Vadász és horgász játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reggelt 😊
Feldobtam a Deer Hunter 2005-öt...
Akinek fennvan,nem fagy ki ha a videó beállításokat szertné állítani??
Rákattintok a VIDEO-ra erre kidob a desktopra
Ötlet?

Egyébként meglepõen tetszik a gém,...elsõ vadászatom eredménye 3 szarvas
....+ véletlenûl egyszer lelöttem a saját lovamat
Feldobtam a Deer Hunter 2005-öt...
Akinek fennvan,nem fagy ki ha a videó beállításokat szertné állítani??
Rákattintok a VIDEO-ra erre kidob a desktopra

Ötlet?

Egyébként meglepõen tetszik a gém,...elsõ vadászatom eredménye 3 szarvas
....+ véletlenûl egyszer lelöttem a saját lovamat

Hmmm...kössz
Valszeg úgyse fogok semmit eltalálni,szal mindegy 😛
+ a szarvas legalább nem harap,csak öklel
Valszeg úgyse fogok semmit eltalálni,szal mindegy 😛
+ a szarvas legalább nem harap,csak öklel

nem 😊)
én Trophy Hunter 2003at nyomom (thx 2 csuwwi)
ebbe a családba tartozik a deer hunter 2005 is, csak újabb kiadás, és csak szarvasok vannak benne, szal nekem TH után kicsit unalmas volt.
én Trophy Hunter 2003at nyomom (thx 2 csuwwi)
ebbe a családba tartozik a deer hunter 2005 is, csak újabb kiadás, és csak szarvasok vannak benne, szal nekem TH után kicsit unalmas volt.
Neked is ^.^
"de hiányzik a több fajta állat"
Hogy érted?
Alaszkában is elefántra lehet csak lõni vagy mi?
"de hiányzik a több fajta állat"
Hogy érted?
Alaszkában is elefántra lehet csak lõni vagy mi?

ebben a sorrendben és döntsd el neked melyik teccik 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Helló 😊
Ki szeretnék próbálni egy ilyen gammát,és látom van választék 😛
Mit ajánlotok?
Cabela's Deer Hunt 2005
Hunting unlimited 3
Cabela's Big Game Hunter 2005
Deer Hunter 2005
Ez a választék,szal? 😊
Htx
Mostanában jelent meg az Outdoor Life: Sportsman's Challenge címû játék ,bár ez nem kimondottan a vadászatról szól inkább a hozzávalók megteremtésérõl.
KB 5percet nyomkodtam és valami vadász (esetleg horgász is?) park megteremtésérõl és annak üzemeltetésérõl szól. Ha valaki esetleg jobban belemélyült és van normálisabb véleménye az leírhatná.
NFO
KB 5percet nyomkodtam és valami vadász (esetleg horgász is?) park megteremtésérõl és annak üzemeltetésérõl szól. Ha valaki esetleg jobban belemélyült és van normálisabb véleménye az leírhatná.
NFO
A trophy hunterben viszont nagyon buli, a farkasok meg a pumák kinyírják a szarvasokat

THE HUNTER coming soon ^^
Nah az nem fog menni 😊 Ja amit még hiányoltam az ice age-ból az, hogy az állatok egymást nem eszik meg.
ICE AGE 2 lehetne egy mai engine-nel, komolyabb AI, esetleg hovercraftos "felderítés", távvezérlésû kamerák elhelyezése a fákon, na szóval lenne pár ötletem, amibõl kijönne
Riszpekk
Az ICE AGE az télleg klasszikus volt...kellene valami hasonló dinókkal is csak DH2005 vagy jobb alapkon
az elsõt nem láttam, a Citiscape egy rakás szar, de az Ice Age minden idõk egyik legjobb vadászjátéka
2x játszottam "végig", imádtam, utánozhatatlan légköre volt
2x játszottam "végig", imádtam, utánozhatatlan légköre volt
Riszpekk
Mielõtt betöltõdik a pálya, el lehet olvasni, hogy mi található az adott pályán, nem lenne baj elolvasni.
Alapból õsszel vadászol, pronghorn viszont csak télen van...
Amikor kilõtted az össze õszi állatot, akkor töltsd be megint a pályát ezúttal télen, és ha megvan, akkor kapod a köv. pályát...
Alapból õsszel vadászol, pronghorn viszont csak télen van...
Amikor kilõtted az össze õszi állatot, akkor töltsd be megint a pályát ezúttal télen, és ha megvan, akkor kapod a köv. pályát...
shit happens
a Pronghornt én is elég nehezen találtam meg, bár van egy-kettõ. Miután azon kívül mindent lõttem, a legegyszerûbb megoldást választottam: addig zajoztam fel-alá az ATV-vel amíg utamba nem akadt egy...
én olyan sokáig keresgéltem, hogy végül letöröltem az egészet 😊
hiába jó a grafika, a többi elég halvány 😞
TH jobb 😛
hiába jó a grafika, a többi elég halvány 😞
TH jobb 😛
Hali! Aki játszik a Cabela's big game hunter 2005-tel árulja már el, hogy az elsõ pályán hol találom azt a pronghorn nevû kecskeszerû állatot.
Thanks!
Thanks!
Hülye kérdés de a Deer Hunter 2004-es pályák nem jó a 2005-höz??????Valaki nem próbálta még ki?😊
Van on-line is:Deer Hunter Klasszikus 😄DD
hmmm, beszereztem a deer hunter 2005-öt, és amikor a video beállításokhoz megyek, kivág a desktopra. találkozott már valaki ilyen problémával? 😞
Boldog Karácsonyt!
mondjuk a Cabela's DH grafja jobban bejött mint a BGH, de mivel maga a játék talán 10 percre tudott lekötni, részletekre nem emlékszem, csak hogy szép
igazából itt nem is érdekel a szépség, TH2003-on is meglátszik az a 2 év, és mégis teljesen élvezem
igazából itt nem is érdekel a szépség, TH2003-on is meglátszik az a 2 év, és mégis teljesen élvezem
Riszpekk

.........