Vadász és horgász játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végül is nem olyan rossz a Dh2005, bár eleinte fura volt.
En is kiprobaltam a Deer Hunter 2005 -ot es most olvastam be ide, es gyorsan kiprobaltam a TH2003-om demojat, nagyon jok.
A Mappack-ot(dh2005) ajanlom mindenkinek, mar en is megneztem.
Nekem is jobban teccik a TH2003, csak lehet hogy csak nalam, de 1 kicsit furcsan mozog az eger, mintha szaggatna, nem lehetne minden pixxelt kijelolni, vagy 5 px-elenkent ugralna, lehet csak a demo miattt😞
Nem tudtok veletlenul vmi servert veletlenul, mert visszaolvastam, es lattam hogy jatszottatok neten, en is kiprobalnam szivesen, barmeiket, csak akkor meg le kell szedjem a th2003 full-t...
Mappack(137Mb)
#542 Inkább .375 H&H-ra tippelnék bár megjegyezném finneknél-svédeknél elöszeretettl használják a 7.62-s kalibert erre a célra igaz vmivel kissebbek a jávorok arra felé...
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
de ahogy egyre többet jáccottam (még most is jáccok) a gémmel, rájöttem, hogy ez kicsit nagyonnagy helyzet volt, ez egy LEHETETLEN helyzet volt (ahogy te montad) és az is lehet, hogy talán csak én tudtam megcsinálni igy az egész világon 😊
de elõször azt hittem (mivel akkor ELÕSZÖR jáccottam vele(!) hogy ez mindennapos hogy 2 fut elõlem meg arrébb még ottvan 5!
sazl ez egy kurv* nagy véletlen volt
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
engem is kidob :\
HOGY lõtted le a lovadat? 😊
még nincs meg a teljes de meglesz 😉
volt nálam hõérzékelõ rifle IS de nem használtam mer sux
1.: Nem használtam és nem is használom a hõérzékelõs rifle-t, mer hülyeség, nem látni a dolgokat tõle, sokkal jobb a sima távcsöves (jobban is nagyít)
egyébként a hõérzélelõ távcsõ a szarvas szempontjából tényleg igazságtalan ( 😊 ) , De csak a bizonyos nagyobb szintet elért játékosok használhatják (ez igazságos is lenne, de ez csak Multiba érvényes, vagyis Single-be lehet vele menni, nemtom miért)
és ez a hõérzékelõ távcsõ (vagyis nem a távcsöves rifle) igen hatásos tud lenni egy 10-20 perces multi gaméban 😊
2.: 3 a bag limit: vagyis 2 buck + 1 doe vagy fawn (ez a természetvédelmi törvények miatt van 😊) )
és ennek megszegése folytán (mondjuk összesen 2 szarvnélkülit lõttél)
NEM büntet meg, csak letiltja a bag-jaidat, vagyis nem lesznek érvényesek azok a szarvasok, amiket egyébként szabályosan lõttél le, és ezekután lõhetsz akármennyit, nem fogja beszámítani, és fel se tudod akkor venni a szarvasokat ( ki is írja, hogy illegal vagy, de ettõl függetlenül meég vadászhatsz, ha akarsz )
vagyis akkor csak gyakoroltam milyen jó vagyok tömegirtás terén (látod milyen jól teljesítettem 😄D )
egyébként igen szépen ki van dolgozva, és vannak még állatok (fehér mókus, kacsák, vörös szárnyú sólyom, vidra) és mindegyikbõl van hím + nõstény is, szóval gazdag az élõvilág. Egyébként MINDET LE LEHET LÕNI 😊)))) pl a vízben úszó vagy éppen a fent repülõ madarakat!! igen jó amikor magasból lelõsz egy kacsát 😄
egyébként be is lehet állítani, hogy legyen e büntetés a többi állat lelövéséért (egyébként ezeket nem, hanem csak a szarvasokat lehet zsákmányként elvinni hiszen ez mégiscsak deer hunter 😊) )
tudjátok megártott a quake aztán rárontok mindenre 😄DD
egyszerûen 2 távcsövessel (egy nagyzoomos meg egy hõérzékelõvel) szedtem le õket.
jóformán mind ott voltak és aztán mindegyikbe egy golyó 😊)))
THE HUNTER coming soon ^^
amúgy amott feljebb a szárazon még fekszik 2 csak nem látszik 😄
akkor ez nem szabályos? 😄

Tuti vki tudja, hogy mi a címe annak a játéknak, amiben egy szarvassal kell lenni, és emberekre kell vadászni. Megtudhatnám? :-)
Esetleg elérhetõ ez a progi vmerre? Vagy valami bõvebb infó?
Elõre is Köszi!
Más= tegnap futás közben löttem ki egy szarvast

és ha nem lövik ki egy részüket, túlszaporodnak, és lesz nemulass! 😄
Riszpekk