1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
-
#610 Én pl deer huntereket vagy más vadászós játékoket sehol sem szoktam látni :-( -
Brash #609 Valami konkrét címet nemtudnál adni? Megköszönném. -
Brash #608 Amúgy a Demo nagyon tetszik, csak kár hogy nem nagyon találkozok magyarokkal a szervereken. -
Brash #607 Igen, csakhogy nem nagyon látom, hogy meglehetne rendelni. -
AkArmy #606 torrnet oldalakrol, vagy ftp, vagy dc++
en mindenhol megtalaltam
-
#605 A legjobb+oldás egy pc game bolt polca... -
Brash #604 Honnan lehetne leszedni a Deer Hunter 2005-nek a teljes verzióját? -
Buffalo #603 Rapala Pro Fishing mikori játék? -
The Den #602 Sziasztok!
Olyan gondom van a Rapala Pro Fishingel, hogy telepítés végén a következő hibaüzit dobja: Error reading from file F:\Rapala\data.arc. Verify that the file exists and that you can access it.
Nem értem mit nem bir olvasni, egy image fájlból megy 3.47-es Daemonnal. Ha valakinek van valami ötlete, azt szivesen venném.
Köszi -
#601 LOL -
#600 -
#599 izé.. ti ott!
bemész -multiplay -CREATE vagy ilyesmi
ez lehet? :D -
#598 ok :) -
#597 You have to rájönni ;) Én nem tom -
Buffalo #596 Hogyan kell csinálni servert???????????????????????
-
AkArmy #595 Jahh es meg vmi, talaltam patch-et.(v1.02)
letoltheto pl: http://www.3dgamers.com/news/more/1096480335/
-
AkArmy #594 Amugy ha vki szokot neten DH2005-el nyomni akkor az rakja mar ki a HUN jelet maga ele, hatha 1masra talalunk;Ð -
AkArmy #593 dc-n nem talaltam, torrent-kent sem talaltam meg, csak 1 hule spanyol oldalon, ahova nem tudok reggelni, soot meg ftp ken is neztem, de sehol semmi:( -
Since #592 Szerintem nézzél körbe dc-n nekem már nincs meg. -
AkArmy #591 akarom mondani DH2005
-
AkArmy #590 Nincs meg veletlenul valakinek a trohy hunter 2003 teljesben, aki el is kuldene nekem, mert nagyon kiprobalnam neten;Ð
Nagyon tuti lehet, ugy mint a DH2004
-
AkArmy #589 Talaltam 1 magyar szervert, csak jelszavas:(((
Menyet erdo neven volt/van;Ð
-
#588 Nincs magyar szerver, csinálj! :-) -
#587 Én dh2005 demo multiba egyszer találtam egy árva magyart azt ugy nyomtuk a többiekkel :D (nem magyar serveren persze) :) -
#586 lehet, de csak VIP-eknek. (akkoris max. 4 percig) -
#585 Jah, Néha kár, hogy nem lehet módosítani az üzentetet... -
Buffalo #584 Egyébként azt akartam írni hogy nem találok magyart.:D -
Buffalo #583 Deer hunter 2005-öt. -
Buffalo #582 Szoktátok multiba nyomni?
Ha igen akkor melyik szerveren mert én találok magyart.
-
#581 Boltban én sem láttam.(igaz nem is nagyon kerestem) -
#580 mo=Mo=Magyarország :-DD -
#579 Oks. Amúgy kijött már a 2005-ös mo-n? Sehol sem láttam... -
#578 Kevesen használják a demót szerintem.
Miért nem próbálod ki? -
#577 He? -
#576 A map-pack működik a demoban? -
#575 DH2005-ben (alap esetben F5) lehet videókat csinálni. Érdemes a lövés pillanatait felvenni, mert késöbb lassítva is vissza lehet nézni, akár az állat oldaláról is. Nagyon látványosan csinálták meg.
Végül is nem olyan rossz a Dh2005, bár eleinte fura volt. -
AkArmy #574 Sziasztok
En is kiprobaltam a Deer Hunter 2005 -ot es most olvastam be ide, es gyorsan kiprobaltam a TH2003-om demojat, nagyon jok.
A Mappack-ot(dh2005) ajanlom mindenkinek, mar en is megneztem.
Nekem is jobban teccik a TH2003, csak lehet hogy csak nalam, de 1 kicsit furcsan mozog az eger, mintha szaggatna, nem lehetne minden pixxelt kijelolni, vagy 5 px-elenkent ugralna, lehet csak a demo miattt:(
Nem tudtok veletlenul vmi servert veletlenul, mert visszaolvastam, es lattam hogy jatszottatok neten, en is kiprobalnam szivesen, barmeiket, csak akkor meg le kell szedjem a th2003 full-t... -
#573 A hivatalos oldalra felkerült egy mappack. 6-7 map van benne, többek között egy holland map is.
Mappack(137Mb) -
tudatlanka #572 #540 Szép ha egy ilyent lőhetnék.....
#542 Inkább .375 H&H-ra tippelnék bár megjegyezném finneknél-svédeknél elöszeretettl használják a 7.62-s kalibert erre a célra igaz vmivel kissebbek a jávorok arra felé... -
#571 basszus! demóval elsőre ilyet! :D