Vadász és horgász játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Visitor
mo=Mo=Magyarország :-DD

THE HUNTER coming soon ^^

Visitor
Oks. Amúgy kijött már a 2005-ös mo-n? Sehol sem láttam...

Forrest Tomee
Kevesen használják a demót szerintem.
Miért nem próbálod ki?

Visitor
He?

Visitor
A map-pack mûködik a demoban?

Forrest Tomee
DH2005-ben (alap esetben F5) lehet videókat csinálni. Érdemes a lövés pillanatait felvenni, mert késöbb lassítva is vissza lehet nézni, akár az állat oldaláról is. Nagyon látványosan csinálták meg.
Végül is nem olyan rossz a Dh2005, bár eleinte fura volt.

Sziasztok

En is kiprobaltam a Deer Hunter 2005 -ot es most olvastam be ide, es gyorsan kiprobaltam a TH2003-om demojat, nagyon jok.

A Mappack-ot(dh2005) ajanlom mindenkinek, mar en is megneztem.

Nekem is jobban teccik a TH2003, csak lehet hogy csak nalam, de 1 kicsit furcsan mozog az eger, mintha szaggatna, nem lehetne minden pixxelt kijelolni, vagy 5 px-elenkent ugralna, lehet csak a demo miattt😞

Nem tudtok veletlenul vmi servert veletlenul, mert visszaolvastam, es lattam hogy jatszottatok neten, en is kiprobalnam szivesen, barmeiket, csak akkor meg le kell szedjem a th2003 full-t...
Forrest Tomee
A hivatalos oldalra felkerült egy mappack. 6-7 map van benne, többek között egy holland map is.
Mappack(137Mb)

#540 Szép ha egy ilyent lõhetnék.....
#542 Inkább .375 H&H-ra tippelnék bár megjegyezném finneknél-svédeknél elöszeretettl használják a 7.62-s kalibert erre a célra igaz vmivel kissebbek a jávorok arra felé...

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Aquir
basszus! demóval elsõre ilyet! 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
ez speciel nem volt 1 perc (de annyi körül és az Alatt volt)
de ahogy egyre többet jáccottam (még most is jáccok) a gémmel, rájöttem, hogy ez kicsit nagyonnagy helyzet volt, ez egy LEHETETLEN helyzet volt (ahogy te montad) és az is lehet, hogy talán csak én tudtam megcsinálni igy az egész világon 😊

de elõször azt hittem (mivel akkor ELÕSZÖR jáccottam vele(!) hogy ez mindennapos hogy 2 fut elõlem meg arrébb még ottvan 5!

sazl ez egy kurv* nagy véletlen volt

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Visitor
Amúgy ez hány perc munka? (amíg megtalálod/kicsinálod õket) :-)

Visitor
Akárhányszor idenézek mindig 5 új üzenet van :-))))

Aquir
téged is csak most veszlek észre... 😊)

engem is kidob :\

HOGY lõtted le a lovadat? 😊

Aquir
kössz a tippet 😊
még nincs meg a teljes de meglesz 😉

Hõérzékelõ oregonban ill a fekete erdõben nem mindig árt, tele a hócipõm azzal a környékkel! Rohadt bújócska 😊)

Aquir
ennél fogalmaztam rosszul...
volt nálam hõérzékelõ rifle IS de nem használtam mer sux

Aquir
igy összesre:
1.: Nem használtam és nem is használom a hõérzékelõs rifle-t, mer hülyeség, nem látni a dolgokat tõle, sokkal jobb a sima távcsöves (jobban is nagyít)
egyébként a hõérzélelõ távcsõ a szarvas szempontjából tényleg igazságtalan ( 😊 ) , De csak a bizonyos nagyobb szintet elért játékosok használhatják (ez igazságos is lenne, de ez csak Multiba érvényes, vagyis Single-be lehet vele menni, nemtom miért)

és ez a hõérzékelõ távcsõ (vagyis nem a távcsöves rifle) igen hatásos tud lenni egy 10-20 perces multi gaméban 😊

2.: 3 a bag limit: vagyis 2 buck + 1 doe vagy fawn (ez a természetvédelmi törvények miatt van 😊) )

és ennek megszegése folytán (mondjuk összesen 2 szarvnélkülit lõttél)
NEM büntet meg, csak letiltja a bag-jaidat, vagyis nem lesznek érvényesek azok a szarvasok, amiket egyébként szabályosan lõttél le, és ezekután lõhetsz akármennyit, nem fogja beszámítani, és fel se tudod akkor venni a szarvasokat ( ki is írja, hogy illegal vagy, de ettõl függetlenül meég vadászhatsz, ha akarsz )

vagyis akkor csak gyakoroltam milyen jó vagyok tömegirtás terén (látod milyen jól teljesítettem 😄D )

egyébként igen szépen ki van dolgozva, és vannak még állatok (fehér mókus, kacsák, vörös szárnyú sólyom, vidra) és mindegyikbõl van hím + nõstény is, szóval gazdag az élõvilág. Egyébként MINDET LE LEHET LÕNI 😊)))) pl a vízben úszó vagy éppen a fent repülõ madarakat!! igen jó amikor magasból lelõsz egy kacsát 😄

egyébként be is lehet állítani, hogy legyen e büntetés a többi állat lelövéséért (egyébként ezeket nem, hanem csak a szarvasokat lehet zsákmányként elvinni hiszen ez mégiscsak deer hunter 😊) )

FREAK
hja, de gondolom, ez itt nem volt szempont 😄

Riszpekk

Visitor
De ha túlléped a limitet megbüntet, nem?

FREAK
attól még annyit ölsz, amennyit akarsz

Riszpekk

Visitor
A demoban nincs BAG LIMIT???

Ha így telenyomtad a vadetetõt kalocsaival, akkor nem!
Crokin
A hõérzékelõ enyhén szólva etikátlan 😊

Repatarurgyán

Aquir
és ezért nem kizárt, ennyit igenis le lehet szedni 😊

Aquir
egyébként ha tudod a trükköt meg lehet csinálni, de bejátszott egy kis szerencse is
tudjátok megártott a quake aztán rárontok mindenre 😄DD

Aquir
nemnemnem, ez demo (egyáltalán lehet demban csalni?)

egyszerûen 2 távcsövessel (egy nagyzoomos meg egy hõérzékelõvel) szedtem le õket.
jóformán mind ott voltak és aztán mindegyikbe egy golyó 😊)))

Visitor
Találtel egy jó kis cheatet? :-D (ennyit kizárt, hogy másképp le tudjál szedni :-))

Forrest Tomee
Mindjárt jön valami állatvédõ és elkezdi mondani, hogy degenerált banda

Aquir
hát csak ott voltak....

amúgy amott feljebb a szárazon még fekszik 2 csak nem látszik 😄

robotnyk
muhahaha
FREAK
attól függ, ha húsboltot akarsz nyitni, teljesen jó 😄DD

idióta mészáros 😄

Riszpekk

Aquir
Jó ez a Deer Hunter 2005, felnyomtam a demóját 😊

akkor ez nem szabályos? 😄

Visitor
Nincs mit. 😊

BBird
Azaz, közben én is megtudtam. Köszi a segítséget! :-)
Visitor
A neve DEER AVENGER
A demoját egyszer letöltöttem :-D

BBird
Üdv!

Tuti vki tudja, hogy mi a címe annak a játéknak, amiben egy szarvassal kell lenni, és emberekre kell vadászni. Megtudhatnám? :-)
Esetleg elérhetõ ez a progi vmerre? Vagy valami bõvebb infó?
Elõre is Köszi!
Visitor
Dehogy, rakétavetõvel! 😛

robotnyk
ezt tankkal lõtték ki? 😛
Glpetyus
Asszem úgy elfutnék,mint a picsa

FREAK

ez a komoly jávorszarvas bazze

Riszpekk

Glpetyus
😄D

FREAK
John Wayne gecó? 😄

Riszpekk

Glpetyus

Glpetyus
Itt is az,mindenesetre "megijedtem" ,hogy pontlevonással fog járni 😄

Más= tegnap futás közben löttem ki egy szarvast

robotnyk
FREAK
Golyó ál-ló???

Riszpekk

robotnyk
és mi lett a lóval? Trophy Hunterben golyóálló
FREAK
finom a húsa, szép, puha és erõs a bõre és az agancsa remek szobadísz vagy késmarkolat!

és ha nem lövik ki egy részüket, túlszaporodnak, és lesz nemulass! 😄

Riszpekk

NeoMaN
Vadász játékok??? Hogy fordul meg valakinek a fejében, hogy szarvasra lõjön? Az ember az más, az egy szemét geci, de állat??? 😞