1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
  • DaemoonHunter
    Valaki tud egy jó új pecás játékot? A rapalán kívül?
  • Besz
    Most látom, hogy már régóta fejlesztik a Hunting Unlimited 4-et, és nemsokára kész lesz. Tervezett kiadás: 2006. szeptember 21. Sajnos ebben sem lesz sokkal több állat, 13 helyett 15.

Hunting Unlimited 4
  • Besz
    Ez a hiba valószínűleg arra vezethető vissza, hogy túl régi a gépedre feltelepített videókártya driver. Sok külföldi fórumon ezt a választ adták ugyanerre a kérdésre. Töltsd le a legfrissebbet!
    Esetleg keresd meg a PRISM3D.LOG fájlt. Elvileg ebbe bele kell, hogy kerüljön a hiba oka is, nézd meg mi van benne.

Én is ezzel játszok mostanában. Ez az első vadász játék, amit kipróbáltam. Régen azt gondoltam, hogy úgyse lenne hozzá elég türelmem. Egyelőre nagyon tetszik, de lehetne benne több vadászható állat is. Például afrikai állat csak 3 van, ez édes kevés. Lehetett volna még mondjuk orrszarvú, zebra, a különböző antilopokat már nem is említem.
  • Amigoss
    Tudunk 2006-os vadászos játék előjelzéséről?
  • punkers
    Sziasztok!
    a következő a problémám a Hunting Unlimited 3-mal:
    Nagyba mikor nyomom a küldetéseket akkor bevágja hogy prism3d.exe alkalmazás futtatási hiba...
    Ezt már megcsinálta sokszor....
    nem tudjátok mi lehet a gond?
  • mama2
    Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy a: Deer Hunter 2005-öt honnan lehet
    megrendelni? Egyébként meg van a Cabela's Outdoor Adventures, és sztem jó játék, de néha nagy türelem kell hozzá, ami néha nekem nincs.:D pl.: amikor el-
    szalad mellettem egy szarvas 120-szal, én meg lövök mint őrült, és erre a szarvas elmegy, és helyette 1 bölény meg 2 őz elkezd szaladni kifele az erdőből, mert megijedtek a lövés-től, én meg lövök ( de aztán nem találom el egyiket se). Úgy hogy jó. Grafika is jó. ha értékelni kellene 10 skálán 10/8
  • CS@
    A legújabb 2006os horgászjáték szerintem a: Pro Angler
    Viszont én még nem láttam belőle angol verziót csak németet.
    A legjobb, pedig(természetesen csak szerintem) még mindig magasan a Rapala.
  • rvn
    Meik a legujabb horgászos játék pc re???
  • punkers
    na nemsokára kipróbálom az Outdoor Adventures-t
  • CS@
    A véleménye(i)m:
    Először a #691

DangerousHunt2: Annyira lineáris arcade, hogy ennél jobban már nem is lehetne, PL. Mész az erdőben az előre kijelölt úton amiről letérni nem nagyon lehet és közben egyfolytában támadnak a tigrisek. Bővebben a #647 -ban írta róla.

CabelasOutdoorAdventure: Szerintem ez és a HU3 az egyik legkellemesebb vadászós játék Bővebben a #661 -ban írta róla.

BGH2006: #628 – ezzel kapcsolatban egy más jellegű érdekes megjegyzés: ha a kedvenceken keresztül jövök ebbe a topikba és alul a „következő (2)” –t választom, akkor jó néhány hozzászólás kimarad a fórumból, többek között ez is. Viszont ha onnan visszajövök az „Előző (1)” –el akkor már megjelenik.
  • punkers
    Méglenne kérdésem.:PPPP
    Tehát, a 3 Cabela's játék között:Outdoor Aventure, Big Game Hunter, Dangerous Hunt, között mi a külömbséG???????????????
  • punkers
    Ja és kösz a válaszokat.
    Még nem vettem rá magam, hogy kipróbáljam a többi Cabela's játékot...
  • punkers
    DH 2005-el játszok mostanában meg a HU3-mal de már csordogál lefele a Trophy Hunter 2003.Amugy én imádom a vadászatot bár nem a kedvencem mikor 1 állatot lekell lőni hanem maga a vadászat.Nekem apukám is vadász volt.1idejig sokat játszottam vadászos gémeket csak aztán mikor kipróbáltam a Big Game Hunter 2006-ot elment a kedvem az összes vadászos játéktól, de azóta ujra ég bennem a tűz :D
  • CS@
    Dehogynem az Outdoorba, amikor télen a kukoricásba magaslesről kell kilőni egy jószágot azt csalogató dolgok nélkül csak nagyon nagy szerencsével lehet megcsinálni, míg ezek segítségével jelentősen nő az esély.
  • Visitor
    jah, ésmondjuk a Cabela játékáinál meg egyáltalán nem reagálnak az állatok a csalira. Így még lesből se lehet vadászni :C
  • Harly18
    Nekem az a bajom ált. ezekkel a játékokkal ,hogy sokszor menetelni kell, hogy rábukkanj akár csak egy darab állatra is, akik persze mndig elfutnak. Ez úgy a legidegesitőbb, hogy emberünk csak vánszorog.....
  • Visitor
    1. kérés: nem
    2. : aha, játszottam vele, unalmas, nem tetszik, hülyeség
    3 Trophy Hunter: nagyvadak (medve, farkas jávorszarvas)
    én a trophy hunter 2003-al szoktam játszani, kellemes grafika csak az állatok néha elég butusok (meik vadászátékban nem? :D)
    Deer Hunter (a 2005 a legjobb vadászat szimulátor amivel valaha játszottam)
    csak szarvasok, de 5 fajta, mindegyiknek más méretű az agancsa, és kiválló AI-ük van
  • punkers
    Sokan dicsérik még mindig a Trophy Hunter-t.Lehet leszedem...
  • punkers
    a Trophy Hunter és a deer Hunter között mi a külömbség?
    úúú ez a sok kérdés.bocs.
    Remélem lesz a ki megválaszolja ezeket...
  • punkers
    Hallottatok már a Deer Drive-ról?
  • punkers
    tudtok magyaritást a Hunting Unlimited 3-hoz?
  • CS@
    ezt mind egyedül sikerült ilyen szépen megfogalmaznod, mert akkor gratula nagyon ügyes vagy
  • Csima1989
    kkkhhhh.ghjnh.ghgnnnnnnnnnnnbgh.
  • Csima1989
    ghgjghj
  • punkers
    én is leszedek 1 vadászos gamét.Csak még nem tom melyiket
  • CS@
    Ha olyan NAGYON KÉNE, akkor kiabálás helyet használhatnád a Google –t vagy a GCW -t.
  • dani2006
    VALAKI TUDNA MONDANI A BIG GAME HUNTER 2006 -HOZ NOCD CRACK-ET???? NAGYON KÉNE !! KÖSZI!!!!!!
  • punkers
    az csunya dolog.nem vadászhoz illő...
  • maci186

Abit AI7,intel [email protected],leadtek 6800GT,2gb 400mhz twinmos,stb
    Dante3 ennek a játéknak mi a neve???? lécci írh!!!
  • Kopi Papa
    Hi!

Melyik a legújabb vadászos játék?
    Köszi!
  • Amigoss
    ok,majd kipróbálom:D
  • bazza
    nekem mindig egy lövésre kidőlnek. Szeme fölé lősz a magnummal és kész.
  • Amigoss
    kép
  • Amigoss
    [IMG]http://kepup.extra.hu/?elephant.jpg [/IMG]
    Hunting Unlimited 3!Nehéz volt de sikerült leteríteni!
  • Neoncsoves
    jobb katt rá kép link :) Pro Angler vagy Pro Angel vagy mi...
  • grebber
    LOL megvan tárgytalana már késő van nemlátok!
  • grebber
    Ez melyik game mert jónak néz ki?
  • Amigoss
    A Dangerous Hunts 2-nek a végén nagyon hülyeség a yeti:D
  • bazza
    köszi szépen. :)
  • CS@
    Nem részesítem előnyben a csak szarvasra lövöldözős erősen szimuláció központú játékokat, ha ilyet keresel, akkor csak mások véleménye alapján tudom ajánlani a DeerHunter –t, de majd akik jobban értenek ehhez kijavítanak.

Inkább az árkádosabb vadászjátékokkal szimpatizálok, azokból is csak olyanokkal, ahol vannak ragadózók is akik hajlandóak megtámadni.

Hunting Unlimited 3 - Nem túl szép, de cserébe talán a legváltozatosabb.
    CabelasOutdoorAdventure – Szerintem nagyon szép talán a legszebb amit láttam, egyszeri végigjátszás alatt kimondottan szórakoztató, de utána már kevésbé.
    CabelaBigGameHunting – Erre kb ugyanazt tudnám mondani, mint az Outdoor –ra.
    Cabela’s DangerousHunts - nekem csak az első része tetszett, főleg amiatt, mert itt jött ki a legjobban, hogy nem tudni ki a vadász és ki a préda.