Vadász és horgász játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tapasztaltál hasonlót?
Ill, ha eredetid van, akkor a kérdésem tárgytalan 😊
Felhozom a fórumot a múlt héten megjelent Cabela’s Big Game Hunter 2006os -al kapcsolatban.
A grafika és az egész környezet szokás szerint nekem nagyon tetszik.
A VisualOption –sból az aljnövényzet sûrûségének és kiterjedésének állítgatása eltûnt. Az én 5600XTm a „Water Refraction” bekapcsolásától olyan hátast dob, hogy csak na ,de azért sikerült olyan beállítást találnom ahol a játék jól fut és jól is nézz ki.
A menü és a kezelõfelülettel kapcsolatban nem tetszik, hogy eltûnt az „utoljára használt tárgy” gomb és az invertory –t sem lehet átállítani.
A jármûvek fizikája szerintem érezhetõen jobb lett az eddigieknél (viszont a motorcsónak úgy „felbugzik” a jégtáblára, hogy csak a „restart map” marad). A sátrat sajnos már nem lehet bárhol felállítani csak az arra kijelölt helyen. A kampány módban frankó újítás ,hogy egy pálya teljesítése után már nem vág ki a menübe mint eddig, hanem nekünk kell átmenni a következõ pályára. Ez így sokkal ösztönzõbb az elõrehaladás érdekében(mondjuk az érdekes ,hogy a desert pályán felmászva egy sziklára máris a tundrán vagyunk). Már nem lehet megvenni az összes fegyvert, felszereléstSTB rögtön a játék elején, hanem a pályákon elszórva(fõleg pihenõhelyeken és lodgeknál) találkozhatunk egy emberrel aki különbözõ feladatokat(tournament) ad melyek sikeres teljesítéséért egy újabb fegyver a jutalmunk amit a következõ lodgeban vehetünk fel. Fegyverekkel kapcsolatban az nem tetszik, hogy a nevükön és a képükön kívül semmiféle infó nincs róluk, még a játék help -jében sem(tavaly még volt kaliber, lõszer típusST😎. Ha egy profillal végignyomjuk a kampányt, akkor többé nem lehet vele szinte semmit sem csinálni csak a „quick hunt” meg a „tournament” marad és ezekben sem választhatjuk ki a kampányban már megszerzett felszereléseinket csak az elõre meghatározottakat. Emiatt nem nézhetjük meg többé a megszerzett trófeákat, nem állíthatunk be kezdõ járgányt meg semmit sem csinálhatunk, tehát nem sok értelme marad a továbbiakban a játéknak.
Az állatok Ai-járól nem sokat tudok mondani mert csak easy –ben játszottam vele, ahol a növényevõk eléggé tökfilkó módjára viselkedtek. A ragadózóknak azért néha sikerült megtréfálniuk azzal ,hogy a nyílt terepen nem szeretnek támadni ha pedig utánuk mentem a sûrûjébe, ahol szinte semmit sem látni akkor egy váratlan pillanatban felém fordultak és már meg is ettek.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nagy Vas :)
1000 oldalon voltam ,de nincs sehooool!
THE HUNTER coming soon ^^
mekkpróbálom..
A név kötelez...!!!
deer hunter 2005-el lenne egy kis bibi...:-(
leszedtem a 2005season-t és a 2005adventures-t is.de nem negy.azaz hogy megy a ember válesztás+pálya+fegyver de maga a vadászat nem..:-( gyanítom egy jó crack segítene de nem lelek...<#lama>#lama>
segítsetek.....(a demo óta függõ vagyok...:-)
A név kötelez...!!!
deer hunter 2005
big game hunter 2005
carnivores ice age
primal prey
En meg csak mostanaban kezdtem el komolyabban erdeklodni a vadaszos jatekokert. Meg van a dh meg az Hunting Unlimited 3 ezek tetszenek. Megvan a trophy hunter is de az annyira nem tetszik. Na mindegy. Az a lenyeg hogy kellene nekem meg jatek cim mert nem igazan ismerem hogy mi az ami teleg jo. A hu3 jobban tetszik mert nem csak szarvasokra lehet loni meg mondjuk nem kell 25 orat mennem egyenesen mire jon vmi meg ha bele lovok a szarvasba nem feltetlenul esik ossze egybol hanem attol fugg hogy hol talalom el. Na de mindegy is. Lecci irjatok nekem par cimet meg hogy tudjak massal is jatszani.
Elore is koszi:
shitkami
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
en mindenhol megtalaltam
Olyan gondom van a Rapala Pro Fishingel, hogy telepítés végén a következõ hibaüzit dobja: Error reading from file F:\Rapala\data.arc. Verify that the file exists and that you can access it.
Nem értem mit nem bir olvasni, egy image fájlból megy 3.47-es Daemonnal. Ha valakinek van valami ötlete, azt szivesen venném.
Köszi
bemész -multiplay -CREATE vagy ilyesmi
ez lehet? 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
letoltheto pl: http://www.3dgamers.com/news/more/1096480335/
Nagyon tuti lehet, ugy mint a DH2004
Menyet erdo neven volt/van;Ð
Ha igen akkor melyik szerveren mert én találok magyart.