1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
  • bazza
    hellá! keresném az utóbbi idők legjobb vadászos gammáját. szerintetek melyik a legjobb?
  • Han Solo
    Nekem a Rapalában az egyik pályán minden halat visszadobat ami 2 lbs(?) feletti.Az
    angol nem erősségem,segítsetek mit kell csinálni?
  • Sunyi RóKA
    Hali tudna valaki nekem segiteni hogy honnan tok letölteni horgászos gamét
    pls
  • Amigoss
    CS@ én is most viszem a DH2-t!
    Ot járok hogy Zimbabwe-ba leestünk repülővel!
    És kifogyott a golyóm a sok hiéna lövöldözéstől ezért késsel megyek!
    Dangerous Hunts 2:
    Szerintem egész jóra sikeredett:
    Igaz nem éppen vadászos játék vagyis "betöltöm a kedvenc pályám és lövök pár szarvast" ilyen itt nincs...
    Adja maga maga után a játékokat.
    A hangok nem nagyon változtak.
    Viszont vannak benne más állatok pl. elefánt és amin én nagyon meglepődtem krokodil is (amivel én a legközelebbi tóban találkoztam).
    És az szinte nagyszerű ahogy megtámadnak az állatok csak fekszel a földön és marcangol utána jobb esetbe elrohan.
    Hát én így jellemezném a játékot!
    Megéri kipróbálni!
    Jó játékot!
  • CS@
    Ez valami keresztrejtvény? Ha igen akkor mit kap aki megfejti?
  • Kisvigyori
    honan lehet leszedni ezt a horgászos játékot ami a képen van a az elefent a mi van a képen az vadászosjáték? honnan leet leszedni?
  • DaemoonHunter
    Van itt valaki aki + tudja mondani, hogy honnan lehet letölteni a MasterpieceFishing2-t? De nem a trialt. FULLBA!
  • CS@
    A MasterpieceFishing esetleg a készítők álmaiban lehet a legjobb horgász game!!!
  • DaemoonHunter
    A MasterpieceFishing a legjobb horgász game!!!
    De honnan lehet leszedni a korlátlan idejű változatot?
  • DaemoonHunter
    na?
  • DaemoonHunter
    Na?
    Tud valaki választ adni a kérdésemre?
  • DaemoonHunter
    Hello!

Valaki segítsen! A fishing sim2-t elindítom fekete kép-hibaüzenet
  • davebowman
    Nekem meg ennek a Pro Angler-nek kéne a magyar, vagy angol verziója. :( de nincs
  • pankhardt
    csátok tud valaki valami jo vadászos játékot?? a Cabales Outdoor Adventures-en kívül??Horgász játék is jöhet
  • mixcontrol
    Csátok! Én azt akarom Kérdezni hogy a Deer Hunter - The 2005 Season-ban hogy lehet éjszaka menni ?
  • dante3
  • CS@
    Lehet, hogy csak én vagyok a béna, de a borítón kívül egy nyamvadt képet nem találtam róla.
    Ha tudsz csinálj már egy pár képet belőle, valahogy úgy, hogy a lényeg látszódjon. THX!
  • dante3
    Sziasztok ,most szereztem be a pro angler nevü játékot!
    Pár megás horgászjáték,kikapcsolódásképpen megfelel a sok gyilok játék után!
    Német nyelvű,hamar elsajátítható az irányítása,próbáljátok ki!
  • bsyrex
    Hellotok! Én azt szeretném Kérdezni hogy a Deer Hunter - The 2005 Season-ban hogy lehet éjszaka menni ? Válaszotokat Előre is Köszz!
  • CS@
    Elég tyúkeszű vagyok, mert már nem emlékszem rá pontosan.
    Nem kell kijelölnöd a horgászbotot a bedobáshoz.
    A táblától a víz felé közeledve egyszer csak megjelenik valami ikon (talán egy horog?).
    Amikor ez megjelenik, akkor tudod bedobni a csalit, ha jól emlékszem az F1 –el.

Horgászatból nekem továbbra is minden téren a Rapala a best.
  • lazadio
    A Fishing simulator 2 nagyon jó játék! A legreálisabb pecás játék. De ne tévedj el. Arról szól, hogy van egy "kép" a tóról, és oda dobálod be a cájgokat, amiket a leg apróbb részletekig te állítasz össze a tó és a halak tulajdonságainak megfelelően. Lehet pergetni, legyezni, fenekezni, úszózni, szóval sok a lehetőség. A legprofibb játék, annak ellenére, hogy 386-os grafikával társul.
  • lazadio
    Nekem megvab a Cabelas Outdoor Adventures, nem rossz játék, de vannak idegesítő hibái, pl. az inventory kezelés elég kellemetlen.
    Ja, nálam nem akar pecázni, ha a "kijelölt" helyre megyek! Kiválasztom a pecabotot, azt kiírja hogy nem jó helyen vagyok, pedig ott állok a két tábla között. Tud valaki segíteni?
  • BBird
    Mindenkinek sikerült feltelepíteni a Cabela's új részét? Hülye voltam, s elfelejtettem behozni a hibaüzenetet, amit a telepítés végén kiírt, de mintha olyasmit írt volna, hogy nem legális verzióval rendelkezem, vagy nincs internet. Telken próbáltam, nevelőapámnak kellene, de ott valóban nincs net.
    A telepítés egyébként teljesen végigmegy, de a "csík" végén leáll, gondolkozik, hibaüznet, majd kitöröl mindent, amit addig felrakott... :-(
  • grebber
    Fisching Simulator 2 erről hallott már valaki??
    most néztem torrent oldalt és ott találtam.Mindössze 108MB.
  • Visitor
    talán
  • Csuhai G
    Sziasztok!

Megvan nékem a Deer Hunter 2004. Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e szerintetek leszedni a Cabelas Outdoor Adventures-et ?
  • DJviolin
    Sziasztok!

Egyszer olvastam valahol, hogy lesz egy olyan vadász játék, hogy az egész föld le lesz modellezve, és arra vadászunk, amerre csak akarunk. Ez így másodjára is elég nagy őrültségnek hangzik, de én valami ilyesmire emlékszem. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha van ilyen játék, akkor mi a neve?
  • CS@
    Igen az ki, de a radar tökéletesen helyettesíti sőt szerintem jobb.
  • Visitor
    na és az állatokat jelző kis piros pont ugye kimaradt?
  • CS@
    Na sikerült kipróbálnom ezt a CabelasOutdoorAdventure -t és szerintem ez egy egész kellemes egy hétvégés játék lett.
    Nem tetszik, hogy az invertoryra kiosztott "i" betűt nem lehet átállítani, de ezt betudom az "elkonzolosodásnak". Egy két, olyan helyre is raktak láthatatlan falakat, ahol ezt semmi sem indokolja. Elég idegesítő, hogy két fa egymástól KB. egy méterre van, de mégsem lehet átférni közöttük. Jó lenne, ha lehetne ugrani akár csak egy kicsit is. Bár csak easy -n nyomkodtam, de mint általában a Cabela játékokban az állatok Ai -je nem tűnt túl jónak.
    A játék grafikája nagyon tetszik, de a járgányok belső nézete kimondottan ronda. A grafikára vonatkozó beállítások a szokásosak és nálam(3000Barton,1GbRam,6600GT) Max -ra húzva AA nélkül kifogástalanul fut.
    A fegyverekről meg minden egyébről végre megint vannak információk. Frankó lett a trófea teremben található kisebb díszlet amibe belekerülnek a megfelelő állatok. Jó, hogy a radar különböző színekkel jelöli a különböző típusú állatokat. Tetszik az újonnan bevezetett "sprint" is amivel a futás mellett rövid időre egész komoly sebességet lehet elérni. Easy fokozaton van egy "shoot aim" gomb is amit ha célzás közben lenyomva tartunk akkor pár másodpere automatikusan a célra áll a fegyver ezzel tényleg kimondottan könnyű a játék.

A horgászat elég egyszerű lett(de legalább van), ha van nálad horgászbot akkor az arra kijelölt helyen lehet horgászni. Ez annyiból áll, hogy bedobod a csalit majd tekergeted az orsót míg kapás nem lesz ekkor a képernyő bal felső részén megjelenik a négy irány gomb amiből egyet találomra kiválasztva meg kell nyomni amikor felvillan. Ha ez sikerül akkor a hal meg van akasztva, ezután ha távolodik akkor engedni kell a zsinóron egyébként pedig tekerni. Ha a zsákban nincs elég hely(egy helyre 4hal fér) a kifogott halnak akkor "remek" ötletként felajánlja a visszadobás mellett, hogy ott helyben el is fogyaszthatjuk. Kár, hogy a kifogott halakat nem adhatjuk el még jelképes összegért sem a boltban. Az eddigi Cabela játékokban hozzá voltam szokva ahhoz, hogy a pénz nem számít mert rengeteg van belőle és nincs mire költeni, ezt itt most valahogy nem érzem mert a 4. -ik pályára már csak úgy tudtam kijutni, hogy eladtam az egyik puskámat.
    Képek
  • CS@
    Köszi az infót igyekszem kipróbálni.
    Remélem nem olyan lesz mint a tavalyi mert az nekem nagyon nem tetszett.
  • guardian hero
    Megjelent a Cabela's Outdoor Advetures végre PC-re is! Horgászat, vadászat és természetjárás egyben, nagyon szép tálalásban. Szerintem érdemes kipróbálni :).

Pár kép itt.
  • koppim
    Rapala Pro Fishing ben megfogom a lazacot de mindig elmegy.

Ti hogyan fársztjátok?
  • koppim
    Big game hunter -hez találsz krekket a www.gamecopyworld.com on.
  • Goliath
    Szia.
    Nem indul el. Oda van telepítve ahova kell, kernel32 a helyén és szabálytalan művelettel az elején elszáll.
  • Mix118
    http://gamestation.smsline.hu/reg.html
    Innen le tudod szedni a Hunting Unlimited 3-at.
    Valaki tudna nekem segíteni az olyan játékokban hogy nincs hozzá crack de mégis kéri a CD-ét pl.:Big game Hunter 2005,Big game hunter 2006,FIFA 2006
  • InFra
    tuggya valaki hogy honann tom leszedni a Hunting Unlimited 3 -mat? pls segiccsetek, fizetős oldal is jo
  • koppim
    Big game hunter 2006-ot, hogy lehet elindítani, nem tud valaki crack-et hozzá.
  • Rash87
    Lebersoftware- Most kezdett bele a Fishing 2005 befejezése után újabb nagy munkájába az egykori Bomber Man és Dyna blaster folytatásába ami új grafikával és történettel sokak kedvence lesz majd.

A Fishing 2005-t pls nézzétek legalább meg,és írjatok a fórumba,hogy milyen lett,vélemények,stb...

http://www.lebersoftware.fw.hu/
  • györke
    Keresem a Bird Hunter 2003,Deer Hunter 2003,Hunting Unlimited 3 játékokat,de sehol nem találom.Tud nekem segíteni valaki? Lécci!