1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
  • CS@
    Bár már csak nagyon halványan dereng, de mintha a hegy aljában lenne egy barlang ami átvisz. Ha ez mégsem az a pálya akkor szorry, de már nem nagyon emlékszem.
  • Tomahawk
    hali!a Big Game Hunter2006-ban akadályba ütköztem.most a hegyekben vagyok,és a hegyi szarvas kilövése után nem tudok továbblépni a köv pályára,mert az "átjáró" kövekekkel van elzárva,de nem lehet megmászni sem.valaki ha tud,írjon valami okosságot!köszi
  • Vlala #648
    Nekem alaplapi hangkártyám van, szintén AC97-es drivert adtak hozzá, és megy a hang.
  • CS@
    Na sikerült kipróbálnom sőt rookie fokozatban együltő helyemben végig is nyomtam(tehát nem lett túl hosszú).
    Semmiféle köze sincs a vadászathoz sokkal inkább hasonlít egy szimpla arcade lövöldözős FPS játékhoz, ezért a szimulációt kedvelőknek nem ajánlanám.
    Az első amit baromira nem értek az az, hogy ez a cég egy csomó ilyen kategóriájú játék megalkotása után, hogy tudott ilyen vacak irányítást összehozni. Kicsit nehéz elmagyarázni, de egyszerűen béna az egér mozdítására való reagálás bárhogy is állítom be az érzékenységet. Bár ez idővel megszokható, de semmiképpen sem jó. Nálam az összes video beállítást elfelejti újraindítás után.
    Az adventure mód egy kissé egysíkú lett keresd meg, kísérd el, védd meg -ben ki is merült. Nincs egy nyamvadt távcső, nincs térkép sőt egyáltalán nincs invertory sem. Bár az adventure részben ezek nem igazán hiányoznak azért a hunting -ba egy távcső csak jó lett volna. A lőfegyverek 4féle puskában egy pisztolyban egy nyílban és egy köpőcsőben(ez mondjuk poén) ki is merültek ami nem mondható soknak. A közelharci fegyverekből sincs túl sok : kés, machete, husáng, bár ezekből elég is ennyi. A leguggolás(lopakodás) elképesztően béna lett adventure módban egyszerűen nem lehet leguggolni csak akkor amikor a játék erre külön engedélyt ad(kiírja, hogy na most leguggolhatsz). Elég baromság, hogy a kihelyezett csapdák semmilyen hatással sincsenek az állatokra kizárólag(hiába csaltam bele a medvét nem törődött vele) csak a játékosra ha véletlenül belelép.
    Jópofa a fegyverekkel való másodlagos támadás (pisztolynál odacsap a markolattal puskánál a tussalSTB) ami ha frankón eltalálja az állatot akkor egész komolyan megtántorodik. Lehet védekezni is melynek nem igazán vettem hasznát. Belekerült egy „slow motion” opció mely bármikor bekapcsolható, ez nagy segítséget nyújt mert így Neo módjára egyszerűen el lehet lépni a támadó jószágok elől. Nagyon tetszik, ahogy az állatok megtámadnak, egy oroszlán feláll és marcangol egy medve hatalmasat csap a viziló, bivaly, orvszarvú egyszerűen eltipor vagy felöklel STB. Egész jópofa videók vannak benne a játék végén még el is mosolyodtam rajta.
    Az „optimalizáció” elképesztően jó lett, mindent maxra téve 1024x768ban majdnem elfogadható 800x600ban pedig teljesen játszható sebességet produkál még az 5600XT -men is, és emelet szerintem még jól is nézz ki.
    Képek
  • CS@
    Üdv!
    Látom megjelent a Cabela’s Dangerous Hunts 2 sajna nekem még nincs meg, de igyekszem még a héten kipróbálni. Az első rész nekem kimondottan tetszett, ha valaki kipróbálta esetleg a most megjelent második részt irkálhatna róla egy kicsit.
  • M@TriX
    A Cabela's Big Game Hunter 2006 alatt nálam nincs hang, a legújabb AC'97 drivert raktam fel (Realtek), de akkor sincs. az pedig eléggé hiányzik, a sógoromnak kerítettem a gémet, de hang az nálam nem akar kijönni, azért az okát jó lenne tudni. másnál?
  • ZsZso
    Rájöttem ... bár furcsa, mert néha (attól függ, hogy winnek milyen kedve van) futott minden változtatás nélkül is ...

FEKETE KÉPERNYŐ hiba - tegyük át ablakos módba a játékot (itt special a config filét kellett átírni)

NV4_DISP.DLL hiba - 78.01-gyel nem szeret működni. Bezzeg a 77.77 -et imádja ...

ennyi.

BBird, köszi a segítséget azért!
  • BBird
    Nekem múltkor hasonló problémám volt, bár az film témában. Akkor felraktam egy codecet, de akkor meg nem tudtam kirakni tv-re a képet. Akkor leszedtem az új nvidia drivert, és felraktam egy régit. Azzal már ment a film. Ezután meg játszani akartam, és a játék nem ment. Felraktam újra a direct x -t, és azóta minden szép és jó. Én frissítenék mindent, ami grafikával kapcsolatos. Meg ha hang van, kép nincs, akkor esetleg vedd 60Hz-re a monitort.
  • ZsZso
    Hehe ... változott a helyzet. Most már nem kapok kék hibát. Van hang, csak kép nincs...
  • ZsZso
    Rapala Pro Fishing ...
    Amikor el akarom indítani, akkor nv4_disp.dll -es kék halál, majd gyors restart. Mindez a videók után egyből ... fekete képernyő 1 -1,5 mpig, majd a kék hiba. Tán nem szereti a 78.01 -es drivereket? Any 5let, hogy melyiket szeressem? :) Esetleg más tipp, hogy tudnám orvosolni a problémát?

Activision Vaue sajna a progi, szóval peccsekkel nem sz*rakodnak ezek túl sokat :(
  • xrm
    Hunting Unlimited 3-mat próbáljátok ki.1/2 cd-s játék,de nagyon ott van!
  • Csoder
    Köszi, akkor jobban szemügyre veszem a cabela's-t.
    TH03-hoz még mindig keresek mapokat, elléggé unom azt az alap 5-6 pályát.
  • BBird
    Nekem egyik nagy kedvencem a Hunting Unlimited 1-2-3 volt, de a Cabela's Big Game Hunter 2005 és a mostani 2006 is elég pofás, legalábbis grafikailag nagyon ott van. :-)
    Trophy Hunter 2003 -t istenítik ebben a topicban, és az is remek móka.
  • CS@
    Jártasnak nem mondanám magam a témában ,de azért a véleményem leírom. Ha az eddig kipróbált ilyen játékokból egyet kéne kiemelnem(bár már nem egy mai darab) az mindenképp a Cabela's Dangerous Hunts lenne,. Annyit még hozzátennék, hogy engem ezekben a játékokban egyáltalán nem érdekel a szimuláció, így én nem vagyok oda azokért, ahol ezt jól megoldják, de nem lehet csak szarvast lőni.
  • Csoder
    Ja és aki jártas a témaban, az melyik vadászos játékot ajánlaná a legjobban? Mert olvasgatom, hogy ez azért jó, xy azért jó, csak nem tudom eldönteni, hogy melyiket próbáljam meg beszerezni. Egyedül a Trophy hunter 2003-al játszottam eddig, de az nagyon tetszett.
  • Csoder
    Hali,
    tud valaki nekem a Trophy Hunter 2003-hoz valami pofás kis mapokkal szolgálni? :)
    Már utánna néztem egykettőnek, de mindenhol csak a 404-et kaptam a pofámba :(
  • Gábor
    Köszi, megkaptam.

Kicsit játszogattam, de az jött le nekem az eddigiekből, hogy a deer hunter sokkal inkább vadásszimulátor, mint ez.
  • CS@
    Csak a napokban általad keresett Shark! –ot ismerem(nincs már meg nekem se).
    Aztán egyszer majd lesz ez.
    Gábor : priv ment
  • Harly18
    Nem tudtok olyan játékot, amiben cápákra és vizi állatokra lehet vadászni?
  • Gábor
    Vicc az, hogy végig benne volt, sőt még cd-re is kiírtam...
  • CS@
    Akkor vagy visszateszed a CDt a daemon -ba(vagy amit használsz) vagy ha ehhez nincs kedved akkor letöltesz egy NoCd –t.
  • Gábor
    Letöltöttem, hogy megnézzem jobb-e, mint a deer hunter, de cd-t kér profil készítés után. Ez a divxteam-féle verzió. Crack nem volt hozzá.
    Nem tapasztaltál hasonlót?
    Ill, ha eredetid van, akkor a kérdésem tárgytalan :)
  • CS@
    Üdv !
    Felhozom a fórumot a múlt héten megjelent Cabela’s Big Game Hunter 2006os -al kapcsolatban.

A grafika és az egész környezet szokás szerint nekem nagyon tetszik.
    A VisualOption –sból az aljnövényzet sűrűségének és kiterjedésének állítgatása eltűnt. Az én 5600XTm a „Water Refraction” bekapcsolásától olyan hátast dob, hogy csak na ,de azért sikerült olyan beállítást találnom ahol a játék jól fut és jól is nézz ki.
    A menü és a kezelőfelülettel kapcsolatban nem tetszik, hogy eltűnt az „utoljára használt tárgy” gomb és az invertory –t sem lehet átállítani.
    A járművek fizikája szerintem érezhetően jobb lett az eddigieknél (viszont a motorcsónak úgy „felbugzik” a jégtáblára, hogy csak a „restart map” marad). A sátrat sajnos már nem lehet bárhol felállítani csak az arra kijelölt helyen. A kampány módban frankó újítás ,hogy egy pálya teljesítése után már nem vág ki a menübe mint eddig, hanem nekünk kell átmenni a következő pályára. Ez így sokkal ösztönzőbb az előrehaladás érdekében(mondjuk az érdekes ,hogy a desert pályán felmászva egy sziklára máris a tundrán vagyunk). Már nem lehet megvenni az összes fegyvert, felszereléstSTB rögtön a játék elején, hanem a pályákon elszórva(főleg pihenőhelyeken és lodgeknál) találkozhatunk egy emberrel aki különböző feladatokat(tournament) ad melyek sikeres teljesítéséért egy újabb fegyver a jutalmunk amit a következő lodgeban vehetünk fel. Fegyverekkel kapcsolatban az nem tetszik, hogy a nevükön és a képükön kívül semmiféle infó nincs róluk, még a játék help -jében sem(tavaly még volt kaliber, lőszer típusSTB). Ha egy profillal végignyomjuk a kampányt, akkor többé nem lehet vele szinte semmit sem csinálni csak a „quick hunt” meg a „tournament” marad és ezekben sem választhatjuk ki a kampányban már megszerzett felszereléseinket csak az előre meghatározottakat. Emiatt nem nézhetjük meg többé a megszerzett trófeákat, nem állíthatunk be kezdő járgányt meg semmit sem csinálhatunk, tehát nem sok értelme marad a továbbiakban a játéknak.
    Az állatok Ai-járól nem sokat tudok mondani mert csak easy –ben játszottam vele, ahol a növényevők eléggé tökfilkó módjára viselkedtek. A ragadózóknak azért néha sikerült megtréfálniuk azzal ,hogy a nyílt terepen nem szeretnek támadni ha pedig utánuk mentem a sűrűjébe, ahol szinte semmit sem látni akkor egy váratlan pillanatban felém fordultak és már meg is ettek.
  • guardian hero
    Carnivores 1 és 3 freeware? Honnan lehet leszedni őket? Én nem találok erről semmi infót...
  • cenobite
    archivum.uw.hu

Itt fent van 100% (most néztem)
  • Visitor
    Keresd a rapala pro fishinget a torrenten
  • BBird
    Nekem valaki abban segítsen, hogy régebben volt egy vadász játék, amiben vak sötét éjszakában, szakadó viharban is lehetett vadászni. Néztem a Deer Hunter 2003, Trophy Hunter 2003, Hunting Unlimited 2-t... de egyik sem az, pedig ilyen 2003-2004 környéki. Big Game Hunter biztos nem, mert azt csak 2005-ben láttam manapság. Melyik lehet, melyik!? ;-)
  • pitcburg
    Sziasztok!Nem tudok sehonnan sem szerezni horgász játékot...!!!???Irna nekem valaki?
  • Visitor
    Azt valaki véletlen nem tudja hol lehet a Trophy Hunter 2003-at megszerezni?

1000 oldalon voltam ,de nincs sehooool!
  • Visitor
    HAAAAPSZ! De sok a por itt ;)
  • Dr JÚZER
    thx!

mekkpróbálom..
  • robotnyk
    ez jó?
  • Dr JÚZER
    hali!

deer hunter 2005-el lenne egy kis bibi...:-(
    leszedtem a 2005season-t és a 2005adventures-t is.de nem negy.azaz hogy megy a ember válesztás+pálya+fegyver de maga a vadászat nem..:-( gyanítom egy jó crack segítene de nem lelek...
    segítsetek.....(a demo óta függő vagyok...:-)
  • Visitor
    Na meg a carnivores 1 és 3 is freeware...végre! :-D
  • Visitor
    shark! hunting the great white->Ez is közelít a vadász játékokhoz és full ingyenes! ;)
  • Visitor
    deer hunter 2004
    deer hunter 2005

big game hunter 2005

carnivores ice age
    primal prey
  • shitkami
    Sziasztok!
    En meg csak mostanaban kezdtem el komolyabban erdeklodni a vadaszos jatekokert. Meg van a dh meg az Hunting Unlimited 3 ezek tetszenek. Megvan a trophy hunter is de az annyira nem tetszik. Na mindegy. Az a lenyeg hogy kellene nekem meg jatek cim mert nem igazan ismerem hogy mi az ami teleg jo. A hu3 jobban tetszik mert nem csak szarvasokra lehet loni meg mondjuk nem kell 25 orat mennem egyenesen mire jon vmi meg ha bele lovok a szarvasba nem feltetlenul esik ossze egybol hanem attol fugg hogy hol talalom el. Na de mindegy is. Lecci irjatok nekem par cimet meg hogy tudjak massal is jatszani.
    Elore is koszi:
    shitkami
  • Brash
    Köszi. Volt hozzá, de úgy néz ki, hogy hibás volt, mert leszedtem egy másikat és ezzel megy minden.
  • Crokin
    Szerezz hozzá krekket is.
  • Brash
    Leszedtem a játékot, fel is telepitem, csak éppen amikor inditom akkor feljön egy kis ablak amin az van, hogy "Deer Hunter 2005 CD-ROM not detected". A játék ezután elindul, de nem tudok vele játszani, se simán, se neten. Mi lehet a baj?