game Hunter 2005 Adventures van meg.
Ha mással jáccunk jellezzétek pls!
U.I.: Elefántra 9milissel RULLZZZ
Én már régóta tolom az ilyesfajta játékokat, csak most fedeztem fel a fórumot!
Ha gondoljátok én szívesen leszek szerver, 768-as chellom van, vadiúj hiperkirály motorola modemmel /tegnapelõtt cserélték/!!
Csak azt mondhátok meg melyik gaméval toljuk, mert nekem csak a Hunting Unlimited 1-2-3, Big Game Hunter 2005 Adventures van meg.
Ha mással jáccunk jellezzétek pls!
U.I.: Elefántra 9milissel RULLZZZ

ma este mégiscsak ráérek. jön valaki "vadászni"?
Trophy Hunter 2003 vagy Big Game Hunter 2005 a választék 😊
Trophy Hunter 2003 vagy Big Game Hunter 2005 a választék 😊
shit happens
Opcionális, én kapcsoltam be, mert kíváncsi voltam hogy más is érdeklõdik-e a játék iránt, meg hogy hány klienst bír a netem.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Én sajnos ma este nem érek rá vadászni, talán majd holnap... Tegnap amúgy benézett egy amerikai és egy finn srác is, akik a GameSpy-ról találtak el hozzánk 😊. Öt embernél mér vígan bírta a 384-es ADSL kapcsolatom, szóval jó a játék netkódja.
cool
ma megint nagyot vadásztam, lóval üldöztem egy fekete medvét, és számszeríjjal terítettem le
utána sikerült oldskool hagyományos íjjal is megsebezni egy barnát, és sokáig üldöztem is, de én hülye leszálltam a lóról túl közel hozzá, és kiütött......
ma megint nagyot vadásztam, lóval üldöztem egy fekete medvét, és számszeríjjal terítettem le
utána sikerült oldskool hagyományos íjjal is megsebezni egy barnát, és sokáig üldöztem is, de én hülye leszálltam a lóról túl közel hozzá, és kiütött......

Riszpekk
"remélem, már mindenkinek van lova 😊"
már van végre 😊 a havas pályán 1 farkas és egy jávorszarvas hozzájárult a kasszámhoz 😊
már van végre 😊 a havas pályán 1 farkas és egy jávorszarvas hozzájárult a kasszámhoz 😊
shit happens
Én holnap tudnék menni! 😄
Ha ma este lenne game akkor már én is benne lennék...Kipróbálnám már csak mindig volt valami más😞
köszi a tegnapi szervert, sajnos a második hunton már nem tudtam jelen lenni, de az elsõt nagyon élveztem
azt vettem észre, hogy az egymás mellett menetelés helyett sokkal izgalmasabb ha 3-4 irányból közép felé hajtjuk a vadat, közben mindig írjuk, hol láttuk utoljára
remélem, már mindenkinek van lova 😊 tegnap a pálya teljes szélességében üldöztem egy karibut, SE sarokban lõttem rá elõször, onnan lovas üldözés, majd még kétszer kellett megállnom, újratölteni a muzzleloadert, és rálõni, mire kifeküdt a SW sarokban 😄
ahogy elnéztem, a vadak sem hagyhatják el a pályát, ami jó, mert többször paráztam amiatt, hogy esetleg kimennek a térképrõl miközben a nyomaikat követem, de mégsem, szóval nem szabad feladni a keresést!
azt vettem észre, hogy az egymás mellett menetelés helyett sokkal izgalmasabb ha 3-4 irányból közép felé hajtjuk a vadat, közben mindig írjuk, hol láttuk utoljára
remélem, már mindenkinek van lova 😊 tegnap a pálya teljes szélességében üldöztem egy karibut, SE sarokban lõttem rá elõször, onnan lovas üldözés, majd még kétszer kellett megállnom, újratölteni a muzzleloadert, és rálõni, mire kifeküdt a SW sarokban 😄
ahogy elnéztem, a vadak sem hagyhatják el a pályát, ami jó, mert többször paráztam amiatt, hogy esetleg kimennek a térképrõl miközben a nyomaikat követem, de mégsem, szóval nem szabad feladni a keresést!
Riszpekk
Akkor 9-kor indítom a szervert, priviben küldök IP-t minden jelentkezõnek. Addig még szólhat, aki jönni akar.
9 után egy Trophy Hunter 2003 vadászatra jönne valaki?
Mert az a másik évszakban van. Ezt a továbbiakban is így fogják csinálni egy pályán egy évszakban nem lesz meg az összes szükséges állat.
Mielõtt elkezded a huntot a bal oldali ablakban a felfele scrollozó szöveg kiírja ,hogy az adott pályán az adott évszakban mik vannak.
Mielõtt elkezded a huntot a bal oldali ablakban a felfele scrollozó szöveg kiírja ,hogy az adott pályán az adott évszakban mik vannak.
A Big Game Hunter karrier módjában már az elsõ pályán sem tudok továbbjutni 😞
Hegyi kecskét nem találok az egész pályán. Puma, Szarvas, és fehér kecske az rengeteg van, de vörös kecske 1 darab sem 😞
Hegyi kecskét nem találok az egész pályán. Puma, Szarvas, és fehér kecske az rengeteg van, de vörös kecske 1 darab sem 😞
shit happens
privi!
hát kiv. vagyok rá 😊
És le szeretnéd szedni?
nem szedtem le egyikset se, késõn kapcsolódtam be a fórumba...
Napot!
Ma max 10 -tõl vagyok esteleg elötte 5 -ig!
Ja Since kell a 3 file? Leszedted a többit?
Ma max 10 -tõl vagyok esteleg elötte 5 -ig!
Ja Since kell a 3 file? Leszedted a többit?